Dodaj do ulubionych

Tychy znowu

IP: *.grudziadz.sdi.tpnet.pl 11.09.03, 15:25
Tychy znowu na pierwszej stronie, moze przedtem nie zwracalam tak uwagi, ale
teraz co spojrze, to Tychy. Naata, tez w ciekawym miescie mieszkasz.
Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: naata Re: Tychy znowu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.03, 15:44
      W przeciwieństwie do starego zasiedziałego Grudziądza, Tychy to przekrój
      ludności z całej Polski. No to i życie musi być barwniejsze i rózniaste.
      Jest coraz niebezpieczniej to fakt. Strach wyjść wieczorem na ulice, sama mam
      przykre doświadczenie. Choć ludzie tu różnorodnego pochodzenia, są mili,
      otwarci i goscinni nad wyraz. Grudziądz jednak jest miastem z atmosferą, i to
      jest to, czego brakuje mi od zawsze w Tychach. Miasto sypialnia z blokowiskami.
      Za następne dwadzieścia lat na pewno sie zmieni, juz teraz jest coraz
      przyjemniej, więcej zieleni, kolorów. Znika szarzyzna i brud.
      No to na tyle i jeszcze pozdrewienia z TychÓw :)
      • Gość: parkowy Re: Tychy znowu IP: 80.51.242.* 11.09.03, 22:07
        ... no i te autobusy na szelkach.Echhhh:)
        • Gość: naata Re: Tychy znowu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.03, 22:10
          No i te autobusy, nie jezdżę tom zapomniała :)
    • chetor Opole także 12.09.03, 09:54
      Jak podają uczniowie w Opolu potraktowali chamsko nauczycielkę. Na szczęście
      rekacja dyrekcji była natychmiastowa - klasa została zawieszona.
      • Gość: naata Re: Opole także IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.03, 10:23
        Przechodzi ludzkie pojęcie, co sie dzieje z naszą młodzieżą.
        To należy nagłaśniać i karać, koniec z chamstwem!
        • Gość: krysiaroz Re: Opole także IP: *.grudziadz.sdi.tpnet.pl 12.09.03, 20:40
          Teraz okazuje sie pelno maltretowanych nauczycieli, czy to jest normalne czy my
          zawsze musimy przeginac albo maltretowani uczniowie, albo nauczyciele, niedlugo
          dojda rodzice , bo dzieci juz byly, przemoc w szkole, w rodzinie , gdzie
          jeszcze ?, rozrabia sie przed sejmem, pubem i na ulicy, nikt nic nie wie, nikt
          nie zwraca uwagi, nikt sie tym nie przejmuje. Policja patroluje z samochodu a
          straz miejska ugania sie za zle parkujacym kierowca i tak juz od kilku lat i na
          efekty nie trzeba bylo dlugo czekac, a teraz naprawic ?, jak ? co musi sie
          wydazyc, zeby zrozumiec, ze to bezstresowe wychowywanie teraz przysparza nam
          tyle stresu. A Grudziadz ze swoim klimatem, jak piszesz, jest rownie uciazliwy
          szczegolnie w srodmiesciu wieczorowa pora, i pewnie niczym nie rozni od Tychow.
          • Gość: naata Re: Opole także IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.03, 23:14
            Z ciekawości czytam różne rzeczy i wpadłam na zwierzenia, młodych 15-to latków.
            Doznałam lekkiego szoku. Dragi, gandzia, browar i seks na maxa! Wszystko, tylko
            nie nauka, starzy to debile i w tym tonie do końca...
            Ja się pytam, gdzie są rodzice???? A co robi młodzież na lekcjach religii???
            Śmieszą mnie dyskusje na temat, czy uświadamiać młodzież w szkole, czy nie?
            Może trochę więcej normalności, bez hipokryzji, pruderii i zakłamania.

• Gość: krysiaroz Re: Opole także IP: *.grudziadz.sdi.tpnet.pl 13.09.03, 14:02
              Rodzice maja swoje sprawy, kto by sie tam dziecmi przejmowal. Czasem sie
              ciesze, ze stara jestem i moje mam dorosle, ale wnuki rosna i co nas czeka ?
              zgroza jak o tym mysle.:-(((
              • Gość: naata Re: Opole także IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.03, 15:22
                Nie jesteś, stara, wyglądasz super, wnuki moga sie cieszyć z taaaakiej babci...
                No, trochę Ci pokadziłam, z okazji niedzieli :-)))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka