Dodaj do ulubionych

Porwana Polka...

09.11.04, 22:52
Co sie dzieje, w tej sprawie taka cisza, albo ja nie uchwycilam, bo ogladam
wszystkoz doskoku. To juz dosc dlugo. Wszyscy o orlenie a o porwanej cisza?
Obserwuj wątek
    • naata Re: Porwana Polka... 09.11.04, 23:21
      Oglądałam program z Jej Matką, smutne... Z wypowiedzi naszych Bosów wynika, że
      prowadzone sa rozmowy a nawet działania.. zobaczymy??
      • parkowy Re: Porwana Polka... 11.11.04, 08:09
        W takich sprawach rozgłos jest tym co może jedynie zaszkodzić.Po przeczytaniu całej historii porwanej Polki,jej przejścia na islam,zerwania kontaktu z krajem,mam wątpliwości o sens zaangażowania władz państwa w celu uwolnienia jej.
        • naata Re: Porwana Polka... 11.11.04, 09:52
          Co prawda, dziwnie to wygląda, ale??? Dlaczego porwano Ją jako Polkę? mieszka
          tam więcej naszych kobiet, jedna z nich opowiadała, ze otrzymuje pogróżki
          itp.???
          Co do wiadomości podawanych w naszych mediach, należy je uważnie słuchać, na
          początku również miałam wątpliwości, czy to jest tak, teraz też mam, ale jeśli
          pani Teresie zagraża niebezpieczeństwo, właśnie dlatego, że jest Polką, to jak
          można mówić, że nią się nie czuła lub nie czuje???
          Moim zdaniem przejście na Islam nie dyskwalifikuje jej polskości??? Czy czegoś
          nie rozumiem????
          • toja50 Re: Porwana Polka... 11.11.04, 11:12
            Ja juz malo co rozumiem, wiec zdaje sie na innych. Czy dobrze na tym wychodze?
            sie okaze, ale to wygodne :))) Tu milczenie ponoc jest wskazane, ale nic, tak
            zupelnie nic? Przy Wloszkach cos sie dzialo.
            • rix Re: Porwana Polka... 20.11.04, 14:33
              Wg. najnowszych wiadomości porwana Polka jest już w kraju :)
              • sloggi Re: Porwana Polka... 20.11.04, 15:04
                rix napisał:

> Wg. najnowszych wiadomości porwana Polka jest już w kraju :)

wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,2402828.html
                • toja50 Re: Porwana Polka... 20.11.04, 15:27
                  Tak, wlasnie sie dowiedzialam, caly czas leci na czerwono na TVN 24. No to
                  jednak po cichu cos zrobili, dzieki i chwala i sie ciesze. Pozdrawiam
                  • sheki Re: Porwana Polka... 20.11.04, 22:05
                    Udało się.Przy tego typu sprawach potrzeba jak najmniej rozgłosu.To się potwierdza.
                    opzdr
                    • naata Re: Porwana Polka... 22.11.04, 12:24
                      Tak, to była bardzo dobra wiadomość, nareszcie koniec strachu i niepewności o
                      życie p.Teresy. Oby ten koszmar porwań się skończył, wiadomość o zamordowaniu
                      Angielki była potwornym zaskoczeniem, miałam nadzieję, ze oszczędzą Kobietę,
                      która pomogła niejednemu Irakczykowi!
                      • krysiaroz Re: Porwana Polka... 22.11.04, 13:15
                        Dalej jest to tajemnicze bardzo! Moze dobrze?
                        • chetor Re: Porwana Polka... 22.11.04, 13:33
                          Tak być musi i już.
                        • toja50 Re: Porwana Polka... 22.11.04, 13:33
                          Musi byc tajemnicze i niech tak zostanie. Za duzo sie nie domyslac, bo po co?
                          • parkowy Re: Porwana Polka... 22.11.04, 23:43
                            Jak to kobiety,zżera je ciekawość.:) Nie słyszały kiedyś o ciekawości i piekle?;:-)
                            • naata Re: Porwana Polka... 23.11.04, 08:55
                              Jak to kobiety,zżera je ciekawość..
                              Czy chcesz powiedzieć, Parkosiu, ze mężczyzny nie mają nic a nic z ciekawiości??
                              A to ciekawe ;-)))

• chetor Re: Porwana Polka... 23.11.04, 10:25
                                Mężczyzny tysz majom ciekawość, ino jest łóna zdrowsza, normalniejsza ;-))
                                Ufff, ale mi się dostanie ;P
                                • toja50 Re: Porwana Polka... 23.11.04, 11:13
                                  Wcale nie,:-) tylko nie masz racji tym razem, zobacz co sie dzieje a tam same
                                  chlopy sie podsluchuja, hehe Nasi panowie sa ciekawi inaczej :-))))
                                  • naata Re: Porwana Polka... 23.11.04, 11:23
                                    Toju, czytasz w moich myślach, WŁAŚNIE cała sieć Śpiegów co facety ;P
                                    Nooo, fakt, czasem podpieraja sie mądrymi kobitkami, bo wiadomo, gdzie diabeł
                                    nie może.. :-) ale to wynika nie z ciekawości a z mądrości naszego rodzaju ;P
                                    No niech będzie, ja tez czasem jestem zdrowo ciekawa he he he he
                                    • parkowy Re: Porwana Polka... 23.11.04, 11:38
                                      ... i to jest ta "twórcza" ciekawość,o której pisał Chetor,nie próżna,kobieca.
                                      (teraz mnie się dostanie :-))
                                      • toja50 Re: Porwana Polka... 23.11.04, 11:42
                                        Pewnie, uderz w stol a nozyce sie odezwa, nawet w poludnie hehehe Ale co tam
                                        wszyscy jestesmy ciekawi, bez wzgledu na plec. Ciekawosc to postep, rozwoj i co
                                        tam jeszcze dopiszecie :-))))))))))
                                        • chetor Re: Porwana Polka... 23.11.04, 12:47
                                          Czy dotychczas nigdy nożyce w południe się nie odzywały?!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka