Dodaj do ulubionych

zapraszam gorąco

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.03, 16:05
zapraszam wszystkich na występ Kabaretu Moralnego Niepokoju w Grudziądzu
18.11.03 w Teatrze. Bilety w sprzedaży od przyszłego tygodnia. 1,5 godziny
wspaniałej zabawy. ubaw po pachy!!!!!!!!!
Obserwuj wątek
    • naata Re: zapraszam gorąco 08.09.03, 17:54
      Dzięki piękne za zaproszenie!
      Dobrze wiedzieć, może???
      • Gość: krysiaroz Re: zapraszam gorąco IP: *.grudziadz.sdi.tpnet.pl 08.09.03, 19:22
        No,no Naata obiecuje, ale my juz wiemy: obiecanki cacanki a g.... he. :-)))No i
        dzieki za zaproszenie.
        • Gość: naata Re: zapraszam gorąco IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.03, 20:45
          W teatrze nie byłam całe wieki, byłoby pożyteczne z przyjemnym, no i według
          zapowiedzi wesoło :-))
          • chetor Re: zapraszam gorąco 09.09.03, 09:53
            Ale dlaczego to wtorek ???
            • Gość: naata Re: zapraszam gorąco IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.03, 10:09
              Mam nadzieję, że nie rano?
            • Gość: naata Re: zapraszam gorąco IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.03, 11:49
              chetor napisał:

> Ale dlaczego to wtorek ???
              Może Anieli???
              • Gość: krysiaroz Re: zapraszam gorąco IP: *.grudziadz.sdi.tpnet.pl 09.09.03, 12:13
                W Grudziadzu moze byc i przed poludniem i tak malo kto chodzi do pracy, a
                wtorek dobry jak kazdy inny dzien. hehe ale to nie jest smieszne.
                • Gość: naata Re: zapraszam gorąco IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.03, 12:28
                  noooo chyba nie może być inny dzień??? Jak 18- tego, to wtorek.
                  • naata Re: zapraszam gorąco 10.09.03, 23:21
                    Czy ktoś z Was idzie?
                    • krysiaroz Re: zapraszam gorąco 11.09.03, 10:47
                      Ja nie, nie moja dzialka.Kabaret mam na codzien i przydaloby mi sie cos innego,
                      chociaz sama nie wiem co, a mam wybor?
                      • Gość: naata Re: zapraszam gorąco IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.03, 11:49
                        Zawsze są dwa wyjścia he he
                        Jak będę, to pójdę sobie a co?
                        Lubię się pośmiać :-))
                        • chetor Re: zapraszam gorąco 11.09.03, 11:53
                          Gość portalu: naata napisał(a):

> Jak będę, to pójdę sobie a co?

Teraz to totalnie się uśmiałem z tego: "Jak będę..." :DDDD
                          pzdr

• Gość: naata Re: zapraszam gorąco IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.03, 14:49
                            Przestaniesz się śmiać, jak naprawdę będę :D
                            • chetor Re: zapraszam gorąco 11.09.03, 14:53
                              Gość portalu: naata napisał(a):

> Przestaniesz się śmiać, jak naprawdę będę :D

Żeby tylko szczęki mi się nie zacisnęly ani nie pozostałe otwarte, bo miałbym
                              trudności z popijaniem piwka ;-) Ale tak przy okazji to wtrące, że nie piwka
                              tyskiego, jakieś lichawe to biedaczysko.
                              pzdr
                              • Gość: naata Re: zapraszam gorąco IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.03, 15:04
                                Masz rację, ja też znam lepsze marki niż tyskie ...
                                • Gość: krysiaroz Re: zapraszam gorąco IP: *.grudziadz.sdi.tpnet.pl 11.09.03, 15:09
                                  A ja jak zobacze Naate to sie dopiero usmieje :-)))DDDDDDDDD i nawet na kabaret
                                  pojde hehe. Chcialabym, ale czy to mozliwe?
                                  • chetor Re: zapraszam gorąco 11.09.03, 15:12
                                    Gość portalu: krysiaroz napisał(a):

> A ja jak zobacze Naate to sie dopiero usmieje :-)))DDDDDDDDD i nawet na
                                    kabaret
                                    >
                                    > pojde hehe. Chcialabym, ale czy to mozliwe?

Kabaret i usmiech, na pewno możliwe. Czy Naata też ??? - nie wiem.
                                    • Gość: naata Re: zapraszam gorąco IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.03, 15:19
                                      Czy Wy sobie tu za dużo nie natujecie? He?

• chetor Re: zapraszam gorąco 11.09.03, 15:20
                                        Bo to po to, żebyś zdążyła zrobić sobie zdjęcie na wiklinach :)
                                        • Gość: naata Re: zapraszam gorąco IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.03, 21:24
                                          Spróbuję nawet zrobic takie samo ujęcie :)
                                          • Gość: parkowy Re: zapraszam gorąco IP: 80.51.242.* 11.09.03, 21:31
                                            Bez ns w tle to będzie jawne oszustwo.:) Swoją drogą jak możesz tak zwodzić
                                            kompanów z Grudziądza?:) mają cierpliwość.He he he I darmowy kabaret :D
                                            pzdr
                                            • Gość: naata Re: zapraszam gorąco IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.03, 21:57
                                              Ja narazie nie powiedziałam, że sama bez Was w tle :)
                                              Na Kabaret chętnie i imprezę będę osobistą miała, bo to będzie 12-go :DD
                                              • Gość: krysiaroz Re: zapraszam gorąco IP: *.grudziadz.sdi.tpnet.pl 12.09.03, 21:17
                                                Nic nie rozumiem, ale niech bedzie. Pozdrawiam hehe.
                                                • Gość: naata Re: zapraszam gorąco IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.03, 22:04
                                                  Nie martw się ja też nic nie rozumiem, ale udaję, że wiem he he he
                                                  A daty to imieniny ale nie wiem czyje :))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka