prunio4 18.07.08, 12:39 czy zatoki czołowe mają być prawo nie rozwinięte fizjologicznie u dziecka lat 7? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
prunio4 Re: zatoki u dzieci 21.07.08, 14:35 dzięki ;). A w jakim wieku powinne być już rozwinięte? Odpowiedz Link Zgłoś
mma_ramotswe Re: zatoki u dzieci 19.07.08, 10:52 Słyszałam, że do 5 roku życia nie są jeszcze rozwinięte, ale co dalej, tego nie wiem Odpowiedz Link Zgłoś
wadera3 Re: zatoki u dzieci 21.07.08, 14:41 Ja, chwała Bogu, w wieku około 40 tki dowiedziałam się, że nie mam wykształconej czołowej, i po dziś dzień tak mi pozostało;))) Odpowiedz Link Zgłoś
prunio4 Re: :D 21.07.08, 14:57 wadera3: a czujesz to jakoś tzn czy fakt ten utrudnia Ci życie? Odpowiedz Link Zgłoś
wadera3 Re: :D 21.07.08, 15:34 Poniekąd utrudnia, kiedy miewam katar, nie ma mi się gdzie to "zmieścić", więc mam bóle głowy Odpowiedz Link Zgłoś
prunio4 Re: :/ 22.07.08, 09:16 to cenna dla mnie informacja (jakby to nie zabrzmiało). Mój synuś ma powtarzające się nawet w nocy czy nad ranem (więc wykluczam zmęczenie) bóle głowy.I badam go pod każdym kątem, co jest ich przyczyną... Ale laryngolog (bez opisu zdjęcia) po wizycie stwierdził, że wszystko jest ok. %%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%% ----------------------------------------------------------------- * pożądasz nie tego, co widzisz, lecz tego, co sobie wyobrażasz* Odpowiedz Link Zgłoś