kuj-pom 07.06.07, 19:59 Czy warto tam sie wybrać , jakie tam sa zwierzęta ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kirke18 Re: Mini zoo w Rudniku 08.06.07, 11:47 wybrać sie warto, zwłaszca jak się ma dzieciaki, nie wiem dokładnie jakie są tam zwierzęta, ale pamiętam, że są: ryby kolorowe, kozy, króliki, lamy, konie, świnki wietnamskie, jakiś taki duży , ale nie żubr ;-)))), pies, wielbłąd, gęsi, kaczki, gołębie, chyba bażanty, chyba dziki... no to tyle, pozdrawiam :-) Odpowiedz Link Zgłoś
ac3 Re: Mini zoo w Rudniku 08.06.07, 14:56 poczytajcie, ja jestem pod wrażeniem www.rancho.tfirma.pl/index.html Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Mini zoo w Rudniku 08.06.07, 18:56 Ranczo to inna atrakcja, po drugiej stronie jeziora. Mini-zoo jest przy Chacie Żeglarskiej, tuż przy Dzikiej Plaży. Odpowiedz Link Zgłoś
misshka Re: Mini zoo w Rudniku 08.06.07, 19:49 To przy dzikiej plaży w ubiegłym roku miało wadę - opuiekun nie bardzo dbał o czystość. Pleniące się muchy skutecznie przeszkadzały klientom Chaty Żeglarskiej, zapaszek też. Aż dziw, że nie interweniował Sanepid. Może w tym roku będzie czyściej, oby. Odpowiedz Link Zgłoś
arogant Re: Mini zoo w Rudniku 12.06.07, 11:19 Akurat. Dość często przejżdżam w tych okolicach na rowerze i bez trudu dostrzegam końskie odchody walające się na ulicy. Na pewno ten widok i towarzyszące mu aromaty sprawi,że ludzie ochoczo powrócą w to miejsce :) Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Mini zoo w Rudniku 12.06.07, 19:52 A ja nie bylam ani tu ani tam:-( czyli musze nadrobic,ale niech sie ochlodzi:-) Odpowiedz Link Zgłoś
misshka Re: Mini zoo w Rudniku 12.06.07, 20:35 Nie dziwota, z takim nickiem come back wręcz nieuchronny. Nawet smacznego nie trzeba życzyć. Odpowiedz Link Zgłoś