parkowy 26.04.04, 21:59 mojulubionytroll.w.interia.pl/index.html Znalazłem to na innym forum,poczytajcie.Czy Wam również Troll kogoś przypomina?:))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
naata Re: Troll 27.04.04, 09:46 Podałbyś gotową odpowiedż, bo mi kojarzy się z wieloma, a nie chce mi się juz czytać. Kiedyś, gdy komputer i net były dla mnie wyzwaniem i nowościa, siedziałabym do rana, by rozpracować Twoja zagadkę :) Teraz, gdy już wiem mniej więcej w co jest grane, nie cieszy mnie to. Poznałam trochę wielonikowców i chyba potrafię się poruszać w gąszczu zakłamania i obłudy, smutne ale prawdziwe. Całe szczęście, że jest jeszcze kilka miejsc, gdzie można porozmawiać i się zrelaksować. No wiadomo, na pierwszym miejscu, nasze Forum jest przykładem!;)) Pozdrawiam PS...a swoją drogą, Parkowy, dobry jesteś w tym necie i nie tylko :))) Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Troll 27.04.04, 15:23 naata napisała: > PS...a swoją drogą, Parkowy, dobry jesteś w tym necie i nie tylko :))) "...i nie tylko" - cokolwiek to znaczy wolę nie wiedzieć ;P Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Troll 27.04.04, 16:14 A ja zawsze wole wiedziec, wtedy wiem czego sie trzymac hehe. Ale i tak nam nie powiedza. Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Troll 27.04.04, 23:59 Czekałam! mało, nie mogłam sie doczekać! ...Qby, powiadasz? Widziałam tam nick; Shizol...mówi Ci to cuś? heheheheh Odpowiedz Link Zgłoś