gologolo 19.03.08, 19:57 rzal mi dópe ściska... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
baabeczka Re: Łopiekuny wstyćta się... 19.03.08, 21:43 Nooo, łłopiekuny spiom snem zimowym ,fstyt, a takie spokojne forum bylo,kiedys. Łobudzta siem, synkowie, buch,bach,buch!!! Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Łopiekuny wstyćta się... 01.04.08, 09:55 Uff, ten wątek należy trzymać zawsze u góry, może zauważy który. up Odpowiedz Link Zgłoś
sto100 Re: Łopiekuny wstyćta się... 01.04.08, 10:46 gdzie sie pochowali, na jakim innym forum? Zauważą tu radosną wiosnę? Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Łopiekuny wstyćta się... 01.04.08, 11:56 Watpie, chyba gdzies w lasach siedzom a tam jeszcze gleboka zima. Ale czas na wyjscie,niedzwiedzie wychodzom z gawry,bocki juz moszcza gniazda, no jest nadzieja. ps. Matematolka ostanio nie widac,nie uczestniczyl nawet w pierwszym,wiosennym rajdzie rowerowym, a Jego stronka,szkoda slow. I tak to jest pchac sie na ochotnika. Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Łopiekuny wstyćta się... 01.04.08, 12:09 Poczytalam troche i i mam dosc. Smutek i zal. Odpowiedz Link Zgłoś
gologolo Re: Łopiekuny wstyćta się... 01.04.08, 13:16 ja mam dość bez czytania... Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Łopiekuny wstyćta się... 01.04.08, 13:31 Wyrywni i ochotnicy ponoć często szybko kończą :) Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Łopiekuny wstyćta się... 01.04.08, 19:48 Tak upasc, myslalam,ze mlodzi,ktorym tak stalismy kołem wezma sie roboty, hehe,no wzieli sie i tez poszli. Piec lat bylo tu calkiem przyjemnie, no moze niezamadrze,ale milo:-) Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Łopiekuny wstyćta się... 01.04.08, 20:09 Jakie milo, jakie niemadrze? Calkiem odwrotnie bylo, baaardzo mondrze i baaardzo niemilo (sie skonczylo) Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Łopiekuny wstyćta się... 01.04.08, 20:32 No! Zdążyłam się załapać :-) - protestuję, było miło i było mondrze! A, co! - tylko ta końcówka nie wyszła, może gdyby się wszyscy znali z "wiklin" byłoby milej...? ;-).-) ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Łopiekuny wstyćta się... 01.04.08, 21:10 Ja sie swojej koncufki wcale nie wstydza, zawsze mi wyhodzi, gdy, no wicie, trza. Ale zeby w wikliny, no nieee, mozna uskodzic ;P Odpowiedz Link Zgłoś
sto100 Re: Łopiekuny wstyćta się... 01.04.08, 21:16 myślcie, myślcie o tych tegorocznych wiklinach. Może pora zewrzeć szyki forumowe w realu. "Lubię tylko dobre towarzystwo" to z Maryli, ale i z życia. Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Łopiekuny wstyćta się... 01.04.08, 21:20 Lista obecności prawie gotowa, ino ilu ją podpisze? Odpowiedz Link Zgłoś
sto100 Re: Łopiekuny wstyćta się... 01.04.08, 21:22 a w jak dalekiej przyszłości? Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Łopiekuny wstyćta się... 01.04.08, 21:53 W maju rozkladaja wikliny, no i niech sie ociepli i bedzie wolne i juz, a potem bedzie co wspominac. Macie racje, tylko koncowka,szczegolnie niem,iecka,ale co tam i tak jest fajnie. Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Łopiekuny wstyćta się... 01.04.08, 23:53 Kochani, 1 MAJA się zbliża, będzie długi Łykend ;) Moje możliwości są coraz bardziej realne ;-) Przyznam, że stęskniłam się za Wami, i za Grajdołkiem! ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
dudi_2 Re: Łopiekuny wstyćta się... 05.04.08, 17:46 Słyszałem, że na Koziołka rowerzyści też narzekają. Odpowiedz Link Zgłoś
dudi_2 Re: Zbowidowcy! 05.04.08, 22:24 Mi się wydaje, że to tak z okazji wiosny rozpoczęcia tylko. Pozdrawiać sie i całować będą nadal gdzieś w kąciku. Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Zbowidowcy! 06.04.08, 12:50 he he... Trawolta, dlaczego "zbowidowcy"???? o zbowidowcach wiem ze słyszenia, od moich dziadków ;) Dudi_2, a co jest złego w pozdrawianiu i całowaniu się??? Chcesz? To dołącz i masz załatwione ..;) Odpowiedz Link Zgłoś
dudi_2 Re: Zbowidowcy! 06.04.08, 16:26 Natta, kwestia w tym, że nie chcę się przyłączyć do grona. Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Zbowidowcy! 07.04.08, 22:20 dudi_2 napisał: > Natta, kwestia w tym, że nie chcę się przyłączyć do grona. ..jakoś to przeżyjemy ;)) \ wziąłeś na zbyt serio Odpowiedz Link Zgłoś
trawolta Re: Zbowidowcy! 07.04.08, 17:42 > he he... Trawolta, dlaczego "zbowidowcy"???? o zbowidowcach wiem ze słyszenia, od moich dziadków ;) Naata, wiesz, że ja z sympatią o tym Zbowidzie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Zbowidowcy! 07.04.08, 22:21 trawolta napisał: > > he he... Trawolta, dlaczego "zbowidowcy"???? o zbowidowcach wiem > ze słyszenia, od moich dziadków ;) > > Naata, wiesz, że ja z sympatią o tym Zbowidzie ;) ..tak myślałam, ale nie byłam pewna ;) Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Zbowidowcy! 11.04.08, 19:16 Widze,ze Forum Grudziadz dalej robi za slup ogloszeniowy, a opiekunow to nie wzrusza. No coz, takie forum jak opiekunowie,albo odwrotnie,jak sie komu podoba. Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Zbowidowcy! 15.04.08, 21:03 Opiekunów nie rusza, ale na szczęście Vampirr ma oko na całość i bardzo dobrze. ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś