aiwlys25 11.11.06, 22:39 Gdzie w Grudziądzu znajdę dobrego i w miarę taniego fryzjera, chodzi mi tylko o obcięcie włosów... z góry dziękuję za rady... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
paperella Re: Fryzjer w Grudziądzu 12.11.06, 07:36 Dobra (znajaca najnowsze trendy) i w miare tania (samo ciecie 20zl) jest pani Ania z Mickiewicza (rog Murowej) 056 642 74 60. Odpowiedz Link Zgłoś
aiwlys25 Re: Fryzjer w Grudziądzu 13.11.06, 11:56 Dzięki, dzisiaj pójdę tam gdzie poleciłaś, mam nadzieję, że będę zadowolona, z góry dziękuję.... Odpowiedz Link Zgłoś
paperella Re: Fryzjer w Grudziądzu 13.11.06, 12:50 W Grudziadzu nie ma zbyt duzo dobrych fryzjerow,a Ania jest na pewno dobra. Wyjasnij jej tylko dobrze o co Ci chodzi, bo przy moim pierwszym razie wykazala sie zbyt duza wlasna inicjatywa. Kolejne razy po zgraniu sie sa juz super. Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Fryzjer w Grudziądzu 13.11.06, 23:13 a ja mam bardzo dobry salon z opalaniem nawet, i to zaraz koło mnie, jak jestem w G. Legionów, na samiutkim rogu z ulicą, no właśnie, nie pamiętam ;P Miłe i sypatyczne panie i znaja najbardziej trendi sznyty ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
aiwlys25 Re: Fryzjer w Grudziądzu 14.11.06, 08:19 byłam u fryzjera tak jak mi radziłaś, na Mickiewicza na rogu z ulicą Murową, obcinał mnie pan, ja sama nie wiedziałam co chciałam, wyzkazał się dużą inwencją włąsną, ale obciął mnie naprawdę super... mąż mi się przyglądał wczoraj cały wieczór....a zaznaczę, że był ze mną i widział, ale nie mógł się napatrzeć.... dzięki i polecam go na przyszłośći Odpowiedz Link Zgłoś
paperella Re: Fryzjer w Grudziądzu 14.11.06, 08:29 Pan Piotr (chyba ) wygrywal kiedys konkursy fryzjerskie (dyplom na scianie). Ale powiewaz bylo to 20 lat temu, wiec balam sie zaryzykowac. TEraz sprobuje. PS, A ile zaplacilas? Bo ceny roznych fryzjerow w tym salonie sa rozne. Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Fryzjer w Grudziądzu 14.11.06, 09:20 Aiwlys, wklej zdjęcie do galerii, ocenimy fryzurę :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
aiwlys25 Re: Fryzjer w Grudziądzu 14.11.06, 12:11 nie mam możliwości wklejenia zdjęcia, nie mam cyfrówki... zapłaciłam za ścięcie z długich włosów, na dosyć krótko, pocieniowane, z grzywką... każdy w pracy dzisiaj mi mówi że rewelacyjnie, więc musicie uwierzyć na słowo. Cały zabieg polegał na umyciu włosów, ścięciu i ułożeniu i zapłaciłam 33 zł... nie wiem czy dużo, ale facet jest naprawdę dobry... na początku jak do niego mnie zapisali, byłam przerażona, sorki ale chyba z lekka mała dyskryminacja facetów w tym zawodzie, jednak wiem, że jest rewelacyjny.... polecam Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Fryzjer w Grudziądzu 14.11.06, 12:14 Ja nie wierzę na słowo, może jednak zrobię Ci zdjęcie i wkleję na forum? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
aiwlys25 Re: Fryzjer w Grudziądzu 14.11.06, 12:20 czemu nie... ale ja nie lubię zdjęć... Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Fryzjer w Grudziądzu 14.11.06, 13:09 Skoro nie lubisz to nie dostaniesz ode mnie zdjęcia, ale mogę je zrobić ;) Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Fryzjer w Grudziądzu 14.11.06, 16:04 To masz szczescie, ale nastepnym razem uwazaj, bo pan Piotr miewa rozne dni. I za kazdym razem inaczej, nie zawsze jestem zadowolona. Ale wybor maly, wiec pozostaje pan P.:-) Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Fryzjer w Grudziądzu 14.11.06, 16:08 mnie zastanawia cena 33 zł, to bardzo tanio. Ja płaciłam 70 za to samo plus modelowanie, też był pan, ale w Tychach ;-) W salonie o którym juz wspominałam jest chyba trochę drożej. Ale też polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
paperella Re: Fryzjer w Grudziądzu 14.11.06, 19:58 Teraz mi sie przypomnialo,ze to co pisze Toja tez juz slyszalam. Naata, cena ciecia u nas to srednio 15 zl. Ale najczesciej to i tak za duzo jak na umiejetnosci naszych fryzjerow. Niestety, tu dobrego fryzjera jak na lekarstwo, masa tnie jak sie kiedys nauczyla i na szkolenia nie jezdzi. Odpowiedz Link Zgłoś