Gość: Max IP: 80.51.243.* 24.10.03, 19:12 Stary Człowiek a może. Papież zażartował. Słyszałem jak powiedział aby biskupi żyli w ubóstwie i otworzyli się dla biednych. Kawał milenijny hihihi... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
parkowy Re: KAWAŁ MILENIJNY 24.10.03, 20:49 No tak,już widzę purpuratów postępujących jak matka Teresa.:) Może sprzedadzą swoje merce i podzielą się z biednymi...:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Max Re: KAWAŁ MILENIJNY IP: 80.51.243.* 25.10.03, 18:57 Gdyby czerwono-czarni wierzyli w to co głoszą jako słowo boże, to może by się otwierali na biedaków, ale oni tylko mówią i apelują. Z matką Teresą to proszę ostrożnie, to była maszynka do robienia pieniędzy na tle biedy i nędzy. Ponoć na biedzie, nędzy i śmieciach można się dorobić fortuny. Czyż czerwono-czarni na biedzie i nędzy nie robią fortuny? Śmieciami jeszcze się nie zainteresowali, ale to kwestia czasu. Odpowiedz Link Zgłoś
magikos Re: KAWAŁ MILENIJNY 26.10.03, 13:34 Skoro im tak zazdrościsz MAX to czemu nie wdziejesz szat w kolorach domyślnych ? :-/ - każdy z nas wybierał w pewnym momencie drogę życia nikt Ci nie bronił iść tą samą drogą co oni.Wiem wiem zaraz powiesz ,że Ty jesteś uczciwy i nie będziesz dorabiał sie na biednych , no to jeśli jestem tym ,który może sie w peirsi uderzyć i powiedzieć ,że jest bez grzechu - to gratuluję i cieszę sie ,że znam chociash poprzez forum kogoś tak doskonałego :]]]]]]]] pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: toja Re: KAWAŁ MILENIJNY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.03, 18:35 Magixos]]]]]]]]]]]]] a nie piszesz sie na spotkanie poniedzialkowe?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Max Re: KAWAŁ MILENIJNY IP: 80.51.243.* 26.10.03, 19:41 Zgadzam się z Tobą. Ale księdzem nie mogłem zostać przez dupę. A było to tak. Jak byłem dzieckiem to dorośli widzieli we mnie przyszłego księdza. Ja w to uwierzyłem i chciałem nim zostać. Ale spytałem się mojej babci, babciu czy ksiądz ma dupę? Babcia odpowiedziała mi, nie Maxiu, ksiądz nie ma dupki. Było mnie wstyd, bo ja dupę miałem. Nie przyznawałem się do tego, ale w swej dziecięcej naiwności swoich marzeń nie zrealizowałem. Żałuję tego, ale co zrobić. Nie jednemu karierę w życiu dupa złamała. Mówię to Tobie w zaufaniu tylko nikomu tego nie opowiadaj. Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: toja Re: KAWAŁ MILENIJNY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.03, 20:07 Najgorzej Max, jak dupa przesloni horyzont, to i myslenie gorsze, bywaj! Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: KAWAŁ MILENIJNY 27.10.03, 08:29 Max skacze po różnych forach, ostatnio bywa u nas, i lubi zamącić. Dlaczego nie mąci więcej u siebie? Niech mu Świecie lekkie będzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: naata Re: KAWAŁ MILENIJNY IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.10.03, 15:57 Muszę przyznać, że temat... hmm, no nie wiem, naprawdę niewiem co napisać... Odpowiedz Link Zgłoś