Dodaj do ulubionych

chicco s3 trio

25.05.06, 07:59
wczoraj oglądałam ten wózek i bardzo mi się podobał, co o nim myślicie?
Obserwuj wątek
    • andzia84 Re: chicco s3 trio 25.05.06, 14:20
      up
      • mfka Re: chicco s3 trio 25.05.06, 14:43
        Też roważałam zakup tego wózka i przez dłuższy okres czasu byłam napalona na
        niego. Jednak przestał mi się podobać gdy zobaczyłam go w sklepie obok innej
        trójkołówki, od razu Chicco zrobił wrażenie takiego "plastikowego" i mniej
        solidnego. A już totalnym minusem jest w tym wózku brak rozkładnego podnóżka
        spacerówki, no i też wybrałam wózek, który ma montowany na stelaż fotelik czy
        gondolę bez dodatkowych adapterów, a chicco tego nie posiadał. Chicco można
        dokładnie oglądnąć na tej stronce: trios3.chicco.com/start.html
        • andzia84 Re: chicco s3 trio 25.05.06, 15:41
          a jaki wózek wybrałaś? Mi się ten podobał bo fajnie się go prowadzi i w
          przeciwieństwioe do quinny speedy ma w spacerówce pałąk. Tylko ta cena trochę
          mnie odstrasza dlatego wolę się skonsultować
          • mfka Re: chicco s3 trio 25.05.06, 15:48
            Ja wybrałam Jane Slalom Pro i jestem bardzo zadowolona z niego, naprawdę super
            wózeczek. Mam wersję spacerową + gondola + fotelik Rebel. Wózek waży 8kg, super
            się go prowadzi, wszystko jest montowane bez dodatkowych adpterów na stelaż,
            spacerówka ma pałąk, podnóżek jest rozkładany, w komplecie jest pompka, folia
            p. deszczowa, torba z przewijakiem, a w budce od gondoli jest ukryta pod
            zamkiem moskitiera, ogólnie wózeczek jest naprawdę fajny i w Chcicco przy nim
            pozostaje w tyle. A wygląda tak:
            www.comfy-kids.co.uk/acatalog/Jane_Slalom_Pro_Buggy.html
            www.comfy-kids.co.uk/acatalog/Jane_Slalom_Pro_.html
            • andzia84 Re: chicco s3 trio 25.05.06, 15:54
              a ile zapłaciłaś za taki komplet? Bo wygląda fajnie
    • mfka Re: chicco s3 trio 25.05.06, 16:47
      Tu masz wszystko: glinki.com/?l=fkvbf6
      Ja zapłaciłam 3200 zł, bo dopłacałam za kolor,którego dystrybutor nie
      sprowadził do Polski w wersji z gondolą.
    • agakoziorowska po co przepłacac?? 26.05.06, 13:05
      Witam ! Chciałam polecic wózeczki firmy bgr.magda
      ładne i wygodne dla pociech, z atestami, bezpieczne, prosto od
      producenta a więc można powybrzydzac z kolorami, kółkami itd. a do
      tego ceny są wyjątkowo przystepne , zapraszam na strone internetową
      bgr.magda.w.interia.pl . Naprawde warto zerknac
      Serdecznie pozdrawiam i zycze wszystkiego naj!!!!
    • ninaornella Re: chicco s3 trio 27.05.06, 15:12
      Witam cię serdecznie!
      Mój mąż sprawił mi ten wózeczek i naprawde jestem bardzo z niego
      zadowolona.Niewiem o jakich adapterach pisze poprzednia osoba poniewaz w tym
      wózku nie ma adapterów wszystko montuje sie na stelażu bezposrednio i bardzo
      łatwo.Gondolka jest rewelacyjna w porównaniu do innych np speedy ta strona z
      Chicco dokładnie oddaje to jaki jest w rzeczywistosci wózek.Wózki Jane wydaja
      mi sie bardzo podobne do rozwiazania s3 ale dokładnie sie nie przygladałam.Ja
      jestem naprawde zadowolona i pisze to szczerze.niedługo przejde na spacerówkę
      bo do tej pory jezdzę w gondolce ale nie widzę niczego negatywnego w tym wózku
      a zapewniam,że szukałam jak szalona po necie najlepszego rozwiazania.Ok duzo
      mozna pisac ale decyzje musisz podjac sama.Powodzenia w wyborze Mama Niny
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka