Gość: a IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.03, 16:05 zapraszam wszystkich na występ Kabaretu Moralnego Niepokoju w Grudziądzu 18.11.03 w Teatrze. Bilety w sprzedaży od przyszłego tygodnia. 1,5 godziny wspaniałej zabawy. ubaw po pachy!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
naata Re: zapraszam gorąco 08.09.03, 17:54 Dzięki piękne za zaproszenie! Dobrze wiedzieć, może??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krysiaroz Re: zapraszam gorąco IP: *.grudziadz.sdi.tpnet.pl 08.09.03, 19:22 No,no Naata obiecuje, ale my juz wiemy: obiecanki cacanki a g.... he. :-)))No i dzieki za zaproszenie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: naata Re: zapraszam gorąco IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.03, 20:45 W teatrze nie byłam całe wieki, byłoby pożyteczne z przyjemnym, no i według zapowiedzi wesoło :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: naata Re: zapraszam gorąco IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.03, 10:09 Mam nadzieję, że nie rano? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: naata Re: zapraszam gorąco IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.03, 11:49 chetor napisał: > Ale dlaczego to wtorek ??? Może Anieli??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krysiaroz Re: zapraszam gorąco IP: *.grudziadz.sdi.tpnet.pl 09.09.03, 12:13 W Grudziadzu moze byc i przed poludniem i tak malo kto chodzi do pracy, a wtorek dobry jak kazdy inny dzien. hehe ale to nie jest smieszne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: naata Re: zapraszam gorąco IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.03, 12:28 noooo chyba nie może być inny dzień??? Jak 18- tego, to wtorek. Odpowiedz Link Zgłoś
krysiaroz Re: zapraszam gorąco 11.09.03, 10:47 Ja nie, nie moja dzialka.Kabaret mam na codzien i przydaloby mi sie cos innego, chociaz sama nie wiem co, a mam wybor? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: naata Re: zapraszam gorąco IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.03, 11:49 Zawsze są dwa wyjścia he he Jak będę, to pójdę sobie a co? Lubię się pośmiać :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: zapraszam gorąco 11.09.03, 11:53 Gość portalu: naata napisał(a): > Jak będę, to pójdę sobie a co? Teraz to totalnie się uśmiałem z tego: "Jak będę..." :DDDD pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: naata Re: zapraszam gorąco IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.03, 14:49 Przestaniesz się śmiać, jak naprawdę będę :D Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: zapraszam gorąco 11.09.03, 14:53 Gość portalu: naata napisał(a): > Przestaniesz się śmiać, jak naprawdę będę :D Żeby tylko szczęki mi się nie zacisnęly ani nie pozostałe otwarte, bo miałbym trudności z popijaniem piwka ;-) Ale tak przy okazji to wtrące, że nie piwka tyskiego, jakieś lichawe to biedaczysko. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: naata Re: zapraszam gorąco IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.03, 15:04 Masz rację, ja też znam lepsze marki niż tyskie ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krysiaroz Re: zapraszam gorąco IP: *.grudziadz.sdi.tpnet.pl 11.09.03, 15:09 A ja jak zobacze Naate to sie dopiero usmieje :-)))DDDDDDDDD i nawet na kabaret pojde hehe. Chcialabym, ale czy to mozliwe? Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: zapraszam gorąco 11.09.03, 15:12 Gość portalu: krysiaroz napisał(a): > A ja jak zobacze Naate to sie dopiero usmieje :-)))DDDDDDDDD i nawet na kabaret > > pojde hehe. Chcialabym, ale czy to mozliwe? Kabaret i usmiech, na pewno możliwe. Czy Naata też ??? - nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: naata Re: zapraszam gorąco IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.03, 15:19 Czy Wy sobie tu za dużo nie natujecie? He? Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: zapraszam gorąco 11.09.03, 15:20 Bo to po to, żebyś zdążyła zrobić sobie zdjęcie na wiklinach :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: naata Re: zapraszam gorąco IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.03, 21:24 Spróbuję nawet zrobic takie samo ujęcie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: parkowy Re: zapraszam gorąco IP: 80.51.242.* 11.09.03, 21:31 Bez ns w tle to będzie jawne oszustwo.:) Swoją drogą jak możesz tak zwodzić kompanów z Grudziądza?:) mają cierpliwość.He he he I darmowy kabaret :D pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: naata Re: zapraszam gorąco IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.03, 21:57 Ja narazie nie powiedziałam, że sama bez Was w tle :) Na Kabaret chętnie i imprezę będę osobistą miała, bo to będzie 12-go :DD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krysiaroz Re: zapraszam gorąco IP: *.grudziadz.sdi.tpnet.pl 12.09.03, 21:17 Nic nie rozumiem, ale niech bedzie. Pozdrawiam hehe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: naata Re: zapraszam gorąco IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.03, 22:04 Nie martw się ja też nic nie rozumiem, ale udaję, że wiem he he he A daty to imieniny ale nie wiem czyje :)) Odpowiedz Link Zgłoś