Dodaj do ulubionych

Gościec RZS

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.03, 14:01
Mam prośbę może coś wiecie o tej chorobie. Jestem załamana właśnie sie
dowiedziałam że ją u mnie wykryli. Prosze pomóżcie
Obserwuj wątek
    • Gość: magda Re: Gościec RZS IP: 217.153.22.* 29.09.03, 14:09
      A ile masz lat, jeśli mogę wiedzieć?
      • Gość: załamana Re: Gościec RZS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.03, 14:13
        32
        • Gość: magda Re: Gościec RZS IP: 217.153.22.* 29.09.03, 14:16
          Moja ciocia chorowała na to.. W internecie wystepuje to pod nazwą reumatoidalne
          zapalenie stawów. Poszukaj najlepiej na www.szukacz.pl
          Są chyba jednak różne tego odmiany... Lekarz nic Ci nie powiedział prócz tego,
          że to stwierdził?
          • Gość: magda Re: Gościec RZS IP: 217.153.22.* 29.09.03, 14:19
            Ale jeśli wpiszesz hasło gościec RZS to pierwszy link jaki Ci się otworzy
            będzie dotyczył jakichś nowych i podobno bardzo skutecznie hamujących rozwój
            choroby leków - poczytaj, myęlę, że warto.
            Pozdrawiam Cię ciepło.
            • marina2 Re: Gościec RZS 29.09.03, 16:27
              Odmian goścca jest sporo , a przebiegi indywidualne.Co zdiagnozował lekarz ,
              jakie masz objawy?Co Ci zapisał?Mój Ojciec od wielu lat choruje .Ma rzuty
              choroby i okresy poprawy , leczony i chemia i operacyjnie.Coroba rozwijała sie
              długo nierozpoznana od około 30 stki .Teraz Ojciec ma 76 i chodzi choć jest
              słaby i obolały i ma wersje niby GPP.Operacji miał 8.Pozytywnie mysl, zdrowo
              się odzywiaj nie dopuszczaj do nadwagi i poszukaj lekarza około 30stki-już
              duzo wie i będąc Twoim rówieśnikiem będzie bardziej empatyczny niż ktoś
              starszy.M
    • Gość: Mariusz Re: Gościec RZS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.03, 17:37
      Z jakiego miasta piszesz, kto i na jakiej podstawie postawił rozpoznanie?
      Jakie leki aktualnie przyjmujesz, jakie jest OB i/lub CRP. Które stawy masz
      obrzekniete, jak długo trwa sztywność poranna, który okres w badaniach rtg?
      Spróbuję coś podpowiedzieć, czekam na konkretne pytania. Pozdrawiam.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka