pariru 08.09.06, 08:39 ma ktoś? jak sie spisuje ten wózek? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
roksanaa22 Re: BeeBee TRAVEL - zna ktoś tą markę? 08.09.06, 11:02 nie uzytkowałam ale widziałam na żywo i nie podoba mi sie.pewnie widzialaś na allegro?słaba tkanina pekająca na wszystkich szwach.i trzeszczy przy jeżdzie Odpowiedz Link Zgłoś
pariru Re: BeeBee TRAVEL - zna ktoś tą markę? 08.09.06, 11:12 No właśnie, na allegro... Szukam czegoś niedrogiego, ale jednak solidniejszego, priorytetem jest, żeby sie składało do niewielkich rozmiarów (wózek typowo na zakupy w markecie i wyjazdy poza miasto), żeby rozkładał sie do lezenia, miał regulowany podnóżek i osłonkę na nóżki na zimę... Chyba za dużo bym chciała za niewielką cenę ;o) Może polecisz mi coś? Zaraz założę osobny wątek... Odpowiedz Link Zgłoś
oladidi Re: BeeBee TRAVEL - zna ktoś tą markę? 08.09.06, 12:12 znam firme bee bee miałyśmy krzesełko do karmienia futuro słabo wykonane pasy się wysuwają i trzeba codziennie śrubki dokręcać. Nie polecam Odpowiedz Link Zgłoś
werosia7 Re: BeeBee TRAVEL - ja polecam 08.09.06, 13:23 ja zakupiłam ten wózek jest super mam go już od 4 mies i jest lekki poręczny i mały po złozeniu polecam go. Odpowiedz Link Zgłoś