Dodaj do ulubionych

MARZEC II...

21.03.04, 19:21
;-)))
Obserwuj wątek
    • magikos Re: MARZEC II... 21.03.04, 19:43
      Spoko był setny bedzie 1 :] (nie licząc Twojego) :]]]]]]] POZDRAWIAM !!
      • toja50 Re: MARZEC II... 21.03.04, 21:18
        DZIEKUJE, ale sie boje co powiedza szefowie na taka samowole.:-))))))))
        • naata Re: MARZEC II... 21.03.04, 21:33
          hehe...wiadomo! DYWANIK! ;-))) ale i tak juz nic nie pomoże! Najlepsza obrona
          jest atak :))
          • chetor Re: MARZEC II... 22.03.04, 09:42
            Witam
            Ja wiedziałem, ja wiedziałem, że tak będzie
            pzdr
            • naata Re: MARZEC II... 22.03.04, 11:25
              Dla wygody i dobrego humoru Toji ;-)
              Witam i spadam bo czasu nie mam , dziwne ale prawdziwe ;-)
              Do wieczora może?
              pozdrawiam :-)
              • parkowy Re: MARZEC II... 22.03.04, 15:36
                To już kolejna osoba zakłada nowy wątek dla wygody Toji... To lizusostwo ma moim zdaniem czysto nalewkowy podtekst.Nadaremnie,pisałem przecie,wytrąbiłem wszystko!!!:))
                • toja50 Re: MARZEC II... 22.03.04, 16:32
                  No dobra, dobra, bardzo Wam dziekuje dobrzy ludkowie, ale to jakos tak wyszlo,
                  no i ja wiekowa jestem, to juz mi sie troszke nalezy. Niedlugo bede za darmo
                  tramwajem jezdzic, ha, bedzie fajnie. Parkosiu! nie przesadzaj, cos tam jeszcze
                  zostalo hehehe
                  • chetor Re: MARZEC II... 23.03.04, 07:37
                    Wszystko co nasze
                    ToJi oddamy ......... ;-))

Witam wtorkowo, pochmurnie i nie za ciepło.
                    pzdr
                    • naata Re: MARZEC II... 23.03.04, 10:36
                      Cześć Wszystkim! Wiało i przestało, trochę lepiej.
                      ale huśtawka nastrojów nie przechodzi, zmęczenie wiosenne...
                      Pozdrawiam
                      • baabeczka Re: MARZEC II... 23.03.04, 11:10
                        Witam niesmialo w ten wtorek z mysla, ze nastepny bedzie milszy pogodowo. PZDR
                        • magikos Re: MARZEC II... 23.03.04, 12:23
                          Heeej , czemu nieśmiało ,każda babeczka jest mile widziana na tym forum
                          zdominowanym przez płeć męską :]]]]]]] Pozdrawiam
                          • chetor Re: MARZEC II... 23.03.04, 13:32
                            Zgadzam się z Tobą MagiKosie ale TA Baabeczka pojawia się i znika, jak murzyn
                            na pasach ;-))
                            Jakaś niestała w uczuciach, czy cUś? ;-)
                            • toja50 Re: MARZEC II... 23.03.04, 16:42
                              Witam, witam , juz popoludnie wprawdzie ale czasu u mnie ostatnio niedostatek,
                              ale i tak wiecie, ze Was lubie.:-)))
                              • chetor Re: MARZEC II... 23.03.04, 17:38
                                I vice versa(cze) toże ;-))
                                • magikos Re: MARZEC II... 23.03.04, 18:25
                                  HEhe Babeczka jest murzynem ? :D:D:D:D:D:D:
                                  • parkowy Re: MARZEC II... 23.03.04, 19:59
                                    Kto wie stary,kto wie.:)))
                                    • naata Re: MARZEC II... 24.03.04, 10:39
                                      Witam wszystkich miłych forumowiczów :)
                                      Pochmurnie ale wiosennie.
                                      Świetnie sobie poradziliście z 17000 ;-) Przespałam ale mam nadzieje, że bedzie
                                      więcej "rekordów".Pozdrawiam
                                      • chetor Re: MARZEC II... 24.03.04, 10:47
                                        Czołem i ręką - pozdrawiam ;-)
                                        • parkowy Re: MARZEC II... 24.03.04, 12:02
                                          Rezerwuję sobie wolny wieczór,na ra...;)
                                          • toja50 Re: MARZEC II... 24.03.04, 12:04
                                            No to witojcie i wieczora czekojcie, hej
                                            • naata Re: MARZEC II... 25.03.04, 08:36
                                              Cześć Wszystkim, w pochmurny i deszczowy poranek :)Pozdrawiam!
                                              • chetor Re: MARZEC II... 25.03.04, 08:45
                                                Witam i o pogodę nie pytam, brrrrrrr :9
                                                Coś mnie znowu bierze grypkowatego, tego już za wiele !!!
                                                • parkowy Re: MARZEC II... 25.03.04, 10:57
                                                  Treba było się szczepić w odpowiednim czasie brachu,teraz pozostaje jedynie jadanie czosnku.:)
                                                  • chetor Re: MARZEC II... 25.03.04, 10:59
                                                    Właśnie, ze sie szczepiłem i ta ostatnia miała działać 2 lata. Widocznie jakiś
                                                    szmelc :(
                                                  • toja50 Re: MARZEC II... 25.03.04, 11:57
                                                    Witam, troche jestem, ale za chwile ruszam do szkoly. No i ciagle pada. Cos
                                                    kiepsko zaczela sie ta wiosna na wszystkich frontach. A najgorzej z moja czarna
                                                    klawiatura, pisze dwa razy wolniej i mylniej. Zniechecajace to.
                                                  • naata Re: MARZEC II... 26.03.04, 07:44
                                                    Witam raniutko, biało u nas...kolera co z tą wiosną?
                                                  • chetor Re: MARZEC II... 26.03.04, 09:17
                                                    U nas zimno ale nie biało. I masz rocję K-olera z tą wiosną ;-)
                                                  • toja50 Re: MARZEC II... 26.03.04, 10:51
                                                    A jak przyjdzie kwiecien, ten nam dopiero przeplecie.:-) Jestem i znikam.
                                                  • parkowy Re: MARZEC II... 26.03.04, 23:38
                                                    Można było się tego spodziewać,W marcu jak w garncu.:)
                                                  • chetor Re: MARZEC II... 27.03.04, 09:20
                                                    Witam sobotnio, chłodno i z lekka słonecznie. Bezśnieżnie.
                                                  • parkowy Re: MARZEC II... 27.03.04, 12:30
                                                    Nie piszesz tego gdziś blisko mnie? he he he
                                                  • toja50 Re: MARZEC II... 27.03.04, 14:08
                                                    To ja jestem daleko. U mnie slonce i cieplawo. Prosze pamietac o zmianie czasu,
                                                    moze bedzie jeszcze lepiej.Pozdrawiam
                                                  • naata Re: MARZEC II... 28.03.04, 01:10
                                                    Właśnie przestawiam (!) czas i ide zmeczona strasznie...spaaaaać!
                                                    Alex miała swoje święto i impreza trwała dwa dni :)) Duzo ma przyjaciól i
                                                    chciał nie chciał "robota" :))
                                                    Pozdrowienia dla wszystkich ode mnie i od Alex.

PS...Chciałam odpisać na kilka ważnych tematów, ale jakaś pinda "zabrała" mi
                                                    czas ...chciałam pominąć i ominąć, ale nie mozna pobłażać cwaniurom i
                                                    cwaniakom, dość "kolorowej manipulacji" złośliwych krzykaczy, którym sie
                                                    wydaje, ze zyją może juz w korei...
                                                  • chetor Re: MARZEC II... 28.03.04, 10:50
                                                    Witam niedzielnie, lekko zszokowany awanturką w wątku kukły :(
                                                    Dla Alex życzenia wszelkie pomyślności skoro była-jest ku temu okazja.
                                                    Pozdrawiam :D
                                                  • naata Re: MARZEC II... 28.03.04, 11:32
                                                    Witam niedzielnie i spokojnie :)
                                                    Alex śpi jeszcze, ale na pewno ucieszy się z życzeń :)

Co do wiadomego watku, też doznałam szoku, jak przeczytałam, że jesteśmy
                                                    bandą... Nie lubie uzywać Caps Locku i wykrzykników, ale jeżeli klawiatura je
                                                    posiada?
                                                    Pozdrawiam :)
                                                  • toja50 Re: MARZEC II... 28.03.04, 12:57
                                                    Naata nareszcie SOBĄ, Taką Ją lubie. I chociaz snieta jestem przez to
                                                    przestawianie godzin, odzylam po przeczytaniu, brawo. Sennie, niedzielnie witam
                                                    i pozdrawiam mloda, spiąco osobę, zycząc Jej z okazji swięta, ktore minęlo
                                                    samych dobrych, przyjemnych dni i nocy. POZDRAWIAM
                                                  • naata Re: MARZEC II... 28.03.04, 23:21
                                                    Nie czuję się dobrze w takich "dyskusjach", zawsze mnie to stesuje, dość na
                                                    codzień w okół chamstwa, z którym trudno sie pogodzić, nie cierpie, nie
                                                    nawidzę. I to z samej góry i z dna. zawsze sie dziwię, że są ludzie którym
                                                    przychodzi z łatwością obrazić kogos tak sobie dla jaj albo z czystej
                                                    nienawiści do wszystkiego. Unikam pyskówek, jak moge. Rażą mnie bezczelne,
                                                    głupie osoby o poziomie walców drogowych. No ale musimy sie liczyć i z
                                                    takimi "gośćmi" od których roi sie w internecie. Wydaje sie im, że są
                                                    anonimowi! hehehehe Mam nadzieje, że to był sporadyczny przypadek.
                                                    Nie jest sztuką znizać się do "rozmowy", jaka miała miejsce, nie odczuwam
                                                    satysfakcji :(
                                                    Pozdrawiam B..4 ;)))
                                                  • chetor Re: MARZEC II... 29.03.04, 07:51
                                                    Witam w poniedziałek, ciężko się wstawało po zmianie czasu :(

Ja, opiekun forumowy, niniejszym udzielam pochwały z wpisaniem do akt, naszej
                                                    Naatce-Maatce Forumowej za obronę dobrego imienia forumowiczów, własną,
                                                    szlachetną i odważną piersią, a może i dwiema ;-))
                                                    Hip, hip - huraaaaaaaa !!!!
                                                  • naata Re: MARZEC II... 29.03.04, 10:28
                                                    Rano wstałam w okno spojrzałam :) patrzę...a tu wiosna sie zaczyna, czas
                                                    najwyższy bo dobijają mnie chłody, roztopy, brak zieleni, i słońca
                                                    oczywiście! :))
                                                    hehehe Chetorku, miło widzieć Cię w dobrym humorze ;)) ....dwiema ;-))
                                                    pazdrawlaju
    • toja50 Re: MARZEC II... 29.03.04, 12:47
      Dobrze, ze ten miesiac ma sie ku koncowi, bo jeszcze troszke a ponowilabym
      prosb hehehe. Pozdrawiam z matowego G.
      • parkowy Re: MARZEC II... 30.03.04, 00:25
        Ten wraży wpis zauważyłem parę minut po wysłaniu przez Agę.Miałem ochotę wywalić go w cholerę,wolałem poczekać na Waszą reakcję.Nie zawiodłem się.Dzięki.
        • chetor Re: MARZEC II... 30.03.04, 09:16
          Witam wtorkowo i słonecznie.
          pzdr
          • toja50 Re: MARZEC II... 30.03.04, 11:00
            Witam, witam i o nic nie pytam.
            • parkowy Re: MARZEC II... 30.03.04, 17:45
              Słoneeecznieee.:)
              • naata Re: MARZEC II... 30.03.04, 17:51
                O! widzę, ogólne wiosenne odprężenie :) Ja tez sie uśmiecham do ...no do Was,
                oczywiście ;))
                • toja50 Re: MARZEC II... 30.03.04, 22:21
                  Fajnie, wszyscy usmiechnieci. Co tez to sloneczko potrafi. Ale politycy
                  czuwaja, za duzo usmiechac sie nie daja.:-)
                  • naata Re: MARZEC II... 30.03.04, 23:08
                    hehehe...Im wcale nie do smiechu. Przywiazanie do żłoba wymaga poświęceń, nie
                    to co my, kiedy chcemy sie smiejemy i juz ;-)))
                    • chetor Re: MARZEC II... 31.03.04, 09:52
                      Śmieję się więc środowo ;-)
                      pzdr
                      • naata Re: MARZEC II... 31.03.04, 09:58
                        Witam środowo, jeszcze się nie śmieję, może później? idę do lekarza :-)
                        • toja50 Re: MARZEC II... 31.03.04, 11:38
                          Sroda to dobry dzien na powiedzenie Wam dzien dobry! Ale slonce, ide sie opalac
                          hehe Leper na czele, nie pozostaje nic innego jak sie dotlenic. SZOK
                          • parkowy Re: MARZEC II... 31.03.04, 14:08
                            Taaa,wczorajsza wiadomość o pozycji w rankingach już trochę mnie uspokoiła.Z rana moja młoda pyta:jak wybiorą Lepera to wyjeżdżamy?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka