Dodaj do ulubionych

Mam pytanie,hehe

31.10.04, 20:34
Pomozcie, gdzie w Grudziadzu mozna kupic Hubala, jakis w malych butelkach ,
mocny, kurcze, nie znam sie na tym wiec nie wiem, moze pomozecie!!!!!Dajcie
znac!
Obserwuj wątek
    • parkowy Re: Mam pytanie,hehe 31.10.04, 20:49
      Znam dwa miejsca w których regularnie się zaopatruję.1.Stary kiosk przy Hallera,między parkiem ,a oś Kawalerii. 2.to mały sklepik na Konarskiego w miejscu dawnej piekarni,w której zaopatrywała się dziatwa z ze sp nr 1 i kórnika.:) Hubal jest tam sprzedawany w bulekach 0,33 l.
      • naata Re: Mam pytanie,hehe 31.10.04, 21:01
        he he dobrze wiedzieć, bo u mnie w poblizu tez nie ma ;)
        • parkowy Re: Mam pytanie,hehe 31.10.04, 21:20
          Ech,grudziądzanki,smakoszki boskiego napoju,wielbicielki Hubala i pochodnych,ech,szkoda pisać.:)))
          • naata Re: Mam pytanie,hehe 31.10.04, 21:25
            No co? Przeciez zawsze pytam, i nie ma ;-) Ile można pytać? kupuje co podleci
            ;-)))
            • parkowy Re: Mam pytanie,hehe 31.10.04, 21:28
              Wszystko to prawda,ale żeby nie wiedzieć gdzie w Grudziądzu sprzedają HUBALA!!!????:))
              • naata Re: Mam pytanie,hehe 31.10.04, 21:34
                Nooo, my możemy nie wiedziec, bycie forumowymi "tatusiami" zobowiązuje do
                jakiejś wiedzy no nieee??? he he he he
                • parkowy Re: Mam pytanie,hehe 31.10.04, 21:41
                  Na mamusiach już nie ciążą żadne obowiązki?;))
                  • naata Re: Mam pytanie,hehe 31.10.04, 21:47
                    Owszeeeeem, ale do piwnych wstyd siem przyznac! ciiii ;DD
                    • parkowy Re: Mam pytanie,hehe 31.10.04, 21:56
                      Swoją drogą należy na przyszłość opracować jakąś mapkę sklepów wiadomego asortymentu.:)
                      • naata Re: Mam pytanie,hehe 31.10.04, 22:21
                        Codziennie w Pomorskiej powinien ukazywać się komunikat;
                        UWAGA! Dzisiaj dostawy świeżego HUBALA w sklepach;/i tu następuje wymienianie
                        nazw i adresów, jak tez serwisy dostaw do domku/.................. ;)))

poczytność by sie zwiększyła he he he
                        • parkowy Re: Mam pytanie,hehe 31.10.04, 22:33
                          Ło to to samo chciałech napisać.;)
                          • naata Re: Mam pytanie,hehe 31.10.04, 22:40
                            ;-)))) znowu winnam Ci piFko za podprowadzenie pomysłu he he he
    • carrissimus1 Re: Mam pytanie,hehe 01.11.04, 00:40
      z ciekawości sprawdzę w moim miasteczku. Tak dawno nie piłem zacnego trunku,
      że ...ech, szkoda gadać. Tylko skąd wiadomo, że Hubal jest zacny ?
      • parkowy Re: Mam pytanie,hehe 01.11.04, 18:51
        Takie pytanie jest nieomal że profanacją,dla wytrawnego piwosza!Zwłaszcza dla wielbiciela lokalnych warzelni.:)
        • hrabia_potocki Re: Mam pytanie,hehe 01.11.04, 18:59
          Nie lubię piwa i basta!
          =======================
          raczę się innymi trunkami!;-)))
        • naata Re: Mam pytanie,hehe 01.11.04, 18:59
          No, muszę powiedzieć, że spotkałam się z niepochlebną opinią o Hubalku, i to od
          Grudziądzan. Z tym tylko, ze nie znam ich "smaków" bo że im nie smakuje to
          jeszcze niczego nie dowodzi. Kiedy byłam tu z Alex, próbowałyśmy, ogólnie
          niezłe, ale czy faktycznie 'zacne'? Tyskie ponad wszystkie,no chyba, że mnie
          Parkos przekona ;PP
          • carrissimus1 Re: Mam pytanie,hehe 02.11.04, 00:02
            ...nie chciałem sprofanować żadnej lokalnej świętości. Na alkoholach nie znam
            sie. Piję mało, różne rodzaje i nie mam żadnych ustalonych "faworytów". Czasem
            koniaczek, martini, dobre wino...białe wódki prawie wogóle, czasem przypadkowe
            piwo. Ostatnio zatrułem się straszliwie piwem Obolon na Krymie ( wmiejscowości
            uzdrowiskowej Lazurnoje) ale to była moja totalna głupota (kilka piwek,
            dakttyle, orzeszki ziemne, jakieś skorupiaki i.....śliwki ! Na drugi dzień
            umierałem a moi ukraińscy przyjaciele zachodziliw głowę -Co też mogło mu
            zaszkodzić ?
            • toja50 Re: Mam pytanie,hehe 02.11.04, 09:23
              Haha, wszystko razem, a najbardziej slaba glowa, ja z tego tez powodu nie pije
              nic alokoholowego. Pozdrawiam prawie abstynentow.:-) A moj problem piwa
              rozwiazany,no, pod samym nosem, prawie. Dzieki za komentarze.
              • naata Re: Mam pytanie,hehe 02.11.04, 11:06
                piwnej "przekąski" Carisima
                żadna, choćby tęga głowa...
                nie wytzryma! he he he

Pozdrawiam
                • chetor Re: Mam pytanie,hehe 02.11.04, 13:20
                  Iwyjaśniło się ToJi - najciemniej pod latarnią. Hubalek jest prawie wszędzie
                  dostępny, od Reala poprzez małe sklepiki.
                  pzdr
                  • toja50 Re: Mam pytanie,hehe 02.11.04, 14:21
                    Real to u mnie wyprawa, a do tego nie lubieeeeeeeee.
                    • naata Re: Mam pytanie,hehe 02.11.04, 19:50
                      A na poważnie to w pobliskich sklepach, i to wcale nie najmniejszych - ni ma.
                      • toja50 Re: Mam pytanie,hehe 02.11.04, 21:26
                        Tylko monopolowe i to prawie porzadne, wiec nie tak znowu wszedzie, jak sadza
                        niektorzy!
                        • parkowy Re: Mam pytanie,hehe 02.11.04, 21:34
                          potwierdzam,sam musiałem sporo się nachodzić,nim znalazłem Hubala.W Realu nie mają żadnego piwa grudziądzkiej produkcji!
                          • toja50 Re: Mam pytanie,hehe 02.11.04, 21:36
                            Mnie Real nie interesuje :-(((((((((((((((((
                            • rix Re: Mam pytanie,hehe 02.11.04, 23:42
                              Trzeba sie wybrac do sklepu PSS na Łęgi 3 lub do sklepu Rządzik na Łęgi ileś tam
                              :) obydwa są na Rządzu :) pzdr :)
                              • naata Re: Mam pytanie,hehe 03.11.04, 09:53
                                trza byc zawziętym piwoszem by wędrować taki szmat drogi za ulubiona marką ;-)))
                                • toja50 Re: Mam pytanie,hehe 03.11.04, 11:36
                                  Ja wole Tarpno, mam blizej, i tam nie ma marketow! ot co.
                                  • chetor Re: Mam pytanie,hehe 03.11.04, 12:18
                                    A w Tarpnie w ogóle jest COŚ ?!
                                    • toja50 Re: Mam pytanie,hehe 03.11.04, 14:01
                                      No jak to? a Nasza Naata:-)
                                      • chetor Re: Mam pytanie,hehe 03.11.04, 17:31
                                        Uhahahahaha - jeśli Naata=COŚ ?! Niech ona to przeczyta ;-))
                                    • naata Re: Mam pytanie,hehe 04.11.04, 12:38
                                      OŻTY Chetorze! a ja Ci tu przaja forumowo - oficjalnie ;PP
                                      • chetor Re: Mam pytanie,hehe 04.11.04, 12:59
                                        Naatuś, jeśli uważasz się za COŚ to mnie lej ;-)))
                                        • toja50 Re: Mam pytanie,hehe 04.11.04, 13:14
                                          tylko sie nie pobijcie, tak to jakos wyszlo, PRZEPRASZAM!
                                          • parkowy Re: Mam pytanie,hehe 04.11.04, 14:24
                                            Ale fajnie wyszło.:)
                                            • naata Re: Mam pytanie,hehe 04.11.04, 15:04
                                              Ano patrzajta! Psarkoś zawitał ;P
                                            • toja50 Re: Mam pytanie,hehe 04.11.04, 19:59
                                              Gdzie piwko tam Parkos zaglada, tylko nie pije, bo autem :-)))
                                              • parkowy Re: Mam pytanie,hehe 04.11.04, 20:40
                                                napiszę głosem wilka ze znanej kreskówki : Nu pagadi.:)
                                                • naata Re: Mam pytanie,hehe 04.11.04, 21:36
                                                  parkowy napisał:

> napiszę głosem wilka ze znanej kreskówki : Nu pagadi.:).. KE- DIIII????? ;-)))

• syntherius Re: Mam pytanie,hehe 05.11.04, 00:04
                                                    No to ja dołącze, )) w koncu to o piwie:) Więc koło restauracji: Żak, na
                                                    Legionów ileś tam był kiedys sklep "Emil", teraz inaczej sie nazywa, kiedys był
                                                    fryzjer) (koło przystanku T ) no i tam maja zawze Hubala, oraz inne Gdz-towe
                                                    piwa:)Pozdrawiam, Synth)
                                                  • naata Re: Mam pytanie,hehe 05.11.04, 08:10
                                                    No patrz, no! Całkiem blisko mnie ;)) Dobrze wiedzieć, bo jak odwiedzi mnie mój
                                                    znakomity Kolega to nie b edę musiała się tłumaczyć z braku cennego napoju o
                                                    słynnej marce Hubal he he he A Ty Syntherku? Dlaczego piszesz " no to i ja się
                                                    dołączę"? Pisz częściej do jasnego Hubala! ;PP
                                                    Pozdro
                                                  • chetor Re: Mam pytanie,hehe 05.11.04, 08:50
                                                    "Do jasnego Hubala" - to naprawdę udało Ci się znakomicie.
                                                    Zrobisz Naatuś mały spcerek i kupisz Chetorowi na kufelek ;-))
                                                  • naata Re: Mam pytanie,hehe 05.11.04, 09:32
                                                    na kufelek może dwa?
                                                    i wypić bedę musiała sama
                                                    bo Chetora jak nie było
                                                    tak niiiimaaaaaa ! ;P
                                                  • chetor Re: Mam pytanie,hehe 05.11.04, 10:01
                                                    Nie bójnic, zwalę się jak grom z jasnego nieba. Nie zdążysz się umalować ;-))
                                                  • naata Re: Mam pytanie,hehe 05.11.04, 12:46
                                                    hehe no to uważaj, bo maluję się tylko, jak wychodzę, by ludzi nie straszyć,
                                                    więc przygotuj się by potem nie było, żem nie uprzedzała ;-PP
                                                  • chetor Re: Mam pytanie,hehe 05.11.04, 13:01
                                                    załóże bardzo ciemne okulary, żeby stresa nie złapać ;P
                                                  • toja50 Re: Mam pytanie,hehe 05.11.04, 15:21
                                                    Chetor Ty sie nie zwalaj, tylko odwiedz, bo to wstyd :-( a do jasnego Hubala
                                                    przyswoje sobie, bo mi sie podoba jak cholera, a nie lubie uzywac brzydkich
                                                    slow. I widze, ze piwo to fajny temat:-)))))))))))))))
    • jim777 Re: Mam pytanie,hehe 05.11.04, 15:22
      Hubal to jakies piwko?
      • toja50 Re: Mam pytanie,hehe 05.11.04, 15:40
        No jasne, ze jasne z pianka, ponoc dobre i mocne, ja znam tylko teoretycznie,
        ale niektorzy tu maja duzo do powiedzenia :-)
        • naata Re: Mam pytanie,hehe 05.11.04, 18:28
          he he he he .. no i w ten sposób Tojka przyłączyła do piwnego grona ;-)))

Chetorku nie bój się , ja Ci nic nie zrobię, no dobrze to sie umaluję, niech
          bedzie! ;-DD
          • parkowy Re: Mam pytanie,hehe 05.11.04, 23:21
            A te ,no ,koafiury i pazury??? :))
            • naata Re: Mam pytanie,hehe 05.11.04, 23:28
              he he .. no nie wiem, zapuszczać czy nie?? Jak myślisz Parkoś?? ;-)))
              • parkowy Re: Mam pytanie,hehe 05.11.04, 23:44
                Teraz pytanie poza konkursem : czy Ty opuszczasz czasem kompa?:-)
                Pazurki lepiej nie za długie,lubię karesy, ale bez przesady.:)
                • naata Re: Mam pytanie,hehe 05.11.04, 23:49
                  Do kompa dopiero podeszłam, bo nie miałam netu ha ha! Opuszczam, opuszczam
                  kompa ;) A co do karesów no wiesz.. khmmmm nie tak przy ludziach ;)))
                  Osobiście nie znosze pazurów i koafiurów i jeszcze parę rzeczy, sportownym
                  typek jest ;P
                  Pozdro
                  • toja50 Re: Mam pytanie,hehe 06.11.04, 12:52
                    Parkos! to brzmi obiecujaco:-)
                    • chetor Re: Mam pytanie,hehe 06.11.04, 15:18
                      No to ja już się u Naaty przed Parkowym nie pokażę. Właściwie to nie wiem czy
                      nie dostałem kosza, albo gra idzie na fronty ;P
                      • naata Re: Mam pytanie,hehe 06.11.04, 18:26
                        he he he .. róbta se, róbta podśmih*** - gwiazdki bo nie wiem jak się pisze ;P
                        • toja50 Re: Mam pytanie,hehe 06.11.04, 23:19
                          Fajne te gwiazdki hehehe, wiem jak sie to pisze, ale nie napisze:-)
                          • parkowy Re: Mam pytanie,hehe 07.11.04, 00:51
                            Patrzcie jaki się zrobił delikatny nasz Chetor,Naata ma stępić pazurki na mnie.Dla siebie pewnikiem same opuszki zarezerwował.:))
                            • naata Re: Mam pytanie,hehe 07.11.04, 10:59
                              Parkoś??? ;) Proponujesz może jakiś... czworobok + obstawa z "ostatnich"... mój
                              ślubny komputera nie dotyka, ale kobitki z natury są zdolniejsze i maja
                              nosaaa... to lepsze od pazurków, a więc uważaj bo jak "ostatnia żona" dorwie
                              się do kompa a wpadnie na to Forum to możesz mieć szlaban..nie tylko na
                              kompikaaaa
                              he he he he ;PP
                              • chetor ?????? 07.11.04, 12:11
                                Ja odpadam, nie lubię grupowego **** oprócz picia piFka i tańców. Reszta tylko
                                we dwoje, mniam, mniam ;P
                                Parkoś jakoś zestrachany pazurkami Naaty. Nie dałbyś rady poobcinać lub stępić?!
                                Wiem, już nie ta lata, wolisz obcięte i delikatne ;PPP

PS Naata, w tym skróćie podśmih***** i tak udało Ci się zrobić orta ;-)))
                                • naata Re: ?????? 07.11.04, 13:43
                                  Parkoś delikatny to i woli delikatne.. pazurki ;-)))
                                  A Ty, Chetorku bardzo sugestywnie i apetycznie nawet.. piszesz ;DD
                                  Orcik,tym razem ;), był zamierzony he he he
                                  Na forach, szczególnie "kraj", "aktualności", dużo mozna się dowiedzieć na
                                  temat pisowni właśnie "tego" słowa ;-))))
                                  • toja50 Re: ?????? 07.11.04, 13:52
                                    No, no, a to temacik o pazurkach ciekawy nawet, dobrze, ze ostatnio cos mi sie
                                    przytepily, wiec sie nie naraze nikomu:-)
                                    • naata Re: ?????? 07.11.04, 21:39
                                      A tak na pół żartem i prawie serio, jak to jest z Wami Panowie, że w domku
                                      chcecie mieć dziewczyny niepomalowane, bez pazurów i innch zachęcaczy, a
                                      oglądacie się właśnie za wyfiokowanymi, pazurzastymi i wyzywajacymi? Ja
                                      rozumiem, że jesteście wzrokowcami, ale skąd u Was tyle sprzeczności??
                                      Hę??? ;-)))

• chetor Re: ?????? 08.11.04, 10:50
                                        Naata napisała:
                                        ---------------
                                        A tak na pół żartem i prawie serio, jak to jest z Wami Panowie, że w domku
                                        chcecie mieć dziewczyny niepomalowane, bez pazurów i innch zachęcaczy, a
                                        oglądacie się właśnie za wyfiokowanymi, pazurzastymi i wyzywajacymi? Ja
                                        rozumiem, że jesteście wzrokowcami, ale skąd u Was tyle sprzeczności??
                                        Hę??? ;-)))
                                        -------------------

To nie jest dokładanie tak jak napisałaś. Ja lubię, i w domu, i na ulicy, ale w
                                        domu, niestety, coraz dłużej trzeba czekać na tę renowację zabytku ;PPPP
                                        • toja50 Re: ?????? 08.11.04, 12:37
                                          Ale sie cieszy Chetor, ze Mu sie udalo o zabytkach DD a myslisz, ze antykow
                                          renowac nie nada?
                                          • naata Re: ?????? 08.11.04, 13:42
                                            hihihihi...no tak, z tyłu liceum z przodu muzeum, i to nie tylko do nas, PAŃ,
                                            się odnosi ;PPP
                                            • chetor Re: ?????? 08.11.04, 13:45
                                              Ale się odgryzłaś. Przykro mi, ze masz już muzeum ;P
                                              • naata Re: ?????? 08.11.04, 13:59
                                                cha cha cha!!! ..i jako "zabytek sztuki" podlegam ochronie ;PP
                                                • chetor Re: ?????? 08.11.04, 14:33
                                                  Nie każda "sztuka" zaraz jest zabytkiem - oi na odwrót ;P
                                      • jim777 Re: ?????? 11.11.04, 00:45
                                        naata napisała:

> A tak na pół żartem i prawie serio, jak to jest z Wami Panowie, że w domku
                                        > chcecie mieć dziewczyny niepomalowane, bez pazurów i innch zachęcaczy, a
                                        > oglądacie się właśnie za wyfiokowanymi, pazurzastymi i wyzywajacymi? Ja
                                        > rozumiem, że jesteście wzrokowcami, ale skąd u Was tyle sprzeczności??
                                        > Hę??? ;-)))
                                        >

W domku tez mogą być zachęcające. Dlaczego nie!? Zawsze chętnię popatrzę,
                                        pobawię....etc. Z tym że te "domowe" niekoniecznie muszą być wyzywające poza
                                        domem. Dlaczego inni mają cieszyć oczy "czymś co nie należy do nich" ;-) Z
                                        drugiej strony zawsze miło popatrzeć, a więc "nie domowe" ładne i wyzywające
                                        zawsze przyciągają uwagę. Nie jestem bilogiem, ale to ma coś wspólnego z
                                        okresem godowym itp. ;-)
                                        • parkowy Re: ?????? 11.11.04, 06:46
                                          A mówią,że marzec daleko.:))
                                          • naata Re: ?????? 11.11.04, 09:41
                                            No niby Jiim ma rację, z tym okresem godowym meżczyzny, trawa on ci
                                            nieprzerwanie ;-)))
                                            Parkoś, jak widać, ma na myśli kotki, wiadomo ;-)))
                                            • toja50 Re: ?????? 11.11.04, 11:10
                                              Kociaki! chcialas powiedziec hehehe. I fajnie maja, ze tak goduja cale
                                              zycieeee:-))) Tez bym chciala.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka