Dodaj do ulubionych

KAWAŁ MILENIJNY

IP: 80.51.243.* 24.10.03, 19:12
Stary Człowiek a może. Papież zażartował. Słyszałem jak powiedział aby
biskupi żyli w ubóstwie i otworzyli się dla biednych. Kawał milenijny
hihihi...
Obserwuj wątek
    • parkowy Re: KAWAŁ MILENIJNY 24.10.03, 20:49
      No tak,już widzę purpuratów postępujących jak matka Teresa.:) Może sprzedadzą swoje merce i podzielą się z biednymi...:)))
      • Gość: Max Re: KAWAŁ MILENIJNY IP: 80.51.243.* 25.10.03, 18:57
        Gdyby czerwono-czarni wierzyli w to co głoszą jako słowo boże, to może by się
        otwierali na biedaków, ale oni tylko mówią i apelują. Z matką Teresą to proszę
        ostrożnie, to była maszynka do robienia pieniędzy na tle biedy i nędzy. Ponoć
        na biedzie, nędzy i śmieciach można się dorobić fortuny. Czyż czerwono-czarni
        na biedzie i nędzy nie robią fortuny? Śmieciami jeszcze się nie zainteresowali,
        ale to kwestia czasu.
        • magikos Re: KAWAŁ MILENIJNY 26.10.03, 13:34
          Skoro im tak zazdrościsz MAX to czemu nie wdziejesz szat w kolorach
          domyślnych ? :-/ - każdy z nas wybierał w pewnym momencie drogę życia nikt Ci
          nie bronił iść tą samą drogą co oni.Wiem wiem zaraz powiesz ,że Ty jesteś
          uczciwy i nie będziesz dorabiał sie na biednych , no to jeśli jestem
          tym ,który może sie w peirsi uderzyć i powiedzieć ,że jest bez grzechu - to
          gratuluję i cieszę sie ,że znam chociash poprzez forum kogoś tak
          doskonałego :]]]]]]]] pozdrawiam
          • Gość: toja Re: KAWAŁ MILENIJNY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.03, 18:35
            Magixos]]]]]]]]]]]]] a nie piszesz sie na spotkanie poniedzialkowe??
          • Gość: Max Re: KAWAŁ MILENIJNY IP: 80.51.243.* 26.10.03, 19:41
            Zgadzam się z Tobą. Ale księdzem nie mogłem zostać przez dupę.
            A było to tak. Jak byłem dzieckiem to dorośli widzieli we mnie przyszłego
            księdza. Ja w to uwierzyłem i chciałem nim zostać. Ale spytałem się mojej
            babci, babciu czy ksiądz ma dupę? Babcia odpowiedziała mi, nie Maxiu, ksiądz
            nie ma dupki. Było mnie wstyd, bo ja dupę miałem. Nie przyznawałem się do tego,
            ale w swej dziecięcej naiwności swoich marzeń nie zrealizowałem. Żałuję tego,
            ale co zrobić. Nie jednemu karierę w życiu dupa złamała. Mówię to Tobie w
            zaufaniu tylko nikomu tego nie opowiadaj. Pozdr.
            • Gość: toja Re: KAWAŁ MILENIJNY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.03, 20:07
              Najgorzej Max, jak dupa przesloni horyzont, to i myslenie gorsze, bywaj!
              • magikos Re: KAWAŁ MILENIJNY 26.10.03, 20:26
                MAX Ty dupku - bez urazy :]]]]]]]]
                • chetor Re: KAWAŁ MILENIJNY 27.10.03, 08:29
                  Max skacze po różnych forach, ostatnio bywa u nas, i lubi zamącić. Dlaczego nie
                  mąci więcej u siebie? Niech mu Świecie lekkie będzie.
                  • Gość: naata Re: KAWAŁ MILENIJNY IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.10.03, 15:57
                    Muszę przyznać, że temat... hmm, no nie wiem, naprawdę niewiem co napisać...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka