IP: 80.51.242.* 23.09.03, 21:24
Ostatnie przesłuchania komisji Jakubowskiej biją na głowę dotychczasowe
reality show.Mamy wszystko co potrzeba gawiedzi : kłamstwa,porażki,a nawet
kabaret.Ciekawi mnie kto kogo przetrzyma.Jakubowska Milera ,czy odwrotnie.
Trzeba być ślepym i głuchym aby nie widzieć jak kłamstwa pierwszej damy
sld rzutują na notowania ,i tak niskie rządu,a premiera w szczególności.
No,ale jeśli ktoś woli być kokietowanym niż rządzić...:))
pzdr
Obserwuj wątek
    • naata Re: Lwica SLD 23.09.03, 21:52
      A Michnik jej mówił....he he he
      • Gość: krysiaroz Re: Lwica SLD IP: *.grudziadz.sdi.tpnet.pl 23.09.03, 22:14
        Wlasnie. Oni wszyscy sobie wszystko mowia, a i tak robia swoje. A nasz kochany
        Michnik juz nie moze sie doczekac, jak bedzie przesluchiwany przez inna lwice
        innej obrony i czeka na cos w oczach? hehe, ot kabaret lepszy od moralnego
        niepokoju, szkoda tylko, ze my w tym zyjemy. Musze konczyc, zeby Chetor sie nie
        pogubil hehe :-)
        • Gość: naata Re: Lwica SLD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.03, 22:29
          Hmmm, Mnichnik faktycznie dziwnie wyglądał i podenerwowany jakiś, może
          inspirująco? he he he A lwica, zdolna bestia obszczekała sie nawet przed
          Ziobrem, że Marii nie wspomnę! he he
          Ja tego już dawno poważnie nie biorę, pogubiłam się maleńko, a prosta ze mnie
          kobitka i co, ja tam będę sobie łepetyne łamać?? he he he
          • Gość: krysiaroz Re: Lwica SLD IP: *.grudziadz.sdi.tpnet.pl 23.09.03, 22:41
            Tam sie juz wszyscy pogubili, nawe Rokita mial dzisiaj na TVN 24 nietega mine,
            no i jeszcze ten wyrozniony Ziobro, tez nie wiem czy smiac sie czy plakac, ale
            chyba smiac. Pozdrawiam.
            • Gość: naata Re: Lwica SLD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.03, 22:52
              Nieee, dzisiaj "uwiódł" mnie Lewanda, niesamowity, podskakiwal, oj! Zioberko
              miał szczęscie, ze na wizji był. he he he Mam nadzieję, że ludzie od kabaretów
              nie zasypują gruszek w 'sejmie" i nie tylko? he he he
              • chetor Re: Lwica SLD 24.09.03, 09:56
                Zaczyna to wyglądać rzeczywiście na coraz bardziej zagmatwaną historyję. Rola
                Michnika zaczyna być dwuznaczna(?), chyba, że AJ kłamie za każdym otwarciem
                tych nadętych i wymalowanych ust.
                Popatrzcie na zdolności socjotechniczne tej grupy: miller, nikolski, czarzasty,
                kwiatkowski, jakubowska, wagner. Ta sama dobra komunistyczna szkola.
                Ta sam arogancja, kłamanie w żywe oczy, buta itd, itp.
                • Gość: naata Re: Lwica SLD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.03, 10:13
                  Cherorze masz rację, nijak ma sie to do deklaracji, do obietnic przedwyborczych.
                  Teraz, nawet maski pozdejmowali, a "ona" w zestawieniu ze swoim upodobaniem do
                  przebierania się... hmmmm...szkoda słów.
                • krysiaroz Re: Lwica SLD 24.09.03, 10:13
                  BEZCZELNOSC, ale to trzeba miec we krwi i za grosz przyzwoitosci, tego tez
                  trzeba ostatnio ze swieca szukac. :-(((
                  • Gość: parkowy Re: Lwica SLD IP: 80.51.242.* 24.09.03, 10:18
                    Od rana w radio klepią o poświęceniu lwicy.Ma to podobno uratować siedzenie
                    Milera.Dziennikarze prognozują bezkarność całej sitwy z Rywinem na czele,mimo,
                    że on tylko jest płotką.
                    pzdr
                    • chetor Re: Lwica SLD 24.09.03, 10:22
                      Tak, i to wymalowane bezguście pójdzie pewnie w ambasadory. Skąd my to znamy ???
                      • Gość: parkowy Re: Lwica SLD IP: 80.48.150.* 25.09.03, 07:12
                        Po zeznaniach Celińskiego mamy pełną jasność.Jakubowska sfałszowała pismo do
                        Milera w sprawie szefowania komisji medialnej.Wymieniono wreszcie nazwiska
                        osób redagujących ustawę medialną.Już od pół roku wszyscy wiemy o kogo chodzi.:)
                        Wreszcie,udowodniono kłamswa i matactwa Jakubowskiej.Skończy się na dymisji
                        lwicy czy Miler również poleci?
                        • chetor Re: Lwica SLD 25.09.03, 09:18
                          Chyba miałem rację wymieniając całą grupę super bezczelnych. A Celiński jeszcze
                          zachował resztę odwagi cywilnej, i sumienia ?!
                          • naata Re: Lwica SLD 25.09.03, 09:27
                            Chciałabym wyjechać, daleko, daleko...ale gdzie???
                            • Gość: krysiaroz Re: Lwica SLD IP: *.grudziadz.sdi.tpnet.pl 25.09.03, 11:35
                              Co Ty Naata, po co?, gdzie tak matacza pieknie jak u nas, no i mataczenie na
                              porzadku dziennym, wszyscy matacza, nikt nie poleci i beda mataczyc dalej.
                              Jakie to fajne slowo sie przyjelo: mataczenie podoba mi sie:-)
                              • Gość: naata Re: Lwica SLD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.03, 11:54
                                No nie wszyscy, bo ja nie mataczę, a i Wy, przekonana jestem, że tez nie. :)
                                • Gość: parkowy Re: Lwica SLD IP: 80.51.242.* 25.09.03, 16:30
                                  Gość portalu: naata napisał(a):

> No nie wszyscy, bo ja nie mataczę, a i Wy, przekonana jestem, że tez nie. :)
                                  --------------------------------------------------------------------------------
                                  Przepraszam.Już,już chciałem szpilę włożyć,ale obiecałem,że więcej nie będę.
                                  Na razie...:)))
                                  • Gość: naata Re: Lwica SLD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.03, 17:08
                                    Parkowy, czy Ty chcesz wpędzić mnie w depresje???
                                    Masz jakieś pytania, wal śmiało, wyjawię Ci conieco.
                                    Jestem szczera do bólu :))
                                    • Gość: krysiaroz Re: Lwica SLD IP: *.grudziadz.sdi.tpnet.pl 25.09.03, 19:42
                                      No i dobrze Parkowy. Tak trzymaj.Ale Naata wie, ze kto sie czubi ten sie lubi.
                                      Dzisiaj do nas zawital taki chlodniejszy chlod, kurcze jak ja lubie cieplo ale
                                      nie za.
                                      • Gość: parkowy Re: Lwica SLD IP: 80.48.150.* 26.09.03, 08:55
                                        Gość portalu: krysiaroz napisał(a):

> No i dobrze Parkowy. Tak trzymaj.Ale Naata wie, ze kto sie czubi ten sie lubi.
                                        ----------------------------------------------------------------------------
                                        No to przyznaj Naata,Lubisz mnie?:))
                                        • Gość: naata Re: Lwica SLD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.03, 09:07
                                          Widzę dobry humor? z "rańca":)
                                          A lwica z SLD, dalej, książkę czyta he he he
                                          • Gość: parkowy Re: Lwica SLD IP: 80.48.150.* 26.09.03, 09:21
                                            ...znaczy nie lubi.:(((
                                            Jak to było w tej piosence Kombi :Nie wierz nigdy kobiecie,dobrą radę ci dam,
                                            nic gorszego na świecie nie przytrafia się nam...
                                            • chetor Re: Lwica SLD 26.09.03, 09:35
                                              Lubi ale się droczy, jak to ślonska grudziądzanka :)
                                              pzdr
                                              • Gość: parkowy Re: Lwica SLD IP: 80.51.242.* 26.09.03, 09:52
                                                chetor napisał:

> Lubi ale się droczy, jak to ślonska grudziądzanka :)
                                                > pzdr
                                                ---------------------------------------------------------
                                                Pewnie nie lubi... i kurcze ,za co?
                                                • naata Re: Lwica SLD 26.09.03, 10:07
                                                  Kombi, zdaje się, śpiewają też inne piosenki...
                                                  Ja, znam szczególną co, to o facecie jest, ale nie bedę "śpiewała" :)
                                                • Gość: krysiaroz Re: Lwica SLD IP: *.grudziadz.sdi.tpnet.pl 27.09.03, 14:58
                                                  I tak od lwicy SLD poprze slaska grudziadzanke do Kombi, czyli wszystko
                                                  spiewajaco oprocz wiedzy czy Naata lubi Parkowego hehe zmyslna jest ta
                                                  grudziadzanka z "Tych"
                                                  • Gość: o n a Re: Lwica SLD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.03, 16:24
                                                    He he he he Czy to nie widać, że lubię Parkowego??? Tylko po znajomości nie
                                                    uwidaczniam asertywności i prawdziwego charakterku. :))Ale czasem trudno mi się
                                                    powstrzymać, jak, gdzie indziej się '"wdzięczy', a włsne forum zaniedbuje. :D
                                                  • Gość: krysiaroz Re: Lwica SLD IP: *.grudziadz.sdi.tpnet.pl 29.09.03, 23:20
                                                    Ot to to masz racje, nie poruszamy powaznych tematow, a inne go nie interesuja,
                                                    ale tak przez caly dzien powaznie, nie chce sie!!, trzeba sie dobrze
                                                    przygotowac przed snem.:-)
                                                  • Gość: naata Re: Lwica SLD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.03, 23:32
                                                    Jak to??? Nie poruszamy poważnych tematów? :-)
                                                    Aż kapie tu od polityki, problemów społecznych, choćby i dziś??
                                                    No ale, jak nie to nie... :)
                                                  • Gość: krysiaroz Re: Lwica SLD IP: *.grudziadz.sdi.tpnet.pl 29.09.03, 23:41
                                                    No wlasnie dopiero dzis, a Parkowy akurat ma nocke.hehe
                                                  • Gość: naata Re: Lwica SLD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.03, 23:46
                                                    Jak Go znam, napisze "z rańca" he he he Lubi, tak, odpoczywać po pracy :))
                                                  • Gość: parkowy Re: Lwica SLD IP: 80.51.242.* 30.09.03, 00:10
                                                    Nocki jak na razie skończyłem.Męczę się przed kompem,już ledwo patrzę na ślepka.
                                                    pzdr
                                                  • Gość: naata Re: Lwica SLD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.03, 00:39
                                                    A wcześnie musisz wstać? Ja tez już kończę, na lwicę sie nie nadaję he he he
                                                    pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka