parkowy 16.12.04, 06:51 www.pomorska.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20041216/GRUDZIADZ/112160311/-1/grudziadz To nie najlepsza pora dla handlowców.Do świąt chyba nie zdążą. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
toja50 Re: Już oddany 16.12.04, 12:25 Mnie to krew zalewa, handlowy weekend na przeprowadzke zmarnowac, tak moze zarzadzic tylko pajac. Szkoda mi tych ludzi, bo nie maja wyjscia, a jak zwykle chodzi o pieniadze za placyk.:-(((((((((((( Odpowiedz Link Zgłoś
anaiss Re: Już oddany 19.12.04, 20:59 jak już będzie oddany do użytku, to czemu nie? :-) Każda nowa inwestycja w mieście cieszy. W Bydgoszczy są plany odbudowania fontanny potop, ale muszę szczerze przyznać, że jej projekt nie wzbudza we mnie entuzjazmu. Wolałabym coś prostego, ale bardziej współczesnego, radośniejszego (co by młodych polskich artystów promować). Ale pewnie wrzask by się podniósł. Odpowiedz Link Zgłoś
anaiss Re: Pomarzyć... 19.12.04, 21:19 Marzy mi się w Bydgoszczy piękna bibioteka. Taka na miarę BUW :-) buwcd.buw.uw.edu.pl/galeria/foto3.jpg buwcd.buw.uw.edu.pl/galeria/foto2.jpg buwcd.buw.uw.edu.pl/galeria/foto4.jpg buwcd.buw.uw.edu.pl/galeria/foto5.jpg buwcd.buw.uw.edu.pl/galeria/foto6.jpg buwcd.buw.uw.edu.pl/galeria/foto7.jpg buwcd.buw.uw.edu.pl/galeria/foto9.jpg buwcd.buw.uw.edu.pl/galeria/foto12.jpg buwcd.buw.uw.edu.pl/galeria/foto21.jpg buwcd.buw.uw.edu.pl/galeria/foto15.jpg buwcd.buw.uw.edu.pl/galeria/foto19.jpg buwcd.buw.uw.edu.pl/galeria/foto20.jpg buwcd.buw.uw.edu.pl/galeria/gal13.jpg buwcd.buw.uw.edu.pl/galeria/gal14.jpg buwcd.buw.uw.edu.pl/galeria/filozof.jpg buwcd.buw.uw.edu.pl/galeria/mostek.jpg buwcd.buw.uw.edu.pl/galeria/gal6.jpg buwcd.buw.uw.edu.pl/galeria/gal11.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Pomarzyć... 20.12.04, 09:31 Takie biblioteki to już niedługo będzie przeszłość, niestety. Wszystko będzie załatwiane przez internet :-(( Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Pomarzyć... 20.12.04, 11:06 Chyba w Korei robiono badania, ze telewizji nic nie wyprze, chociaz maja najwiekszy, czy najszerszy dostep do internetu hehe, mysle, ze u nas toze. TV ma sie dobrze, szczegolnie argrntynsko brazylijskie seriale i TVN z badziewiem! Odpowiedz Link Zgłoś
anaiss Re: Pomarzyć... 20.12.04, 12:19 Ee, ja nie wierzę za bardzo w to, że biblioteki znikną z naszego krajobrazu. Są jeszcze osoby ceniące ich niepowtarzalną atmosferę i urok i nie zastąpi tego czytanie książek przez internet. W Bydgoszczy piękne słoneczko przyświeca, kawę więc dopiję i idę na pocztę wysłać kartki :-) anaiss P.S. Za sprawą tej ślicznościowej pogody znacząco poprawił mi się humor, to pewnie też dlatego, że wreszcie przez moje okna coś widać ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Pomarzyć... 20.12.04, 21:58 Mam nadzieje, ze zdazylas umyc okienka, wiec masz z czego sie cieszyc. A sloneczko dzisiaj rzeczywiscie grzalo cudnie, az na ulicach zrobilo sie ludnie. Pozdrawiam cieszacych sie sloncem. Odpowiedz Link Zgłoś