yerman 12.11.04, 22:38 Zaglądam sentymentalnie od czasu do czasu na to forum i całkiem tu spokojnie...a sentymentalnie, bo z głogowa pochodzę choć od wielu lat już w tym mieście nie mieszkam...fajnie nie mieszka się w głogowie;-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
frida2 Re: ....taaaa..... 12.11.04, 22:54 zagląfdasz i nic nie naskrobiesz uuuuuu, zmieni się to? :o) Odpowiedz Link Zgłoś
yerman Re: ....taaaa..... 12.11.04, 23:03 no własnie sie zmieniło. Kiedyś chciałem juz parę razy coś napisac, ale nigdy nie miałem sił zakładać konta...w końcu to zrobiłem i jestem;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
yerman Re: ....taaaa..... 12.11.04, 23:06 ok, dzięki,,,szybko odpisujesz..jestem pod dużym wrażeniem:-) Odpowiedz Link Zgłoś
yerman Re: ....taaaa..... 12.11.04, 23:17 ..to dobrze, ze ktoś czuwa...czuwa, albo to bezsenność;-) Odpowiedz Link Zgłoś
frida2 Re: ....taaaa..... 12.11.04, 23:20 I jedno i drugie. Ze szvczególnym wskazaniem na to drugie :) Odpowiedz Link Zgłoś
yerman Re: ....taaaa..... 12.11.04, 23:23 ..skoro to bezsenność, to chcąc niechcąc wracamy do wątku kawy...a moze to kawa? Odpowiedz Link Zgłoś
yerman Re: ....taaaa..... 12.11.04, 23:27 ...i co teraz? nie będziesz spała, czy dla odmiany wypijesz inną ciecz, tym razem ułatwiającą sen..na przykład czerowne wino... Odpowiedz Link Zgłoś
frida2 Re: ....taaaa..... 12.11.04, 23:28 Wino wyszło. Został tylko red's, stojący przede mną. Odpowiedz Link Zgłoś
yerman Re: ....taaaa..... 12.11.04, 23:30 o popatrz! znowu trafiłem, tym razem moze w 8! ja tym czasem wolnym krokiem udaję się do snu, bo jutro koleny dzień, który przywitam...kaaaaaawą rzecz jasna! Odpowiedz Link Zgłoś
yerman Re: ....taaaa..... 12.11.04, 23:34 frida2 napisała: > Życzę spokojnej nocy. Śpij dobrze :) Dziękuję, Ty równiez, o ile oczywiście do snu się masz zamiar ułożyć. Tak czy inaczej miłej nocy! Odpowiedz Link Zgłoś
frida2 Re: ....taaaa..... 12.11.04, 23:39 yerman napisał: > Dziękuję, Ty równiez, o ile oczywiście do snu się masz zamiar ułożyć. Mam zamiar, zobaczymy co z tego wyjdzie. Odpowiedz Link Zgłoś
yerman Re: ....taaaa..... 12.11.04, 23:33 yerman napisał: > Zaglądam sentymentalnie od czasu do czasu na to forum i całkiem tu > spokojnie...a sentymentalnie, bo z głogowa pochodzę choć od wielu lat już w > tym mieście nie mieszkam...fajnie nie mieszka się w głogowie;-) Dziękuję, Ty równiez, o ile oczywiście do snu się masz zamiar ułożyć. Tak czy inaczej miłej nocy! Odpowiedz Link Zgłoś