toja50 02.02.05, 18:49 Dziwne sa te komunikaty o zdrowiu Papieza, dziwne i rozne a wiec czy prawdziwe? Obawiam sie najgorszego, a wtedy.....? lepiej nie myslec. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
soter_mlodszy Re: Zdrowie Papieza? 02.02.05, 19:08 też się zmartwiłem, iż papa chory...!;-((( ale reszta, zauważ toju- to też polityka!!! serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
parkowy Re: Zdrowie Papieza? 02.02.05, 21:06 Już podobno jest lepiej,wszyscy odetchnęli z ulgą. Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Zdrowie Papieza? 03.02.05, 01:45 ..ja to mam pecha! mój wdzięczny, może jeden na wiele, post ...po prostu mi wcieno ...wina moja, bom nieuważna bardzo.. :(((( Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Zdrowie Papieza? 03.02.05, 13:17 Baaa! kiedy to i tak nieuniknione.:-(((((( I ta cholerna polityka co sie wszedzie wcina. Moze zakazac? Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Zdrowie Papieza? 09.02.05, 15:55 Cos mi to jakos zle wyglada,i ta cala otoczka i te wiadomosci a szczegolnie w TVN24 juz nie do zniesienia, a Papiez i tak swoje robi, a moze to ktos inny? Oj, bedzie ciekawie a moze strasznie? Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Zdrowie Papieza? 10.02.05, 09:33 ...mam te same skojarzenia Toju, a więc socjotechnika działa. Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Zdrowie Papieza? 20.02.05, 13:43 Przepraszam, Toju, zdublowałam temat, to pod wpływem emocji. Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Zdrowie Papieza? 21.02.05, 08:07 To wszystko jest trudne. Z jednej strony stary schorowany człowiek ze swoją, już niechcianą ekipą z Polski, z drugiej sfora czekająca na przejęcie władzy. Naprawdę nie wiem czy rzeczywiście Papież ma coś do powiedzenia, czy to tylko sztucznie podtrzymywanie swoich pozycji. A w Polsce jak to w Polsce, przeginanie, od otaczania boskością po oblewanie błotem :-(( Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Zdrowie Papieza? 24.02.05, 13:04 Na sama mysl, ze Papieza moze zabraknac cierpnie mi skora,dopiero sie przekonamy:-( jak puszcza wszelkie hamulce niektorym. Odpowiedz Link Zgłoś
parkowy Re: Zdrowie Papieza? 24.02.05, 14:25 Dziś Papież znów w klinice pod respiratorem... Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Zdrowie Papieza? 24.02.05, 14:34 ..niewesoło, zchorowany Człowiek, ile można wytrzymać? Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Zdrowie Papieza? 24.02.05, 20:41 Wkurzaja mnie te pokretne informacje na temat powrotu grypy. A przeciez to starszy czlowiek i ma prawo chorowac. Ci nasi dziennikarze sa okropni:-( Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Zdrowie Papieza? 25.02.05, 14:56 U nas dyskutuje się nad zdrowiem papieża jak nad - etaaaam, nie będę pisał. Niestety spodziewam się najgorszego :( Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Zdrowie Papieza? 25.02.05, 17:56 Ja juz tez tylko mysle i nic nie pisze, szkoda slow:-( Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Zdrowie Papieza? 25.02.05, 21:21 Właśnieeee... większość myśli tak samo, ale obawia się powiedzieć to głośno, a komunikatory pieeejąąąą... Mie wierzę, by podobało się to choremu Papieżowi? Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Zdrowie Papieza? 25.02.05, 21:25 Na temat komunikatorow zamilcze, przescigaja sie jeden przez drugirgo, . To juz jest niesmaczne, a przoduja moim zdaniem fakty. Nadusmiechnieta Pochanke i nadradosny Rymanowski, szol jednym slowem. Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Zdrowie Papieza? 26.02.05, 08:25 No właśnie, Toju, co oni sie tak słodko uśmiechają, pasuje to do tematu jak, przysłowiowy kwiatek... ech! Dzisiaj zmiana w wiadomościach, mniej optymistyczna, czego, zresztą, każdy myślący mógł sie spodziewać, ciężko chory, stary człowiek eksploatowany do granic, już nie możliwości, ale granic jakiegoś szaleństwa...brać dziennikarska będzie się przeciwstawiać 'papieskiemu otoczeniu', przed wystawianiem Chorego Człowieka, w oknie.. "coście mi zrobili", niekoniecznie należy odczytywać,jako żart Życzę, Papieżowi spokojnej starości. Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Zdrowie Papieza? 26.02.05, 13:50 Naata! czesto trafiasz w moje mysli. Wszystkiego za duzo, az niesmaczne. Spokoj nas moze tylko uratowac! Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Zdrowie Papieza? 26.02.05, 15:17 Sorry, ale rzygam faktami i wiadomościami w taki tonie nadających o papieżu. Nieormlanie to jest i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Zdrowie Papieza? 26.02.05, 17:31 Odczucia zupelnie takie same,/mowa o pawiach/ a ci sie ciesza i nadaja jak najeci i komentuja przejeci, sami sie nakrecaja a widzowie juz nie nadazaja. Takie cos jest do przyjecia w telewizji Trwam Ale do kogo z ta reklamacja, prezes nawiedzony, prywatni nie chca byc gorsi.Ech lepiej ksiazke poczytac, z Wami popisac. Telewizor u mnie zamkniety a z plytek plynie piekna muzyczka wspominkowa. Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Zdrowie Papieza? 26.02.05, 22:14 Strach włączyć,telewizjor, zupełny ..amok! nie da się słuchać pobożnych życzeń /wszechobecnego chciejstwa/ zbliżonych do granic absurdu - dajacym, jednak,jak juz to widać, nadzieję na konkretne profity... Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Zdrowie Papieza? 24.03.05, 12:15 Tam już chyba odbywa się pełna manipulacja starym schorowanym człowiekiem, od kórego jedni żądają aby trwał, inni aby odszedł :(( Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Zdrowie Papieza? 24.03.05, 13:22 Tez tak to widze, smutne i ci czekajacy na sensacje dziennikarze:-(((( Odpowiedz Link Zgłoś
kota77 Re: Zdrowie Papieza? 24.03.05, 16:07 Myślę, że trzeba mu pozwolić odejść. A wiadomo, że media nie dadzą spokoju, nawet, kiedy umrze, będzie szopka, być może większa, niż kiedykolwiek. I aż się boję tej histerii w mediach i wśród ludzi. Wiecie co, ja mu życzę już tylko spokoju. Z tego, co widać, nie ma co liczyć na polepszenie zdrowia. Smutne to, ale każdy musi kiedyś odejść:( I mam już dość tych wiecznych spekulacji, węszenia sensacji przez te hieny, dziennikarzy. Odpowiedz Link Zgłoś
broneknotgeld Re: Zdrowie Papieza? 01.04.05, 19:46 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=59&w=22293958 Możno dołonczycie. Odpowiedz Link Zgłoś
szczecintram Re: Zdrowie Papieza? 01.04.05, 20:58 Sądzę że Papieżowi potrzebna jest teraz długa przerwa jeżeli przetrwa najgorsze powinien tylko odpoczywać i tak wiele robi żeby pokazać swoją siłę i dobrze ale jednak powinien dbać o siebie i stosować się do zaleceń lekarzy myślę że chociaż krótka modlitwą możemy pomóc nie ważne kto jakiego jest wyznania pozdrawiam z wielkim smutkiem :( Odpowiedz Link Zgłoś
kota77 Re: Zdrowie Papieza? 01.04.05, 21:24 Papież odchodzi i nie ma co się łudzić. Tylko spokojnie przygotować się do tego i być z nim w tej chwili. Coś się kończy ważnego ... :(((( Odpowiedz Link Zgłoś
tusem Re: Zdrowie Papieza? 01.04.05, 22:15 ...( odchodzi ten Który rozumiał... Który, potrafił... ( " a imię Jego było czterdzieści i cztery " Odpowiedz Link Zgłoś
parkowy Re: Zdrowie Papieza? 01.04.05, 22:25 Od rana słuchałem z niedowierzaniem wieści...Odchodzi wielki człowiek...:((( (wkurzają mnie te telewizyjne sępy,czekające wiadomo na co) Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Zdrowie Papieza? 01.04.05, 23:17 ..pozostanie w pamięci milionów ludzi na całym świecie..odchodzi Wielki Przyjaciel Wszystkich... jak również jeden z największych polityków, pragn ący pokoju, pojednania i miłośći... kończy się pewna epoka, mamy szczęście być jej swiadkami... nie gańcie mediów, tam też pracują tylko ludzie, niektórzy,niekoniecznie z mediów, śmieszni są w swojej, już, pseudożałobie i pseudorozpaczy...ale, czy to ważne...? Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Papież napisał karteczkę... 02.04.05, 09:59 ..nie wierzę by chory, ledwo żywy Papież mógł napisać cokolwiek...Watykan dba o medialność, której jeszcze nigdy w swojej historii nie miał, i nie wiadomo czy powtórzy się przy nastepcy po naszym JPII. Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Papież napisał karteczkę... 02.04.05, 10:33 Tez mi się to wydaje mało realne, pamiętając w jakim był ostatnio stanie. Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Papież napisał karteczkę... 02.04.05, 11:34 Tez smieszne wydaja mi sie te karteczki, tam zapewne jest zupelnie inaczej, ale beda nam dawkowac wiadomosci,bo trzeba zajac sie interesami, historia lubi sie powtarzac:-( Odpowiedz Link Zgłoś
broneknotgeld Re: Papież napisał karteczkę... 02.04.05, 13:03 Po Wielkanocy Toż jeszcze Krystus po ziymi chodzi Bog-czowiek już zmartwychwstały Sie krześcijanin ze tym pogodzi Że wlezie w Niebo wnet cały Latoś zabiere z Polski papiyża? Tako we woli jest Boga? Ujmie mu ciyngym ludzkego krziża? Za to porzykać dyć moga. Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Papież napisał karteczkę... 02.04.05, 16:58 Warto zobaczyć: serwisy.gazeta.pl/swiat/0,64372.html Odpowiedz Link Zgłoś
broneknotgeld Re: Papież napisał karteczkę... 02.04.05, 20:53 Papiyżowi Kedy se Twoja Golgota skończy Ponboczek Cie już zawoło Możno i Polska w "światłość" sie włonczy Toż pogodniejsze mom czoło Duch Twoj durś przeca z nami łostanie By ciyngym w utropie wspiyrać Czy usłyszymy jego wołanie? Czy nań bydymy spoziyrać? Odpowiedz Link Zgłoś
broneknotgeld Re: UMARŁ..... 03.04.05, 16:02 Boże Miłosierny Skończoł żeś Mu mynka Nojpiyrszy z nos wierny Już we Twojich rynkach Bestoż - Alleluja! Rymym Cie pochwola W żolu radość czuja Niych jest wola Twoja. Odpowiedz Link Zgłoś
broneknotgeld Re: Zdrowie Papieza? 03.04.05, 10:57 iycie to - pomarł poeta Toż rymym ślintać se godzi Łostatni jo wierszokleta Dyć dusza durś płaczka rodzi I gańbić se tym niy byda Ni tropić zaś nożyczkami Chca - bestoż tukej z niom ida Wybeczeć tymi rymami Mie niy trza kiru żałoby Chorongwi tysiyncy mszy Bele to szkryfnońć tu szło by Papiyż z Ponboczkym - Łon wiy Coby se tropić - niy pedzioł Spokojnie poszoł do Boga Dyć wiyncy łod nos już wiedzioł Za to dać gowa tyż moga Rym niychej świyczkom jest życia Ło kerym szkryfloł do końca Choć niyporadnie go klyca Zdo mi sie - ździybko w niym słońca. Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Zdrowie Papieza? 03.04.05, 19:14 Ładnie to napisałeś Bronku... jak zawsze z resztą..nie mam odwagi rymem tu "zabłysnąć", gdzie lepsi ode mnie ... pomilczę sobie, refleksyjnie... Odpowiedz Link Zgłoś
broneknotgeld "lekcje papieskie" 24.04.05, 11:27 Zaproszom na nie po ślonsku forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=59&w=22303782&a=23120747 Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Zdrowie Papieza? 24.04.05, 22:00 35 sekund Kwasniewskiego z Papiezem a komentarze zachwycajace,brrrr jakie to obludne. Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Zdrowie Papieza? 25.04.05, 11:47 ...to wszystko, baaaardzo, polityczne jest... Odpowiedz Link Zgłoś