marysia96 10.01.06, 12:20 Czy ktoś kupował tam suknię ślubną.Dokładna nazawa to: Dom Mody "Styl" Anna Skrzeszowska. Proszę o opinie( interesują mnie m.in. ceny sukni)Dzięki. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
trawolta Re: Dom Mody "STYL" 17.02.06, 15:35 > O ile dobrze policzyłem masz 12 lat Odpowiedz Link Zgłoś
arogant Re: Dom Mody "STYL" 17.02.06, 16:19 Baterie mi się rozładowały w kalkulatorze--to jego wina :-/. A tak poważnie przyznaję Ci rację co do wieku--błędem jest natomiast siedzenie w domu(pada pytanie o ceny sukien)--to jest moja opinia Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Dom Mody "STYL" 17.02.06, 19:48 Ceny sa zwykle do uzgodnienia, jak juz kogos to interesuje, osobista wizyta wiec nieunikniona, zycze powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
dodo66 Re: Dom Mody "STYL" 18.02.06, 20:03 Wlasnie gdzies czyli na portalu Nowosci lub Pomorskiej czytalam, ze jest to preznie rozwijajaca sie firma odziezowa, szyjaca na eksport itd. Tak jest czy nadinpretowalam znaczenie przekazu? Odpowiedz Link Zgłoś