Dodaj do ulubionych

Wózek spacerowy Peg Perego- Atlantico

05.11.05, 17:48
Bardzo prosze o opinie.

Pozdrawiam, Asia

Mam syneczka cudownego!!!
src="<a href="lilypie.com/baby1/060512/1/5/1/+10""
target="_blank">lilypie.com/baby1/060512/1/5/1/+10"</a>
tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10600;28/st/20050512/n/Kacperek/k/b641/age.png[/img]
Obserwuj wątek
    • mikanm Re: Wózek spacerowy Peg Perego- Atlantico 05.11.05, 17:58
      Jak dla mnie bomba! :) Miałam pewne obawy przy zakupie po cena była dla mnie
      zawrotna, a teraz wiem że warto było. Wózek przede wszystkim duży, dziecko
      swobodnie się w nim mieści, tapicerka jest bez zarzutu. Składa się świetnie-na
      płasko i mieści nam się do samochodu. Amortyzatory z tyłu pracują doskonale więc
      na drobnych wybojach wózek płynie. Zwrotne kółka pozwalają wszędzie wjechać.
      Dodam jeszcze, że wózek ten jest uważany za miejski. Ja ciągam go ze sobą
      wszędzie, przeszedł ze mną nie jedno - dziurawe chodniki, wertepy, błoto,
      głęboki piach, kostkę z piekła rodem. Spisał się doskonale!
      No i ten śpiworek na nóżki i folia przeciwdeszczowa w wyposażeniu... :) Jak dla
      mnie doskonały pod każdym względem :)
      • zuas23 Re: Wózek spacerowy Peg Perego- Atlantico 05.11.05, 18:07
        Dzieuje bardzo za opinie.
        Obecnie mamy wózek Mutsy rider urban, ale planujemy na wiosne kupic własnie te
        spacerówkę.
        Synciu ma obecnie 6 miesięcy.
        Pozdrawiam, Asia
        • cortinka Re: Wózek spacerowy Peg Perego- Atlantico 05.11.05, 20:07
          Też mam Atlantico i rzeczywiście jest to jeden z najlepszych wózków jakie
          miałam. Posiada doskonałą amortyzację (a to dla mnie bardzo ważne) - oczywiście
          jak na wózek z małymi kółkami, baaaardzo szerokie siedzisko (chyba w żadnym
          innym wózku nie ma szerszego), duży kosz na zakupy, super się składa. Tapicerka
          też jest bardzo łatwa do utrzymania w czystości i nie wiem dlaczego ale bardzo
          trudno się brudzi (mimo, że mam kolor malinowo-beżowy, prałam ją tylko raz).
          Tylko na tapicerki musisz uważać, bo są różnej jakości, najlepiej obejrzyj je
          sobie w realu (niestety, wybór będziesz miała niewielki, bo Atlantico jest
          teraz tylko w 3 kolorach - wycofują go z produkcji).
    • magdaijulia Re: Wózek spacerowy Peg Perego- Atlantico 06.11.05, 21:12
      Hej;
      Użytkowałam atlantico około roku; wózek świetny, amortyzacja, baardzo duże
      siedzisko, córka się mieściła w kombinezonie i śpiworku i miała luźniutko :-)
      kółka duże jak na takie spacerówki, obrotowe baaardzo przydatna funkcja w
      mieście; sprawdza się w kazdym terenie = sama sprawdziłam;
      szkoda że go wycofuja :-(
      • moniqe245 Re: a jak Wózek spacerowy Peg Perego- VENEZIA? 07.11.05, 08:38
        a jak sprawdza sie inny model tego wózka? chodzi mi o venezia. czy też ma takie
        świetne amortyzatory?? bo mi atlantico nie wejdzie do bagażnika autka :( :(
        • magdaijulia Re: a jak Wózek spacerowy Peg Perego- VENEZIA? 07.11.05, 20:13
          Hej;
          Słyszałam, że jest o wiele gorszy pod względem amortyzacji no i ma malutkie
          kółka :-(
          poszukaj w wyszukiwarce na forum zakupy na edziecku tam było o tym dużo
          • cortinka Re: a jak Wózek spacerowy Peg Perego- VENEZIA? 07.11.05, 20:44
            W porównaniu z Atlantico prowadzi się fatalnie. I to nie jest chyba kwestia
            tylko kółek (bo w PP Pliko są tej samej wielkości) tylko całego stelaża - coś
            im nie wyszedł ten model. Jedyny plus to przekładana rączka.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka