Gość: naata IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.03, 18:15 Wszystkiego wiosennego życzę ! :))) Dla mnie wiosna jest najpiękniejszą porą roku... pozdr Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Krysiaroz Re: DZIŚ PIERWSZY DZIEŃ WIOSNY... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.03.03, 18:57 A ja wole zdecydowanie lato, tylko szkoda ze po nim zaraz jesien no kurcze zima haha. Ale wiosennie macham. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: naata Re: DZIŚ PIERWSZY DZIEŃ WIOSNY... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.03, 20:57 ....i lato też lubię choć pod naszą szerokościa geograficzną jest zdecydowanie za krótkie :))) Przypomniałaś mi Krysiuroz "Tomalę" , jagodzianki i lody z jagodami. W tym domu na którymś piętrze mieszkała moja koleżaneczka szkolna,z bardzo młodych lat. Dworzec autobusowy i kolejowy pamiętam nadto dobrze,uczyłam się w Bydgoszczy.Tak,wtedy tętniło tam życie. Ostatnio , kiedy byłam w G-dzu zrobiłam sobie długi spacer , byłam przerażona niektorymi zakątkami,stare zabytkowe kamienice zaniedbane, nie remontowane.Rynek /moim zdaniem/ zatracił swoją historyczną tożsamość.Grudziądz to piękne miasto, o niepowtażalnym klimacie,szkoda,że nie dba się o zchowanie historycznego charakteru naszego Grodu nad Wisłą. Rozgadałam się, a miało być wiosennie,słonecznie i radośnie :)))))))) pozdawiam naata Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: parkowy Re: DZIŚ PIERWSZY DZIEŃ WIOSNY... IP: 80.48.150.* 21.03.03, 22:21 No tak....Wiosna i te biedne Marzeny chowające się by nie być przypadkiem utopione w Wiśle:-D Ja pamiętam wypad całą klasą Technikum do Rudnika i psora szukającego nas na rowerze.:-)))) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś