Dodaj do ulubionych

Janik,hehe

06.09.04, 22:50
Slyszeliscie, jak bronil premiera w zwiazku z pracujaco zona/ Ale glupio, pol
polski bez pracy, a on mowi, ze z pensji polityka trudno wyzyz, a co maja
powiedziec ci co nie maja pracy. Rany, jaki ten facet jest durny, to juz
ktorys raz tak " chlapnal", staje sie niebezpieczny dla SLD z tymi swoimi
madrosciami.
Obserwuj wątek
    • naata Re: Janik,hehe 07.09.04, 10:03
      Janik chlapnął, ale i inni politycy nie widzą w tym nic szczególnego. Belka sam
      powiedział, że jego zonie ta praca się podoba i z niej nie zrezygnuje, no i
      dobrze.. nic w tym dziwnego, wręcz przeciwnie, ale jest jedno ale...Jak samo
      życie pokazuje,przy korupcji na "polska skalę" w czasie trwania dochodzeń i
      sledztw w sprawach afer, należy zachować trochę taktu i skromności. Zachowanie
      Belki jako PREMIERA wręcz wzbudza podejrzenia, tym bardziej, ze był w zarządzie
      Spólki....?
      • chetor Re: Janik,hehe 07.09.04, 10:44
        Wychodzi na to, że Janik to faktycznie, polotyczny osioł. O Belce natomiast
        zaczynam mieć coraz gorsze zdanie.
        • toja50 Re: Janik,hehe 07.09.04, 12:08
          Taki cichociemny? Tajniaczek? Co zlego to nie ja? Alesmy sie doczekali :-((((((
          • naata Re: Janik,hehe 07.09.04, 13:18
            Myślę, ze Belka stara się zachować fason za każda cene, wie doskonale jakie są
            nastroje i najlepsza obrona jest ... na razie "mały atak". Trudno się też
            dziwić, zakładając, że jest człowiekiem uczciwym. Tylko, że nasze doświadczenie
            z "uczciwymi' politykami jest bardzo złe i Belka nie powinien sie dziwić i
            obruszać a rzeczowo wytłumaczyć i tyle!
    • soter_mlodszy Re: Janik,hehe 07.09.04, 18:55
      nie wiem czy to dobrze, ale zrezygnowałem z ogladania TV, czytania prasy, i
      słuchania radia, gdzie idzie rzecz o polityce...mam to kompletnie w nosie,
      niczego nie zmienie, a to co słyszę absolutnie mi humoru niepoprawia, więc
      pytam się po co mam to robić?...robię to na co mam wpływ!;-)
      i uśmiecham się dokoła, a to jest podobno WIELKA RZECZ:-)

serdecznie
      • naata Re: Janik,hehe 07.09.04, 19:05
        Sympatycznie to napisałeś Soterku, ale człowiek z natury jest zwierzątkiem
        stadnym i najbardziej go interesuje jak "siedzą sąsiedzi" ;-))) Prawdę piszesz,
        że należy robić swoje, a uśmiechac to jest właśńie, TO ;-))) Pozdrówki,
        serdecznie, jak zwykle.
        • parkowy Re: Janik,hehe 07.09.04, 20:37
          Jak widzę Soter podziela moje zdanie.Zaczynam mieć polityki po dziurki w nosie.Nie oglądam pbrad Komisji do spraw Orlenu,wybiórczo traktuję programy informacyje i prasa lepiej mi służy ta popularnonaukowa.:)
          • naata Re: Janik,hehe 07.09.04, 21:24
            Czyli mamy to samo zdanie, no prawie ;))
            • toja50 Re: Janik,hehe 07.09.04, 22:46
              Czyli tak jak my hehe, no moze oprocz tej prasy popularno-naukowej :-)
              • naata Re: Janik,hehe 08.09.04, 00:56
                Nieee nooo, czytam teraz o kosmitach i ufo ;-)))
                • chetor Re: Janik,hehe 08.09.04, 10:01
                  Też coraz rzadziej oglądam wszelkie wiadomości i fakty. Trochę poczytam w necie
                  a potem oglądam filmy, których premiery kinowe dopiero będą :)
                  • toja50 Re: Janik,hehe 08.09.04, 12:01
                    Czyli najzwyczjniejszy pirat jest wsrod nas? Taaaak, niedlugo wszyscy tak
                    zrobia i jeszcze gorsze glupki beda nami rzadzic, a co.:-((((((
                    • naata Re: Janik,hehe 08.09.04, 12:35
                      Niee nooo, Toja ma rację, zbliżaja sie wybory i trza troche wiedziec kogo
                      omijac z daleka.. a namnożyło sie tego ;(
                      A w ogóle to chyba wszyscy maja dość tej całej polityki i przede wszystkim
                      biedy z niej wynikajacej ;((
                      • chetor Re: Janik,hehe 08.09.04, 15:35
                        Ja już mam takiego nosa, że każdego palanta w lot wychwycę.
                        • naata Re: Janik,hehe 08.09.04, 15:52
                          chetor napisał:

> Ja już mam takiego nosa, że każdego palanta w lot wychwycę.
                          a wiesz? Wierzę CI, Chetorku! ;)
                          Ja podobnie ale muszę się jednak "trochę" p o p r z y g l ą d a ć ;))
        • soter_mlodszy Re: Janik,hehe 08.09.04, 15:47
          naata napisała:

> Sympatycznie to napisałeś Soterku, ale człowiek z natury jest zwierzątkiem
          > stadnym i najbardziej go interesuje jak "siedzą sąsiedzi" ;-)))

droga i miła naato, mnie to zupełnie nieinteresuje!...czy jestem inny?;-)))

serdecznie
          • naata Re: Janik,hehe 08.09.04, 15:56
            soter_mlodszy napisał:

> naata napisała:
            >
            > > Sympatycznie to napisałeś Soterku, ale człowiek z natury jest zwierzątkie
            > m
            > > stadnym i najbardziej go interesuje jak "siedzą sąsiedzi" ;-)))
            >
            > droga i miła naato, mnie to zupełnie nieinteresuje!...czy jestem inny?;-)))
            >
            >
            > serdecznie
            >
            >
            >
            > Sympatyczny Sorerku ;) nie jesteś inny, wielu jest jeszcze normalnych, choć
            to nieskromnie zabrzmi ja się tez zaliczam do mało ciekawych odnośnie sąsiadów,
            jednak nie do ogółu w którym przyszło mi żyć i współżyć ;)
            Pozdrówki
            • parkowy Re: Janik,hehe 08.09.04, 20:37
              Dajmy sobie spokój z kandydatami na prezydenta,przynajmniej teraz.Przed wyborami demokratycznie na forum wybierzemy kandydata(tkę) na którego zagłosujemy.Dobre co??:)
              • toja50 Re: Janik,hehe 08.09.04, 21:30
                Parkowy jak zwykle rzeczowy, po co sobie na prozno glowe zawracac, pewnie
                bedzie duzo kandydatoe i bedzie w czym wybierac, ja i tak glosuje niezmiennie
                na Walese, chocby nie kandydowal.Pozdrawiam pragmatykow.
                • naata Re: Janik,hehe 10.09.04, 12:58
                  Rakowski pedział, ze najlepszy wiek dla polityka, kreatywnośc i w ogóle ;) to
                  dla facetów między piędziesiątka a sześćdziesiątka.. zdaje się, ze Wałęsa
                  spełnia juz te kryteria, ale... z tego powodu będzie miał też niezłą konkurencję
                  ;-))
                  • toja50 Re: Janik,hehe 10.09.04, 13:05
                    Dla Walesy zaden konkurent nie straszny, wygrywa z wszystkimi, szkoda, ze Go
                    nie dopuszczaja i bruzdza :-(
                    • naata Re: Janik,hehe 10.09.04, 13:13
                      Toju, uważam, że Wałęsa ma kasę i dość poparcia i może sam sobie poradzic z
                      dopuszczeniem, przecież mamy demokrację? Mało kto ma takie możliwości jak
                      Wałęsa właśnie. Z mniejszą lub większą sympatią ale zawsze, przynajmiej, staram
                      się być obiektywną. Załóżmy, że prawica jest za Wałęsą,ale właśnie liderzy tych
                      partii marzą o władzy...
                      • toja50 Re: Janik,hehe 10.09.04, 13:17
                        Z tym dopuszczeniem nie bylabym taka pewna, za duzo by chcial poprzestawiac :-)
    • toja50 Re: Janik,hehe 13.09.04, 16:35
      Najsztub u Janika wczoraj, smieszne to bylo, ten Janik to jednak palant,
      tlumaczyl sie na nowo z tej pensji polityka, zalosne.
      • naata Re: Janik,hehe 13.09.04, 23:12
        hihi szkoda, ze nie ogladałam ;-)
        • naata Re: Janik,hehe 21.09.04, 09:15
          Janik wygląda na bardzo przemęcznego, powinien wziąść urlop wraz z całym sld na
          jakieś 10 lat ...
          • toja50 Re: Janik,hehe 21.09.04, 10:02
            Naatka! z tym wzieciem urlopu to trafilas dziesiatke, tez tak uwazam,
            szczegolnie po obejrzeniu wczorajszych oczu. On juz biedak nie wie co mowi:-),
            o mysleniu nie wspomne.
            • chetor Re: Janik,hehe 21.09.04, 12:03
              Facet ma wszystko i głeboko w ..... Wie, że to jego ostatnie podrygi,
              przemęczony całkowicie.
              • toja50 Re: Janik,hehe 21.09.04, 12:43
                Posialam gdzies okulary, i juz nie moge bez nich pisac, kurcze, az mnie glowa
                rozbolala i jestem jak Janik, spadam i szukam, moze do wieczora, kurcze, cos
                fatalnego sie dzieje ze mna. :-(
                • naata Re: Janik,hehe 21.09.04, 13:53
                  Ja też jestem jak Janik ;-)))) Źle znosze huśtawke ciśnień, raz na wozie raz
                  pod he he he
                  • chetor Re: Janik,hehe 21.09.04, 14:11
                    Ciśnienie za małe lub za duże źle działa, dlatego należy je odpowiednimi
                    środkami regulować ;-)))
                    • naata Re: Janik,hehe 21.09.04, 14:14
                      Wierzę, że są takie środki, ale nie mam pod ręką ;-)))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka