Dodaj do ulubionych

nocne przemyślenia

13.07.04, 03:56
Dziś kolejny - 13 - szczególnie do Naaty ! co poradzisz dobra kobieto !!!
Obserwuj wątek
    • naata Re: nocne przemyślenia 13.07.04, 08:12
      Do 4xZ - wyspać się porządnie! Chyba, że na nocnej szychcie byłe(a)ś?

• zzzz Re: nocne przemyślenia 13.07.04, 10:40
      Cześć ! - nie na nocne nie chadzam ...tylko takie sobie przebudzenie... -
      dzięki za radę - zastosowałem ! - wyspałem się wyśmienicie !!!
      • naata Re: nocne przemyślenia 13.07.04, 13:20
        zzzz napisał:

> Cześć ! - nie na nocne nie chadzam ...tylko takie sobie przebudzenie... -
        > dzięki za radę - zastosowałem ! - wyspałem się wyśmienicie !!!

... a poza tym usmiechasz się czasami, czy zawsze uzywasz wykrzykników? ;-)
        Tu jest Matrix ;-)
    • zzzz Re: nocne przemyślenia 13.07.04, 15:29
      Do Naaty ! oczywiście że się uśmiecham ... jestem bardzo pogodny ... a
      wykrzykniki ? cóż nie zwróciłem na to nigdy uwagi ... za to - zauważam Twoje
      Naato świetne i trafne wypowiedzi ! - Z SZACUNKIEM [4Z]
      • naata Re: nocne przemyślenia 13.07.04, 20:59
        Eeee, 4Z, cos mi tu za miły jesteś ;-) nie chcę byc zarozumiała, ale jakoś
        bardzo znajomo brzmia Twoje słowa, a raczej styl, jakim sie posługujesz ;-)
        Ale moja próżność została w pełni zaspokojona, he he he he DZIĘKI! ;-)
        Pozdrówka
        • zzzz Re: nocne przemyślenia 14.07.04, 00:15
          Do Naaty ... to Ty jesteś bardzo dla mnie miła...Naato - zaręczam naprawdę
          nie znamy się osobiście... ale porównanie mego ,,stylu ,, jak powiadasz do
          kogoś Ci znajomego... no no , pochlebiasz mi... - i moja [dzięki Tobie ]
          próżność zaspokojona ! DZIĘKUJĘ ! - MIŁYCH SNÓW [4Z ]
          • naata Re: nocne przemyślenia 14.07.04, 10:05
            [4Z] ;-) DZIĘKI miłe słowa.
            Pomyliłam Ciebie z kimś, a może nie? ;-)))
            Pozdrawiam
            • zzzz Re: nocne przemyślenia 14.07.04, 21:29
              Do Naaty ! - pomyliłaś , ale to nie ważne ... ja dalej rozczytuję się w
              różnorakich tematach które Ty ,,dotykasz,, ...- podoba mi się jak to robisz ,
              a robisz świetnie !!! pozdrawiam [4Z]
              • naata Re: nocne przemyślenia 14.07.04, 23:54
                ...nie wiem czy cokolwiek robię swietnie, po prostu piszę sobie na forum, tak
                jak potrafię...
                również pozdrawiam
                • zzzz Re: nocne przemyślenia 15.07.04, 00:29
                  Do ,,N,, - no no wszechstronna kobieto... [chodzi o tematy przez Ciebie
                  poruszane] - zaciekawiasz... - życzę [tak jak i wczoraj ] miłych snów ...
                  [4Z]
                  • naata Re: nocne przemyślenia 15.07.04, 09:14
                    [4Z].... nie wiem co mam odpowiedzieć... spałam dobrze ;)
                    pozdrawiam
                    • zzzz Re: nocne przemyślenia 15.07.04, 09:35
                      Witam ! - ten sam problem ... również nie wiem co mam powiedzieć ! - dobrego
                      dnia życzę !!! [4Z]
                      • naata Re: nocne przemyślenia 15.07.04, 09:39
                        ;-).. może, jednak, coś powiesz - napiszesz?! Również miłego dnia życzę!
                        • zzzz Re: nocne przemyślenia 15.07.04, 17:13
                          Do ,,N,, - Jesteś naprawdę bardzo miła ...! ale mam dziś trudny dzień , i
                          jakoś nic nie wpada mi do głowy , - sorry ! - może Ty... ? [4Z]
                          • naata Re: nocne przemyślenia 15.07.04, 23:08
                            [4Z]...nie szkodzi, czasem tak bywa, raz lepeiej, raz gorzej...
                            Życzę poprawy i pozdrawiam!
                            • zzzz Re: nocne przemyślenia 15.07.04, 23:38
                              Do ,,N,, - słowa ... jak balsam ! - oddziaływujesz ! - dzięki !
                              dobranoc ! - [ i... znowu te wykrzykniki ] [4Z]
                              • naata Re: nocne przemyślenia 16.07.04, 09:34
                                {4Z}... balsam? eeee... zwyczajnie, życzliwie
                                Czasem wystarczy uśmiech by pozbyć sie czarnych myśli,zwyczajnie po ludzku ;-)

pozdrawiam z uśmiechem ;-)
                                • zzzz Re: nocne przemyślenia 16.07.04, 14:12
                                  Do ,,N,, - balsam , balsam - i ten uśmiech ! - domyślam się iż wyjątkowo
                                  ślicznie się uśmiechasz ! - cóż.... [4Z]
                                  • naata Re: nocne przemyślenia 16.07.04, 19:38
                                    [4Z]...eee, czuję się trochę zawstydzona, ale miło, że dobrze się czujesz i
                                    zaczynasz pisac coraz więcej ;-)
                                    Pozdrawiam i dalej zachęcam do współtworzenia forum, na pewno masz wiele
                                    do 'powiedzenia' ;-)

uśmiech
                                    • zzzz Re: nocne przemyślenia 16.07.04, 19:55
                                      Do ,,N,, - samopoczucie niezłe ! -poprawiło się ! troszeczkę dzięki Tobie... i
                                      do tego do końca miesiąca , urlop ! - czereśnie zjadłem a jutro myśle poleżeć
                                      nad wodą ... a Ty... [4Z]
                                      • naata Re: nocne przemyślenia 16.07.04, 20:08
                                        [4Z]..A ja? A ja zazdroszczę wody i słońca, bo uwielbiam jedno i drugie ;-)
                                        Pomysł świetny, mam niedaleko do jeziora, przy ładnej pogodzie można sobie
                                        przynajmniej rowerem wodnym popływać ;-)
                                        • zzzz Re: nocne przemyślenia 16.07.04, 20:38
                                          ,,N,, - jeśli uwielbiasz śłonce i wodę to jutro rano ... a o jakim jeziorze
                                          mówisz ? Czysta woda ? może Cię tam spotkam ? może... [4Z]
                                          • zzzz Re: nocne przemyślenia 17.07.04, 02:57
                                            Czy coś nie tak powiedziałem ? - sorry ! [4Z]
                                            • naata Re: nocne przemyślenia 17.07.04, 03:10
                                              [4Z]..wrażliwy jesteś, to dobrze! Wszystko gra! ;-)

uciechy garść pełna
                                              radości dostatek
                                              Tacy my, O!!
                                              zwyczajni
                                              nie bylejacy
                                              ;-)))

ano! pozdrawiam z uśmiechem ;-)
                                              • zzzz Re: nocne przemyślenia 19.07.04, 13:18
                                                Do ,, N,, - coś cichutko ! - po 2 dniach nad wodą znowu jestem ... a tu nic
                                                nie napisałaś ...? [4Z]
                                                • naata Re: nocne przemyślenia 20.07.04, 10:18
                                                  [4Z], ależ ja zawsze odpisuję! ;-)
                                                  Wiesz [4Z] zastanawiam sie nad znaczeniem Twojego nicku, czy to przypadkowe
                                                  4x"z" czy też ukryte znaczenie?
                                                  Pozdrawiam
                                                  • zzzz Re: nocne przemyślenia 20.07.04, 13:14
                                                    Do ,,N,, - Jak zawsze miła...! no i zawsze odpisujesz [ tak napisałaś ] - a
                                                    jeśli o nick : ,,czy to ukryte znaczenie ,,- to co np. masz na myśli? proszę
                                                    napisz . Ja również zastanawiałem się nad Twoim , czy przypadkowy nick czy np.
                                                    od ślicznego imienia NATALIA... pozdrawiam również [4Z]
                                                  • naata Re: nocne przemyślenia 21.07.04, 11:23
                                                    zzzz napisał:

> Do ,,N,, - Jak zawsze miła...! no i zawsze odpisujesz [ tak napisałaś ] - a
                                                    > jeśli o nick : ,,czy to ukryte znaczenie ,,- to co np. masz na myśli? proszę
                                                    > napisz . Ja również zastanawiałem się nad Twoim , czy przypadkowy nick czy
                                                    np.
                                                    > od ślicznego imienia NATALIA... pozdrawiam również [4Z]

Natalia, imię śliczne, bez wątpienia ale moje jest nie te....
                                                    pasuje do rymu ;-))))

Nic nie mam na myśli, tylko zapytałam.

pozdrawiam
                                                  • zzzz Re: nocne przemyślenia 21.07.04, 12:14
                                                    Do ,,N,, - zawsze śliczne odp. ale są one bardzo tajemnicze... cóż są to odp.
                                                    kobiety ... Do rymu pasuje na ,,R,, - ALE NIE PYTAM... - a co porabiasz przy
                                                    komputerze w tak ładny dzień ? [4Z]
                                                  • naata Re: nocne przemyślenia 21.07.04, 22:39
                                                    [4Z]...na "R" jest dość dużo imion ;)
                                                    Mam nieregulowany czas "pracy", ale wolne mam przeważnie wieczorem, jak nie
                                                    padam.;)
                                                    Pozdrawiam
                                                  • zzzz Re: nocne przemyślenia 22.07.04, 02:24
                                                    Do ,,N,, - ja regulowany ale teraz urlop , a potem ja troszeczkę
                                                    poreguluję ...Twoje odpowiedzi są zawsze wyborne , ale jak napisałem tak jak
                                                    Ty , TAJEMNICZE ... słodkich snów i miłego poranka...[4Z]
                                                  • naata Re: nocne przemyślenia 22.07.04, 10:22
                                                    [4Z]...;-)) Życzę udanego urlopu, pogody nie tylko ducha i w ogóle!
                                                    Pozdrawiam
                                                  • zzzz Re: nocne przemyślenia 22.07.04, 11:35
                                                    Do ,,N,, - naprawdę miłe te życzenia ! , bardzo dziękuje ! aktualnie jadę
                                                    poleniuchować nad wodą co i Tobie życzę...! [4z]
                                                  • naata Re: nocne przemyślenia 22.07.04, 11:39
                                                    [4Z]... dziękuje, chętnie poleniuchowałabym nad wodą , ale moja "praca" nie
                                                    pozwala...Życze miłego leniuchowania.
                                                    pzdr
                                                  • zzzz Re: nocne przemyślenia 10.08.04, 12:21
                                                    Witam wszystkich ! a szczególnie Naatę !!! - no i skończyło się ! właśnie
                                                    wróciłem z miłego leniuchowania ! pzdr
                                                  • naata Re: nocne przemyślenia 10.08.04, 20:07
                                                    Witam, również serdecznie,[4xz] ;-) Nie miałam jeszcze urlopu w tym roku, wręcz
                                                    przeciwnie, ale kto wie? kto wie... może się uda i mnie?
                                                    [4Z] wypoczęty więc można oczekiwać częstszych wizyt na forum? ;-)
                                                    Pozdrawiam
                                                  • zzzz Re: nocne przemyślenia 04.09.04, 15:07
                                                    Witam znowu długo mnie nie było ... byłem daleko bo aż w Tychach...
                                                    pozdrawiam !!! - szczególnie Naatę ! [z4]
                                                  • naata Re: nocne przemyślenia 04.09.04, 15:26
                                                    TO DLACZEGO MNIE NIE ODWIEDZIŁEŚ? ;)))
                                                    Ech! niedomyślny! he he
                                                    Dziękuje za szczególne pozdrowienia,odpowiednio milutko,Pozdrawiam "ForCi" ;-)))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka