barbie26 20.07.06, 13:34 gdzie w Grudziądzu znajdę dobrego ginekologa który poprowadzi ciązę i zrobi cesarkę na życzenie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
naata Re: ginekolog 20.07.06, 22:23 barbie26 napisała: > gdzie w Grudziądzu znajdę dobrego ginekologa który poprowadzi ciązę i zrobi > cesarkę na życzenie? ------------------------------------- Barbi26, nie wiem bo jestem z innej dekady, ale jaki masz problem? Masz komputerek z internetem, wrzucasz w przeglądarkę hasło - "ginekolodzy" w mieście G-dzu i juz masz, i juz wiesz! No to.. powodzenia!;) Pozdrówki! Odpowiedz Link Zgłoś
tesorok Re: ginekolog 20.07.06, 22:29 A jakiej wyszukiwarki używasz, że ci wyskakuje "dobry ginekolog"? Tez z innej dekady?:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
kirke18 Re: ginekolog 24.07.06, 08:47 Cóż "dobry" znaczy? Logicznie rozumujący(a) pacjent idzie do ordynatora oddziału prywatnie... i już. Pacjent musi miec aby w zdrowiu przeżyć: -wolę przetrwania, -kasę, -żelażną logikę, czasem też -znajomości, -silny organizm, -liczną i wpływową rodzinę. :-( Odpowiedz Link Zgłoś
magikos Re: ginekolog 24.07.06, 12:32 "Dobry" to taki który ma długie palce i umie nimi zwinnie manipulowac -wiadomo gdzie ;) (tak słyszałem :P) pozdrówki dla forumowiczów :]]]]]]]]]]]]]]]] Odpowiedz Link Zgłoś
joanna29 Re: ginekolog 01.08.06, 22:18 znam jednago naprawde dobrego, ale na szczescie nie robi cesarki na zyczenie tylko z koniecznosci, wiec nie ma sensu podawac jego namiary Odpowiedz Link Zgłoś
czamarc Re: ginekolog 01.08.06, 22:50 Słyszałem pozytywną opinię o dr Stańczaku. Zaznaczam że TYLKO słyszałem. Odpowiedz Link Zgłoś
lucija7 Re: ginekolog 11.08.06, 15:28 nie tylko słyszałama ale sama sprawdziłam!!! najlepszy na 100% w Grudziądzu!!!!!poprzebierałam i w końcu trafiłam na fachowca POLECAM!! nie wiem czy robi cesarkę na życzenie ale dba o pacjentkę.. Odpowiedz Link Zgłoś
lucija7 Re: ginekolog 11.08.06, 15:28 lucija7 napisała: dr stańczak > nie tylko słyszałama ale sama sprawdziłam!!! najlepszy na 100% w > Grudziądzu!!!!!poprzebierałam i w końcu trafiłam na fachowca POLECAM!! nie wiem > czy robi cesarkę na życzenie ale dba o pacjentkę.. Odpowiedz Link Zgłoś