cassis 28.08.08, 22:07 ma ktoś pakiet indywidualny w którejś z warszawskich klinik typu Lux Med czy Medicover? jakie są mniej więcej koszty takiej przyjemności :)? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nicola30 Re: prywatny abonament Warszawa? 04.09.08, 10:24 Up - też jestem zainteresowana. Napiszcie swoje wrażenia, warto - nie warto? Odpowiedz Link Zgłoś
berecik7 wady i zalety 04.09.08, 13:51 Miałam abonament w Medicoverze, teraz Signal Iduna (obejmuje Lim Center, Damiana, Medycynę Rodzinną). Są wady i zalety. Jako że coraz więcej osób korzysta z takich ubezpieczeń, masówka jest taka sama jak w NFZ. Jeśli się budzisz rano z bólem gardła, to raczej trudno o termin do lekarza na ten sam dzień. Nie są to też przybytki do leczenia skomplikowanych przypadłości . Baaardzo niechętnie wypisuje się skierowania na badania, bo już ty za nie nie płacisz, a zatem oni są stratni. Gdyby firma mojego męża nie płacila nam abonamentu, nie zdecydowałabym się. Wiolałabym raz na jakiś czas wydać kasę na specjalistę zupełnie poza takimi strukturami. PS. Jesli jednak miałabym polecić, to Medicover. Jakość usług mają jednak na wyższym poziomie niż LIM, gdzie b. trudno trafić na dobrego lekarza. Odpowiedz Link Zgłoś