zzzz 13.07.04, 03:56 Dziś kolejny - 13 - szczególnie do Naaty ! co poradzisz dobra kobieto !!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
naata Re: nocne przemyślenia 13.07.04, 08:12 Do 4xZ - wyspać się porządnie! Chyba, że na nocnej szychcie byłe(a)ś? Odpowiedz Link Zgłoś
zzzz Re: nocne przemyślenia 13.07.04, 10:40 Cześć ! - nie na nocne nie chadzam ...tylko takie sobie przebudzenie... - dzięki za radę - zastosowałem ! - wyspałem się wyśmienicie !!! Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: nocne przemyślenia 13.07.04, 13:20 zzzz napisał: > Cześć ! - nie na nocne nie chadzam ...tylko takie sobie przebudzenie... - > dzięki za radę - zastosowałem ! - wyspałem się wyśmienicie !!! ... a poza tym usmiechasz się czasami, czy zawsze uzywasz wykrzykników? ;-) Tu jest Matrix ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
zzzz Re: nocne przemyślenia 13.07.04, 15:29 Do Naaty ! oczywiście że się uśmiecham ... jestem bardzo pogodny ... a wykrzykniki ? cóż nie zwróciłem na to nigdy uwagi ... za to - zauważam Twoje Naato świetne i trafne wypowiedzi ! - Z SZACUNKIEM [4Z] Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: nocne przemyślenia 13.07.04, 20:59 Eeee, 4Z, cos mi tu za miły jesteś ;-) nie chcę byc zarozumiała, ale jakoś bardzo znajomo brzmia Twoje słowa, a raczej styl, jakim sie posługujesz ;-) Ale moja próżność została w pełni zaspokojona, he he he he DZIĘKI! ;-) Pozdrówka Odpowiedz Link Zgłoś
zzzz Re: nocne przemyślenia 14.07.04, 00:15 Do Naaty ... to Ty jesteś bardzo dla mnie miła...Naato - zaręczam naprawdę nie znamy się osobiście... ale porównanie mego ,,stylu ,, jak powiadasz do kogoś Ci znajomego... no no , pochlebiasz mi... - i moja [dzięki Tobie ] próżność zaspokojona ! DZIĘKUJĘ ! - MIŁYCH SNÓW [4Z ] Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: nocne przemyślenia 14.07.04, 10:05 [4Z] ;-) DZIĘKI miłe słowa. Pomyliłam Ciebie z kimś, a może nie? ;-))) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
zzzz Re: nocne przemyślenia 14.07.04, 21:29 Do Naaty ! - pomyliłaś , ale to nie ważne ... ja dalej rozczytuję się w różnorakich tematach które Ty ,,dotykasz,, ...- podoba mi się jak to robisz , a robisz świetnie !!! pozdrawiam [4Z] Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: nocne przemyślenia 14.07.04, 23:54 ...nie wiem czy cokolwiek robię swietnie, po prostu piszę sobie na forum, tak jak potrafię... również pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
zzzz Re: nocne przemyślenia 15.07.04, 00:29 Do ,,N,, - no no wszechstronna kobieto... [chodzi o tematy przez Ciebie poruszane] - zaciekawiasz... - życzę [tak jak i wczoraj ] miłych snów ... [4Z] Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: nocne przemyślenia 15.07.04, 09:14 [4Z].... nie wiem co mam odpowiedzieć... spałam dobrze ;) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
zzzz Re: nocne przemyślenia 15.07.04, 09:35 Witam ! - ten sam problem ... również nie wiem co mam powiedzieć ! - dobrego dnia życzę !!! [4Z] Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: nocne przemyślenia 15.07.04, 09:39 ;-).. może, jednak, coś powiesz - napiszesz?! Również miłego dnia życzę! Odpowiedz Link Zgłoś
zzzz Re: nocne przemyślenia 15.07.04, 17:13 Do ,,N,, - Jesteś naprawdę bardzo miła ...! ale mam dziś trudny dzień , i jakoś nic nie wpada mi do głowy , - sorry ! - może Ty... ? [4Z] Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: nocne przemyślenia 15.07.04, 23:08 [4Z]...nie szkodzi, czasem tak bywa, raz lepeiej, raz gorzej... Życzę poprawy i pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
zzzz Re: nocne przemyślenia 15.07.04, 23:38 Do ,,N,, - słowa ... jak balsam ! - oddziaływujesz ! - dzięki ! dobranoc ! - [ i... znowu te wykrzykniki ] [4Z] Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: nocne przemyślenia 16.07.04, 09:34 {4Z}... balsam? eeee... zwyczajnie, życzliwie Czasem wystarczy uśmiech by pozbyć sie czarnych myśli,zwyczajnie po ludzku ;-) pozdrawiam z uśmiechem ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
zzzz Re: nocne przemyślenia 16.07.04, 14:12 Do ,,N,, - balsam , balsam - i ten uśmiech ! - domyślam się iż wyjątkowo ślicznie się uśmiechasz ! - cóż.... [4Z] Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: nocne przemyślenia 16.07.04, 19:38 [4Z]...eee, czuję się trochę zawstydzona, ale miło, że dobrze się czujesz i zaczynasz pisac coraz więcej ;-) Pozdrawiam i dalej zachęcam do współtworzenia forum, na pewno masz wiele do 'powiedzenia' ;-) uśmiech Odpowiedz Link Zgłoś
zzzz Re: nocne przemyślenia 16.07.04, 19:55 Do ,,N,, - samopoczucie niezłe ! -poprawiło się ! troszeczkę dzięki Tobie... i do tego do końca miesiąca , urlop ! - czereśnie zjadłem a jutro myśle poleżeć nad wodą ... a Ty... [4Z] Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: nocne przemyślenia 16.07.04, 20:08 [4Z]..A ja? A ja zazdroszczę wody i słońca, bo uwielbiam jedno i drugie ;-) Pomysł świetny, mam niedaleko do jeziora, przy ładnej pogodzie można sobie przynajmniej rowerem wodnym popływać ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
zzzz Re: nocne przemyślenia 16.07.04, 20:38 ,,N,, - jeśli uwielbiasz śłonce i wodę to jutro rano ... a o jakim jeziorze mówisz ? Czysta woda ? może Cię tam spotkam ? może... [4Z] Odpowiedz Link Zgłoś
zzzz Re: nocne przemyślenia 17.07.04, 02:57 Czy coś nie tak powiedziałem ? - sorry ! [4Z] Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: nocne przemyślenia 17.07.04, 03:10 [4Z]..wrażliwy jesteś, to dobrze! Wszystko gra! ;-) uciechy garść pełna radości dostatek Tacy my, O!! zwyczajni nie bylejacy ;-))) ano! pozdrawiam z uśmiechem ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
zzzz Re: nocne przemyślenia 19.07.04, 13:18 Do ,, N,, - coś cichutko ! - po 2 dniach nad wodą znowu jestem ... a tu nic nie napisałaś ...? [4Z] Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: nocne przemyślenia 20.07.04, 10:18 [4Z], ależ ja zawsze odpisuję! ;-) Wiesz [4Z] zastanawiam sie nad znaczeniem Twojego nicku, czy to przypadkowe 4x"z" czy też ukryte znaczenie? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
zzzz Re: nocne przemyślenia 20.07.04, 13:14 Do ,,N,, - Jak zawsze miła...! no i zawsze odpisujesz [ tak napisałaś ] - a jeśli o nick : ,,czy to ukryte znaczenie ,,- to co np. masz na myśli? proszę napisz . Ja również zastanawiałem się nad Twoim , czy przypadkowy nick czy np. od ślicznego imienia NATALIA... pozdrawiam również [4Z] Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: nocne przemyślenia 21.07.04, 11:23 zzzz napisał: > Do ,,N,, - Jak zawsze miła...! no i zawsze odpisujesz [ tak napisałaś ] - a > jeśli o nick : ,,czy to ukryte znaczenie ,,- to co np. masz na myśli? proszę > napisz . Ja również zastanawiałem się nad Twoim , czy przypadkowy nick czy np. > od ślicznego imienia NATALIA... pozdrawiam również [4Z] Natalia, imię śliczne, bez wątpienia ale moje jest nie te.... pasuje do rymu ;-)))) Nic nie mam na myśli, tylko zapytałam. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
zzzz Re: nocne przemyślenia 21.07.04, 12:14 Do ,,N,, - zawsze śliczne odp. ale są one bardzo tajemnicze... cóż są to odp. kobiety ... Do rymu pasuje na ,,R,, - ALE NIE PYTAM... - a co porabiasz przy komputerze w tak ładny dzień ? [4Z] Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: nocne przemyślenia 21.07.04, 22:39 [4Z]...na "R" jest dość dużo imion ;) Mam nieregulowany czas "pracy", ale wolne mam przeważnie wieczorem, jak nie padam.;) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
zzzz Re: nocne przemyślenia 22.07.04, 02:24 Do ,,N,, - ja regulowany ale teraz urlop , a potem ja troszeczkę poreguluję ...Twoje odpowiedzi są zawsze wyborne , ale jak napisałem tak jak Ty , TAJEMNICZE ... słodkich snów i miłego poranka...[4Z] Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: nocne przemyślenia 22.07.04, 10:22 [4Z]...;-)) Życzę udanego urlopu, pogody nie tylko ducha i w ogóle! Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
zzzz Re: nocne przemyślenia 22.07.04, 11:35 Do ,,N,, - naprawdę miłe te życzenia ! , bardzo dziękuje ! aktualnie jadę poleniuchować nad wodą co i Tobie życzę...! [4z] Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: nocne przemyślenia 22.07.04, 11:39 [4Z]... dziękuje, chętnie poleniuchowałabym nad wodą , ale moja "praca" nie pozwala...Życze miłego leniuchowania. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
zzzz Re: nocne przemyślenia 10.08.04, 12:21 Witam wszystkich ! a szczególnie Naatę !!! - no i skończyło się ! właśnie wróciłem z miłego leniuchowania ! pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: nocne przemyślenia 10.08.04, 20:07 Witam, również serdecznie,[4xz] ;-) Nie miałam jeszcze urlopu w tym roku, wręcz przeciwnie, ale kto wie? kto wie... może się uda i mnie? [4Z] wypoczęty więc można oczekiwać częstszych wizyt na forum? ;-) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
zzzz Re: nocne przemyślenia 04.09.04, 15:07 Witam znowu długo mnie nie było ... byłem daleko bo aż w Tychach... pozdrawiam !!! - szczególnie Naatę ! [z4] Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: nocne przemyślenia 04.09.04, 15:26 TO DLACZEGO MNIE NIE ODWIEDZIŁEŚ? ;))) Ech! niedomyślny! he he Dziękuje za szczególne pozdrowienia,odpowiednio milutko,Pozdrawiam "ForCi" ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś