naata 29.04.03, 12:22 Oglądałam w tv - wczorajsze wiadomości, zawsze to miło usłyszeć coś dobrego , moja córka : O Grudziądz ! Liczę na więcej ;-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
chetor Re: IMPREZA SPORTOWA W GRUDZIĄDZU... 29.04.03, 12:36 naata napisała: > Oglądałam w tv - wczorajsze wiadomości, zawsze to miło usłyszeć coś dobrego , > moja córka : O Grudziądz ! > Liczę na więcej ;-) To znaczy, że liczysz, że Krysiaroz zrobi jakąś imprezkę, którą pokażą aż w tv??? Jestem na TAK ;-))) pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: IMPREZA SPORTOWA W GRUDZIĄDZU... 29.04.03, 14:58 naata napisała: > Oglądałam w tv - wczorajsze wiadomości, zawsze to miło usłyszeć coś dobrego , > moja córka : O Grudziądz ! > Liczę na więcej ;-) Nata, może ja jednak źle zrozumiałem i Ty "liczysz na więcej" tzn. może, że córka powie więcej niż: "O Grudziądz" ;-)))) A na serio, to o ile wiem, Grudziądz teraz kolarstwem stoi i w najbliższych dniach będą tam korki z powodu wyścigów :)) Trzymajcie się wszyscy i gadajcie do pólnocy :) pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krysiaroz Re: IMPREZA SPORTOWA W GRUDZIĄDZU... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.04.03, 11:08 Przeciez pisalam o tym tylko pogoda nie dopisala. Z tej okazji to raz w roku Grudziadz jest na mur w telewizji no i jeszcze z okazji jakiegos zdazenia kryminalnego ale to juz wolalabym by przemilczano. Natomiast Malinowski nasz olimpijczyk kroluje nam do dzisiaj i chwala mu za to. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: naata Re: IMPREZA SPORTOWA W GRUDZIĄDZU... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.03, 13:35 Chwała mu za to , chwała... To przyjemne , że Grudziądz wypływa na szersze wody choćby to było raz w roku , już coś ! Jak odpowiednie władze zadbają o to , być może będzie częściej słychać...ale znając powszechnie panującą biedę i niemoc ? O czym ja tu znowu ? eeeeeee Odpowiedz Link Zgłoś
parkowy Re: IMPREZA SPORTOWA W GRUDZIĄDZU... 30.04.03, 16:35 No tak zostało tylko przejezdne :) kolarstwo.Przydałoby się na forum paru ludzi z koneksjami i rozpropagowalibyśmy Grudziądz że hej :) Może TV przy wiklinach ?Może być miejscowy pismak.HE HE HE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: naata Re: IMPREZA SPORTOWA W GRUDZIĄDZU... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.03, 19:30 Ja to nie mam koneksji , za to ze mną mają haha Ale może nasze koleżeństwo ? Krysiaroz ? Chetor ? Na dobrą sprawę za pismaków my możemy robić ;))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: parkowy Re: IMPREZA SPORTOWA W GRUDZIĄDZU... IP: 80.48.150.* 05.05.03, 16:58 No pewnie ,wprawę mamy :-)Lepiej nie wywoływać (pismaka)z lasu.Wyobraź sobie tłum reporterów czekających na historyczne spotkanie netowców na wiklinach. Potem w dodatku lokalnym na fotce my wśród pyfka ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: naata Re: IMPREZA SPORTOWA W GRUDZIĄDZU... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.03, 20:05 Kurczę nie pomyślałam o tym ! A to ci dopiero byłaby checa co? ciekawe jaki tytuł by dali ? he he he "Zjazd internutów w G-dzu " ;))) Ale to by była PRAWDA! ;-))) pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krysiaroz Re: IMPREZA SPORTOWA W GRUDZIĄDZU... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.05.03, 22:35 Widze, ze rozglosu sie niektorym zachciewa, apetyt rosnie hahahahaha juz wikliny i pifko nie wystarcza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: parkowy Re: IMPREZA SPORTOWA W GRUDZIĄDZU... IP: 80.48.150.* 05.05.03, 23:00 Na całość trzeba iść kochaniutka,na całość !;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: parkowy Re: IMPREZA SPORTOWA W GRUDZIĄDZU... IP: 80.48.150.* 05.05.03, 23:05 Nooo ,nie było by źle ha ha ha ...Krysiaroz chebem i solą by nas powitała... Jakiś ciekawy scenariusz się kroi :)albo wydaje mi się.., Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krysiaroz Re: IMPREZA SPORTOWA W GRUDZIĄDZU... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.05.03, 23:22 A co wesele jakies sie szykuje,? jak ziomki przyjezdzaja to tylko szampan.Ale jak chcecie to i sol sie znajdzie. Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: IMPREZA SPORTOWA W GRUDZIĄDZU... 06.05.03, 08:55 Chleb, sól, szampan, wesele ???? Zostaje mi rola Dziada ;-) pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
parkowy Re: IMPREZA SPORTOWA W GRUDZIĄDZU... 06.05.03, 15:56 chetor napisał: > Chleb, sól, szampan, wesele ???? > Zostaje mi rola Dziada ;-) > pzdr ----------------------------------- No pyfka brakuje Chetorku , pyfka. Będzisz robił za barmana ha ha ha pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: IMPREZA SPORTOWA W GRUDZIĄDZU... 06.05.03, 16:33 No własnie, piffka ! ;-))) Mam nadzieję ,że pogoda będzie aby pić na ochłodzenie a nie na rozgrzewkę ;))) A tak na marginesie : to napisaliście tu moc ! no no poprawa Parkowy zdejmuję zawieszenie ;-)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: IMPREZA SPORTOWA W GRUDZIĄDZU... 07.05.03, 09:29 naata napisała: > No własnie, piffka ! ;-))) > Mam nadzieję ,że pogoda będzie aby pić na ochłodzenie a nie na rozgrzewkę ;))) > Pyfko jest dobre na każdą pogodę, nie tak jak parasol ;-) A na barmana chyba bym się nie nadawał. Bo mogłoby zabraknąć dla Parkowego ;-)) pzdr PS. A jednak cos bym zostawił dla Ciebie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: parkowy Re: IMPREZA SPORTOWA W GRUDZIĄDZU... IP: 80.48.150.* 07.05.03, 16:53 Dzięki ! Za odwieszenie :) oraz dobre serducho Chetora ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: IMPREZA SPORTOWA W GRUDZIĄDZU... 07.05.03, 22:52 Gość portalu: parkowy napisał(a): > Dzięki ! Za odwieszenie :) oraz dobre serducho Chetora ;))) ----------------------------- Fakt , szczery kolega !... i ja też , no nie? ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krysiaroz Re: IMPREZA SPORTOWA W GRUDZIĄDZU... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.05.03, 10:26 Cudowne towarzystwo/ nie takie jak Rywina/ hehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: parkowy Re: IMPREZA SPORTOWA W GRUDZIĄDZU... IP: 80.48.150.* 08.05.03, 20:42 Fakt,dobraliśmy się .:)))Ech , fajnie z Wami netować :))))) pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: naata Re: IMPREZA SPORTOWA W GRUDZIĄDZU... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.03, 22:03 Fajnie , i ja też to mówię tylko mój net coś słaby , ciężko mi się otwiera i czekać muszę :((( Dzisiaj są dość popularne imieniny czy ktoś może świętuje ? Ja właśnie z tego powodu jestem zajęta ;)))) Musicie mi wybaczyć , proszę ,że nie odpiszę na wszystkie posty , obiecuję nadrobic ;))) Dziękuję za wyrozumiałość i pozdrawiam serdecznie :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: parkowy Re: IMPREZA SPORTOWA W GRUDZIĄDZU... IP: 80.48.150.* 08.05.03, 22:22 Naatko droga ,Twój problem netowy jest również moim i to od paru dni :(( Zapycha się czy co ? Czekam długie minuty na otwarcie strony , a po napisaniu posta okazuje się , że go nie ma... Horror Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: naata Re: IMPREZA SPORTOWA W GRUDZIĄDZU... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.03, 12:41 A może już nas nie chcą na tym forum ..... ??? :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krysiaroz Re: IMPREZA SPORTOWA W GRUDZIĄDZU... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.05.03, 14:14 No wlasnie ja tez tak mam a to bardzo zniecheca ale dla takiej kompanii warto czekac cierpliwie. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: parkowy Re: IMPREZA SPORTOWA W GRUDZIĄDZU... IP: 80.48.150.* 10.05.03, 16:19 Gość portalu: Krysiaroz napisał(a): > No wlasnie ja tez tak mam a to bardzo zniecheca ale dla takiej kompanii warto > czekac cierpliwie. Pozdrawiam -------------------------------------------------------------------------------- czekamy wszyscy ... pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: naata Re: IMPREZA SPORTOWA W GRUDZIĄDZU... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.03, 16:41 Ja to się nigdy doczekać nie mogę i zgaduję ... ile? Już tak się rozpędziłam ,że nie satysfakcjonuje mnie mniej niż 2 tys. ha ha ha .... no już niedługo !!! A potem to już rutyna i z górki ;-)))) A co nie ? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś