Dodaj do ulubionych

Chicco TRIO ENJOY co sądzicie?

19.04.09, 20:23
Chicco TRIO ENJOY co sądzicie o tym wózeczku?
Obserwuj wątek
    • lotos7 Re: Chicco TRIO ENJOY co sądzicie? 20.04.09, 10:41
      czesc, byl to moj pierwszy wybór wózka. Argumenty za super mozliwosc składania wozka, nie za cięzki nie za duzy, a po zlozeniu miesci sie do malego auta. stylistyka srednia na jeza ale za to jest fajnych kilka innych elementow jak regulacja lezenia w gondoli czy w spacerowce. Teraz powaznie zastanawiam sie nad trio for me. Roznica w cenie nie za duza ale za to sporo argumentow za. dodatkowa raczka przy gondoli - ulatwi na pewno noszenie dziecka w pierwszym okresie. potem mozliwosc skladania raczki. czyli mozesz prowadzic wozek oburacz na dwoch oddzielnych kijkach lub na jednym pałąku. no i to co mnie przekonuje do tego typu wozka to fakt ze mozesz przelozyc spacerowke tylem lub przodem do jazdy. Jak rozmawiam z kolezankami to wiem ze to ma ogromne znaczenie dla malucha. A dla ciebie co jest wazne? Pytam bo wciąz sie zastanawiam czy szukac dalej czy zdecydowac sie na ten wozek i juz. pozdrawiam i zycze udanego porodu:)
      • aguska8009 Re: Chicco TRIO ENJOY co sądzicie? 20.04.09, 10:52
        Dzięki za radę:)Dla mnie przede wszystkim ważne jest żeby wózeczek był lekki,
        dlatego biorę pod uwagę jeszcze x-landera xq, albo baby design vector 4 air.
        Najbardziej skłaniałbym się ku baby design, gdyż wózeczek posiada to na czym
        najbardziej zależy, tzn. jest lekki, spacerówka obraca się przodem do mnie, no i
        ma pompowane przednie koła, czego brak w trio. Tylko to jest nowość na rynku i
        nie ma za wiele opinii na temat tego wózka. A proszę napisz jak prowadzi się
        trio na tych piankowych kołach po naszych chodnikach, czy za bardzo nie telepie
        dzieckiem, bo takie opinie słyszałam....pozdrawiam
      • berciunia1 Re: Chicco TRIO ENJOY co sądzicie? 20.04.09, 10:52
        lepszy enjoy niż for me!!!
        choćby amortyzacja- w for me jej nie ma!! - może i jest ale wogóle nie odczuwa:)
        strasznie tandetny i telepiący.
        sama też go chciałam ale jak zobaczyłam na zywo zwątpiłam...
        siedzisko obracane- spoko ale jak zawieje itp.to przecież nie będziesz z
        dzieckiem w środku na ulicy obracać siedziska-bo to nie wygodne
        a w enjoy-u spokojnie naciągniesz budkę do pałąka i już dziecku nie wieje
        z drugiej strony dziecko w spacerówce jest już większe i sorry ale woli oglądac
        swiat niż ciągle patrzeć na mamę:)) którą widzi 24/h

poza tym enjoy ma większe siedzisko, jest dużo lżejszy,
        moim zdaniem bardziej stabilny i mniej turkocze na chodniku
        do tego rozkłada się na płasko a for me w ustawieniu siedziska-do mamy- nie
        rozklada się na płasko
        podnóżek w for me strasznie krótki i dziecku szybko zwisają nóżki czego nie
        zauwazyłam w enjoyu

jednym słowem Enjoy lepszy:)
    • magda_lenia Re: Chicco TRIO ENJOY co sądzicie? 20.04.09, 12:04
      nie polecam!!!!!!!

To chyba najgorszy wozek w wariance 3 w 1. W zasadzie w opcji
      fotelik na stelażu wygodnie dało sie jeździć tylko po sklepie :(.
      Rozklekotany, ze znikoma amortyzacja, kasa wyrzucona w śmieci.
      Ogólnie po 4 msc przypomninał rozklekotany złom.
      • pinik Re: Chicco TRIO ENJOY co sądzicie? 20.04.09, 14:22
        Jakosc tego trio for me jest beznadziejna!! Pracowalam w sklepie,
        gdzie niestety przez krotki czas mielismy te wozki. Ludzie byli b.
        niezadowoleni po krotkim czasie, duzo awarii i reklamacji. Ogolnie
        nie warto w to inwestowac pieniedzy.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka