17.06.03, 14:27
Skad tak dużo watków na temat polityki na forum regionalnym? Pasjonuja was takie pierdoły?
Obserwuj wątek
    • chetor Re: polityka 17.06.03, 14:33
      ziontrain napisała:

> Skad tak dużo watków na temat polityki na forum regionalnym? Pasjonuja was
      taki
      > e pierdoły?

Widocznie w jakimś stopniu tak skoro kilkoro inteligentych ludzi zabiera głos w
      tych sprawach. A niestety to nie są pierdoły ale otaczający nas świat.
      pzdr
      • Gość: krysiaroz Re: polityka IP: *.grudziadz.sdi.tpnet.pl 17.06.03, 14:53
        My jak my ale ty ,nie wiem po co czytasz, a to co lubisz pewnie jest na innych
        forach albo daj znac co cie interesuje, my jestesmy otwarci na wiele tematow,
        no juz i co?
        • Gość: naata Re: polityka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.03, 16:04
          Pierdoły - które raczyłeś nam wytknąć, są treścią naszego życia codziennego , o
          znaczeniu szerszym ,niż może się to młodym wydawać ! Nie "samym chlebem
          człowiek żyje" , i aby było na ten chleb i nie tylko , należy swoją wiedzę
          poszerzać i uaktywniać , by pomyłki i porażki z życia eliminować , aby się
          ucywilizować i w świecie szerokim się nie zgubić !I w końcu aby "słoma z butów
          nie wystawała" nawet przy myśleniu! A ty co preferujesz? Może podzielisz się z
          nami ?
          • Gość: parkowy Re: polityka IP: 80.48.150.* 19.06.03, 21:14
            To są rzeczywiście pierdoły!;)Zapoczątkuj mądralo jakiś regionalny wątek z sensem.Byli mieszkańcy skazani są na ogólnokrajowe pierdoły lub bardzo przyjemne dla nas wspomienia z Grudziądza.Od niepamiętnych czasów prosimy:mieszkańcy Grudzadza,powiedzcie co Was wkurza lub bawi.Powkurzamy się lub pobawimy razem.
            pzdr
            • Gość: krysiaroz Re: polityka IP: *.grudziadz.sdi.tpnet.pl 20.06.03, 11:19
              No juz jak Parkowy wzywa, chociaz ja wole mile tematy, lub ogolne , nie chce
              sie wkurzac i juz. Pozdrawiam i chetnie poczytam.
              • Gość: naata Re: polityka plus nasze dzienne sprawy... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.03, 00:00
                Przyjemne sprawy, to jak podatek zostanie obniżony i bezrobocie będzie malało,
                nie będę słuchać bełkotu w telewizji , pojadę sobie wkońcu na zasłużony urlop i
                nie bedę musiała martwić się co nas jeszcze czeka ?! ...
                Ale masz rację Krysiuroz , maglowanie tej całej polityki wkurza strasznie i nic
                z tego nie wyniknie ...
                No to do milszych tematów. Pa!
                • Gość: krysiaroz Re: polityka plus nasze dzienne sprawy... IP: *.grudziadz.sdi.tpnet.pl 21.06.03, 10:40
                  Naata tak zle nie jest, tylko cichutko kazdy pisze co mysli, przeciez nie
                  mozemy wszsystko tak samo chociaz jestesmy z Grudziadza hahaha. A mile tematy
                  sa, wczoraj bylam na wystepach chorow z Grudziadza i Lwowa. Piekne piesni i
                  taki spokoj. Grudziadzki chor jest juz dosc wiekowy za dwa lata chyba bedzie
                  obchodzil 80 lecie spiewal pieknie niedawno w Rzymie i osobiscie Papiezowi. Ale
                  jak wracalam do domu od razu bylo widac ze to koniec roku szkolnego. Nasza
                  mlodziez nie dala o tym zapomniec i tyle bylo milego co w teatrze. Wiec juz nie
                  mysle o tym co bedzie dzisiaj nad Wisla ,pogoda nieciekawa, pochmurno,
                  deszczowo i wietrznie, beda sie rozgrzewac wiec plynami a to nic dobrego nie
                  wrozy.Ale badzmy dobrej mysli, moze nas zaskoczy towarzystwo milo. Pozdrawiam w
                  ten zimnawy dzionek.
                  • Gość: naata Re: polityka plus nasze dzienne sprawy... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.03, 14:57
                    Zimnawy i u nas, dodatkowo od gór dmucha :) Wakacje zaczęły się zimnawo ,
                    szkoda dzieciaków ,jak się poprawi to będzie gwarno.
                    Oglądałam w tivi zmagania Grudziadzan w turnieju miast, kibicowałam naszym :) a
                    jakże, nawet podziękowania "władz" czytałam. Gdyby tak jeszcze w innych
                    dziedzinach .....
                    pozdrawiam
                    • Gość: parkowy Re: polityka plus nasze dzienne sprawy... IP: 80.48.150.* 21.06.03, 19:05
                      ...I każdy temat w końcu zbacza w stronę polityki...Szlag mnie trafia,ale mają rację koleżanki netowe,nie można jej wykreślić,ot tak sobie.Przecież każdy normalny człowiek chce uciec od życia codziennego,choć na kilka chwil.No i nie
                      każdy ma na podorędziu porywaczy jak Chetor....:))))
                      pzdr
                      • Gość: naata Re: polityka plus nasze dzienne sprawy... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.03, 19:57
                        he he he, widocznie na porywaczy trzeba sobie zasłużyć, ciekawe co nasz Chetor
                        ma takiego w sobie ? :))) Może dowiem się niebawem ? Dam znać :))
                        • Gość: krysiaroz Re: polityka plus nasze dzienne sprawy... IP: *.grudziadz.sdi.tpnet.pl 21.06.03, 23:11
                          Obiecanki cacanki a ....... radosc ha, On jeszcze jest w tym wieku, ze go
                          porywaja ale tez sie doczeka, ze sie nie doczeka.
                          • Gość: naata Re: polityka plus nasze dzienne sprawy... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.03, 23:26
                            Gość portalu: krysiaroz napisał(a):

> Obiecanki cacanki a ....... radosc ha, On jeszcze jest w tym wieku, ze go
                            > porywaja ale tez sie doczeka, ze sie nie doczeka.

Póki co , niech żyje pełnią ... a potem szlaban i przykładny obywatel he he
                            he ...
                          • chetor Re: polityka plus nasze dzienne sprawy... 24.06.03, 11:27
                            Gość portalu: krysiaroz napisał(a):

> Obiecanki cacanki a ....... radosc ha, On jeszcze jest w tym wieku, ze go
                            > porywaja ale tez sie doczeka, ze sie nie doczeka.

Tu wiek niewielkie ma znaczenie.
                            Najważniejsze podejście do życia, optymizm, uśmiech dobre towarzystwo i dobry
                            humor. A mój wiek(?), już bliżej niż dalej - i co z tego(?) - NIC ! Oby zdówko
                            było :))))
                            pzdr
                            • Gość: naata Re: polityka plus nasze dzienne sprawy... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.03, 11:36
                              chetor napisał:

> Gość portalu: krysiaroz napisał(a):
                              >
                              > > Obiecanki cacanki a ....... radosc ha, On jeszcze jest w tym wieku, ze go
                              > > porywaja ale tez sie doczeka, ze sie nie doczeka.
                              >
                              > Tu wiek niewielkie ma znaczenie.
                              > Najważniejsze podejście do życia, optymizm, uśmiech dobre towarzystwo i dobry
                              > humor. A mój wiek(?), już bliżej niż dalej - i co z tego(?) - NIC ! Oby
                              zdówko
                              > było :))))
                              > pzdr

A ja w wielkich skrótach ( myślowych?) o tym pisałam, ;))) Myślę i mam
                              nadzieję ,że o nas też myślałeś, pisząc o dobrym towarzystwie ? :)))
                              pozdr
                              • chetor Re: polityka plus nasze dzienne sprawy... 24.06.03, 12:08
                                Gość portalu: naata napisał(a):

> A ja w wielkich skrótach ( myślowych?) o tym pisałam, ;))) Myślę i mam
                                > nadzieję ,że o nas też myślałeś, pisząc o dobrym towarzystwie ? :)))
                                > pozdr

Oczywiście, że tak. A czy napiszę kiedyś o "wyśmienitym towarzystwie" to się
                                chyba dopiero okaże po jakiś tam - kiedyś - w XXI wieku(?) - spotkaniu :))
                                pzdr
                                • Gość: naata Re: polityka plus nasze dzienne sprawy... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.03, 12:21
                                  chetor napisał:

> Gość portalu: naata napisał(a):
                                  >
                                  > > A ja w wielkich skrótach ( myślowych?) o tym pisałam, ;))) Myślę i mam
                                  > > nadzieję ,że o nas też myślałeś, pisząc o dobrym towarzystwie ? :)))
                                  > > pozdr
                                  >
                                  > Oczywiście, że tak. A czy napiszę kiedyś o "wyśmienitym towarzystwie" to się
                                  > chyba dopiero okaże po jakiś tam - kiedyś - w XXI wieku(?) - spotkaniu :))
                                  > pzdr

Hmm....... wiem , wiem :)))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka