Gość: krysiaroz IP: *.grudziadz.sdi.tpnet.pl 11.09.03, 15:25 Tychy znowu na pierwszej stronie, moze przedtem nie zwracalam tak uwagi, ale teraz co spojrze, to Tychy. Naata, tez w ciekawym miescie mieszkasz. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: naata Re: Tychy znowu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.03, 15:44 W przeciwieństwie do starego zasiedziałego Grudziądza, Tychy to przekrój ludności z całej Polski. No to i życie musi być barwniejsze i rózniaste. Jest coraz niebezpieczniej to fakt. Strach wyjść wieczorem na ulice, sama mam przykre doświadczenie. Choć ludzie tu różnorodnego pochodzenia, są mili, otwarci i goscinni nad wyraz. Grudziądz jednak jest miastem z atmosferą, i to jest to, czego brakuje mi od zawsze w Tychach. Miasto sypialnia z blokowiskami. Za następne dwadzieścia lat na pewno sie zmieni, juz teraz jest coraz przyjemniej, więcej zieleni, kolorów. Znika szarzyzna i brud. No to na tyle i jeszcze pozdrewienia z TychÓw :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: parkowy Re: Tychy znowu IP: 80.51.242.* 11.09.03, 22:07 ... no i te autobusy na szelkach.Echhhh:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: naata Re: Tychy znowu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.03, 22:10 No i te autobusy, nie jezdżę tom zapomniała :) Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Opole także 12.09.03, 09:54 Jak podają uczniowie w Opolu potraktowali chamsko nauczycielkę. Na szczęście rekacja dyrekcji była natychmiastowa - klasa została zawieszona. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: naata Re: Opole także IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.03, 10:23 Przechodzi ludzkie pojęcie, co sie dzieje z naszą młodzieżą. To należy nagłaśniać i karać, koniec z chamstwem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krysiaroz Re: Opole także IP: *.grudziadz.sdi.tpnet.pl 12.09.03, 20:40 Teraz okazuje sie pelno maltretowanych nauczycieli, czy to jest normalne czy my zawsze musimy przeginac albo maltretowani uczniowie, albo nauczyciele, niedlugo dojda rodzice , bo dzieci juz byly, przemoc w szkole, w rodzinie , gdzie jeszcze ?, rozrabia sie przed sejmem, pubem i na ulicy, nikt nic nie wie, nikt nie zwraca uwagi, nikt sie tym nie przejmuje. Policja patroluje z samochodu a straz miejska ugania sie za zle parkujacym kierowca i tak juz od kilku lat i na efekty nie trzeba bylo dlugo czekac, a teraz naprawic ?, jak ? co musi sie wydazyc, zeby zrozumiec, ze to bezstresowe wychowywanie teraz przysparza nam tyle stresu. A Grudziadz ze swoim klimatem, jak piszesz, jest rownie uciazliwy szczegolnie w srodmiesciu wieczorowa pora, i pewnie niczym nie rozni od Tychow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: naata Re: Opole także IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.03, 23:14 Z ciekawości czytam różne rzeczy i wpadłam na zwierzenia, młodych 15-to latków. Doznałam lekkiego szoku. Dragi, gandzia, browar i seks na maxa! Wszystko, tylko nie nauka, starzy to debile i w tym tonie do końca... Ja się pytam, gdzie są rodzice???? A co robi młodzież na lekcjach religii??? Śmieszą mnie dyskusje na temat, czy uświadamiać młodzież w szkole, czy nie? Może trochę więcej normalności, bez hipokryzji, pruderii i zakłamania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krysiaroz Re: Opole także IP: *.grudziadz.sdi.tpnet.pl 13.09.03, 14:02 Rodzice maja swoje sprawy, kto by sie tam dziecmi przejmowal. Czasem sie ciesze, ze stara jestem i moje mam dorosle, ale wnuki rosna i co nas czeka ? zgroza jak o tym mysle.:-((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: naata Re: Opole także IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.03, 15:22 Nie jesteś, stara, wyglądasz super, wnuki moga sie cieszyć z taaaakiej babci... No, trochę Ci pokadziłam, z okazji niedzieli :-))) Odpowiedz Link Zgłoś