Dodaj do ulubionych

Prośba do magda79pn

09.12.08, 10:05
Witam
Mam ogromną prośbę: czy mogłabyś podesłać mi na priv (albo zamieścić tutaj, jak wolisz)zdjęcie śpiworka do atlantico? Chodzi mi konkretnie o to, w jaki sposób poradziłaś sobie z kwestią wycięcia dziur na pasy. Chciałabym przerobić swój śpiworek uniwersalny tak, aby pasował również do atlantico i nie mam pojęcia, jak mam wyciąć otwory. Próbowałam jeździć bez zapiętych pasów naramiennych, ale mały próbował mi wyjść z wózka;(
Bardzo byłabym wdzięczna, jeżeli to nie byłby duży kłopot dla Ciebie...
Obserwuj wątek
    • magda79pn Re: Prośba do magda79pn 09.12.08, 11:06
      w moim śpiworku przeszyłam z tyłu tasiemkę aby śpiworek się nie zsuwał i wiążę
      ją do tej szlufki od szelek (na oparciu) nie mam żadnych dziur na pasy
      naramienne bo my ich nie używamy tylko te w pasie, ale zrób tak: jeśli masz
      zwykłe dziury to musisz w szelkach przesunąć ten plastikowy łącznik na sam dół,
      odpiąć szelki od sprzączek i przełożyć je pojedynczo a następnie zapiąć
      ponownie, jeśli jeździsz z szelkami przyczepionymi do oparcia to zrób dziurę
      jedną w całości na wysokości szlufki tak abyś mogła przełożyć cały ten plastik,
      innej opcji chyba niema... :)
      • aribeth1 Re: Prośba do magda79pn 09.12.08, 11:09
        Dzięki wielkie, będę kombinować:)
        • magda79pn Re: Prośba do magda79pn 09.12.08, 11:17
          a czy ty masz jakiś patent jak zdjąć szelki np do prania? w starym atlantico
          miałam szelki szare i było ok a tu są czarne i widać na nich wszystko, same
          okruszki itp... muszę je wyprać i nie wiem czy mam wziąć miskę z wodą i
          wyszorować na wózku? :) czy można je zdjąć i wrzucić do pralki? chodzi mi o te
          biodrowe pasy...
          • aribeth1 Re: Prośba do magda79pn 09.12.08, 11:21
            Jeszcze nie próbowałam, ale wydaje mi się, że raczej się nie da;(

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka