agata1664 15.05.09, 20:15 Czy ktoś z was miał złamany kręgosłup???? jesli tak proszę pisac chce sie cos zapytac!!!! pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
to_jaaa Re: Kręgosłup 15.05.09, 20:16 hm... złamany kręgosłup??? na pewno "złamany"? Odpowiedz Link Zgłoś
agata1664 Re: Kręgosłup 15.05.09, 20:22 tak własnie zlamany...ja mialam zlamany kregoslup ponad rok temu i chcialabym zapytac sie do jakiego czasu ten kregoslup bedzie bolal jeszcze...:( Odpowiedz Link Zgłoś
sp9tcu Re: Kręgosłup 15.05.09, 21:17 Całe życie to nie żart oczywiście coraz mniej itd przede wszystkim przy dużym wysiłku na wszelkie zmiany pogodowe Pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
k.anaid Re: Kręgosłup 26.09.13, 16:33 Dużo zależy też od tego jak "czysto" się zrósł. Operacja operacji nie równa, dużo zależy nie tylko od chirurga, ale również od naszego organizmu. Jak w CKR cementowali kręgi mojemu wujkowi to lekarze mówili że nie można podawać jakichś konkretnych dat, bo najwięcej wtedy już zależało od niego samego Odpowiedz Link Zgłoś
jematkajakichmalo Re: Kręgosłup 26.09.13, 19:40 Mniej lub bardziej, ale bedziesz go "odczuwac" do konca zycia. Moj maz mial zlamane 2 kregi szyjne. Moze samo miejsce zlamania nie dokucza mu tak bardzo, ale to co promieniuje. Ma problemy z calymi rekami, ramionami, na zmiane pogody to piszczy, ze hej ;) Moja przyjaciolka zlamala kregoslup na odcinku ledzwiowym (ok 7 lat temu), ma wstawiona stabilizacje, caly czas ma problemy nawet po lekkich pracach w ogrodku. Odpowiedz Link Zgłoś