parkowy 09.01.05, 00:11 Po raz trzynasty zagra dziś WOŚP.Wszystko pięknie,tylko parę dni temu czytałem o zajęciu przez komornika na poczet długów aparatury medycznej,ofiarowanej przez fundację Owsiaka jednemu ze szpitali. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
toja50 Re: WOŚP 09.01.05, 13:26 Zaczelo sie. U nas jednak malo widac chodzacych z puszkami, chyba ten wiatr daje im sie mocno we znaki. Chowaja sie po bramach, sklepach, ale zawsze zdaza wykoczyc i podstawic puszke. I dobrze. Ogladalam przez chwile telewizje Trwam i oniemialam, co tam sie wygaduje na Owsiaka to przechodzi ludzkie pojecie. I po co? Czy u nas zawsze musi byc piekielko? Odpowiedz Link Zgłoś
anaiss Re: WOŚP 09.01.05, 13:54 a ja nawet nie wiedziałam, że to dziś... chyba jestem oderwana od rzeczywistości ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: WOŚP 09.01.05, 14:25 Nie jestem przeciw Owsiakowi, ale męczy mnie wieczne żebranie, uświęcone w końcu prawie "świętem narodowym". Nie wiem sama, ale mam ostatnio dość tej wiecznej sięganiny do naszych kieszeni widząc jak świetnie powodzi sie prominentom i tuzom naszej rzeczywistości... Eeeech, chciałoby sie tak normalnie, po prostu... Odpowiedz Link Zgłoś