voxave 06.08.12, 02:14 w tym roku w ogródku nie posiedziałam jak na razie---a ponieważ latem śpię przy otwartym oknie to i w nocy mam gryzienie nagminne. Jakaś koszmarna Alaska latem. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sibeliuss Re: Komary nadal tną 06.08.12, 13:30 Zrób moskitiery, to nie jest duży wydatek. Odpowiedz Link Zgłoś
matri_caria Re: Komary nadal tną 06.08.12, 13:47 Ty też je też gryź:) Może się odczepią! Odpowiedz Link Zgłoś
voxave Re: Komary nadal tną 06.08.12, 14:58 matri_caria napisała: > Ty też je też gryź:) Może się odczepią! Mam trzy odganiacze komarowe a i tak mnie gryzą.Od jednego w rozpylaczu strasznie kaszlę,ale cóż, kurz :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
voxave Re: Komary nadal tną 06.08.12, 14:56 sibeliuss napisał: > Zrób moskitiery, to nie jest duży wydatek. Na przyszły rok,jak dożyje to zrobię jak mi radzisz- Odpowiedz Link Zgłoś
sly38 Re: Komary nadal tną 06.08.12, 16:45 wyprowadz się do oslo komarów tutaj nie ma można spokojnie spać przy otwartym oknie Odpowiedz Link Zgłoś
voxave Re: Komary nadal tną 08.08.12, 18:32 Tam u ciebie jest zimno, tego komary nie lubią :) Odpowiedz Link Zgłoś
mattos Re: Komary nadal tną 08.08.12, 21:55 Mnie w tym roku ani jeden komar nie ugryzł. Mam lampę owadobójczą, którą zapalam na noc i ona sobie z komarami radzi. Lampa nie jest szkodliwa dla zdrowia, bo nie jest to środek chemiczny. Odpowiedz Link Zgłoś
voxave Re: Komary nadal tną 08.11.12, 04:21 A wy co? Jest zima pada śnieg czasami a tu propozycja na komary---poczekajcie do wiosny,lata... Odpowiedz Link Zgłoś