Dodaj do ulubionych

casualplay skyline

21.06.10, 19:51
Pytanie do ekspertek:) Wiecie coś na temat wózka? Jak wypada w porównaniu do
questa i mutsy easyridera? Polecacie? Jakie ma wady? Jak się podbija i czy
jest trwały? Najważniejsze, nie może skrzypieć i trzeszczeć:(

www.90n.pl/sklep/product/p/1292/casualplay,skyline.html
Obserwuj wątek
    • anomalia81 Re: casualplay skyline 21.06.10, 20:38
      w sklepie do którego podałaś linka niestety go nie ma -wiem bo pojechałam :(
      można go zobaczyćna grochowskiej w eurobaby. nie kupiłam go - wylądowałam z questem
      • saras-wati Re: casualplay skyline 21.06.10, 21:45
        Co Ci się nie spodobało?Może znalazłaś gdzieś opinie o tym wózku?
        • anomalia81 Re: casualplay skyline 21.06.10, 22:17
          wiesz co - podobało mi się wszystko, tylko już miałam dość zastanawiania się co
          kupić i poddałam się męzowi - i jest quest. a dziś widziałam dwa easyridery -
          baaardzo ładne :)
          • saras-wati Re: casualplay skyline 22.06.10, 08:51
            Mój mąż się nie miesza;)hehe, jemu to wszystko jedno i mam wybrać ja;) Rany,
            myślałam, że napiszesz coś, co mnie np. odrzuci od tego wózka, wtedy na liście
            zostałyby dwa, a tak wciąż quest, eaqsyrider i casualplay...

Jeździłaś nim po sklepie? Jak wagowo, jak podbijał?
            • anomalia81 Re: casualplay skyline 22.06.10, 09:18
              jeździłam, nawet z synem (16 kilo, prawie 3 lata) i dawał radę - ale wiesz, jak
              to po sklepie - większość daje radę.
              z mutsy easy zrezygnowałam, bo niestety nie mogłam go zobaczyć na żywo nigdzie
              :( a fajny, skylina zobaczyłam jak pojechałam właściwie nastawiona na questa i
              już zmęczona wybieraniem (i przekonywaniem męża, że buggster to wózek dla nas:P)
              ja potrzebuję wózek tylko na najbliższe 2 czy 3 miesiące - na wakacje do spania.
              Więc stwiedziłam, że questa najłatwiej sprzedam... do tej pory mąż też się nie
              wtrącał :P chociaż już jako pierwszy wózek chciał kupić maca :P no i się
              doczekał - 13 wózków później :P
              • saras-wati Re: casualplay skyline 22.06.10, 09:52
                o rany, mój by 13 nie przeżył;) hehe

Ja szukam dla malucha(ma 6 miesięcy), jako tzw. drugi wózek na zakupy etc. i
                oczywiście później, jako docelowy i jedyny:) Pewnie też kupię questa, bo nie
                chce mi się biegać po całej Wawie, by obejrzeć pozostałych dwóch kandydatów:(
                Dlatego tak molestuję forum, że może ktoś napisze mi, co powinnam kupić, bo też
                jestem już zmęczona wybieraniem:(
    • saras-wati Re: casualplay skyline 22.06.10, 11:03
      Czy on ma regulowany podnóżek? Może kojarzysz, jaka jest wysokość oparcia?
      • anomalia81 Re: casualplay skyline 22.06.10, 19:13
        nie ma regulowanego - wiesz co, to ja bym jednak Ci poleciła mutsy (piękne są :P) lub tego pospolitusa questa - miałam np/ inglesinę espresso i sprzedałam, bo nie mogłam patrzeć jak synkowi nóżki zwisały :(
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka