Dodaj do ulubionych

Nadchodzi, nadchodzi .....

17.06.03, 11:51
.. długi łikend :)))
Co będziecie porabiać? Wolne, praca, obowiązki domowe lub inne?
U mnie zapowiada się niezła laba dlatego podpytywałem Kresięroz co i jak z
tymi Dniami G-dza. Może bym zajrzał i zobaczył. Poczytaj proszę jakieś
obwieszczenia i daj znać :)))
pzdr
Obserwuj wątek
    • chetor Re: Nadchodzi, nadchodzi ..... 17.06.03, 12:29
      Program Dni G-dza zdobyty! Gazeta netowa !
      Piątek:
      10.00 - piłka nożna na satdionie Olimpii
      18.00 - klub "Akcent" - wystawa fotografii
      19.00 - chóry męskie w teatrze
      Sobota:
      10.00 - Mniszek - międzynarodowe zawody w wędkarstwie-rzutkowym
      11.00 - Błonia - "dziecko+pies" - kynolodzy, konie, bandżi, konkursy
      17.00 - koncerty zepołów, znanych i nie
      19.00 - zespół "Toronto" z Torunia (chyba rockowy)
      21.00 - BratHanki
      Niedziela:
      11.00 - wioślarstwo na Rudniku
      19.00 - koncert w kościele św.Krzyża (muzyka gosspel)
      ??? - teatr - M.Daniec

Trochę tego jest, może wpadnę w sobotę pooglądać.
      Krysiuroz - gdzie będziesz stała ???
      pzdr
      • Gość: naata Re: Nadchodzi, nadchodzi ..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.03, 12:48
        www.gazetapomorska.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20030617/GRUDZIADZ/106170151

Czy to wystarczy ? Wygląda ciekawie ... życzę zatem udanego pobytu i miłej
        zabawy :)
        Ja mogę mieć , jedynie pobożne życzenia, dla mnie zostały okolice w pobliżu :))
        pozdr
        • Gość: naata Re: Nadchodzi, nadchodzi ..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.03, 13:05
          Propozycja !
          A może tak, jak już ...spotkacie się z Krysiąroz i uwiecznicie to spotkanko
          jakąś fotką co ? ...ku radości mojej i Parkosia też, tak myślę :)))
          Co Ty na to Chetorku ?
          pozdr
          • chetor Re: Nadchodzi, nadchodzi ..... 17.06.03, 14:27
            Gość portalu: naata napisał(a):

> Propozycja !
            > A może tak, jak już ...spotkacie się z Krysiąroz i uwiecznicie to spotkanko
            > jakąś fotką co ? ...ku radości mojej i Parkosia też, tak myślę :)))
            > Co Ty na to Chetorku ?
            > pozdr

Nie mam nic przeciwko
            ale jeszcze Krysiaroz
            musi zabrać głos

Będę oczekiwał na jej odpowiedź :))

• Gość: krysiaroz Re: Nadchodzi, nadchodzi ..... IP: *.grudziadz.sdi.tpnet.pl 17.06.03, 15:12
              Chcialam Ci ten program przepisac /bo inaczej nie umiem/ ale sam byles szybszy.
              No wiec wiesz. Tak sie sklada ze mam gosci i bede zajeta nimi wiec na program
              dni Grudziadza raczej nie patrze. Mozewybiore sie na chory meskie do Teatru i
              juz dosc dlugo czaje sie na koncert muzyki Gospel w Krzyzu. Tam i we Farze
              bywaja piekne koncerty, staram sie na nich bywac. Tak nic innego mnie
              specjalnie nie interesuje, acha jeszczema byc gscinnie Grazyna Lobaszewska, Nad
              Wisla jest dla mnie przerazajaco , zawsze, chyba ze w porze obiadowej.Ale
              wolalabym poczekac na wieksze grono. Mialam nadzieje ze ktos z Grudziadza sie
              do nas doczepi ale jak widac nie ma komu a jak juz to z uwagami i tak to jest.
              • chetor Re: Nadchodzi, nadchodzi ..... 17.06.03, 15:33
                OK - rozumiem - żadnego sam na sam :(
                pzdr
                • Gość: naata Re: Nadchodzi, nadchodzi ..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.03, 15:39
                  chetor napisał:

> OK - rozumiem - żadnego sam na sam :(
                  > pzdr

Szkoda ;( .... ale też rozumiem
                  pozdr
                • Gość: krysiaroz Re: Nadchodzi, nadchodzi ..... IP: *.grudziadz.sdi.tpnet.pl 17.06.03, 15:40
                  Nie,nie to nie tak, ja mam juz swoje lata i sam na sam sie nie boje, jednak moi
                  goscie nie daja mi swobody czasowej wiec czeka mnie improwizacja a przy tej
                  trudno dotrzymac slowa. Zostawmy ten temat otwarty na inny termin.Pozdrawiam
              • Gość: naata Re: Nadchodzi, nadchodzi ..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.03, 15:38
                Gość portalu: krysiaroz napisał(a):

> Chcialam Ci ten program przepisac /bo inaczej nie umiem/ ale sam byles
                szybszy.
                >
                > No wiec wiesz. Tak sie sklada ze mam gosci i bede zajeta nimi wiec na program
                > dni Grudziadza raczej nie patrze. Mozewybiore sie na chory meskie do Teatru
                i
                > juz dosc dlugo czaje sie na koncert muzyki Gospel w Krzyzu. Tam i we Farze
                > bywaja piekne koncerty, staram sie na nich bywac. Tak nic innego mnie
                > specjalnie nie interesuje, acha jeszczema byc gscinnie Grazyna Lobaszewska,
                Nad
                >
                > Wisla jest dla mnie przerazajaco , zawsze, chyba ze w porze obiadowej.Ale
                > wolalabym poczekac na wieksze grono. Mialam nadzieje ze ktos z Grudziadza sie
                > do nas doczepi ale jak widac nie ma komu a jak juz to z uwagami i tak to
                jest.

Na ten post odp. pod tematem 712 :(
                • Gość: parkowy Re: Nadchodzi, nadchodzi ..... IP: 80.48.150.* 19.06.03, 21:22
                  Czy będzie potańcówka W Leśniczówce?No i te...Baloniki na drucikach?;-)))
                  pzdr
                  • Gość: krysiaroz Re: Nadchodzi, nadchodzi ..... IP: *.grudziadz.sdi.tpnet.pl 20.06.03, 11:12
                    Opowiem ale nie bede hehe
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka