smart78 24.01.07, 19:21 czy ktoś jeździ tym wózeczkiem..potrzebuje opini na jego temat Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bernadetta2005 Re: wózek i'coo opinie 31.01.07, 13:09 TAK!!! Rewelacja!!! PEAK 4!!! Gorąco polecam dla mam i tatusiów, tylko nie do bloku, bo wózek jest bardzo ciężki. Odpowiedz Link Zgłoś
alfa156 Re: wózek i'coo opinie 02.02.07, 11:54 Właśnie kupilismy I'coo peak 4 air. Rewelacja, jak na wstepne oględziny. Waga rzeczywiście, ale mamy windę, wieć o to się nie martwiliśmy. Oglądnęłam już chyba wszytskie wózki w Warszawie, bylismy zdecydowani na Teutonie Spirit S3, ale jak zobaczyłam kolory to się załamałam. I nagle objawił się I'coo, prowadzi sie jak marzenie. tiny.pl/wpbq Odpowiedz Link Zgłoś
didis wózek i'coo opinie 19.03.07, 13:11 hej, ja też chcę kupić i'coo - mieszkam na parterze. Jednak martwi mnie gondola. Boję się, że jest za mała a nigdzie nie ma wymiarów:( Odpowiedz Link Zgłoś
monisia333 Re: wózek i'coo opinie 20.03.07, 08:48 Własnie, coś z tą gondolą jest nie tak. Nigdzie nie podają wymiarów. Zgapiłam się ytroszkę jak byłam w sklepie, bo mogłam wymierzyć. Może będę w najbliższym czasie to wymierzę i podam. Bardzo chciałam i'coo, ale ... boję się, że gondola starczy na 2 miesiące (dzidzia będzie raczej duża), a przecież maleństwa do spacerówki się nie położy. Miękka gondola wydaje się być dużo większa, tylko nie wiem jak z jej funkcyjnością - nakładana jest na spacerówkę. Odpowiedz Link Zgłoś
monisia333 Re: wózek i'coo opinie 03.02.07, 08:07 Gdzie w Warszawie można je obejrzeć???? ja bylam w Świecie dziecka i tam stał tylko jeden... Chyba nawet Platon. Odpowiedz Link Zgłoś
zulam3 Re: wózek i'coo opinie 03.02.07, 09:31 Ja byłam wczoraj w Jupiterze w Wawie w Swiecie Dziecka i było sporo i'coo, platon 4 air, i stelaż pocco (nie wiem z jaką gondolą bo nie na to patrzyłam akurat), pico i coś może też jeszcze. Także coś można pooglądać. A tu znalazłam wyprzedaż (nie wiem czy aktualna) ale róznica w cenie spora! www.deltim.com.pl/strona.php Odpowiedz Link Zgłoś
didis Re: wózek i'coo opinie 22.03.07, 10:31 Ja byłam na niemieckiej stronie firmy i tam znalazłam wymiar 80 com, ale nie wiem czy to właściwy wymiar - mój nimiecki zostawia bardzo wiele do życzenia:D Na dodatek przez internet trudno zdecydować się na kolor, czy silver jest rzeczywiście taki blady??Bo na stronach wygląda jak wyblakły.No i jak go się prowadzi?? Czy jest lekki w prowadzeniu??Proszę pomóżcie, bo niestety nie mogę go zobaczyć w Poznaniu:/ Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
monisia333 Re: wózek i'coo opinie 23.03.07, 09:40 Kupiliśmy Peak4 Silver. Nie jest bledy. Tzn większość jest szara (ale ładna) a dodatki jasno szare-srebrne. Jak się go prowadzi jeszcze nie wiem. Tyle co po pokoju jeździłąm. Nawet ok. Jest ciężkawy, ale w moim przypadku nie ma to większego znaczenia. Aaaa gondola twarda jest nie za wielka - dł ok 68-69 czm a szer 30 cm. Obejrzyj - może będzie wyraźniejsze zdjęcie - na stronie firmy Amko. Odpowiedz Link Zgłoś
didis Re: wózek i'coo opinie 23.03.07, 13:02 Właśnie tam oglądałam, ale dla mnie chyba odpada. Gondola rzeczywiście malutka. A na Amko promocja jest fajna i miałam już kupić. Coż... Pozdrawiam i dzięki za te wymiary:D Odpowiedz Link Zgłoś
leila78 Monisia333 25.03.07, 17:18 też kupiłam i mam pytanie odnośnie gondoli. Czy u Ciebie osłonka też trzyma się tylko na magnez czy też na zatrzaski? Odpowiedz Link Zgłoś
didis do leila78 25.03.07, 19:02 Hej, dostałaś już wózeczek? Proszę o opinie bo tak mi się bardzo podoba, ale też zdjęcia tylko w internecie widziałam. Bałam się wymiarów gondoli, ale te wózeczki z większą gondolą mają brzydkie wg mnie spacerówki.Powiedz jak ogólne wrażenie:) Odpowiedz Link Zgłoś
leila78 Re: do leila78 26.03.07, 10:40 Ma trzy koła, ale przednie nie obraca się o 360 st., tylko jest samoprowadzące - czyli nie można manewrowac w miejscu:( Gondola mała - zobaczymy czy nasz szkrab się wogóle zmieści;) (ja 175 cm, Rafał 193), ale spacerówka bajera. Szeroka jak emmaljunga, ma specjalny wkład trzymający plecki i główkę i jeszcze ten śpiworek co go dołączyli - rewelacja. Jak zamątowałam to wszystko razem to wyszło, że już 3-miesięczny bobas może spoko bezpiecznie w spacerówce jeździc. Acha, amortyzacja fenomenalna. Trzeba przyznac, że jest ciężkawy, ale za to mega stabilny. I raczej dla osób wysokich - Mój M. mógłby go w szpilkach prowadzic;) Wykonanie i wykończeniówka - rewelacja. Najlepsze jakie do tej pory widziałam. Świetna moskitiera w gondoli. Ja kupiłam jeszcze torbę do komplatu - niekoniecznie warta swojej ceny. Na zakupy jest półka a nie kosz. To minus, ale znalazłam rozwiązanie. Tam pod spodem są metalowe pałąki. Kupię zwykła siatkę na zakupy do wózków i tam zaczepię. Będzie ok. Muszę jeszcze gdzieś tylko fotelik do kompletu zdobyć. Acha, jeśli chcesz ten wózek to raczej musisz się pospieszyc. Podobno kupiłam przedostani w granacie. Ogólne wrażenie - ogromny, ale przez to robi wrażenie. Kolor navy - ok. Po prostu granatowy, bez fajerwerków;) Odpowiedz Link Zgłoś
leila78 Re: do leila78 26.03.07, 10:46 moskitiera ukryta w budce - super. Mocowanie na magnes, ale ok bo jest lekka. Co innego osłonka - za ciężka na te magnesy, ale ona ma zatrzask - tylko w moim wózku nie ma go do czego przyczepic. Albo będę reklamowac, albo zawiozę gdzieś budkę żeby dorobili drugą częśc zatrzasku. Odpowiedz Link Zgłoś
didis Re: do leila78 26.03.07, 14:54 Super, że odpisałaś, chyba też kupię prawie w ciemno :)bo z Twoją opinią już trochę jaśniej. Ja zastanawiałam się nad tym komplecikiem składającym się z 4 części z fotelikiem, ale zobaczymy.:) Pozdrawiam serdecznie:) Odpowiedz Link Zgłoś