madziulec 11.07.06, 00:40 widze, ze sporo osob [przesiaduje nocami na forum. Moze to kwestia upalow, ze nie chce sie spac. Zakladam wiec taki luzny watek. Piszcie co chcecie - od tematow wesolych po smutne, dowcipy, wszystko co chcecie Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gusia210 Re: nocne refluksowe rozmowy ;-)))) 11.07.06, 00:55 Zbyszko ma zapalenie krtani dostał zastrzyk z fenicortu,diphergan i zinnat teraz na szczęście śpi i dobrze oddycha i mam nadzieję że tak zostanie pozdrawiam wszystkich Odpowiedz Link
madziulec Re: nocne refluksowe rozmowy ;-)))) 11.07.06, 01:04 No to zdrowka zyczymy, jakby sie dusil - to glowe do lodowki - podobno idealny sposob, tak slyszalam.... Odpowiedz Link
gusia210 Re: nocne refluksowe rozmowy ;-)))) 11.07.06, 01:15 wiem dzięki Bogu na razie dobrze śpi oby tak dalej Odpowiedz Link
elikad Re: nocne refluksowe rozmowy ;-)))) 11.07.06, 22:11 Ja pomimo upałów nie puszczam mojego pięcioletniego refluxowego /mam nadzieję, że czasowo / Kubusia do wody i drżę, by nie złapał infekcji, bo końcem lipca mamy termin ostrzykiwania moczowodów. Dzisiejszy mocz był ok . Życzę wszystkim zdrówka i jałowych posiewów /bardzo spodobało mi się to życzenie przez kogoś już napisane, więc przepraszam za plagiat . Ela Odpowiedz Link