toja50 31.10.04, 20:34 Pomozcie, gdzie w Grudziadzu mozna kupic Hubala, jakis w malych butelkach , mocny, kurcze, nie znam sie na tym wiec nie wiem, moze pomozecie!!!!!Dajcie znac! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
parkowy Re: Mam pytanie,hehe 31.10.04, 20:49 Znam dwa miejsca w których regularnie się zaopatruję.1.Stary kiosk przy Hallera,między parkiem ,a oś Kawalerii. 2.to mały sklepik na Konarskiego w miejscu dawnej piekarni,w której zaopatrywała się dziatwa z ze sp nr 1 i kórnika.:) Hubal jest tam sprzedawany w bulekach 0,33 l. Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Mam pytanie,hehe 31.10.04, 21:01 he he dobrze wiedzieć, bo u mnie w poblizu tez nie ma ;) Odpowiedz Link Zgłoś
parkowy Re: Mam pytanie,hehe 31.10.04, 21:20 Ech,grudziądzanki,smakoszki boskiego napoju,wielbicielki Hubala i pochodnych,ech,szkoda pisać.:))) Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Mam pytanie,hehe 31.10.04, 21:25 No co? Przeciez zawsze pytam, i nie ma ;-) Ile można pytać? kupuje co podleci ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
parkowy Re: Mam pytanie,hehe 31.10.04, 21:28 Wszystko to prawda,ale żeby nie wiedzieć gdzie w Grudziądzu sprzedają HUBALA!!!????:)) Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Mam pytanie,hehe 31.10.04, 21:34 Nooo, my możemy nie wiedziec, bycie forumowymi "tatusiami" zobowiązuje do jakiejś wiedzy no nieee??? he he he he Odpowiedz Link Zgłoś
parkowy Re: Mam pytanie,hehe 31.10.04, 21:41 Na mamusiach już nie ciążą żadne obowiązki?;)) Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Mam pytanie,hehe 31.10.04, 21:47 Owszeeeeem, ale do piwnych wstyd siem przyznac! ciiii ;DD Odpowiedz Link Zgłoś
parkowy Re: Mam pytanie,hehe 31.10.04, 21:56 Swoją drogą należy na przyszłość opracować jakąś mapkę sklepów wiadomego asortymentu.:) Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Mam pytanie,hehe 31.10.04, 22:21 Codziennie w Pomorskiej powinien ukazywać się komunikat; UWAGA! Dzisiaj dostawy świeżego HUBALA w sklepach;/i tu następuje wymienianie nazw i adresów, jak tez serwisy dostaw do domku/.................. ;))) poczytność by sie zwiększyła he he he Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Mam pytanie,hehe 31.10.04, 22:40 ;-)))) znowu winnam Ci piFko za podprowadzenie pomysłu he he he Odpowiedz Link Zgłoś
carrissimus1 Re: Mam pytanie,hehe 01.11.04, 00:40 z ciekawości sprawdzę w moim miasteczku. Tak dawno nie piłem zacnego trunku, że ...ech, szkoda gadać. Tylko skąd wiadomo, że Hubal jest zacny ? Odpowiedz Link Zgłoś
parkowy Re: Mam pytanie,hehe 01.11.04, 18:51 Takie pytanie jest nieomal że profanacją,dla wytrawnego piwosza!Zwłaszcza dla wielbiciela lokalnych warzelni.:) Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia_potocki Re: Mam pytanie,hehe 01.11.04, 18:59 Nie lubię piwa i basta! ======================= raczę się innymi trunkami!;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Mam pytanie,hehe 01.11.04, 18:59 No, muszę powiedzieć, że spotkałam się z niepochlebną opinią o Hubalku, i to od Grudziądzan. Z tym tylko, ze nie znam ich "smaków" bo że im nie smakuje to jeszcze niczego nie dowodzi. Kiedy byłam tu z Alex, próbowałyśmy, ogólnie niezłe, ale czy faktycznie 'zacne'? Tyskie ponad wszystkie,no chyba, że mnie Parkos przekona ;PP Odpowiedz Link Zgłoś
carrissimus1 Re: Mam pytanie,hehe 02.11.04, 00:02 ...nie chciałem sprofanować żadnej lokalnej świętości. Na alkoholach nie znam sie. Piję mało, różne rodzaje i nie mam żadnych ustalonych "faworytów". Czasem koniaczek, martini, dobre wino...białe wódki prawie wogóle, czasem przypadkowe piwo. Ostatnio zatrułem się straszliwie piwem Obolon na Krymie ( wmiejscowości uzdrowiskowej Lazurnoje) ale to była moja totalna głupota (kilka piwek, dakttyle, orzeszki ziemne, jakieś skorupiaki i.....śliwki ! Na drugi dzień umierałem a moi ukraińscy przyjaciele zachodziliw głowę -Co też mogło mu zaszkodzić ? Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Mam pytanie,hehe 02.11.04, 09:23 Haha, wszystko razem, a najbardziej slaba glowa, ja z tego tez powodu nie pije nic alokoholowego. Pozdrawiam prawie abstynentow.:-) A moj problem piwa rozwiazany,no, pod samym nosem, prawie. Dzieki za komentarze. Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Mam pytanie,hehe 02.11.04, 11:06 piwnej "przekąski" Carisima żadna, choćby tęga głowa... nie wytzryma! he he he Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Mam pytanie,hehe 02.11.04, 13:20 Iwyjaśniło się ToJi - najciemniej pod latarnią. Hubalek jest prawie wszędzie dostępny, od Reala poprzez małe sklepiki. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Mam pytanie,hehe 02.11.04, 14:21 Real to u mnie wyprawa, a do tego nie lubieeeeeeeee. Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Mam pytanie,hehe 02.11.04, 19:50 A na poważnie to w pobliskich sklepach, i to wcale nie najmniejszych - ni ma. Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Mam pytanie,hehe 02.11.04, 21:26 Tylko monopolowe i to prawie porzadne, wiec nie tak znowu wszedzie, jak sadza niektorzy! Odpowiedz Link Zgłoś
parkowy Re: Mam pytanie,hehe 02.11.04, 21:34 potwierdzam,sam musiałem sporo się nachodzić,nim znalazłem Hubala.W Realu nie mają żadnego piwa grudziądzkiej produkcji! Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Mam pytanie,hehe 02.11.04, 21:36 Mnie Real nie interesuje :-((((((((((((((((( Odpowiedz Link Zgłoś
rix Re: Mam pytanie,hehe 02.11.04, 23:42 Trzeba sie wybrac do sklepu PSS na Łęgi 3 lub do sklepu Rządzik na Łęgi ileś tam :) obydwa są na Rządzu :) pzdr :) Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Mam pytanie,hehe 03.11.04, 09:53 trza byc zawziętym piwoszem by wędrować taki szmat drogi za ulubiona marką ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Mam pytanie,hehe 03.11.04, 11:36 Ja wole Tarpno, mam blizej, i tam nie ma marketow! ot co. Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Mam pytanie,hehe 03.11.04, 17:31 Uhahahahaha - jeśli Naata=COŚ ?! Niech ona to przeczyta ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Mam pytanie,hehe 04.11.04, 12:38 OŻTY Chetorze! a ja Ci tu przaja forumowo - oficjalnie ;PP Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Mam pytanie,hehe 04.11.04, 12:59 Naatuś, jeśli uważasz się za COŚ to mnie lej ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Mam pytanie,hehe 04.11.04, 13:14 tylko sie nie pobijcie, tak to jakos wyszlo, PRZEPRASZAM! Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Mam pytanie,hehe 04.11.04, 19:59 Gdzie piwko tam Parkos zaglada, tylko nie pije, bo autem :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
parkowy Re: Mam pytanie,hehe 04.11.04, 20:40 napiszę głosem wilka ze znanej kreskówki : Nu pagadi.:) Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Mam pytanie,hehe 04.11.04, 21:36 parkowy napisał: > napiszę głosem wilka ze znanej kreskówki : Nu pagadi.:).. KE- DIIII????? ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
syntherius Re: Mam pytanie,hehe 05.11.04, 00:04 No to ja dołącze, )) w koncu to o piwie:) Więc koło restauracji: Żak, na Legionów ileś tam był kiedys sklep "Emil", teraz inaczej sie nazywa, kiedys był fryzjer) (koło przystanku T ) no i tam maja zawze Hubala, oraz inne Gdz-towe piwa:)Pozdrawiam, Synth) Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Mam pytanie,hehe 05.11.04, 08:10 No patrz, no! Całkiem blisko mnie ;)) Dobrze wiedzieć, bo jak odwiedzi mnie mój znakomity Kolega to nie b edę musiała się tłumaczyć z braku cennego napoju o słynnej marce Hubal he he he A Ty Syntherku? Dlaczego piszesz " no to i ja się dołączę"? Pisz częściej do jasnego Hubala! ;PP Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Mam pytanie,hehe 05.11.04, 08:50 "Do jasnego Hubala" - to naprawdę udało Ci się znakomicie. Zrobisz Naatuś mały spcerek i kupisz Chetorowi na kufelek ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Mam pytanie,hehe 05.11.04, 09:32 na kufelek może dwa? i wypić bedę musiała sama bo Chetora jak nie było tak niiiimaaaaaa ! ;P Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Mam pytanie,hehe 05.11.04, 10:01 Nie bójnic, zwalę się jak grom z jasnego nieba. Nie zdążysz się umalować ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Mam pytanie,hehe 05.11.04, 12:46 hehe no to uważaj, bo maluję się tylko, jak wychodzę, by ludzi nie straszyć, więc przygotuj się by potem nie było, żem nie uprzedzała ;-PP Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Mam pytanie,hehe 05.11.04, 13:01 załóże bardzo ciemne okulary, żeby stresa nie złapać ;P Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Mam pytanie,hehe 05.11.04, 15:21 Chetor Ty sie nie zwalaj, tylko odwiedz, bo to wstyd :-( a do jasnego Hubala przyswoje sobie, bo mi sie podoba jak cholera, a nie lubie uzywac brzydkich slow. I widze, ze piwo to fajny temat:-))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Mam pytanie,hehe 05.11.04, 15:40 No jasne, ze jasne z pianka, ponoc dobre i mocne, ja znam tylko teoretycznie, ale niektorzy tu maja duzo do powiedzenia :-) Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Mam pytanie,hehe 05.11.04, 18:28 he he he he .. no i w ten sposób Tojka przyłączyła do piwnego grona ;-))) Chetorku nie bój się , ja Ci nic nie zrobię, no dobrze to sie umaluję, niech bedzie! ;-DD Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Mam pytanie,hehe 05.11.04, 23:28 he he .. no nie wiem, zapuszczać czy nie?? Jak myślisz Parkoś?? ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
parkowy Re: Mam pytanie,hehe 05.11.04, 23:44 Teraz pytanie poza konkursem : czy Ty opuszczasz czasem kompa?:-) Pazurki lepiej nie za długie,lubię karesy, ale bez przesady.:) Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Mam pytanie,hehe 05.11.04, 23:49 Do kompa dopiero podeszłam, bo nie miałam netu ha ha! Opuszczam, opuszczam kompa ;) A co do karesów no wiesz.. khmmmm nie tak przy ludziach ;))) Osobiście nie znosze pazurów i koafiurów i jeszcze parę rzeczy, sportownym typek jest ;P Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Mam pytanie,hehe 06.11.04, 15:18 No to ja już się u Naaty przed Parkowym nie pokażę. Właściwie to nie wiem czy nie dostałem kosza, albo gra idzie na fronty ;P Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Mam pytanie,hehe 06.11.04, 18:26 he he he .. róbta se, róbta podśmih*** - gwiazdki bo nie wiem jak się pisze ;P Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Mam pytanie,hehe 06.11.04, 23:19 Fajne te gwiazdki hehehe, wiem jak sie to pisze, ale nie napisze:-) Odpowiedz Link Zgłoś
parkowy Re: Mam pytanie,hehe 07.11.04, 00:51 Patrzcie jaki się zrobił delikatny nasz Chetor,Naata ma stępić pazurki na mnie.Dla siebie pewnikiem same opuszki zarezerwował.:)) Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Mam pytanie,hehe 07.11.04, 10:59 Parkoś??? ;) Proponujesz może jakiś... czworobok + obstawa z "ostatnich"... mój ślubny komputera nie dotyka, ale kobitki z natury są zdolniejsze i maja nosaaa... to lepsze od pazurków, a więc uważaj bo jak "ostatnia żona" dorwie się do kompa a wpadnie na to Forum to możesz mieć szlaban..nie tylko na kompikaaaa he he he he ;PP Odpowiedz Link Zgłoś
chetor ?????? 07.11.04, 12:11 Ja odpadam, nie lubię grupowego **** oprócz picia piFka i tańców. Reszta tylko we dwoje, mniam, mniam ;P Parkoś jakoś zestrachany pazurkami Naaty. Nie dałbyś rady poobcinać lub stępić?! Wiem, już nie ta lata, wolisz obcięte i delikatne ;PPP PS Naata, w tym skróćie podśmih***** i tak udało Ci się zrobić orta ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: ?????? 07.11.04, 13:43 Parkoś delikatny to i woli delikatne.. pazurki ;-))) A Ty, Chetorku bardzo sugestywnie i apetycznie nawet.. piszesz ;DD Orcik,tym razem ;), był zamierzony he he he Na forach, szczególnie "kraj", "aktualności", dużo mozna się dowiedzieć na temat pisowni właśnie "tego" słowa ;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: ?????? 07.11.04, 13:52 No, no, a to temacik o pazurkach ciekawy nawet, dobrze, ze ostatnio cos mi sie przytepily, wiec sie nie naraze nikomu:-) Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: ?????? 07.11.04, 21:39 A tak na pół żartem i prawie serio, jak to jest z Wami Panowie, że w domku chcecie mieć dziewczyny niepomalowane, bez pazurów i innch zachęcaczy, a oglądacie się właśnie za wyfiokowanymi, pazurzastymi i wyzywajacymi? Ja rozumiem, że jesteście wzrokowcami, ale skąd u Was tyle sprzeczności?? Hę??? ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: ?????? 08.11.04, 10:50 Naata napisała: --------------- A tak na pół żartem i prawie serio, jak to jest z Wami Panowie, że w domku chcecie mieć dziewczyny niepomalowane, bez pazurów i innch zachęcaczy, a oglądacie się właśnie za wyfiokowanymi, pazurzastymi i wyzywajacymi? Ja rozumiem, że jesteście wzrokowcami, ale skąd u Was tyle sprzeczności?? Hę??? ;-))) ------------------- To nie jest dokładanie tak jak napisałaś. Ja lubię, i w domu, i na ulicy, ale w domu, niestety, coraz dłużej trzeba czekać na tę renowację zabytku ;PPPP Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: ?????? 08.11.04, 12:37 Ale sie cieszy Chetor, ze Mu sie udalo o zabytkach DD a myslisz, ze antykow renowac nie nada? Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: ?????? 08.11.04, 13:42 hihihihi...no tak, z tyłu liceum z przodu muzeum, i to nie tylko do nas, PAŃ, się odnosi ;PPP Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: ?????? 08.11.04, 13:45 Ale się odgryzłaś. Przykro mi, ze masz już muzeum ;P Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: ?????? 08.11.04, 13:59 cha cha cha!!! ..i jako "zabytek sztuki" podlegam ochronie ;PP Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: ?????? 08.11.04, 14:33 Nie każda "sztuka" zaraz jest zabytkiem - oi na odwrót ;P Odpowiedz Link Zgłoś
jim777 Re: ?????? 11.11.04, 00:45 naata napisała: > A tak na pół żartem i prawie serio, jak to jest z Wami Panowie, że w domku > chcecie mieć dziewczyny niepomalowane, bez pazurów i innch zachęcaczy, a > oglądacie się właśnie za wyfiokowanymi, pazurzastymi i wyzywajacymi? Ja > rozumiem, że jesteście wzrokowcami, ale skąd u Was tyle sprzeczności?? > Hę??? ;-))) > W domku tez mogą być zachęcające. Dlaczego nie!? Zawsze chętnię popatrzę, pobawię....etc. Z tym że te "domowe" niekoniecznie muszą być wyzywające poza domem. Dlaczego inni mają cieszyć oczy "czymś co nie należy do nich" ;-) Z drugiej strony zawsze miło popatrzeć, a więc "nie domowe" ładne i wyzywające zawsze przyciągają uwagę. Nie jestem bilogiem, ale to ma coś wspólnego z okresem godowym itp. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: ?????? 11.11.04, 09:41 No niby Jiim ma rację, z tym okresem godowym meżczyzny, trawa on ci nieprzerwanie ;-))) Parkoś, jak widać, ma na myśli kotki, wiadomo ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: ?????? 11.11.04, 11:10 Kociaki! chcialas powiedziec hehehe. I fajnie maja, ze tak goduja cale zycieeee:-))) Tez bym chciala. Odpowiedz Link Zgłoś