Dodaj do ulubionych

wózek i'coo opinie

24.01.07, 19:21
czy ktoś jeździ tym wózeczkiem..potrzebuje opini na jego temat
Obserwuj wątek
    • bernadetta2005 Re: wózek i'coo opinie 31.01.07, 13:09
      TAK!!! Rewelacja!!! PEAK 4!!!
      Gorąco polecam dla mam i tatusiów, tylko nie do bloku, bo wózek jest bardzo
      ciężki.
      • alfa156 Re: wózek i'coo opinie 02.02.07, 11:54
        Właśnie kupilismy I'coo peak 4 air. Rewelacja, jak na wstepne oględziny. Waga
        rzeczywiście, ale mamy windę, wieć o to się nie martwiliśmy. Oglądnęłam już
        chyba wszytskie wózki w Warszawie, bylismy zdecydowani na Teutonie Spirit S3,
        ale jak zobaczyłam kolory to się załamałam. I nagle objawił się I'coo, prowadzi
        sie jak marzenie.
        tiny.pl/wpbq
        • didis wózek i'coo opinie 19.03.07, 13:11
          hej, ja też chcę kupić i'coo - mieszkam na parterze. Jednak martwi mnie
          gondola. Boję się, że jest za mała a nigdzie nie ma wymiarów:(
          • monisia333 Re: wózek i'coo opinie 20.03.07, 08:48
            Własnie, coś z tą gondolą jest nie tak. Nigdzie nie podają wymiarów. Zgapiłam
            się ytroszkę jak byłam w sklepie, bo mogłam wymierzyć. Może będę w najbliższym
            czasie to wymierzę i podam. Bardzo chciałam i'coo, ale ... boję się, że gondola
            starczy na 2 miesiące (dzidzia będzie raczej duża), a przecież maleństwa do
            spacerówki się nie położy. Miękka gondola wydaje się być dużo większa, tylko
            nie wiem jak z jej funkcyjnością - nakładana jest na spacerówkę.
    • monisia333 Re: wózek i'coo opinie 03.02.07, 08:07
      Gdzie w Warszawie można je obejrzeć???? ja bylam w Świecie dziecka i tam stał
      tylko jeden... Chyba nawet Platon.
      • zulam3 Re: wózek i'coo opinie 03.02.07, 09:31
        Ja byłam wczoraj w Jupiterze w Wawie w Swiecie Dziecka i było sporo i'coo,
        platon 4 air, i stelaż pocco (nie wiem z jaką gondolą bo nie na to patrzyłam
        akurat), pico i coś może też jeszcze. Także coś można pooglądać. A tu znalazłam
        wyprzedaż (nie wiem czy aktualna) ale róznica w cenie spora!
        www.deltim.com.pl/strona.php
    • didis Re: wózek i'coo opinie 22.03.07, 10:31
      Ja byłam na niemieckiej stronie firmy i tam znalazłam wymiar 80 com, ale nie
      wiem czy to właściwy wymiar - mój nimiecki zostawia bardzo wiele do życzenia:D
      Na dodatek przez internet trudno zdecydować się na kolor, czy silver jest
      rzeczywiście taki blady??Bo na stronach wygląda jak wyblakły.No i jak go się
      prowadzi?? Czy jest lekki w prowadzeniu??Proszę pomóżcie, bo niestety nie mogę
      go zobaczyć w Poznaniu:/
      Pozdrawiam
      • monisia333 Re: wózek i'coo opinie 23.03.07, 09:40
        Kupiliśmy Peak4 Silver. Nie jest bledy. Tzn większość jest szara (ale ładna) a
        dodatki jasno szare-srebrne. Jak się go prowadzi jeszcze nie wiem. Tyle co po
        pokoju jeździłąm. Nawet ok. Jest ciężkawy, ale w moim przypadku nie ma to
        większego znaczenia. Aaaa gondola twarda jest nie za wielka - dł ok 68-69 czm a
        szer 30 cm. Obejrzyj - może będzie wyraźniejsze zdjęcie - na stronie firmy Amko.
        • didis Re: wózek i'coo opinie 23.03.07, 13:02
          Właśnie tam oglądałam, ale dla mnie chyba odpada. Gondola rzeczywiście malutka.
          A na Amko promocja jest fajna i miałam już kupić. Coż...
          Pozdrawiam i dzięki za te wymiary:D
        • leila78 Monisia333 25.03.07, 17:18
          też kupiłam i mam pytanie odnośnie gondoli. Czy u Ciebie osłonka też trzyma się
          tylko na magnez czy też na zatrzaski?
          • didis do leila78 25.03.07, 19:02
            Hej, dostałaś już wózeczek? Proszę o opinie bo tak mi się bardzo podoba, ale też
            zdjęcia tylko w internecie widziałam. Bałam się wymiarów gondoli, ale te
            wózeczki z większą gondolą mają brzydkie wg mnie spacerówki.Powiedz jak ogólne
            wrażenie:)
            • leila78 Re: do leila78 26.03.07, 10:40
              Ma
              trzy koła, ale przednie nie obraca się o 360 st., tylko jest samoprowadzące -
              czyli nie można manewrowac w miejscu:( Gondola mała - zobaczymy czy nasz szkrab
              się wogóle zmieści;) (ja 175 cm, Rafał 193), ale spacerówka bajera. Szeroka jak
              emmaljunga, ma specjalny wkład trzymający plecki i główkę i jeszcze ten śpiworek
              co go dołączyli - rewelacja. Jak zamątowałam to wszystko razem to wyszło, że już
              3-miesięczny bobas może spoko bezpiecznie w spacerówce jeździc. Acha,
              amortyzacja fenomenalna. Trzeba przyznac, że jest ciężkawy, ale za to mega
              stabilny. I raczej dla osób wysokich - Mój M. mógłby go w szpilkach prowadzic;)
              Wykonanie i wykończeniówka - rewelacja. Najlepsze jakie do tej pory widziałam.
              Świetna moskitiera w gondoli. Ja kupiłam jeszcze torbę do komplatu -
              niekoniecznie warta swojej ceny. Na zakupy jest półka a nie kosz. To minus, ale
              znalazłam rozwiązanie. Tam pod spodem są metalowe pałąki. Kupię zwykła siatkę na
              zakupy do wózków i tam zaczepię. Będzie ok. Muszę jeszcze gdzieś tylko fotelik
              do kompletu zdobyć.

Acha, jeśli chcesz ten wózek to raczej musisz się pospieszyc. Podobno kupiłam
              przedostani w granacie.

Ogólne wrażenie - ogromny, ale przez to robi wrażenie. Kolor navy - ok. Po
              prostu granatowy, bez fajerwerków;)
              • leila78 Re: do leila78 26.03.07, 10:46
                moskitiera ukryta w budce - super. Mocowanie na magnes, ale ok bo jest lekka. Co
                innego osłonka - za ciężka na te magnesy, ale ona ma zatrzask - tylko w moim
                wózku nie ma go do czego przyczepic. Albo będę reklamowac, albo zawiozę gdzieś
                budkę żeby dorobili drugą częśc zatrzasku.
                • didis Re: do leila78 26.03.07, 14:54
                  Super, że odpisałaś, chyba też kupię prawie w ciemno :)bo z Twoją opinią już
                  trochę jaśniej. Ja zastanawiałam się nad tym komplecikiem składającym się z 4
                  części z fotelikiem, ale zobaczymy.:)
                  Pozdrawiam serdecznie:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka