Dodaj do ulubionych

WIKLINY ZALICZONE B4-1 :)))))

23.08.03, 18:05
Uroczyście obwieszczam.
Dokonało się :-))))
Spotkaliśmy się w Grudziądzu na Rynku, na wiklinach, w składzie:
Krysiaroz, Parkowy i ja (Chetor) !!!
Pozrdawiam Wielką Nieobecną Naatę - kilka rzeczy zostało wyjaśnionych i
opowiedzianych. Żałuj Naatuś, że nie byłaś, chociaż na początku musiałabyś
dostać chyba reprymendę.
Pozdrawiam serdecznie i dziękuję, że byliście.
Chetor [czetor]
Obserwuj wątek
    • Gość: naata Re: WIKLINY ZALICZONE B4-1 :))))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.03, 18:31
      chetor napisał:

> Uroczyście obwieszczam.
      > Dokonało się :-))))
      > Spotkaliśmy się w Grudziądzu na Rynku, na wiklinach, w składzie:
      > Krysiaroz, Parkowy i ja (Chetor) !!!
      > Pozrdawiam Wielką Nieobecną Naatę - kilka rzeczy zostało wyjaśnionych i
      > opowiedzianych. Żałuj Naatuś, że nie byłaś, chociaż na początku musiałabyś
      > dostać chyba reprymendę.
      > Pozdrawiam serdecznie i dziękuję, że byliście.
      > Chetor [czetor]

OJ!!! Żałuję...bardzo, bardzo! :((
      Nawet tą reprymendę bym jakoś przeżyła ;-))
      Myślę, że uwieczniliście się jakoś?
      Wrzucicie coś na skrzynkę biednej koleżance???
      Całuski dla Wszystkich B4 :-) od NN naaty

• Gość: krysiaroz Re: WIKLINY ZALICZONE B4-1 :))))) IP: *.grudziadz.sdi.tpnet.pl 23.08.03, 20:01
        Naatko mila potwierdzam to wszystko co napisal Chetor. Ja przed chwila wrocilam
        do domu i juz przygotowuje sie do wyslania fotki na adresik Twoj. Osobne
        pozdrowienia od Parkowego, bo on jeszcze swietuje rodzinnie. Pozdrawiam i badz
        cierpliwa. Szkoda, ze Ciebie nie bylo, ale nastepnym razem koniecznie.
        • Gość: krysiaroz Re: WIKLINY ZALICZONE B4-1 :))))) IP: *.grudziadz.sdi.tpnet.pl 23.08.03, 20:14
          No nie moge a musze napisac, ze bylo to spotkanie w bardzo przyjaznej i milej
          atmosferze, jak to i na naszym forum bywa. Dziekuje, ze odwiedziliscie
          Grudziadz.Pozdrawiam:-)))
          • Gość: naata Re: WIKLINY ZALICZONE B4-1 :))))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.03, 20:26
            Gość portalu: krysiaroz napisał(a):

> No nie moge a musze napisac, ze bylo to spotkanie w bardzo przyjaznej i milej
            > atmosferze, jak to i na naszym forum bywa. Dziekuje, ze odwiedziliscie
            > Grudziadz.Pozdrawiam:-)))

Kurcze, że ja nie mogłam do Was dołączyć!!!
            Myślę, że streścicie jakoś to milutkie, jak 'widzę' spotkanie???
            Jak rozpoznaliście się? Nie było niespodzianek? Powiedz Krysiuroz, czy za
            naszymi kolegami oglądały się ładne dziewczyny? hihii
            No, nie mogę się doczekać, kiedy WAS zobaczę!
            Pozdrawiam i czekam :-)
            • chetor Re: WIKLINY ZALICZONE B4-1 :))))) 25.08.03, 09:32
              Gość portalu: naata napisał(a):

> Myślę, że streścicie jakoś to milutkie, jak 'widzę' spotkanie???
              > Jak rozpoznaliście się? Nie było niespodzianek? Powiedz Krysiuroz, czy za
              > naszymi kolegami oglądały się ładne dziewczyny? hihii
              > No, nie mogę się doczekać, kiedy WAS zobaczę!
              > Pozdrawiam i czekam :-)

Na wstępie mego listu informuję Naatę i Krysięroz, że wysłałem cosik do Waszych
              skrzynek (tlen i gw) z innego adresu bo u mnie gw nadal nie działa. I jeśli coś
              macie do mnie lub dla mnie to piszcie na ten, który tam podałem.

A teraz o spotkaniu, dla Naaty, moimi oczami ;-)
              Ja i Parkowy byliśmy wcześniej umówieni na pewną godzinę i sposób rozpoznania
              się. Dotarłem do G-dza prawie punktualnie, zaparkowałem autko i idę na wikliny.
              Podchodzę, wyciągam komórę i wybieram Parkowego. Wchodzę w tym czasie do
              ogródka z wiklinami a tam siedzi Jeden Facet i odbiera komórę :))) Przerwałem
              połączenie mówiąc do niego żeby już nie odbierał. I tak się poznaliśmy w
              realu :) Chwilę porozmawialiśmy, o Tobie Naata także, i o zamieszaniu jakie
              wywołałaś na forum w porzedni dni :))
              Rozmawiamy, a tu podchodzi zza ogródka bardzo miła, uśmiechnięta pani. Okazało
              się, że to nasza Krysiaroz. Dołączyła do nas, otrzymując od Parkowego różyczkę
              na powitanie. W tym miejscu muszę nadmienić, że nie przypuszczałem, że będzie
              Krysiaroz. A Przez co i kogo? Oczywiście przez Naatę i to całe zamieszanie na
              forum, byłem totalnie skołowany.
              No i zaczęły się pogaduszki co kto robi w realu itp życiowe sprawy. Wiadomo, że
              Grudziądzaki mieli więcej wspólnych tematów o G-dzu niż ja. Potem dołączył do
              nas mąż Krysiroz i dał nam płytki ze zdjęciami G-dza. Zrobił również nam
              zdjęcia i teraz czekamy na przesyłki od Krysiroz.
              Naprawdę miło i sympatycznie spędziliśmy czas na wiklinach. Niestety nic nie
              wyszło nam z tych zapowiadanych krzynek piwa, bo byliśmy autami. Było tylko
              jedno małe piwko i kawa.
              A potem - rozstania nadszedł już czas :(

Pozdrawiam
              • Gość: naata Re: WIKLINY ZALICZONE B4-1 :))))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.03, 10:25
                Dziękuję, to było bardzo miłe!Sympatyczne!
                Chetorku, odpisałam, na skrzynkę!
                Na tlenie nic nie mam!
                • chetor Re: WIKLINY ZALICZONE B4-1 :))))) 25.08.03, 11:50

> Dziękuję, to było bardzo miłe!Sympatyczne!
                  > Chetorku, odpisałam, na skrzynkę!
                  > Na tlenie nic nie mam!

Kurcze, znowu jakieś nieporozumienia ???
                  Na skrzynkę dostałem i odpisałem na tlen i drugi raz jeszcze na GW. Innych
                  twoich adresów nie znam. A Ty mi piszesz, że nie masz na tlenie ??!
                  Ciemność, widzę ciemność !!!
                  Pzdr
                  • Gość: naata Re: WIKLINY ZALICZONE B4-1 :))))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.03, 12:06
                    Już dostałam i odpisałam!
                    A ja już widzę :-)))
                    • chetor Re: WIKLINY ZALICZONE B4-1 :))))) 25.08.03, 15:00

> Już dostałam i odpisałam!
                      > A ja już widzę :-)))

Taaak, wreszcie wszystko jasne, dopóty, dopóki KTOŚ nie namiesza :))))
                      pzdr
                      • naata Re: WIKLINY ZALICZONE B4-1 :))))) 25.08.03, 15:06
                        zalogowana! :-)
                        Cudowne zdjęcia!!!
                        DZIĘKUJĘ, to zbyt skromne słowo!
                        Pozdrawiam serdecznie!
                        naata
                        • Gość: krysiaroz Re: WIKLINY ZALICZONE B4-1 :))))) IP: *.grudziadz.sdi.tpnet.pl 25.08.03, 18:03
                          Ja sie dopiero rozkrecam,bo przez dwa dni bylam wsciekla, bo nie mialam netu,
                          troche mi przeszkodzi transmisja z Paryza, bo uwielbiam lekkaatletyke, ale
                          nadrobie przyzekam. Chetor gratulacje z okazji wygranej przez Wasze Anioly.
                          Ostatni bieg bomba super ekstra.
                          • Gość: krysiaroz Re: WIKLINY ZALICZONE B4-1 :))))) IP: *.grudziadz.sdi.tpnet.pl 25.08.03, 18:18
                            Oczywiscie przyrzekam, przyrzekam i juz nie bede pisala sto razy bo sama
                            zauwazylam hihihi nie czekajac na Chetora.
                            • parkowy Re: WIKLINY ZALICZONE B4-1 :))))) 25.08.03, 19:14
                              Nie mogłem sobie odpuścić meczu naszego fana żużla,Chetora.Końcówka przyprawiała o dreszcze,ostatni bieg na miarę finału MŚ!!! Niesamowite!
                              O wiklinach zostało już chyba wszystko napisane.:)Wspomiałem o Wielkich Nieobecnych:Naacie,Radziszu,Szwedzie,Warionusze.........
                              Mam wielką nadzieję na kolejne spotkanie,tym razem w pełym składzie odbędzie się
                              w niedalekiej przyszłości.Tym razem przybędę bez auta i obiecane krzynki będą
                              obowiązkowo wypite!!!
                              pzdr
                              • naata Re: WIKLINY ZALICZONE B4-1 :))))) 25.08.03, 19:30
                                He he, młodzi na pewno będą zadowoleni z pomysłu! :-)
                            • naata Re: WIKLINY ZALICZONE B4-1 :))))) 25.08.03, 19:34
                              Gość portalu: krysiaroz napisał(a):

> Oczywiscie przyrzekam, przyrzekam i juz nie bede pisala sto razy bo sama
                              > zauwazylam hihihi nie czekajac na Chetora.

Ojej! jak ja widzę coś o błędach to zaraz biorę do siebie? :-)
                              Chyba w Wordzie będę pisac :-))

A co do sportu to mi tez sie chyba udzieliło,
                              właśnie oglądam lekkoatletyke, ale zawsze oglądałam.
                              Ale zaczęłam żużel, to dla załapania punktów u Chetorka :-)))
                              • chetor Re: WIKLINY ZALICZONE B4-1 :))))) 26.08.03, 09:37
                                Grunt to samodyscyplina łobywatele ;-)
                                Jak piszecie to przeczytajcie - będzie mniej wpadek ;)
                                Wasze zainteresowanie żużlem zupełnie mnie zaskoczyło. No może z wyjątkim
                                Krysiroz - no, wiadomo! Sezon niestety już się kończy ale jak ze wszystkim - co
                                za dużo to niezdrowo i przerwa się przyda. Ale mecz był faktycznie nerwowy.
                                Paryż też sobie oglądam, lubię tę królową :))
                                pzdr
                                • naata Re: WIKLINY ZALICZONE B4-1 :))))) 26.08.03, 11:55
                                  E zaraz tam zainteresowanie... dobrze wiedzieć i nie pomylić Golloba(?(Chetor
                                  wybacz, jak źle, jeszcze się nie przyzwyczaiłam) z piosenkarzem np.:-)
                                  Nie mam takich aspiracji, nie można interesować sie wszystkim.
                                  Moje "pdwórko" zainteresowań jest bardzo skromne :( Komputer wciąga mnie bez
                                  reszty :-))
                                  • Gość: krysiaroz Re: WIKLINY ZALICZONE B4-1 :))))) IP: *.grudziadz.sdi.tpnet.pl 26.08.03, 15:07
                                    No,no nie badz taka skromna. Ny i tak wiemy swoje.
                                    • naata Re: WIKLINY ZALICZONE B4-1 :))))) 26.08.03, 15:36
                                      AAA ja tylko tak, dla zamaskowania się :))
                                • parkowy Re: WIKLINY ZALICZONE B4-1 :))))) 26.08.03, 21:26
                                  chetor napisał:

> Grunt to samodyscyplina łobywatele ;-)
                                  > Jak piszecie to przeczytajcie - będzie mniej wpadek ;)
                                  > Wasze zainteresowanie żużlem zupełnie mnie zaskoczyło. No może z wyjątkim
                                  > Krysiroz - no, wiadomo! Sezon niestety już się kończy ale jak ze wszystkim - co
                                  >
                                  > za dużo to niezdrowo i przerwa się przyda. Ale mecz był faktycznie nerwowy.
                                  > Paryż też sobie oglądam, lubię tę królową :))
                                  > pzdr
                                  ----------------------------------------------------------------------------
                                  Jakiem łobywatel,tak przyznać się muszę do pewnej wstydliwej sprawy.Od kiedy
                                  Chetor nas cenzuruje (łoby tak dalej),trzymam na podorędziu słownik ortograficzny.Przyznaję bez bicia,że w ferworze walki z klawiaturą nie zawsze
                                  czytam własne wypociny.Nie obiecuję poprawy,choć będę się starał.:))
                                  pzdr
                                  • krysiaroz Re: WIKLINY ZALICZONE B4-1 :))))) 26.08.03, 21:42
                                    No slownik u mnie tez w pogotowiu, ale swoich postow przed wyslaniem i tak nie
                                    bede czytac a co i niech mi nikt nie karze,bo nie wyslalabym zadnego.
                                    • naata Re: WIKLINY ZALICZONE B4-1 :))))) 26.08.03, 21:50
                                      Czym więcej przypominania o błędach,
                                      tym częściej się pojawiają!
                                      • Gość: krysiaroz Re: WIKLINY ZALICZONE B4-1 :))))) IP: *.grudziadz.sdi.tpnet.pl 26.08.03, 22:28
                                        Tak to prawda, czlowiek zaczyna sie zastanawiac, bo cenzor czuwa i dopiero
                                        zaczyna robic bledy ku uciesze tegoz.
                                        • Gość: naata Re: WIKLINY ZALICZONE B4-1 :))))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.03, 08:07
                                          "blendy", błędom nierówne
                                          • chetor Re: WIKLINY ZALICZONE B4-1 :))))) 27.08.03, 08:45
                                            Ale śmiszne, ale śmiszne - uRZywajta se do woli, jak kto woli.
                                            pzdr :)))
                                            • naata Re: WIKLINY ZALICZONE B4-1 :))))) 27.08.03, 21:22
                                              za pRZyzwoleniem cenzora dobrze wiedzieć!
                                              Dawniej wiedzieliśmy, że cenzor - Chetor, nie popuści :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka