ziontrain 17.06.03, 14:27 Skad tak dużo watków na temat polityki na forum regionalnym? Pasjonuja was takie pierdoły? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
chetor Re: polityka 17.06.03, 14:33 ziontrain napisała: > Skad tak dużo watków na temat polityki na forum regionalnym? Pasjonuja was taki > e pierdoły? Widocznie w jakimś stopniu tak skoro kilkoro inteligentych ludzi zabiera głos w tych sprawach. A niestety to nie są pierdoły ale otaczający nas świat. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krysiaroz Re: polityka IP: *.grudziadz.sdi.tpnet.pl 17.06.03, 14:53 My jak my ale ty ,nie wiem po co czytasz, a to co lubisz pewnie jest na innych forach albo daj znac co cie interesuje, my jestesmy otwarci na wiele tematow, no juz i co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: naata Re: polityka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.03, 16:04 Pierdoły - które raczyłeś nam wytknąć, są treścią naszego życia codziennego , o znaczeniu szerszym ,niż może się to młodym wydawać ! Nie "samym chlebem człowiek żyje" , i aby było na ten chleb i nie tylko , należy swoją wiedzę poszerzać i uaktywniać , by pomyłki i porażki z życia eliminować , aby się ucywilizować i w świecie szerokim się nie zgubić !I w końcu aby "słoma z butów nie wystawała" nawet przy myśleniu! A ty co preferujesz? Może podzielisz się z nami ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: parkowy Re: polityka IP: 80.48.150.* 19.06.03, 21:14 To są rzeczywiście pierdoły!;)Zapoczątkuj mądralo jakiś regionalny wątek z sensem.Byli mieszkańcy skazani są na ogólnokrajowe pierdoły lub bardzo przyjemne dla nas wspomienia z Grudziądza.Od niepamiętnych czasów prosimy:mieszkańcy Grudzadza,powiedzcie co Was wkurza lub bawi.Powkurzamy się lub pobawimy razem. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krysiaroz Re: polityka IP: *.grudziadz.sdi.tpnet.pl 20.06.03, 11:19 No juz jak Parkowy wzywa, chociaz ja wole mile tematy, lub ogolne , nie chce sie wkurzac i juz. Pozdrawiam i chetnie poczytam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: naata Re: polityka plus nasze dzienne sprawy... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.03, 00:00 Przyjemne sprawy, to jak podatek zostanie obniżony i bezrobocie będzie malało, nie będę słuchać bełkotu w telewizji , pojadę sobie wkońcu na zasłużony urlop i nie bedę musiała martwić się co nas jeszcze czeka ?! ... Ale masz rację Krysiuroz , maglowanie tej całej polityki wkurza strasznie i nic z tego nie wyniknie ... No to do milszych tematów. Pa! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krysiaroz Re: polityka plus nasze dzienne sprawy... IP: *.grudziadz.sdi.tpnet.pl 21.06.03, 10:40 Naata tak zle nie jest, tylko cichutko kazdy pisze co mysli, przeciez nie mozemy wszsystko tak samo chociaz jestesmy z Grudziadza hahaha. A mile tematy sa, wczoraj bylam na wystepach chorow z Grudziadza i Lwowa. Piekne piesni i taki spokoj. Grudziadzki chor jest juz dosc wiekowy za dwa lata chyba bedzie obchodzil 80 lecie spiewal pieknie niedawno w Rzymie i osobiscie Papiezowi. Ale jak wracalam do domu od razu bylo widac ze to koniec roku szkolnego. Nasza mlodziez nie dala o tym zapomniec i tyle bylo milego co w teatrze. Wiec juz nie mysle o tym co bedzie dzisiaj nad Wisla ,pogoda nieciekawa, pochmurno, deszczowo i wietrznie, beda sie rozgrzewac wiec plynami a to nic dobrego nie wrozy.Ale badzmy dobrej mysli, moze nas zaskoczy towarzystwo milo. Pozdrawiam w ten zimnawy dzionek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: naata Re: polityka plus nasze dzienne sprawy... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.03, 14:57 Zimnawy i u nas, dodatkowo od gór dmucha :) Wakacje zaczęły się zimnawo , szkoda dzieciaków ,jak się poprawi to będzie gwarno. Oglądałam w tivi zmagania Grudziadzan w turnieju miast, kibicowałam naszym :) a jakże, nawet podziękowania "władz" czytałam. Gdyby tak jeszcze w innych dziedzinach ..... pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: parkowy Re: polityka plus nasze dzienne sprawy... IP: 80.48.150.* 21.06.03, 19:05 ...I każdy temat w końcu zbacza w stronę polityki...Szlag mnie trafia,ale mają rację koleżanki netowe,nie można jej wykreślić,ot tak sobie.Przecież każdy normalny człowiek chce uciec od życia codziennego,choć na kilka chwil.No i nie każdy ma na podorędziu porywaczy jak Chetor....:)))) pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: naata Re: polityka plus nasze dzienne sprawy... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.03, 19:57 he he he, widocznie na porywaczy trzeba sobie zasłużyć, ciekawe co nasz Chetor ma takiego w sobie ? :))) Może dowiem się niebawem ? Dam znać :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krysiaroz Re: polityka plus nasze dzienne sprawy... IP: *.grudziadz.sdi.tpnet.pl 21.06.03, 23:11 Obiecanki cacanki a ....... radosc ha, On jeszcze jest w tym wieku, ze go porywaja ale tez sie doczeka, ze sie nie doczeka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: naata Re: polityka plus nasze dzienne sprawy... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.03, 23:26 Gość portalu: krysiaroz napisał(a): > Obiecanki cacanki a ....... radosc ha, On jeszcze jest w tym wieku, ze go > porywaja ale tez sie doczeka, ze sie nie doczeka. Póki co , niech żyje pełnią ... a potem szlaban i przykładny obywatel he he he ... Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: polityka plus nasze dzienne sprawy... 24.06.03, 11:27 Gość portalu: krysiaroz napisał(a): > Obiecanki cacanki a ....... radosc ha, On jeszcze jest w tym wieku, ze go > porywaja ale tez sie doczeka, ze sie nie doczeka. Tu wiek niewielkie ma znaczenie. Najważniejsze podejście do życia, optymizm, uśmiech dobre towarzystwo i dobry humor. A mój wiek(?), już bliżej niż dalej - i co z tego(?) - NIC ! Oby zdówko było :)))) pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: naata Re: polityka plus nasze dzienne sprawy... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.03, 11:36 chetor napisał: > Gość portalu: krysiaroz napisał(a): > > > Obiecanki cacanki a ....... radosc ha, On jeszcze jest w tym wieku, ze go > > porywaja ale tez sie doczeka, ze sie nie doczeka. > > Tu wiek niewielkie ma znaczenie. > Najważniejsze podejście do życia, optymizm, uśmiech dobre towarzystwo i dobry > humor. A mój wiek(?), już bliżej niż dalej - i co z tego(?) - NIC ! Oby zdówko > było :)))) > pzdr A ja w wielkich skrótach ( myślowych?) o tym pisałam, ;))) Myślę i mam nadzieję ,że o nas też myślałeś, pisząc o dobrym towarzystwie ? :))) pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: polityka plus nasze dzienne sprawy... 24.06.03, 12:08 Gość portalu: naata napisał(a): > A ja w wielkich skrótach ( myślowych?) o tym pisałam, ;))) Myślę i mam > nadzieję ,że o nas też myślałeś, pisząc o dobrym towarzystwie ? :))) > pozdr Oczywiście, że tak. A czy napiszę kiedyś o "wyśmienitym towarzystwie" to się chyba dopiero okaże po jakiś tam - kiedyś - w XXI wieku(?) - spotkaniu :)) pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: naata Re: polityka plus nasze dzienne sprawy... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.03, 12:21 chetor napisał: > Gość portalu: naata napisał(a): > > > A ja w wielkich skrótach ( myślowych?) o tym pisałam, ;))) Myślę i mam > > nadzieję ,że o nas też myślałeś, pisząc o dobrym towarzystwie ? :))) > > pozdr > > Oczywiście, że tak. A czy napiszę kiedyś o "wyśmienitym towarzystwie" to się > chyba dopiero okaże po jakiś tam - kiedyś - w XXI wieku(?) - spotkaniu :)) > pzdr Hmm....... wiem , wiem :))) Odpowiedz Link Zgłoś