spadaj_vampirr 26.11.06, 22:26 A później zobaczymy i rozliczymy. Brawo Grudziądzanie!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fantastico Re: Malinowski wygrał!!:-))) 26.11.06, 23:14 No wlasnie, wszystko wskazuje na to, ze Maliniak. Koniec dworu Wisniaka, juz widze jak jutro kilka osob z jego swity pospiesznie sie pakuje i spie***a gdzie pieprz rosnie bo ludzie ich na taczkach wywioza. Moze bedzie lepiej, moze nie. Ktoz to moze wiedziec? Ja chce aby G-dz rósł w siłę i ludzie nie musieli uciekac z tego miasta. Daj kaczkom w dziób! Odpowiedz Link Zgłoś
mcphisto Re: Malinowski wygrał!!:-))) 27.11.06, 02:59 yeah! mam nadzieję, że poranek nie przyniesie mi powodu do rozczarowania... jechałem 250 km,żeby zagłosować Odpowiedz Link Zgłoś
mcphisto Re: Malinowski wygrał!!:-))) 27.11.06, 04:26 wybory2006.pkw.gov.pl/kbw/wynikiWbp2Tura.html?id=046201& :) Odpowiedz Link Zgłoś
kirke18 Re: Malinowski wygrał!!:-))) 27.11.06, 08:24 wygrał lepszy :-), a teraz spodziewamy się rozwagi, rozsądku, przyzwoitości i rozwoju miasta, bez afer obyczajowo-zawodowych ... Odpowiedz Link Zgłoś
gologolo Re: Malinowski wygrał!!:-))) 27.11.06, 09:11 my, naród, mamy wiarę, że ten skądinąd uczciwy człowiek da radę: posrzątać zaniedbane dzielnice, zmotywować policję do działania a nie przerw na kebaby na ul. mickiewicza, dać szansę małej przedsiębiorczości, wypier....ć na bruk Pacuszkę, John -Błażyńską, Malinowską itp. Sam tego oczywista nie zrobi, ale pomożemy...Mamy też nadzieję w zatrzymaniu Solgrudu, firmy Feniks, która ma monopol na wszystkie chodniki w mieście, Tucholskiego, który się sprzedał, zapitej gęby Kraśniewskiego...Mieszkańcy wiedzą i widzą.A wieśniak pewnie zostanie naczelnym macaczem w solankach lub wybitnym prezesem grudziądzkiego żużla, bo na rowerze już umie jeżdzić. Narazie się cieszę. Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Malinowski wygrał!!:-))) 27.11.06, 11:24 Może i dobrze stało się dla G-dza, o ile za nowym preziem nie wniknie wszędzie gdzie to będzie możliwa stara, czerwona pajęczyna (Derwich, Kufel itp.) Jednak co do pani wiceprezydent to szczere współczucie, uff te jej farmazony :( Odpowiedz Link Zgłoś
mrlusiek Re: Malinowski wygrał!!:-))) 27.11.06, 12:06 gratulacje dla grudziądza, wygrała kultura i poziom, przegrało prostactwo i aroganctwo, mamy wreszcie po wielu latach sznse na adekwatnego prezydenta na stanowisku Odpowiedz Link Zgłoś
gologolo Re: Malinowski wygrał!!:-))) 27.11.06, 13:11 Jezu... tylko nie Sikora na vice, bo się potnę. Toż to lis farbowany a i dupek do tego.Jeszcze niedawno lizał dupę Wiśniewskiemu. Hańba.Jak był prezesem MZK.Przypomnijcie sobie tego czystej wody karierowicza trzecioligowego. Odpowiedz Link Zgłoś
mcphisto Re: Malinowski wygrał!!:-))) 27.11.06, 15:11 "adekwatnego prezydenta na stanowisku" aleosochozi? Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Malinowski wygrał!!:-))) 27.11.06, 18:45 Gologolo, trza Ci będzie się ciąć. Sikora wickiem. Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Malinowski wygrał!!:-))) 30.11.06, 18:12 Nie zanm Malinowskiego. Ale, na pewno poznam, po Waszych opiniach, których z pewnościa żałować nie będziecie ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Malinowski wygrał!!:-))) 30.11.06, 18:32 Wygrana Malinowskiego to układ różowo-czerwony i brak przedstawiciela G-dza w sejmiku. Właściwie brak mu pomysłów na miasto, a pozostanie tylko kontynuowanie rozpoczętych rzeczy? Odpowiedz Link Zgłoś
driada2 Re: Malinowski wygrał!!:-))) 01.12.06, 14:58 > Wygrana Malinowskiego to układ różowo-czerwony Uwielbiam tego typu nowomowę <rotfl> zapomniales dodac, ze chodzi rowniez o układ tęczowych Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Malinowski wygrał!!:-))) 01.12.06, 16:18 Nie śmiej się za głośno, obudzisz małego. Jesteś młoda, więc to określenie ma prawo być dla Ciebie śmieszne. Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Malinowski wygrał!!:-))) 03.12.06, 12:38 "Wygrana Malinowskiego to układ różowo-czerwony i brak przedstawiciela G-dza w sejmiku. Właściwie brak mu pomysłów na miasto, a pozostanie tylko kontynuowanie rozpoczętych rzeczy?" ********************************************************************************** co jest najgorsze w dzisiejszej polityce? właśnie, znakowamie kolorami, różowo-czerwony...! Chetorku, czy lepszy jest kolor czarny? Czy może błekitno-żółty? ... WSZYSKIE "kolory", tak jak czerwony dążą do dominacji nad każda dziedziną naszego życia! Większość, niestety w to wierzy, ulgając medialnej hucpie. * Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Malinowski wygrał!!:-))) 03.12.06, 14:05 Coż, umrę w tych kolorowych podziałach :( Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Malinowski wygrał!!:-))) 05.12.06, 12:43 Wczoraj zmiana Pana na Ratuszu. Teraz będzie pilnie obserwowany?! Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Malinowski wygrał!!:-))) 05.12.06, 18:43 czy pisze już dziennik-blog? :) Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Malinowski wygrał!!:-))) 27.12.06, 21:41 Wkurza mnie jak Malinowski jako prezydent miasta wystepuje w TV i co kawalek mowi "pieniazki". To niepowazne, moze ktos zwroci mu uwage:-) Odpowiedz Link Zgłoś
ac3 Re: Malinowski wygrał!!:-))) 28.12.06, 01:22 a mnie najbardziej wkurza że zmarnował dziesięćtysięcy głosów do sejmiku wojewódzkiego i że przez niego Grudziądz znowu nie ma przedstawiciela tam gdzie dzielą duże pieniądze Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Malinowski wygrał!!:-))) 28.12.06, 15:44 Mamy vicewojewode i co z tego? jak dotad tylko prezydenta glownego nam dowiozla i to wszystko, chyba, ze o czyms nie wiemy:-( Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Malinowski wygrał!!:-))) 28.12.06, 18:36 I zabrała z Ratusza do Bydzi tego faceta od psich kupek Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Malinowski wygrał!!:-))) 28.12.06, 20:01 Wlasnie, szkoda, jedyny, ktory troche dbal o porzadek srodmiescia, bo teraz to szkoda gadac, moze to magia nazwiska:-) Odpowiedz Link Zgłoś
specjaljasny Re: Malinowski wygrał!!:-))) 29.12.06, 18:51 Jagodzinski sie troszczyl, ale duzo mu brakowalo. Gospodarze mniejszych miast regionu robili to wg mnie lepiej. Zupelnie wiec nie zrozumialem jego bydgoskiego awansu. Odpowiedz Link Zgłoś
trawolta Re: Malinowski wygrał!!:-))) 29.12.06, 08:39 Zastąpi go Leszek Kawski, drugi wynik na grudziądzkiej liście PO. Facet jest z okolic G-dza. Odpowiedz Link Zgłoś
kadfael Re: Malinowski wygrał!!:-))) 29.12.06, 19:27 Ja od lat nie mieszkam w Grudziądzu, ale zawsze mnie interesuje, co tu się dzieje. Czy ten Malinowski to jakaś rodzina tego sportowca Bronisława? Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Malinowski wygrał!!:-))) 09.01.07, 10:15 Oj, tak długo bez odpowiedzi? Nieładnie grudziądzanie odnoszą się do swego ziomala ;) Tak, to Jego brat. --------------------- Przeczytane Czym różni się Pan Bóg od Marioli Sokołowskiej (v-ce prezydent)? -Bóg jest nieograniczony w miłosierdziu -M.Sokołowska niemiłosiernie ograniczona ;) Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Malinowski wygrał!!:-))) 09.01.07, 12:49 Ojejku:-) faktycznie, ale to chyba przez te swieta. Przepraszamy:-) Co do drugiej czesci zgadzam sie calkowicie, buuu kobieta, buuu nauczycielka buuuuuuuuuu vice, smutne,ale przyklady idom z gory proszem pana. Odpowiedz Link Zgłoś