Dodaj do ulubionych

Jutro koncert (Majówkowy) na Błoniach

01.05.08, 11:23
Centrum Kultury Teatr jak zawsze nie zaskakuje. Tym razem będziemy
mieli sposobność „posłuchać” zespołów, które specjalizują się w
niemiłosiernym przynudzaniu i wyciu do księżyca. Osobom, które
jednak mimo wszystko zamierzają wybrać się na Błonie proponuję
zabrać odpowiednią ilość % lub przybywać w wyznaczone miejsce tuż po
konsumpcji.

Tym razem wystąpią: Golec u'Orkiestra, Tomasz Makowiecki Band,
Wallstreet i Zydeco Flow.

Tutaj jest próbka możliwości tych najbardziej znanych:
Zydeco Flow
www.youtube.com/watch?v=NPnCFuezngIWallstreet
www.wallstreet.tnb.pl/news.php

Szerzej na ten temat można przeczytać w „Majówkowym przewodniku”
dostępnym tutaj:
www.pomorska.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20080430/GRUDZIADZ01/530929644

Obserwuj wątek
    • naata Re: Jutro koncert (Majówkowy) na Błoniach 01.05.08, 13:45
      ;-)
    • sturmovik11 Re: Jutro koncert (Majówkowy) na Błoniach 07.05.08, 08:50
      Drogi Arogancie. Dlaczego piszesz że Centrum Kultury Teatr "jak zawsze nie
      zaskakuje"? Tryskasz super pomysłami i masz duży budżet na imprezy? Poza tym
      specyfika imprez masowych - w tym przypadku pleneru - wymaga zaspokojenia gustów
      wielu różnych odbiorców. Nie jest łatwo usatysfakcjonować wszystkich. Zideco
      Flow i Wallstreet jako support są nieźli. Większość grudziądzkich kapel miała
      zajęte terminy i wybór dwóch powyższych kapel uważam za trafiony. Makowiecki i
      Golce świetnie się wzajemnie wypełniły. I co najciekawsze, mimo deszczu zagrali
      wyśmienicie i ludzie nieźle się bawili. I daj spokój z tymi %...
      • trawolta Re: Jutro koncert (Majówkowy) na Błoniach 12.05.08, 20:15
        Daj spokój, chłopiec nie rozróżnia znaczenia słów "arogant" i
        ignorant".
        • dudi_2 Re: Jutro koncert (Majówkowy) na Błoniach 12.05.08, 20:26
          Trawolta ma rację. Aroganta wyczułem po pierwszym jego poscie.
          Arogantów należy ignorować.
        • arogant Re: Jutro koncert (Majówkowy) na Błoniach 26.05.08, 09:38
          Oczywiście,że masz rację Trawolta, zresztą wszyscy ją macie. Z tego
          miejsca chciałbym Was moi drodzy przeprosić za mój post ;)

"De gustibus non disputandum est" więc nie mów mi k... co jest
          dobre, a co złe...

"Daj spokój" z tymi chłopcami Trawolta bo pewnie rozprawiasz o nich
          nocami :)

• hatra Re: Jutro koncert (Majówkowy) na Błoniach 28.05.08, 12:02
            www.polskawalczaca.com/viewforum.php?f=32
          • trawolta Re: Jutro koncert (Majówkowy) na Błoniach 01.06.08, 18:47
            Masz problem z tym, że nazwałem Cię chłopcem? Czujesz się
            dziewczynką uwięzioną w ciele niedocenianego przez otoczenie
            chłopca?
            Używaj sobie śmiało zatem na tym forum, może Ci to tylko pomóc...
            • arogant Re: Jutro koncert (Majówkowy) na Błoniach 03.06.08, 10:51
              "Czujesz się dziewczynką uwięzioną w ciele niedocenianego przez
              otoczenie chłopca?"

Prawie dobrze - dziewczynką zaklętą w węża.

"Używaj sobie śmiało zatem na tym forum"

Faktycznie - nieśmiało korzystam z tego forum.

Odchodząć od tematu tylko się ośmieszasz, ale to Twoja sprawa ,)

• trawolta Re: Jutro koncert (Majówkowy) na Błoniach 05.06.08, 22:51
                I jeszcze to "nie mów mi k....a etc" - co to ma być? Pasikowski dla
                ubogich?
                No ale cieszę się, że oceny już wystawione i masz dużo czasu na
                komputer. Wychodź jednak czasami na dwór, nawiązuj kontakty, nie
                musisz być socjopatą całe życie.
                Pozdrawiam
                • arogant Re: Jutro koncert (Majówkowy) na Błoniach 07.06.08, 19:54
                  "No ale cieszę się, że oceny już wystawione i masz dużo czasu na
                  komputer. Wychodź jednak czasami na dwór, nawiązuj kontakty, nie
                  musisz być socjopatą całe życie."

Każdy odpowiada za siebie-chyba,że wszystkich oceniasz swoją miarą ,)

Swoją drogę jestem ciekawy kiedy zmądrzejesz i przestaniesz się
                  pogrążać.

• trawolta Re: Jutro koncert (Majówkowy) na Błoniach 07.06.08, 21:47
                    Co synek, błyskotliwych ripost nie możemy znależć w guglach, co?
                    • arogant Re: Jutro koncert (Majówkowy) na Błoniach 20.06.08, 08:41
                      Faktycznie Ty błyszczysz, ale jak skorodowane auto-nie dość ,że
                      grasz na tą samą nutę to jeszcze przy tym cholernie fałszujesz.
                      Dzięki ,że przypomniałeś mi o googlach - poszukam tam może coś na
                      temat spustoszenia , które poczyniło w tym czymś na szyji co u
                      siebie nazywasz gową.
                      • trawolta Re: Jutro koncert (Majówkowy) na Błoniach 20.06.08, 17:42
                        "Błyszczysz jak skorodowane auto" - co to ma być za hiperbola - to
                        już wolałem jak jechałeś parodią Pasikowskiego...

I pisze się "szyi", synek...
                        • arogant Re: Jutro koncert (Majówkowy) na Błoniach 21.06.08, 09:49
                          Słusznie,)znalazłeś literówkę – odkrycie na miarę Krzysia Kolumba,
                          teraz pewnie dumny jesteś z siebie. Cieszę się, że mogłem dać Ci tą
                          satysfakcję.
                          • trawolta Literówka? 21.06.08, 13:21
                            "Pacjęt" - to też literówka?
                            forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=225&w=80859157&v=2&s=0
                            Pewnie, że jestem z siebie dumny. Dzięki temu nie muszę leczyć
                            swoich kompleksów na forach internetowych atakując cały świat wkoło
                            i myśląc "ale jestem zajeb...cie kontrowersyjny". Wystarczy mi co
                            jakiś czas ponabijać się z takich półinteligentów jak Ty, no ale
                            każdy ma jakieś słabości.

I mówi się "tę satysfakcję", synek...
                            • arogant Re: Literówka? 21.06.08, 19:34
                              To akurat zwykłe roztargnienie-każdemu może się zdarzyć popełnić
                              jakieś tam błędy.
                              Mnie się akurat zawsze spieszy i pewnie tego przyczyna. Zresztą nie
                              muszę Ci się specjalnie tłumaczyć.

"Wystarczy mi,(tutaj przez roztargnienie zapomniałeś przecinka,) co
                              jakiś czas ponabijać się z takich półinteligentów jak Ty, no ale
                              każdy ma jakieś słabości."

Gratuluję wyszukanego poczucia humoru.

Ja jestem trochę bardziej ambitny, dlatego ten koncert mi nie
                              przypadł do gustu, ale jeśli tego nie potrafisz pojąć to trudno.

Wątek oficjalnie uważam za zamknięty.
                              • trawolta Re: Literówka? 22.06.08, 12:55
                                W kwestii ortografii i interpunkcji: nie pogrążaj się, tam nie ma
                                być przecinka. Rozwijasz się też, jak widzę w kwestii kreatywnej
                                składni:"Mnie się akurat zawsze spieszy i pewnie tego przyczyna".
                                Co, słabo pisze się tupiąc nóżkami i zaciskając piąstki?

W kwestii koncertu: Tobie cały świat nie przypada do gustu, nic Ci
                                się nie podoba, ani koncert, ani szpital, ani czyjś problem z
                                komputerem - jesteś po prostu upierdliwie marudną jednostką
                                społeczną.

Dlatego w kwestii zamknięcia wątku: nawet się nie łudź, ja Ci nie
                                odpuszczę, czekam na dalsze Twoje wynurzenia. Jestem reakcją
                                otaczającego Cię świata na Twoje do niego nastawienie...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka