Dodaj do ulubionych

Bezpłatne studia dla nauczycieli

01.05.07, 16:40
Nie wiem czy dotarła do Was informacja, że rusza druga edycja "Nieodpłatnych kwalifikacyjnych studiów podyplomowych przygotowujących do nauczania drugiego przedmiotu z uwzględnieniem technologii informacyjno-komunikacyjnej (ICT) oraz zajęć z języka angielskiego". Więcej szczegółów: www.uw.edu.pl/pl.php/magister/podypl/kierunki_p.html
Obserwuj wątek
    • aspinia Re: Bezpłatne studia dla nauczycieli 07.05.07, 16:49
      czy ktos byl na takich studiach, jaki jest poziom, i czy da sie je ukonczyc?
      • luka80 Re: Bezpłatne studia dla nauczycieli 07.05.07, 20:13
        Dzięki wielkie za info, bo nie wiedziałam, a przydały by mi się takie studia.
        Ciekawie czy się dostanę?
    • jaszczurzyca hura 24.05.07, 17:53
      Ja dostałam się na przyrodę :) od tej soboty zaczynam na UAM, kto ze mną???
      • minerva_mcgonagall To na UAM też można? 06.06.07, 21:03
        Podasz jakieś namiary?

Czy trzeba być aktualnie zatrudnionym w szkole, czy wystarczy mieć przepracowane
        ileś tam lat, mianowanie itp? (bo dla mojego przedmiotu akurat nie ma godzin i
        chciałabym zrobić drugi)
    • evel_m Re: Bezpłatne studia dla nauczycieli 24.05.07, 18:44
      Ja dzis wyslalam dokumenty na informatyke, tak bardzo chcialabym sie dostac...
      • luka80 Re: Bezpłatne studia dla nauczycieli 25.05.07, 21:25
        a ja dostałam się na matmę, jutro (26.05) pierwszy zjazd
        • izabelek11 Re: Bezpłatne studia dla nauczycieli 28.05.07, 13:41
          teraz to już pewnie za późno na zgłoszenie? :(
          szkoda, chciałabym na przyrodę
          • evel_m Re: Bezpłatne studia dla nauczycieli 28.05.07, 17:52
            zalezy na jakiej uczelni, musisz to sprawdzic, bo mozliwe, ze nie jest jeszcze pozno, powodzenia
    • bugia Re: Bezpłatne studia dla nauczycieli 31.05.07, 23:12
      ukończyłam pierwszą edycje tych studniów ( fizykę). jest ok, oczywiście jest to
      traochę uciązliwe, co 2 weekend zajety. sporo zajęć z dydaktyki. w przypadku
      fizyki trochę załowałam, że jest za mało fizyki a za dużo dydaktyki, bo w końcu
      studia sa adresowane do nauczycieli. Każdy z nas ma jakieś doświadczenie i
      trochę wkurzały mnie dajęcia np. "monitorowanie osiagnięć uczniów", na których
      układaliśmy umiejętności jakie ma zbadać sprawdzian, układaliśmy test, robliśmy
      punkatcje do niego i model odp., a potem anlaize wyników.
      Ogólnie wszyscy są sympatyczni ( kadra) i nastawienie pozytywnie.
      Jest papier, ale nie mozna sie specjalnie duzo nauczyć.
    • reirei Re: Bezpłatne studia dla nauczycieli 01.06.07, 13:25
      Rekrutcja chyba wciąż trwa, to link z forum "studia":

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=245&w=63458841
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka