andzia84 25.05.06, 07:59 wczoraj oglądałam ten wózek i bardzo mi się podobał, co o nim myślicie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mfka Re: chicco s3 trio 25.05.06, 14:43 Też roważałam zakup tego wózka i przez dłuższy okres czasu byłam napalona na niego. Jednak przestał mi się podobać gdy zobaczyłam go w sklepie obok innej trójkołówki, od razu Chicco zrobił wrażenie takiego "plastikowego" i mniej solidnego. A już totalnym minusem jest w tym wózku brak rozkładnego podnóżka spacerówki, no i też wybrałam wózek, który ma montowany na stelaż fotelik czy gondolę bez dodatkowych adapterów, a chicco tego nie posiadał. Chicco można dokładnie oglądnąć na tej stronce: trios3.chicco.com/start.html Odpowiedz Link Zgłoś
andzia84 Re: chicco s3 trio 25.05.06, 15:41 a jaki wózek wybrałaś? Mi się ten podobał bo fajnie się go prowadzi i w przeciwieństwioe do quinny speedy ma w spacerówce pałąk. Tylko ta cena trochę mnie odstrasza dlatego wolę się skonsultować Odpowiedz Link Zgłoś
mfka Re: chicco s3 trio 25.05.06, 15:48 Ja wybrałam Jane Slalom Pro i jestem bardzo zadowolona z niego, naprawdę super wózeczek. Mam wersję spacerową + gondola + fotelik Rebel. Wózek waży 8kg, super się go prowadzi, wszystko jest montowane bez dodatkowych adpterów na stelaż, spacerówka ma pałąk, podnóżek jest rozkładany, w komplecie jest pompka, folia p. deszczowa, torba z przewijakiem, a w budce od gondoli jest ukryta pod zamkiem moskitiera, ogólnie wózeczek jest naprawdę fajny i w Chcicco przy nim pozostaje w tyle. A wygląda tak: www.comfy-kids.co.uk/acatalog/Jane_Slalom_Pro_Buggy.html www.comfy-kids.co.uk/acatalog/Jane_Slalom_Pro_.html Odpowiedz Link Zgłoś
andzia84 Re: chicco s3 trio 25.05.06, 15:54 a ile zapłaciłaś za taki komplet? Bo wygląda fajnie Odpowiedz Link Zgłoś
mfka Re: chicco s3 trio 25.05.06, 16:47 Tu masz wszystko: glinki.com/?l=fkvbf6 Ja zapłaciłam 3200 zł, bo dopłacałam za kolor,którego dystrybutor nie sprowadził do Polski w wersji z gondolą. Odpowiedz Link Zgłoś
agakoziorowska po co przepłacac?? 26.05.06, 13:05 Witam ! Chciałam polecic wózeczki firmy bgr.magda ładne i wygodne dla pociech, z atestami, bezpieczne, prosto od producenta a więc można powybrzydzac z kolorami, kółkami itd. a do tego ceny są wyjątkowo przystepne , zapraszam na strone internetową bgr.magda.w.interia.pl . Naprawde warto zerknac Serdecznie pozdrawiam i zycze wszystkiego naj!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ninaornella Re: chicco s3 trio 27.05.06, 15:12 Witam cię serdecznie! Mój mąż sprawił mi ten wózeczek i naprawde jestem bardzo z niego zadowolona.Niewiem o jakich adapterach pisze poprzednia osoba poniewaz w tym wózku nie ma adapterów wszystko montuje sie na stelażu bezposrednio i bardzo łatwo.Gondolka jest rewelacyjna w porównaniu do innych np speedy ta strona z Chicco dokładnie oddaje to jaki jest w rzeczywistosci wózek.Wózki Jane wydaja mi sie bardzo podobne do rozwiazania s3 ale dokładnie sie nie przygladałam.Ja jestem naprawde zadowolona i pisze to szczerze.niedługo przejde na spacerówkę bo do tej pory jezdzę w gondolce ale nie widzę niczego negatywnego w tym wózku a zapewniam,że szukałam jak szalona po necie najlepszego rozwiazania.Ok duzo mozna pisac ale decyzje musisz podjac sama.Powodzenia w wyborze Mama Niny Odpowiedz Link Zgłoś