Dodaj do ulubionych

.000 :((((

IP: *.pl / 195.136.126.* 20.09.03, 14:21
Wiecie co , wstyd , wstyd, wstyd - czyż to nie od nas grudziadzan zależy to
ilu jest mieszkańców w naszym mieście ,ranking spadł poniżej 100tyś - wstyd-
bierzcie sie do roboty ludziki :]]]]]]
pozdro
Obserwuj wątek
    • Gość: naata Re: & & #35 62100;.000 :(((( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.03, 15:14
      Pewnie ludziki chętne są, ino z tą kasą na dzieci wychowanie ciężkawo...
      A szkoda, szkoda! Nadzieja w młodych! Kiedyś małżeństwo/często, choć nie
      zawsze/ zaczynało sie od potomka :)) Były do tego raty MM, i jakoś się
      ciągnęło, od pierwszego do pierwszego :)
      Teraz nie ma ani pierwszego ani środka. A prognozy dobre były, mozna było się
      rozwinąć? Teraz tylko nadzieja została, wiara czyni cuda he he he
      • Gość: krysiaroz Re: & & & #35 35 62100;.000 :(((( IP: *.grudziadz.sdi.tpnet.pl 20.09.03, 15:37
        Nie ma nawet kredytu dla mlodych malzenstw, a i ZUS tepi i dyskryminuje kobiety
        w ciazy, no co Ty na to maxen, pewnie Ciebie to juz nie dotyczy? Mnie tez
        szkoda, ze sie tak zmniejszamy, ale dotyczy to calej Polski. Takie
        czasy.Pozdrawiam i zycze sporo wnukow.
        • Gość: maxen Re: & & & & #35 35 35 62100;.000 :(((( IP: *.pl / 195.136.126.* 20.09.03, 15:58
          Ej ej bez takich ,taki stary to ja nie jestem ,mój pierwszy syn to dopiero
          gdzieś tak za 8 -10 lat a drugi jeszcze malutki :]]]] pozdro
          • Gość: krysiaroz Re: & & & & & #35 35 35 35 62100;.000 IP: *.grudziadz.sdi.tpnet.pl 20.09.03, 16:16
            A to przepraszam, musisz wiec sam brac sie do roboty, a nie siedziec przed
            kompem i zone denerwowac. :-)))
            • Gość: maxen Re: & & & & & & #35 35 35 35 3 IP: *.pl / 195.136.126.* 20.09.03, 16:35
              RAczej wy niewiasty pochwalcie się swoimi osiągnięciami ,mnie narazie dwójka
              wystarczy - swój obowiązek wobec miasta wykonałem :]]]]]]
              • Gość: naata Re: & & & & & & & #35 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.03, 18:01
                ha-ha-ha ... bez emocji ale śmieszne:)
                To prawda, że moja córka ma za złe, że nie ma brata:), ale i kiedyś nie było
                w "modzie" mieć po "drużynie piłkarskiej" :))
                Mnie, osobiście, podobaja się rodziny wielodzietne,
                musi być super miec ileś tam braci lub sióstr i wesoło musi byc , a jak :)
                Dobrze jest, jak to, wszystko zaplanowane i szczęśliwe przede wszystkim,
                gorzej, jak z przypadku i w biedzie, a dzieci nie potrafia egzekwować swoich
                praw, niestety! Czasami wydaje się, że ludziki nie bardzo wiedza po co maja
                mózgi, a myślenie dolnymi partiami nie przynosi, zazwyczaj pożytku. Nasze
                sierocińce "mówią" same za siebie! Oby ich nie było!!!
                Pokutuje w społeczności powiedzenie; dał Pan dzieci, da i na dzieci!
                Jak widać, nie daje! :(((

• Gość: krysiaroz Re: & & & & & & IP: *.grudziadz.sdi.tpnet.pl 20.09.03, 18:20
                  Chcialby wiedziec, co, ?Hehe ale mamy to z glowy, plan wykonany nawet we
                  wnukach. :-)
                  • Gość: parkowy Re: & & & & & IP: 80.51.242.* 20.09.03, 18:36
                    I po co ten cały raban?Zapowiada się długa i ciężka zima,górnicy strajkują.
                    Zobaczycie latem wysyp nowych grudziądzan.:))
                    • Gość: naata Re: & & & & IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.03, 19:10
                      Po górnikach??? ;-))
                    • Gość: maxen Re: & & & & IP: *.pl / 195.136.126.* 20.09.03, 19:15
                      parkowy jak obiecuje - pożiwiom obaczym :P
                      • Gość: naata Re: & & & & IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.03, 19:28
                        Życzę przychówku pięknego, na chrzciny zapraszajcie, grzybki nazbierane latoś
                        przydadzą się do toastow, a co! Jakby w razie, coś? Starszych pytajcie a rady
                        mamy niezawodne, sprwadzone ;-))
                        • Gość: maxen Re: & & & & IP: *.pl / 195.136.126.* 21.09.03, 12:21
                          No pewnie ,pytajcie pytajcie - chętnie odpowiem ,doradzę ,pomogę:]]]]]]
                          • Gość: naata Re: :-)) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.03, 22:19
                            Wierzymy,ale pytać nie będziemy, młodsi do roboty, Maxen przewodnikiem i
                            poparciem! Życzymy, rozmnożenia oczywiście! A co! ;- )))
                            • luzak83 Re: :-)) 21.09.03, 22:39
                              slabo wam idzie w miescie wtedy
                              u nas w zeszlym roku bylo wiecej urodzin niz zgonow zadziwiajace
      • Gość: naata Re: & & & #35 35 62100;.000 :(((( Hmmmm IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.03, 08:58
        Zastanawia mnie to bardzo, ja tego nie pisałam???
        • chetor Re: & & & & #35 35 35 62100;.000 :(((( Hmm 22.09.03, 09:15
          Co ??? - znowu jakieś spiski ??? :((
          Naata - dalej ciężko mi zrozumieć DLACZEGO SIĘ NIE LOGUJESZ ???
          Skoro coś tam znowu "nie Twojego" wyłapujesz to się loguj wreszcie. Jak
          dziecko, jak dziecko.
          pzdr
          • naata Re: zalogowana 22.09.03, 09:34
            chetor napisał:

> Co ??? - znowu jakieś spiski ??? :((
            > Naata - dalej ciężko mi zrozumieć DLACZEGO SIĘ NIE LOGUJESZ ???
            > Skoro coś tam znowu "nie Twojego" wyłapujesz to się loguj wreszcie. Jak
            > dziecko, jak dziecko.
            > pzdr
            no czuję się teraz jak pacholę,musisz tak przy ludziach?? :(
            A co nam daje logowanie? :)
            • chetor Re: zalogowana 22.09.03, 10:45
              naata napisała:

> no czuję się teraz jak pacholę,musisz tak przy ludziach?? :(
              > A co nam daje logowanie? :)

Nie wiem co nam daje. Wiem co daje mi :)
              Skoro się loguję, i tylko ja znam swoje hasło, to wtedy piszę to co piszę, jako
              JA i nikt inny. Tylko jakiś admin mógłby podszywać się pod nicka, no ale to już
              byłoby przestępstwem z jego strony. Ale nadal lubisz jeszcze popisywać pod
              innym nickiem, nieprawdaż "ona"?
              pzdr
              • naata Re: zalogowana 22.09.03, 10:57
                Lubię "oną" choć taka dziwaczka z niej,przyzwyczaiłam się, czy to żle?
                Nie ukrywam jej, może ją tez zaloguje? :)
    • Gość: JOL Re: & & #35 62100;.000 :(((( IP: 2.4.STABLE* / 213.17.161.* 22.09.03, 13:29
      Ja też przyczyniłem się do spatku pogłowia w Grudziądzu ... wywiozłem rodzinę w
      miejsce gdzie można zarobić ( godziwie )na utrzymanie 4-osobowej rodziny ...
      jako nauczyciel nie miałem zbyt ciekawej wizji, więc podjąłem ryzyko no i teraz
      mogę sobie pozwolić na kupno np. kolejnego mieszkania... mam wielki sentyment
      do mojego miasta rodzinnego i czasami je odwiedzam, ale życie to nie bajka ...(
      a szkoda )...
      • Gość: krysiaroz Re: & & & #35 35 62100;.000 :(((( IP: *.grudziadz.sdi.tpnet.pl 22.09.03, 13:53
        Bardzo milo z Twojej strony Jol, ze zawitales, a ze wyemigrowales? trudno kazdy
        jak sobie posciele tak sie wyspi, wiec nie ma czemu sie dziwic. Pracy nie ma i
        wyjazd za chlebem popieram. Ciesze sie ze nie zapominasz o swoim miescie i nie
        narzekasz. Pozdrawiam wiec i zagladaj tu czasem.
      • Gość: krysiaroz Re: & & & #35 35 62100;.000 :(((( IP: *.grudziadz.sdi.tpnet.pl 22.09.03, 13:55
        Naata, zaloguj juz ta ONA i bedzie spokoj, a jaki Chetor bedzie zadowolony, o
        kurcze ja tez zapomnialam sie zalogowac.hehe :-)))
        • ona_1 Re: & & & & #35 35 35 62100;.000 :( <-----co to je 22.09.03, 14:04
          Właśnie się zalogowałam za naty "pozwoleniem" :)
          i pozdrawiam wszystkich Grudziądzan, tych na "wyjeździe" też :)
          • Gość: krysiaroz Re: & & & & & #35 35 35 35 62100;.000 IP: *.grudziadz.sdi.tpnet.pl 22.09.03, 15:18
            Naata Ty to masz zdrowie, ja dzisiaj nie mam czasu, ciagle mi ktos przeszkadza
            i nie moge sie wglebic w te naatowe sprawy ale :-)))
            • naata Re: miejsce na temat :))) 23.09.03, 17:00
              Ale co???
              • Gość: krysiaroz Re: miejsce na temat :))) IP: *.grudziadz.sdi.tpnet.pl 23.09.03, 18:08
                Juz nie pamietam hehe pzdr.
      • Gość: maxen Re: & & & #35 35 62100;.000 :(((( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.03, 19:57
        Życie to nie "je bajka" ,to "je bitwa" hehehehehehehe święte słowa pozdr

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka