16.06.04, 16:20
Marszalek Zych wraca do gry/ k...a m.c / i strazak Pawlak rowniez. Ale sie
zalatili sami hahaha, taka niespodzianka, nie chcieli, mysleli? tylko co?
Obserwuj wątek
    • chetor Re: PSL.... 16.06.04, 19:30
      A mi się zdaje, że to wszystko to "chłopski" spryt. Popatrz ilu się przy tym
      lepiej "nakarmi", stare marszałki i strażaki. Obecni pójdą do Strasburga na 5
      lat i też będą mieli dobrze.
      To "zaskoczenie" na ich twarzyczkach jest judaszowe.
      • toja50 Re: PSL.... 16.06.04, 19:49
        Tez mnie smieszy to niby zaskoczenie. Przeciez po to kandydowali,zeby sie
        zalapac. A teraz to tlumaczenie. No i jak gratulacje przyjmowali, to wychodzilo
        szydlo z worka, szczegolnie u Kuzmiuka i Wojciechowskiego. Ot chlopki, a swoj
        rozum maja. Ale Siwca nie moge strawic. Ta przebieglosc mnie wkurza.
        • naata Re: PSL.... 16.06.04, 20:49
          HE HE HE!!! No pokażcie mi - no może jeden, dwóch, trzech by sie znalazło? -
          kto nie dla kasy, przede wszystkim!- tam startował????
          Nooo to taka moralność polityczna, nasza, TRADYCJA! Szkoda mi młodych, którzy
          uwierzyli, ze mozna coś zrobić dla Kraju, dla bliźnich!hehehe Ale i oni sie w
          krótce przekonaja w czym rzecz! Jeszcze troche wody musi upłynac... ;((
          • parkowy Re: PSL.... 16.06.04, 23:15
            Chłopki-roztropki.Pamiętacie rozplenienie się chłopstwa za rządów Pawlaka?Byli wszędzie,w bankach,w radach nadzorczych spółek,nawet mieli większość w KRRTV.Czym skończyło się ich rządzenie nie muszę przypominać.Niech idą do diabła!
            • toja50 Re: PSL.... 17.06.04, 11:42
              Cha,cha do rzadzenia im daleko, tak predko to nie nastapi, inni czuwaja:-)
              • naata Re: PSL.... 23.06.04, 23:21
                ... obawiam się, że PSL-ciki, kuźmiczuki i inne to bezpłciowe polityczne twory,
                trwale trzymajace sie przy korycie! Pawlaki, również, jak inni reaktywuja siły!
                A może czas najwyższy zrwzygnować z tych stałych dodatków do dań głównych!?
                • toja50 Re: PSL.... 24.06.04, 14:05
                  Pawlak drzy juz jak sie pokaze, nie mowiac o mowie sejmowej ppod publiczke,
                  smieszne te nasze polityki ale i straszne.
                  • naata Re: PSL....co to za partia?!!!! 24.06.04, 23:31
                    Przy pracach domowych, ale z wytężona uwaga słuchałam wszystkich posłów... poza
                    nielicznymi wyjatkami, reszta nadaje się do ... no nie wiem? do czego???
                    W zasadzie to nie ma różnic, wszyscy jednakowo wykorzystywali, jak przez kalkę,
                    nasze dzienne sprawy i bóle, czasami miałam wrażenie, że czytaja
                    internautów ;]]]]
                    Poziom żałosny, wiedza żałosna, żadnych prognoz, programów, nadziei...
                    Pęd do koryta pozbawia rozsądku! Jedni nam obiecają złote góry, drudzy straszą!
                    Przy takim nastawieniu nie daję szans Belce, choć dobrze by było dać czas na
                    uspokojenie, na wyciszenie szaleńczej jazdy politycznych "ambicji"...
                    sama nie wiem, czy wierzyć Belce czy nie???? Sprawia, pomimo swoich, moim
                    zdaniem, porażek podatkowych, wrażenie przyzwoitego Chłopa! Ale jeżeli prawdą
                    jest o czym donoszą posłowie opozycji, uwikłanie w "banki"???? O co tu kurcze
                    chodzi??? Sama nie wiem, ale jedno wiem, lewica rozegrała swoja porazkę, jak
                    najlepszy pokerzysta! Krok do tyłu by zrobić dwa do przodu! A,jeżeli są lepsi,
                    to znaczy, że prawica jest do d***! Gołym okiem widać, że jest!!!
                    • chetor Re: PSL....co to za partia?!!!! 25.06.04, 20:10
                      Widzę, że taktyka lewicy Tobie się podoba się ?! Krok do tyłu dwa naprzód, byle
                      przedłużyć swą bytność na Wiejskiej ?!
                      Prawda li to ?!
                      • naata Re: PSL....co to za partia?!!!! 25.06.04, 20:45
                        Pytasz mnie, jak, prawie polityka? ;-))) a ja tylko obserwuje i albo mam
                        nadzieję, albo się wkurzam, staram się - jeszcze - w miare myślec logicznie i
                        niezależnie od trendów, które to lansuja media ... Ciężko to wsazysko połapać i
                        się ustosunkować...staram się ze wszystkich sił być "bezwyznaniową", uważam, że
                        mogę podzielić się uwagami? ;)

Taktyka, jeden w tył dwa do przodu, to stara taktyka....dlatego do niej
                        nawiązałam.
                        Po czym sądzisz, że może się mi podobać????

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka