Dodaj do ulubionych

IMPREZA SPORTOWA W GRUDZIĄDZU...

29.04.03, 12:22
Oglądałam w tv - wczorajsze wiadomości, zawsze to miło usłyszeć coś dobrego ,
moja córka : O Grudziądz !
Liczę na więcej ;-)
Obserwuj wątek
    • chetor Re: IMPREZA SPORTOWA W GRUDZIĄDZU... 29.04.03, 12:36
      naata napisała:

> Oglądałam w tv - wczorajsze wiadomości, zawsze to miło usłyszeć coś dobrego ,
      > moja córka : O Grudziądz !
      > Liczę na więcej ;-)

To znaczy, że liczysz, że Krysiaroz zrobi jakąś imprezkę, którą pokażą aż w
      tv???
      Jestem na TAK ;-)))
      pzdr
    • chetor Re: IMPREZA SPORTOWA W GRUDZIĄDZU... 29.04.03, 14:58
      naata napisała:

> Oglądałam w tv - wczorajsze wiadomości, zawsze to miło usłyszeć coś dobrego ,
      > moja córka : O Grudziądz !
      > Liczę na więcej ;-)

Nata, może ja jednak źle zrozumiałem i Ty "liczysz na więcej" tzn. może, że
      córka powie więcej niż: "O Grudziądz" ;-))))

A na serio, to o ile wiem, Grudziądz teraz kolarstwem stoi i w najbliższych
      dniach będą tam korki z powodu wyścigów :))
      Trzymajcie się wszyscy i gadajcie do pólnocy :)
      pzdr
      • Gość: Krysiaroz Re: IMPREZA SPORTOWA W GRUDZIĄDZU... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.04.03, 11:08
        Przeciez pisalam o tym tylko pogoda nie dopisala. Z tej okazji to raz w roku
        Grudziadz jest na mur w telewizji no i jeszcze z okazji jakiegos zdazenia
        kryminalnego ale to juz wolalabym by przemilczano. Natomiast Malinowski nasz
        olimpijczyk kroluje nam do dzisiaj i chwala mu za to.
        • Gość: naata Re: IMPREZA SPORTOWA W GRUDZIĄDZU... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.03, 13:35
          Chwała mu za to , chwała...
          To przyjemne , że Grudziądz wypływa na szersze wody choćby to było raz w roku ,
          już coś ! Jak odpowiednie władze zadbają o to , być może będzie częściej
          słychać...ale znając powszechnie panującą biedę i niemoc ?
          O czym ja tu znowu ? eeeeeee
          • parkowy Re: IMPREZA SPORTOWA W GRUDZIĄDZU... 30.04.03, 16:35
            No tak zostało tylko przejezdne :) kolarstwo.Przydałoby się na forum paru ludzi
            z koneksjami i rozpropagowalibyśmy Grudziądz że hej :)
            Może TV przy wiklinach ?Może być miejscowy pismak.HE HE HE
            • Gość: naata Re: IMPREZA SPORTOWA W GRUDZIĄDZU... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.03, 19:30
              Ja to nie mam koneksji , za to ze mną mają haha
              Ale może nasze koleżeństwo ? Krysiaroz ? Chetor ? Na dobrą sprawę za pismaków
              my możemy robić ;)))))))
              • Gość: parkowy Re: IMPREZA SPORTOWA W GRUDZIĄDZU... IP: 80.48.150.* 05.05.03, 16:58
                No pewnie ,wprawę mamy :-)Lepiej nie wywoływać (pismaka)z lasu.Wyobraź sobie
                tłum reporterów czekających na historyczne spotkanie netowców na wiklinach.
                Potem w dodatku lokalnym na fotce my wśród pyfka ;-)
                • Gość: naata Re: IMPREZA SPORTOWA W GRUDZIĄDZU... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.03, 20:05
                  Kurczę nie pomyślałam o tym ! A to ci dopiero byłaby checa co? ciekawe jaki
                  tytuł by dali ? he he he "Zjazd internutów w G-dzu " ;)))
                  Ale to by była PRAWDA! ;-)))
                  pozdr
                • Gość: Krysiaroz Re: IMPREZA SPORTOWA W GRUDZIĄDZU... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.05.03, 22:35
                  Widze, ze rozglosu sie niektorym zachciewa, apetyt rosnie hahahahaha juz
                  wikliny i pifko nie wystarcza.
                  • Gość: parkowy Re: IMPREZA SPORTOWA W GRUDZIĄDZU... IP: 80.48.150.* 05.05.03, 23:00
                    Na całość trzeba iść kochaniutka,na całość !;)))
                  • Gość: parkowy Re: IMPREZA SPORTOWA W GRUDZIĄDZU... IP: 80.48.150.* 05.05.03, 23:05
                    Nooo ,nie było by źle ha ha ha ...Krysiaroz chebem i solą by nas powitała...
                    Jakiś ciekawy scenariusz się kroi :)albo wydaje mi się..,
                    • Gość: Krysiaroz Re: IMPREZA SPORTOWA W GRUDZIĄDZU... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.05.03, 23:22
                      A co wesele jakies sie szykuje,? jak ziomki przyjezdzaja to tylko szampan.Ale
                      jak chcecie to i sol sie znajdzie.
                      • chetor Re: IMPREZA SPORTOWA W GRUDZIĄDZU... 06.05.03, 08:55
                        Chleb, sól, szampan, wesele ????
                        Zostaje mi rola Dziada ;-)
                        pzdr
                        • parkowy Re: IMPREZA SPORTOWA W GRUDZIĄDZU... 06.05.03, 15:56
                          chetor napisał:

> Chleb, sól, szampan, wesele ????
                          > Zostaje mi rola Dziada ;-)
                          > pzdr
                          -----------------------------------
                          No pyfka brakuje Chetorku , pyfka.
                          Będzisz robił za barmana ha ha ha
                          pzdr
                          • naata Re: IMPREZA SPORTOWA W GRUDZIĄDZU... 06.05.03, 16:33
                            No własnie, piffka ! ;-)))
                            Mam nadzieję ,że pogoda będzie aby pić na ochłodzenie a nie na rozgrzewkę ;)))

A tak na marginesie : to napisaliście tu moc ! no no poprawa Parkowy zdejmuję
                            zawieszenie ;-))))))
                            • chetor Re: IMPREZA SPORTOWA W GRUDZIĄDZU... 07.05.03, 09:29
                              naata napisała:

> No własnie, piffka ! ;-)))
                              > Mam nadzieję ,że pogoda będzie aby pić na ochłodzenie a nie na rozgrzewkę ;)))
                              >

Pyfko jest dobre na każdą pogodę, nie tak jak parasol ;-)
                              A na barmana chyba bym się nie nadawał. Bo mogłoby zabraknąć dla Parkowego ;-))
                              pzdr
                              PS. A jednak cos bym zostawił dla Ciebie :)
                              • Gość: parkowy Re: IMPREZA SPORTOWA W GRUDZIĄDZU... IP: 80.48.150.* 07.05.03, 16:53
                                Dzięki ! Za odwieszenie :) oraz dobre serducho Chetora ;)))
                                • naata Re: IMPREZA SPORTOWA W GRUDZIĄDZU... 07.05.03, 22:52
                                  Gość portalu: parkowy napisał(a):

> Dzięki ! Za odwieszenie :) oraz dobre serducho Chetora ;)))
                                  -----------------------------
                                  Fakt , szczery kolega !... i ja też , no nie?
                                  ;-)))
                                  • Gość: Krysiaroz Re: IMPREZA SPORTOWA W GRUDZIĄDZU... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.05.03, 10:26
                                    Cudowne towarzystwo/ nie takie jak Rywina/ hehe
                                    • Gość: parkowy Re: IMPREZA SPORTOWA W GRUDZIĄDZU... IP: 80.48.150.* 08.05.03, 20:42
                                      Fakt,dobraliśmy się .:)))Ech , fajnie z Wami netować :)))))
                                      pzdr
                                      • Gość: naata Re: IMPREZA SPORTOWA W GRUDZIĄDZU... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.03, 22:03
                                        Fajnie , i ja też to mówię tylko mój net coś słaby , ciężko mi się otwiera i
                                        czekać muszę :(((
                                        Dzisiaj są dość popularne imieniny czy ktoś może świętuje ?
                                        Ja właśnie z tego powodu jestem zajęta ;))))
                                        Musicie mi wybaczyć , proszę ,że nie odpiszę na wszystkie posty , obiecuję
                                        nadrobic ;)))
                                        Dziękuję za wyrozumiałość i pozdrawiam serdecznie :-)))
                                        • Gość: parkowy Re: IMPREZA SPORTOWA W GRUDZIĄDZU... IP: 80.48.150.* 08.05.03, 22:22
                                          Naatko droga ,Twój problem netowy jest również moim i to od paru dni :((
                                          Zapycha się czy co ? Czekam długie minuty na otwarcie strony , a po napisaniu
                                          posta okazuje się , że go nie ma...
                                          Horror
                                          • Gość: naata Re: IMPREZA SPORTOWA W GRUDZIĄDZU... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.03, 12:41
                                            A może już nas nie chcą na tym forum ..... ???
                                            :)))))
                                            • Gość: Krysiaroz Re: IMPREZA SPORTOWA W GRUDZIĄDZU... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.05.03, 14:14
                                              No wlasnie ja tez tak mam a to bardzo zniecheca ale dla takiej kompanii warto
                                              czekac cierpliwie. Pozdrawiam
                                              • Gość: parkowy Re: IMPREZA SPORTOWA W GRUDZIĄDZU... IP: 80.48.150.* 10.05.03, 16:19
                                                Gość portalu: Krysiaroz napisał(a):

> No wlasnie ja tez tak mam a to bardzo zniecheca ale dla takiej kompanii warto
                                                > czekac cierpliwie. Pozdrawiam
                                                --------------------------------------------------------------------------------
                                                czekamy wszyscy ...
                                                pzdr
                                                • Gość: naata Re: IMPREZA SPORTOWA W GRUDZIĄDZU... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.03, 16:41
                                                  Ja to się nigdy doczekać nie mogę i zgaduję ... ile? Już tak się
                                                  rozpędziłam ,że nie satysfakcjonuje mnie mniej niż 2 tys. ha ha ha
                                                  .... no już niedługo !!! A potem to już rutyna i z górki ;-)))) A co nie ?
                                                  Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka