agusia1812 16.08.08, 16:21 od jekiegos czasu odczuwam stany skurczowe jelit mam biegunki na przemian z zatwardzeniami i strasznie przechodza mnie brzydko pachnace wiatry;/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
green_land Re: POMOCY!!!!!BOLi 16.08.08, 17:33 Leki na nadwrażliwość jelit nie pomagają? Odpowiedz Link Zgłoś
sihaja85 Re: POMOCY!!!!!BOLi 25.08.08, 14:04 Witam!Powinnas odwiedzic lekarza to na pewno,ja jedynie co to moge ci poradzic zmiane odzywiania sie!Prawdopodobnie jezeli dostaniesz leki na nadwrażliwośc jelita a one nie pomogą to może byc cos innego.Zastanawia mnie jednak to ze masz na przemian zaparcia i biegunki bo o ile sie nie myle to nie jest to do konca objaw nadwrazliwości jelit.Nadwrazliwośc moze byc 2 stronna tzn moze byc albo biegunkowa albo zaparciowa!Ja także mam na przemian zaparcia i biegunki brałam poczatkowo leki na nadwrazliwosc i nic nie pomogły zadnej róznicy nie czułam!Nie chce tu nic sugerowac bo lekarzem nie jestem ale powinnas tez odwedzic alergologa,niestety nie wiem czy masz jakies inne objawy oprócz tych zaparc i biegunek??jezeli oprócz wzdęc i brzydkich gazów oraz zaparc i biegunek wystepuje u ciebie cos w rodzaju pokrzywki skóry, zawroty głowy, piekący język czy spuchniete wargi,oczy,kłucia w miejscach intymnych,czeste grzybice itp,itd to może to byc alergia!!w kazdym razie trzymaj sie cieplutko i idz do lekarza!bedzie dobrze:) Odpowiedz Link Zgłoś