Dodaj do ulubionych

dziwne numery

13.11.14, 00:58
Na gg. Czy nunery sa dzowne? Numery nigdy takie ni sa. To ludzie ktorzy pod nimi sie kryja. Czy odezwali sie tacy dziwaczni do Was.
Opowiem.swoja historie tongue_out
Ten pomysl.na watek tak w ogole powstal teraz, spontanicznie, bo zerknelam na gg i zobaczylam.ze mam sloneczko zakryte chmurka. W ostatnim cAsie bylam ciagle pod czapka niewidka. Nigdy zoltego naguskiego nie dawalam. Ni lubilam byc dostepna. Jak juz to chmurka ale praktycznie zawsze bylam.... Niewidoczna.
Moja historia.
Gdzies dwa lata temu. Po kilku latach praktycznie ciaglej niewidocznosci. Czasem slonce zaswiwcilo ale rzadko. Dziwilam sie ze nikt soe do mnie nie odzywa tongue_out stalam sie dostepna i takie dziwne numery dosc szybko sie odezwaly.
Number one. Koles zaczal od zadawania dziwnych pytan. Czy sie maluje, czy nosze bizuterie, czy wole spodnie czy spodnice. Mnie to tylko smieszylo,. Nie konczylam rozmowy od razu bo bylam ciekawe co sie wydarzy dalej. Zszedl na cialon. Spytal czy mam ladny tylek. Czyms przesmiewczym odpowiedzialam.

Number two
podobny do pierwszego. Tez ciagle pytal. Ale ten nie sluchal co sie do niego pisalo. Nie potrafil nawiazac konstruktywnej dyskusji.
Opowiadal o sobie w ten sposob. Cwicze na silowni. Studiuje cos tam.... Przyjechalem zza granicy. Mieszkam sam. Czy ktos z takimi osoabmi rozmawia dluzej niz jjeden raze? Ja big_grin ciekawilo mnie co jeszcze glupiego powie. Zlapalam go na sciemnianiu ^^ no z dwie rozmowy mielismy ;> pozniej mi sie znudzilo sluchanie tego samego w kolko.

Number(ka) threeee
Podal sie ze jest kobieta. Ze ma meza i zaczal wypytywac o masturbacje (ej. Mimo ze moga mnie niektorzy odbierac jak dzieciaka to rozsadku i obserwatora we mnie co niemiara suspicious). No i ta "kobieta" mowi ze ma meza i zaczela wypytywac o masturbacje. Ze ona nigdy tego nie robila.... Taaaa. Sa tacy? big_grin oczywiscie ode mnie nic soe nie dowiedziala. Bo ja grze czna jestem ^^ i ni jie wiem i zapracowana winkDla mnie to facet chcacy soe czegos o kobiecie dowiedziec wink Tutaj jedna rozmowa i bye.

Innych numberow dziwnych nie pamietam.
Aaaa. Byl i czwarty. Ten akurat najnormalniejszy. Facet z moich okolic. Z nim sie w miare normalnie pisalo. Byl ok. Poza tym ze mial psychdzieciaka i byl zbyt mily. Pisalismy chwilke na gg
Obserwuj wątek
    • hashimotka88 Re: dziwne numery 13.11.14, 01:15
      Ech. Sory za literowki... Ale na telefonie o nie latwo, a ciezko poprawic.
      C.d tutaj bo uciekl.mi kursor (w tel przy dlugim poscie ni moge wrocic na koniec sad)
      O number four.
      On byl ok. Ale zachowywal sie zbyt infantylnie. Nie lubie gdy sie cos z gory zaklada. Nawet po pewnym czasie rozmlwy na gg. Na nk sie oblukalismy. Nje byl taki zly wink mieszkal ode mnie zalediwe 10 km. Ja dla niego bylam.sliczna. Nie macie pojecia jak dwa lata temu te slowa mnie draznily. Ile w nich nieprawdy widzialam. Czy sie z nim.spotkalam ? Nie. Choc koles byl dosc bezpieczny. Taki tup nieco wrazliwca a nawet nadwrazliwca.
      Magisterke pisalam to odwlekalam w czasie spotkanie. Bo czasu nie mialam ^^ W koncu koles po pol roku proponowania odpuscil. Tzn. Znazl sobie kobitke. Na nk Jego foty zobaczylam.z ladniutka kobitka, blondyneczka. Dla mnie ciut.... Ech. Nie powinnam tak pisac nie znajac kobiety. Ale pozowane foty w skromnym stroju (bikini chyba), pozowane roiez przy bracie wiele dobrego nie powiedza. Taka pustawa. W sumie dobrze sie dobrali. Pozniej jeszcze chwile z jim rozmawialam. Oczywiscie byl w nim strach ze go zostawi, zdradzi.
      Nie sporkalam.sie bo mam duzy problem by zaufac ludziom.
      Moj jest 4 wirtualna osoba w moim zyciu z ktora sie spotkalam. 3 osoby z forum... I to w ostatnich dwoch latach. Tylko jedne z poza inneg miejsca. Ale to daaaaawno bylo. Z 8 lat temu.

Dobra.... Tyle gupot i dziwnych liter tongue_out
      Ooo albo mozecie opisac dziwne typki z portali randkowych. Tamte rejony sa mi nieznane a na pewno byloby o czym pisac smile

jak mi sie chce spaaaac....
      Zostawie sobie sloneczko z chmurka na kilka dnin ciekawe czy ktos napisze ^^ choc teraz pewnie malo kto juz na gg korzysta.
    • raziel24 Re: dziwne numery 13.11.14, 11:02
      Wejdź na czata to dopiero przygoda jeśli weźmiesz jakiś fajny nick typu Ptaszyna26 to pogadasz z bardzo fajnymi facetamibig_grin
      • maruda2 Re: dziwne numery 13.11.14, 11:19
        weź nie podpuszczaj dziewczyny wink
        • hashimotka88 Re: dziwne numery 13.11.14, 11:39
          A wiecie ze tak sie zaczelo moje wirtualne bycie. Moje wyjawianie mysli wlasnie od czatu? W gimanzjum wiadomo zena informie byla czateria interia ^^ ale pozniej.... Nie mialam kontaktu z wirtialnyni osobami. Czasem jakis typek na gg si odezwal. Tyle. A ja nikogo nie szukalam. Nigdzie sienie pokazywalam. Dopiero dwa lata temu wszystkosie zaczelo. Od czatu. Zaczelam pisac odnosnie koko euro spoko big_grin no szlak mnie trafil jak niektorzy zaczeli najzezdzac babeczki, na kraj, itp. Zaczelam pjsac. Tam zgadalam sie z jednym kolesiem. Zeslismy na inny temat. Kilka dni pisalismy publicznje. Nigdy z nikim.mi sie tak dobrze nie pisalo. Kociakiem byl -indywidualista. Kontakt sie urwal. Pisalam pozniej na yt big_grin towszystko bylo baaaaaaardzo skromne. No i przyszlam na forum. Tutaj szalec zaczelam. Ale.... Juz sie koncze... Wypisuje. Wiem ze mi nie wierzucie tongue_out

pytanie. Czemu pojawilam sie w wirtualu dwa lata temu? To bylo nieco podswiadomie. Ale widocznie potrzebowalam kontaktu z ludzmi. Bo a codzien go stracilam.z realnymi. A ze swoimi? Marny mam kontakt. Sporo w domu siedzialam, ludzi obcych nie wiexzialam to chyba chcialam mkec z kims kontakt.
      • hashimotka88 Re: dziwne numery 13.11.14, 11:31
        W zupelnosci wystarczy mi forum tongue_out
        I nie mam czasu na czarowanie suspicious

To co z tymi dziwnymi "numerami". Czesto sie zdarzalo ze dziwne typki same sie odzywaly? Wspomnialam o gg, bo do mnie tylko taki byl dostep. I ta deoga sie dobijali.No.ale na sympatii zapewne ich co niemiara.
        I moje pytanie. Czy nie macie problemu zeby spotkac sie z wirtualnymi osobami? Jak wiele bylo takich przypadkow. Ja musze miec spoooora pewnosc, musze nabyc czuja do drugiej osoby. Nic dziwne ze ze swoim wirtualnym nie mialam proboemu sie spktkac. Tak bezpiecznie i pewnie jak przy Nim to chyba przy nikim juz sie nie poczuje. Moglabym sie nawet poczuc bardziej zagrozona suspicious . Juz przed spotkaniem z Nim nie mialam wielu obaw. Moj wizerunek co do Niego nie zmienik sie po spotkaniu. Byl taki sam. Bardzo ciezko mi komus zaufac na tule by sie spotkac.... Nie wiem czy potrafilabym sie umawiac na randki z obcymi. Z reszta... Ja na randki nigdy nie chodzilam tongue_out nawet ze swoim. Hehe ostatnio doszlismy do wniosku ze w koncu powinnosmy pojsc na swoja pierwsza randke big_grin ej. Co sie wtedy robi? suspicious nie mowcie ze powinnam sie wystroic. Buty inne niz adidaski? Albo zebym.... Kiecke ubrala? o_O Eeee. Niewygodnie bedzie. Raz mu spodniczke ubralam to powinno mu wystarczyc.. Nie chxe mi sie isc na zasna randke.
        W sumie..... Chcialabym sie kiedys dla Niego wystroic ^^
      • bard-grzechu-wart Re: dziwne numery 13.11.14, 11:33
        Na ptaszynę prędzej fajne panie będą się pisały big_grinsuspicious
        Z przygodami pełna zgoda, jak już kiedyś wspominałem suspicious
        • hashimotka88 Re: dziwne numery 13.11.14, 11:42
          Krotka pamiec.
          Opowiedz swoja historie ^^
          • bard-grzechu-wart Re: dziwne numery 13.11.14, 11:55
            proszę bardzo wink
            • hashimotka88 Re: dziwne numery 13.11.14, 11:58
              Aaa. O tym to ja czytalam. Myslalam.ze cos innego wymyslisz suspicious wink
            • kama265 Re: dziwne numery 13.11.14, 12:31
              wiesz co, ja tam nadal nie rozumiem, po co się podszywać pod kobietę suspicious
              • bard-grzechu-wart Re: dziwne numery 13.11.14, 13:00
                nie rozumiesz, trudno wink
    • silencjariusz Re: dziwne numery 13.11.14, 11:40
      Żadnych dziwnych rozmów w sieci nigdy nie miałem.
      • hashimotka88 Re: dziwne numery 13.11.14, 11:48
        Dziwny jestes big_grin
        • silencjariusz Re: dziwne numery 13.11.14, 11:51
          Co zrobić.tongue_out A taką miałem nadzieję, że choć raz np na gg dostanę od jakiejś kobiety propozycję seksu. A tu nic.tongue_out
          • raziel24 Re: dziwne numery 13.11.14, 11:57
            Jaki ten świat jest niesprawiedliwy sad łączę się w bólu
          • hashimotka88 Re: dziwne numery 13.11.14, 12:08
            Biedaaaaczek. A kobiety chyba ni wiedza co traca wink lub, nie widzac ze Sil w chutorze zamieszkuje suspicious ni ma sie co dziwic ze zadna nic nie proponuje skoro tak ciezko Cie odnalezc.

A co w naturze? Czy ktos Was podrywal/zagadaywal? Mi czesto sie to nie zdarzalo.
            Pamietam jeden raz. W autobusie wracam. Koles siada obok i zaczyna przemawiac. Starszy doe mnie. W pewnym momencie proponuje mi.... Nie seks tongue_out choc w glowie nie wiem co mial. suspicious Proponuje mi piwo. Ze mozemy pojsc na laczke i wypic suspicious wysiadalam przystanek wczesniej. Przed nim. Tylko sie ogladalam czy za mn nie wysiada. Wtedy lekkiego stresika mialam. W ciagu dnia to bylo. Na szczescie. Oczywiscie odmowilam tongue_out A Sil taki niby chetny na propozycje suspicious
            Ech.... Szkoda ze nikt normalny mnie w naturze nigdy nie podrywal suspicious jakis jeden typek w galerii za mna chodIl ale szybko go splawilam.
            • silencjariusz Re: dziwne numery 13.11.14, 12:22
              No biedaczek, biedaczek.wink
              • maruda2 Re: dziwne numery 13.11.14, 12:29
                To chyba muszę odpalić gadulca i zobaczyć co tam się dzieje. Choć tak dawno tego nie robiłam, że nie jestem pewna, czy mam aktywny numer suspicious
                • hashimotka88 Re: dziwne numery 13.11.14, 12:32
                  Hehe kto wie.... Moze bedziesz miala aktywne numerki wink
                  Moze bedzi jakas propozycja suspicious skoro dawno gg nie odpalalas
              • hashimotka88 Re: dziwne numery 13.11.14, 12:30
                Bieda tylko piszczy....
                Ej! Jak dlugo mozna zyc bez seksu? Jaki to wplyw ma na ludzi. Kiedy zaczynaja swirowac. Jak duzy wplyw ma on na nasze zycie. Kiedys slyszam.wzmianke o sfrustrowanych politykach. Badania na nich prowadzano. Przeciez wielu jest takich ludzi, co jest z dala od tych przyjemnosci.... Ech. Nawwt sa takie malzenstwa sad((
                czlowiek bedac sam nigdy chyba w pelni sprawny, szczesliwy nie bedzie.....
                I seks jest potrzebny ^^
                • silencjariusz Re: dziwne numery 13.11.14, 12:53
                  Ano piszczy. Na zadupiu ciężko kogoś poznać.
                  • hashimotka88 Re: dziwne numery 13.11.14, 12:57
                    Ech. Ja nawet ni wiem czy cjezko. Nie probowalam.
                    Mam mysli ze nieco zaluje swojego niedzialania. Ze tyle czasu stracilam. Tak dlugo bylam.z dala od ludzi.... Co poradzic... Tak mialam i nie zalezalo mi na zmianke. Przywyklam.do obecnego stanu.
                  • witamina_b12 Re: dziwne numery 13.11.14, 12:59
                    to może koleżankę Vanilie ze Szczecina zaproś....
                    • silencjariusz Re: dziwne numery 13.11.14, 13:06
                      Żeby mieszkała w mojej okolicy to może i bym zaprosił.wink
                      • tdf-888 Re: dziwne numery 13.11.14, 13:08
                        gdyby mieszkała w okolicy to żaden fun dla niej, a tak by se dziewczyna choć wycieczkę zrobiła smile
                        • silencjariusz Re: dziwne numery 13.11.14, 13:10
                          Myślałem, że chodzi o to by fun miała ze mną (albo ze mnie). A tu się okazuje, że o zmianę okolicy chodzi. A ja na przewodnika nie nadaję się.wink
                          • maruda2 Re: dziwne numery 13.11.14, 13:13
                            a próbowałeś? może byś na manowce sprowadził.... wink
                            • silencjariusz Re: dziwne numery 13.11.14, 13:16
                              Jakoś ochoty nie mam gdy czytam, że kobieta mieszka na drugim końcu Polski.
                              • hashimotka88 Re: dziwne numery 13.11.14, 13:22
                                Nie masz ochoty? suspicious cos nie tak z Toba tongue_out

A tak serio. Jaki dystans do kobiety jestes w stanie zaakceptowac? Ile min pieszo tongue_out no bo ukraina niezawsze sprawna bedzie... Czasem moze uciec z niej powietrze.
                                Ile kilosow? Czuje ze Ty nigdy nie bedziesz chcial opuscic swojego chutoru... Przywiazales sie do niego. Ja tak nie mam. Moglabym spokojnie opusic swoje tereny. Moglabym tongue_out a nawwt.... Chcialabym...
                                • silencjariusz Re: dziwne numery 13.11.14, 15:25
                                  Szacowanie ryzyka oraz rachunek zysków i strat jednoznacznie wskazują, że znajomości z kimś kto nie mieszka w bliskiej okolicy nie mają dużych szans na powodzenie.wink
                                  Skoro chciałabyś opuścić swoje strony to zrób to Martynko.tongue_out Bo jak na razie to tylko gadasz. I nic nie robisz w tym kierunku. tongue_outwink
                                  • kama265 Re: dziwne numery 13.11.14, 15:27
                                    a jaką metodą szacowanie ryzyka wykonałeś, bo może tu pies pogrzebany? suspicious
                                    • silencjariusz Re: dziwne numery 13.11.14, 15:35
                                      Każda metoda wykaże, że takie znajomości obarczone są dużym ryzykiem niepowodzenia (żeby nie powiedzieć wprost, że prawie nigdy się nie sprawdzają).
                                      Jeśli ktoś chce to niech się bawi w weekendowe znajomości (związki). Dla mnie to strata czasu.
                                      • kama265 Re: dziwne numery 13.11.14, 15:44
                                        widzę, żeś wcale nie wykonał żadnej analizy tongue_out
                                        • silencjariusz Re: dziwne numery 13.11.14, 15:45
                                          No jak nie jak tak.tongue_out
                                          • kama265 Re: dziwne numery 13.11.14, 15:50
                                            założę się, że przeszacowałeś prawdopodobieństwo negatywnych zdarzeń oraz ich skutki, i nie wziąłeś pod uwagę istniejących zabezpieczeń tongue_out
                                            • silencjariusz Re: dziwne numery 13.11.14, 15:54
                                              Zapewne masz rację. Ale skoro wiem czego nie chcę to nie będę się w to pchał.
                                              • kama265 Re: dziwne numery 13.11.14, 15:59
                                                zapewne wiesz, czego chcesz, ale jeśli założony model nie działa ni cholery, to coś jest nie tak. Może warunki brzegowe za mało elastyczne wink
                                                • silencjariusz Re: dziwne numery 13.11.14, 16:04
                                                  Bardzo możliwe. Co nie zmienia faktu, że nie będę się naginał do czegoś co według mnie jest nierozsądne.
                                                  • kama265 Re: dziwne numery 13.11.14, 18:11
                                                    wiesz, teraz na serio - nie sądzę Silu, żebyś był w stanie nagiąć się do czegokolwiek, a to implikuje brak umiejętności konsyliacyjnych, co z kolei uniemożliwia kompromis - a bez tego nie wyobrażam sobie związku
                                                  • silencjariusz Re: dziwne numery 13.11.14, 20:36
                                                    Prawie zawsze ustąpię. Choćby po to by mieć święty spokój. tongue_out Wyjątkiem są sprawy zasadnicze. Związek ma być tu i teraz. A nie przez pocztę, gg, telefon czy inne media.
                                      • maruda2 Re: dziwne numery 13.11.14, 15:46
                                        Akurat w zeszłym tygodniu byłam na szkoleniu z zarządzania ryzykiem i mówili nam, że jednym z częstszych błędów przy szacowaniu ryzyka jest jego zawyżanie... suspicious Więc może przeprowadź jeszcze raz to szacowanie tongue_out
                                        • silencjariusz Re: dziwne numery 13.11.14, 15:47
                                          Swoje wiem.
                                          • maruda2 Re: dziwne numery 13.11.14, 15:49
                                            Taaaa, niczym mój ojciec, który twierdzi, że nie lubi ryżu. Z tym, że nigdy go nie chciał spróbować nawet suspicious
                                            • kama265 Re: dziwne numery 13.11.14, 15:50
                                              big_grin
                                            • silencjariusz Re: dziwne numery 13.11.14, 15:52
                                              Ryż lubię. Brązowy bardziej od białego.tongue_out
                                      • hashimotka88 Re: dziwne numery 13.11.14, 16:49
                                        Hmmm tak sie zastanawiam.... Czy ja trace czas?
                                        Nieeeeee ^^ na pewno nie.
                                        • facet699 Re: dziwne numery 13.11.14, 17:02
                                          tracisz go bardzo dużo, ale na razie masz go wolnego w nadmiarze więc jak tylko lubisz .....
                                        • silencjariusz Re: dziwne numery 13.11.14, 17:25
                                          Skoro pasuje Ci, że facet, który mieszka 15-20 min. od Ciebie samochodem nie ma chęci spotykać się w tygodniu bo jest tak zajęty... No cóż... Co kto lubi.tongue_outwink
                                          • hashimotka88 Re: dziwne numery 13.11.14, 18:13
                                            Jak ni jak tak. W tym tyg 3 raz go ujrze tongue_out Choc normalnie to raczej weekendowo sie spotykamy. No zaraz sie rozplacze ze facet mnie tak rzadko odwiedza sad a tak serio.... Mi samej to wystarcza.... Czasem mi sie zateskni ale ja tak jak i On, nie potrafimy sie chyba przywiazac az tak do ludzi. Jakos ni mam potrzeby codzinnego go widzenia. To ze utrzymyjemy kobtakt poprzez smsy czy dzwonienie to i tak lepiej niz jeszcze kiedys. Co kto lubi. Mi to odpowiada.
                                            A co? Ty bys mnie Sil czesciej odwiedzal, jakbys mial do mnie niecale 20 min? suspicious
                                            Czemu mi wystarcza weekendowo? Nie chcialabym nawet czesciej.... Bo to On po mnie przyjezdza. Paliwo drogie tongue_out tak jak ostatnio gralismy w tenisa to ok smile ale jak jedziemy do miesciny to.... On czesto placi. Tak wiece taniej, lepiej ze czesto si nie spotykamy. A do sibie nie mam potrzeby go zapraszac.
                                            Ech. Chore to.... Ze u Niego w domu czuje sie nawet lepiej.... Nawet w Jego lozku spalo misie ostatnio wygodniej ^^ Jego na dok wygonilam, na kanape tongue_out Wiem jedno. Ja z facetem spac ni moge. Chokernie mnie rozprasza. Jak kiedys bede miala meza to na pewno bedziemy spac osobno ^^ nie dam rady inaczej....
                                            • kama265 Re: dziwne numery 13.11.14, 18:16
                                              < Ja z facetem spac ni moge. Chokernie mnie rozprasza. Jak kiedys bede miala meza to na pewno bedziemy spac osobno ^^ nie dam rady inaczej.... >
                                              prooooszęęę Cięęęęę Hashi big_grin big_grin big_grin
                                              idzie się przyzwyczaić, nie zawsze Cię będzie rozpraszał (cokolwiek o znaczy smile)
                                              • hashimotka88 Re: dziwne numery 13.11.14, 18:27
                                                Heheje

No mowie ze sie nie da spax z facetem. Z kolezanka zasne z facetem nie ma szans big_grin
                                                jak mnie rozprasza? Juz nie mowie ze sie garnie, ze lezy zbyt blisko ale Czasem wystarczy ze jest te pare cm ode mnie suspicious lub parenescie i juz jestem rozproszona suspicious nawet gdy miedzy nami jest powietrze gdy mnie nie dotyka to i tak na mnie dziala rozpraszajaco suspicious drugiej nocki jak bylismy w Biesach to myslalam ze juz pojde na inne lozko. A bylo ich.... 4 do wyboru big_grin Oczywiscie nie zasnelam. A od godz 00 probwalam. Takiego pelnego snu nie wiem czy bylh z dwoe godz.
                                                Ech. Facet to mi tylko przeszkadza suspiciouswink
                                                • kama265 Re: dziwne numery 13.11.14, 18:30
                                                  Hashi, kochanie, to zrozumiałe, że na początku Cię rozprasza, bo jest obcy, jest nowy, jest między wami napięcie. Potem będzie swój, stary a napięcie będzie na bieżąco niwelowane wink
                                                  Także ten.... co ja to chciałam ... ała, jaka ja stara jestem sad
                                                  • facet699 Re: dziwne numery 13.11.14, 18:32
                                                    no wiesz co? suspicious
                                                  • kama265 Re: dziwne numery 13.11.14, 18:34
                                                    co? surprised
                                                  • facet699 Re: dziwne numery 13.11.14, 18:38
                                                    dyrdymały gadasz
                                                  • hashimotka88 Re: dziwne numery 13.11.14, 18:38
                                                    Oj. Nie. Nie jest obcy, nie jest nowy. Brak napiecia. Z mojej strony na stowe go nie ma ^^ niezwykle swobodnie sie przy Nim.czuje. Strasznie swojo. Nie znalalam czegos takiego..... Ze moze ktos byc obok i Jego obecnosc mi nie bedzie przeszkadzala. Ale w nocy przeszkadza tongue_out to chodzi o sama nocke, o spanie. Moze ja nie moge sie uspokoic big_grin albo meskie feromony tak na mnie dzialaja suspicious ^^
                                                  • kama265 Re: dziwne numery 13.11.14, 18:41
                                                    właśnie o feromonach gadam i o napięciu seksualnym.
                                                    Jeśli to są dyrdymały Facett, no to ja już nie wiem ... suspicious
                                                  • facet699 Re: dziwne numery 13.11.14, 18:45
                                                    kama265 napisała:

> właśnie o feromonach gadam i o napięciu seksualnym.
                                                    > Jeśli to są dyrdymały Facett, no to ja już nie wiem ... suspicious
                                                    >
                                                    czasami trzeba zacytować by było wiadome o co chodzi.... a chodziło mi o Twoją "starość" bo w takim układzie to mnie tu już nie ma i wącham kwiatki od spodu big_grin
                                                  • hashimotka88 Re: dziwne numery 13.11.14, 18:54
                                                    Domyslilam sie o jakie dyrdymaly chodzilo Facetowi. Mial na mysli "starosc". Ech. Kama, no wlasnie gdzie Ci do starosci.... Ja miedzy Wami czuje sie mloda ale przychodzac tutaj mialam w glowie ze stracilam kupe lat zycia sad ze zmarnowalam je.... Ze przelecialy mi, ze jestem stara. Nie pocieszam? big_grin
                                                    jeszcze gorzej robie... A to nie jest moim.zamiarem. Trzeba patrzec na to co bedzie a nie co bylo. Ze jeszcze duzo jest przed nami smile

co do mojeho spania suspicious w lozku jest mi chyba zbyt dorze gdy facet jest obok i to jest glowny powod mojego rozproszenia a potem niewyspania suspicious
                                                    Moze przywykne z czasem i nawet kiedys mezowi pozwole spac obok wink
                                            • facet699 Re: dziwne numery 13.11.14, 18:22
                                              fajnie jest usypiać przytulając się i jeszcze fajniej obudzić się tak. To też buduje bliskość... daleka droga przed wami
                                              • hashimotka88 Re: dziwne numery 13.11.14, 18:34
                                                Dobra. Uwielbiam podsypiac na nim ^^ leptyna na klacie ... Ech... uwielbiam sie wypinac do niego tylkiem i jak lapa obejmuje. To wszysgko jest podsypianie. Ale w ten sposob nie potrafie z nim zasnac. Cwiercwiecze spalam sama to teraz nie jest mi tak latwo kogos zaakceptowac. Tym bardziej rozpraszacza suspicious a pobudka.... Jest najlepsza. O ile sie zasnie tongue_out
                                                Nie no. Nad ranem zasypiam. Tylko raz sie go pozbylam z lozka i to byla najlepsza noc... Jesli chodzi o wyspanie big_grin a reszte tych pare nocek jakos sie z Nim przemeczylam suspicious
                                            • silencjariusz Re: dziwne numery 13.11.14, 20:37
                                              No ja bym Cię codziennie nachodził i męczył.winktongue_out
                                              • hashimotka88 Re: dziwne numery 13.11.14, 21:04
                                                Pogonilabym Cie tongue_out
                                                Codzinnie? o_O ech. Moze ja sie nie nadaje do bycia z kims w zwiazku. Nie wiem czy bym chciala codziennie... Kiedys ciazko mi bylo z kims sam na sam pobuc te 6 godz. Z czasem bylam wymeczona. Ale to byla inna era. W zeszlym.awet roku jeszcze taki kontakt mnie meczyl bo nie czulam.si przy kims swobodnie.m i duzo mhslalam. Sadzilam ze za malo z siebiw daje. Teraz jest iczej. nauczylam sie bycia z czlowiekiem swojskiego, glownie dzieki Pazkowi smile

co do Twojej wypkwiedzi wyzej. Zwiazek jest tu i teraz a nie przez wszelakie media. Sil, no przeciez nie bedziesz sie z kins spotykal codziennie, czy co drugi dzien. Szczegolnie na poczatku znajomosci. Ech. Sama ni wiem jak to jest w zwiazku. Czy potrzebne sa tak czeste spotkania? Wazne jesli jest raz n tydzien zeby w miedzy czasie konkt utrzymhwac. Ja tego kiedys ze swoim nie robilam. Nie myslalam o Nim.na dniach. Teraz jest inaczej.
                                                Mi tak jakos dziwacznie jakby codzinnis ktos do mnie pdzyjezdzal i tracil na mnie czas/paliwo itp. Codzinne bycie bedzie w malzenstwie gdy bedzie pewnosc ald nie na samym poczatku znajomosi. Nie w pierwszuch miesiacach.
                                                Sil, mam pytanie. Nie myslisz czasem ze w ten sposob nieco ohraniczach druga strone? Albo inaczej. Uwiazujesz za bardzo przyciagasz?
                                                Nie wiem czy kazda kobieta chcialaby tak w pierwszych miesiacaxh codzinie sie spotykac. Moze przez swoje odludkowanie jestem inna. Nie wiem. A moze nadal jednak daleka od ludzi.... Daleka jesli chodzi o wiez emocjonalna. Jej chyb nie potrafie dobrze rozwinac sad
                                      • facet699 Re: dziwne numery 13.11.14, 17:00
                                        strata czasu pobyć w weekendy z kimś miłym? Dużo innych strat mogę wymienić ale nie czasu
                                        • hashimotka88 Re: dziwne numery 13.11.14, 18:18
                                          No wlasnie. Nigdy bym tego nie odbierala jako strate czasu. Nawet jesli jest zwiazek w ktorym osoby spotykaja sie "tylko" co tydzien.
                                          Ech. Ja kiedys malo co z ludzmisie spotykalam. Nie mialam takich co tygodniowych wypadow. Dla mnie to co jest w tym roku to baaaaaardzo duzo. Uspolecznilan sie bardziej. Na pewno na jedno osobe. Wiele odkrylam i zyskalam. Nigdy, przenigdy bym tego straconym czasem nke nazwala.
                                  • hashimotka88 Re: dziwne numery 13.11.14, 16:33
                                    Czyli ile km max?
                                    Pisalam ze nie mialabym problemu opuscic swojegi terenu. Jakos ni jestem az tak do nkego tak przywiazana.... W dodatku wiem ze ta gleba na ktorej siedze jest wyjalowiona... No czyli opuscic to nie problem ale... Z zasiedleniem nowej moglby byc jakis problemik. Opusic teren to nie problem ale znalezc dobr miejsca juz tak. W moim przypadku czesto musi byc dogranych wiele czynnikow bym zadzialala. Jest jakis we mnie strach przed niewlasciwymi wyborami sad
                                    Choc w tym roku bylam tak zdeterminowana ze niewiele mi brakowalo i opuscilabym swoje tereny. Pojechalabym za wielka wode. Ja chcialam. Tam sie okazalo ze brakowalo miejsc. Czynniki bylyby bardzo sprzyjajce. Sama bym nie pojechala... Ech. durny ze mnie typ. Ktoremu ciezko sie odczepic od lokomotywy, ktora.... I tak juz sie ledwo toczy. Ja to wiem.
                                    Noooo. Czyli nie jest dla mnie problemem opuszczenie obecnego miejca. Problemem jest nowe miejsce tongue_out musi byc wiele dohmgrane. Musi miec wszystko sens. Byle gdzie sie nie wepcham....
                                    A moze frytka do tego? Dopiero co usmazone. Ja juz ni moge tongue_out
                                    • silencjariusz Re: dziwne numery 13.11.14, 17:28
                                      Przecież o to samo mi idzie. O bylejakość. A właśnie z tym kojarzą mi się znajomości na odległość.
                                      • kama265 Re: dziwne numery 13.11.14, 18:13
                                        to, czy relacja jest bylejaka nie jest zdeterminowana odległością, a bylejakością / brakiem starania osób będących w relacji.
                                        • facet699 Re: dziwne numery 13.11.14, 18:24
                                          czyli nie środki a cel
                                          • kama265 Re: dziwne numery 13.11.14, 18:25
                                            otuszto big_grin
    • witamina_b12 Re: dziwne numery 13.11.14, 11:43
      Pisza do mnie płci obojga tongue_out albo nie odpowiadam w ogóle albo piszę, że nie chce mi się szukać gdzie się blokuje wiec niech sam/sama się oddali.
      • hashimotka88 inne zapytanie 13.11.14, 11:56
        Teraz pewnie piszesz o gg?

Jeszcze jedno mnie ciekawi. Jak macie wiele wirtualnych swiatow? W ile postaci sie wcielaxie. Ile imion macie? Moj swiat jest jeden. Jestem jemu wierna calkowicie. Jest nim forum Samotni. Pewnie go znacie wink kiedys na Niesmialkach zdarzylo mi sie pisac. Tam od towarzyszy zaczynalam.. No ale kiedys bylam niesmiala tongue_out ile mam postaci? Jedna jestem. Innych kont brak. Innych swiatow. Piszecie na innych forach? Na gaziecie? Czy jeszcze gdzie indziej.
        Macie kontakt z innymi wrtualnymi? O sympatii czy innych portalach mozna wspomniec.
      • bard-grzechu-wart Re: dziwne numery 13.11.14, 11:56
        ... tak na starcie ludzi skreślać ... wink
      • raziel24 Re: dziwne numery 13.11.14, 12:00
        Mam z 12 lat gg i raz do mnie ktoś nieznajomy napisał he he Invisible Man big_grin
    • tdf-888 Re: dziwne numery 13.11.14, 12:15
      jestem nieskatalogowany i zawsze niewidoczny, więc no cóż... byłem zmuszony wyszukiwać i zagadywać samemu
      • hashimotka88 Re: dziwne numery 13.11.14, 12:22
        Przejrzales caly moj odcinek? tongue_out
        Czy tylko pierwszych kilka zdan przeczytales?
        Ja jak juz wspomnialam praktycznie zawsze jestem niewidoczna. Gdy dwa lata temu sie uwidocznilam, nagle kilka numberow sie odezwalo.
        Nigdy nie zagadywalam. To nie w mojej naturze, by inicjowac kontakt. Choc.... Tu na forum nieco mi sie odmienilo suspicious
        Eee. Jak sie samemu wyszukuje to nie jest tak latwo trafic na dziwne przypadki. Bo to dziwne same sie garna.

Zapomniales dodac... Jestem niesklasyfikowany wink
        • tdf-888 Re: dziwne numery 13.11.14, 12:31
          cały przejrzałem...

na gg nic
          za to na privie gazety, odkąd piszę na słs, dziwne przypadki i tematy się trafiają suspicious chodzi o dziewczyny, ale może nie będę przytaczał przykładów...
          • hashimotka88 Re: dziwne numery 13.11.14, 12:37
            Szkoda ze mnie czytasz...
            Nie zawodzisz sie na mnie. Nadal nie rozumiem po co sie meczyc z czyimis myslami.
            Co poradzic.... Czasem sa takie walniete dziewczyny...
            • tdf-888 Re: dziwne numery 13.11.14, 12:44
              dlaczego szkoda? tobie? eee.. trochę odpocząłem od tego przekazu, do tego teraz jestem trochę uziemiony, więc z nudów wgryzam się w lekturkę smile
              • hashimotka88 Re: dziwne numery 13.11.14, 12:53
                Szkoda bo nie lubie gdy ktos robi cos na sile, gdy sie ze mna meczy a pozniej ma.jakies wyrzuty. Dla Twojego zdrowia lepiej mnie nie czytac, co nie?

Powrotu do zdrowia, pewnie o kolano.chodzi. Jak mozna soe wywrocic na rowerze? tongue_out tylko raz to zrobilam przez niesprawny rower. Naciskajac pedalo zebatka przeskoczyla. Oj. Balalo. Biegnac wywrocilam sie dwa razy. Raz przeskakujac ogrooookmna kaluze^^. Tylko nadgarstek nieco czulam i tylek zaamorytyowal upadek. Ech te mysli jak sie upada.... To przerazenie "bedzie zle" big_grin a potem o dziwo Bez uszczerbku. A zdarzalo sie biegac w nocy po polnhch drogach. Ok. Pod wieczor predzej.
                • kama265 Re: dziwne numery 13.11.14, 12:56
                  kochana, tyś młódka jeszcze to i bardziej jesteś elastyczna, a Tadeusz ... cóż .... musi chyba powoli myśleć nad zmianą hobby tongue_out
                • tdf-888 Re: dziwne numery 13.11.14, 12:59
                  bo ja się lubię przewracać big_grin czuję się wtedy jak dziecko
                  • hashimotka88 Re: dziwne numery 13.11.14, 13:08
                    Tak trzymaj... A raczej puszczaj sie tongue_out
          • maruda2 Re: dziwne numery 13.11.14, 12:38
            dawaj, dawaj tongue_out
          • kama265 Re: dziwne numery 13.11.14, 12:44
            podrywają Cię na privie?! ale obce jakieś??? wink big_grin
            • tdf-888 Re: dziwne numery 13.11.14, 12:48
              haha big_grin
              ogólnie to nie powinienem, ale czasem pozbywam się skrupułów... tongue_out z resztą ja się o zwierzenia nie proszę...
              ale bez podkładu i tak nie opowiem, podkład pozbawia mnie skrupułów big_grin
              • kama265 Re: dziwne numery 13.11.14, 12:51
                z podkładem też nic się nie wypucowałeś ... rozczarowana jestem wielce suspicious
                • maruda2 Re: dziwne numery 13.11.14, 12:53
                  to koniecznie potrzebna poprawka 22 listopada wink
                  • witamina_b12 Re: dziwne numery 13.11.14, 12:56
                    ale to będziesz musiała mu dotrzymać tempa w tym poprawianiu suspicious wink
                    • tdf-888 Re: dziwne numery 13.11.14, 13:01
                      dokładnie. kto nie pije ten kapuje suspicious
                      ja zawsze mówiłem, że alkohol to najbardziej skuteczny eliksir prawdy big_grin
                      • maruda2 Re: dziwne numery 13.11.14, 13:06
                        oj, żebyście się nie zdziwili suspicious
                        • tdf-888 Re: dziwne numery 13.11.14, 13:08
                          komuś grozisz? suspicious
                          • maruda2 Re: dziwne numery 13.11.14, 13:13
                            a skąd, najwyżej ostrzegam wink
                            • tdf-888 Re: dziwne numery 13.11.14, 13:15
                              a co taka drobinka byłaby w stanie zrobić wink
                              • maruda2 Re: dziwne numery 13.11.14, 13:20
                                ja hartem ducha nadrabiam, serio big_grin
                • tdf-888 Re: dziwne numery 13.11.14, 12:56
                  a toś ty myślała, że ja kogoś pierwszy raz na oczy zobaczę i od razu wszystko na raz?
                  • kama265 Re: dziwne numery 13.11.14, 12:59
                    nieno, że wszystko to nieeee, się rozumie, a na trzecim spotkaniu to już wszystko aby? wink
                    • tdf-888 Re: dziwne numery 13.11.14, 13:02
                      ja się akomoduję do oczekiwań wink
                      • kama265 Re: dziwne numery 13.11.14, 14:01
                        no to się szykuj tongue_out big_grin
              • hashimotka88 Re: dziwne numery 13.11.14, 13:04
                Co nie powinienes? Ktos sie zwierza to powinien miec swiadomosc ze moze wyjsc dalej niz poza jedne oczy. No widzsz, nie prosisz sie a masz.
            • maruda2 Re: dziwne numery 13.11.14, 12:52
              a może miejscowe suspicious
              • kama265 Re: dziwne numery 13.11.14, 12:55
                no miejscowe to na prawie bardziej big_grin
                • witamina_b12 Re: dziwne numery 13.11.14, 12:55
                  big_grin
    • sisterofnight85 Re: dziwne numery 13.11.14, 13:01
      Ja po jakichś 4 latach nieużywania odpaliłam gg... Nikt mnie tam nie zaczepia... Nie wiem jak to się dzieje, że do Was ktoś nieznajomy ot tak napisze, a do mnie nie big_grin

A czaty są nuuuuuuuuuuuddddddddddneeeeeeeeeee... w kółko jedne i te same pytania, ile masz lat, skąd jesteś... i czy lubisz seks tongue_out Dużo dziwnych rozmów miałam na czacie, poczynając od stwierdzeń, że jak jestem sama to na pewno jestem brzydka, więc powinnam iść do zakonu, po propozycje odkupienia ode mnie mojego własnego, osobistego kału. Nie ma mowy, nikomu takiego skarbu nie oddam, moje i nie wolno ruszać. Ach, i trafiają się "psychologowie" na czacie również... mnie się odechciewa wirtualnego życia wink

• kama265 Re: dziwne numery 13.11.14, 13:02
        < po propozycje odkupienia ode mnie mojego własnego, osobistego kału. >
        OoO big_grin nic nie masz zmysłu biznesowe, trza była rozkręcać DG suspicious
        • hashimotka88 Re: dziwne numery 13.11.14, 13:06
          Oj. I mi sie rzucila w oczy ta propozycja big_grin
      • witamina_b12 Re: dziwne numery 13.11.14, 13:05
        > . Nie wiem jak to się dzieje, że do Was ktoś nieznajomy ot tak napisze, a do mn
        > ie nie big_grin

Mam ładny intrygujący avatar big_grin
        • kama265 Re: dziwne numery 13.11.14, 14:00
          myślałam, że ciekawe wnętrze big_grin wink
    • facet699 Re: dziwne numery 13.11.14, 16:57
      pewnie nie pamiętacie ale proponowałem taki sposób nawiązywania znajomości, wyszukać w okolicy odpowiednie osoby i próbować szczęścia bo poza straconym czasem niczym nie grozi wink

Z dziwnych sytuacji miałem tylko jedną, odezwała się kobieta z sąsiedniej miejscowości. W pierwszych słowach przepraszając za pomyłkę. Jak się potem okazało to nie była pomyłka.
    • szarlotka_ja Re: dziwne numery 13.11.14, 20:36
      Jesooo, Haszka po jakich stronach Ty latasz? suspicious
      Do mnie jeszcze żaden zboczeniec się na gg nie odezwał suspicious
      • hashimotka88 Re: dziwne numery 13.11.14, 21:10
        Stronach? Mnie nigdzie nie ma.
        A te numbery same sie odezwaly na gg. I to doslownie jak tylko z niewidocznego weszlam na dostepny. Mialo to miejsce 3 lata temu. Taka kulminacja dziwnych numerow nasyapila. Jak widac nigdzie nie musze wchodzic. Sami sie odzywaja.h
        Moze to wynika z tego ze mam imie wpisane i chyba miejscowosc rowniez. No i lata. Przeciez foty zadnej ni mam. To nawet nie maja pojecia jaka piekna jestem tongue_out suspicious
        • szarlotka_ja Re: dziwne numery 13.11.14, 21:14
          Hehe, a ja to nawet nie pamiętam swojego nr gg big_grin
          Też kiedyś za dawnych lat dostępna byłam i była cisza a też zdaje się wszystkie dane miałam wpisane. No nie wiem może to, że mam brzydkie imię albo nazwisko odstraszało? Hmm... No w sumie nieważne skoro i tak umiem włączyć big_grin tongue_out
          • hashimotka88 Re: dziwne numery 13.11.14, 21:28
            Nazwisko? Jego nigdy nie wpisywalam tongue_out adresu tez nje podawalam suspicious
            Tez nie mam pojecia czemu sie do mnie odezwali, skoro nawet maine wioska nie jest liczna. To nie Cieszyn. Moze mimo.wszystko i tak facetow przyciagam wink
            Ech. Dzisiaj to przyciagnalam do siebie kocurka. Czarnego malego. Przygarnelam.do siebie. Niedawno mnie podrapal ale nie tak jakbym tego chciala suspicious i dziabnal w palca. Lekko tego nie zrobil. Do tej pory piecze uncertain Maly problemik bo zwial a psiaki go nie poznaly - ciemno. Z reszta jednodniowy to obcy. Zaczal fuczec wystraszony mruczek. Ja go do lap a ten mnie trach sad palucha to myslalam ze mi odgryzl big_grin
            Nie mam szczescia do kotow. Za dziexiaka jeden kot mnie pocharatal. Tzn. Reke. Do tej pory znajda sie maciupenkie blizny. Pies mnie nigdy nie ugryzl.
            Ech. A ja w dodatku lubie Kociaki - typ mezczyzn. A nawet ogolnie ludzi. Czyli indywidualistow.
            I tak uwiwlbiam wszystke zwierzaki ^^

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka