Dodaj do ulubionych

nowa KAWIARENKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

25.10.03, 21:07
to nie jest, wbrew pozorom, tekst sponsorowany
w G. będzie nowa kawiarenka, przy wyjeżdzie z Klasztornej
piszę o tym, bo łaknę, jak przysłowiowa kania, miłych miejsc w naszym
mieście, i strasznie jestem ciekawa, jak tam będzie...
w okienku kartki:"otwarcie wkrótce"
ja życzę wszystkiego najlepszego!
Obserwuj wątek
    • magikos Re: nowa KAWIARENKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 26.10.03, 12:40
      no to w sumie bedzie trzecia w tej okolicy :]]] życzę powodzenia również
      • Gość: toja Re: nowa KAWIARENKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.03, 18:33
        Nie moge sie zorientowac, gdzie to bedzie. Natomiast w okolicy Tarpna nie ma
        zadnej????? Pomozcie!
        • magikos Re: nowa KAWIARENKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 26.10.03, 20:31
          Hej toja , a przy petli tramwajowej :-/ -coś tam chyba było w takim małym
          budyneczku :]]]]] pozdro i wytrwałości w poszukiwaniach
    • joan76 Re: nowa KAWIARENKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 26.10.03, 19:58
      na wprost wyjazdu z Klasztornej, Aleja 23go Stycznia- blisko zjazdu do Wisły
      • Gość: toja Re: nowa KAWIARENKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.03, 21:07
        A to pewnie tam, gdzie byly telefony komorkowe. To caly kawalek od rynku, ale
        punkt fajny. Joan 76 to pewnie rocznik, nie wiek?hehe :-) Kolo petli Magikos ,
        jest tylko petla i szczere pole i Piast slawny, ale dzieki.
        • parkowy Re: nowa KAWIARENKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 27.10.03, 16:15
          Będąc ostatnim razem nie zajrzałem do żadnej.;)Może ktoś napisze jakie są warunki,ceny itp.
          pzdr
          • Gość: toja Re: nowa KAWIARENKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.03, 21:51
            Nie mam pojecia , nie korzystalam, ale przechodze codziennie kolo jednej przy
            Panskiej i widze bardzo przyzwoite warunki, mila, skupiona atmosfere, sporo
            zieleni ale cen nie znam,obznajomie sie i dam znac.
        • joan76 Re: nowa KAWIARENKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 27.10.03, 22:41
          Gość portalu: toja napisał(a):

> A to pewnie tam, gdzie byly telefony komorkowe. To caly kawalek od rynku,
          ale
          > punkt fajny. Joan 76 to pewnie rocznik, nie wiek?hehe :-) Kolo petli
          Magikos ,
          > jest tylko petla i szczere pole i Piast slawny, ale dzieki.
          Piast już niestety umarł... proszę o minutę ciszy
          szczerze mówiąc - nigdy tam nie byłam, no może z rodzicami w PRL, bo mieliśmy
          blisko z Dąbrowki:)))
    • joan76 Re: nowa KAWIARENKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 27.10.03, 22:19
      z ostatniej chwili: KAFETERIA - bo tak się to nowe miejsce nazywa, już działa,
      w oknach dużo świec i gorący pomarańcz na ścianach, albo to moja wyobrażnia
      mnie poniosła, jutro sprawdzę
      Toja, rozszyfrowałaś mnie, niestety (może nie powinnam przyznawać się, w tym
      wieku...)
      a propos knajpki na Pańskiej, kiedyś to było mołe miejsce, ale już być przestało
      szef za dużo doliczał do rachunku...
      pozdrowionka
      • Gość: toja Re: nowa KAWIARENKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.03, 22:30
        Dzieki za nowosci. Juz sie balam, ze bedziesz weekendowa. Oczywiscie jutro z
        ciekawosci pojde obejrzec te kafeterie. Pozdrawiam i nie przejmuj sie cyframi.
      • Gość: parkowy Re: nowa KAWIARENKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 80.48.150.* 27.10.03, 22:38
        Kiedyś uśmiałem się setnie wchodząc do cyberkafejki.Nazwa przybytku sugeruje w ofercie kawę,oprócz dostępu do netu,ma się rozumieć.:) Osóbka szefującą kafejce zrobiła oczęta jak spodki na moją prośbę o kawę właśnie.Skończyło się na filiżance kawy (dla mnie),będącej w osobistym użytkowaniu owej osóbki.:)) Denerwująca (czytaj rozpraszająca)dla mnie była obecność gromady dzieciaków grających między sobą w jakąś gierkę.Po za tym może być.
        pzdr
        • Gość: toja Re: nowa KAWIARENKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.03, 22:46
          Z tego wynika, ze osobne powinny byc dla dzieci i dla kawoszy hehe Ja jednak
          najbardziej lubie w domu.
          • Gość: parkowy Re: nowa KAWIARENKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 80.51.242.* 27.10.03, 22:49
            Z klawiatury mi to wyjęłaś.:)Nie ma jak w domku.Jednak czasem brakuje człekowi tej nieuchwytnej atmosfery,zwłaszcza kiedy nikt nie wrzeszczy za plecami.
            pzdr
            • joan76 Re: nowa KAWIARENKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 27.10.03, 22:55
              a ja lubię zająć stolik przy oknie, pomyśleć, pomarzyć, umówić się z tym czy
              innym, mieszkałam trochę w innych miejscach i brakuje mi małych kafejek,
              koniesznie bez hiptechnastolatków
              dobranoc
            • Gość: toja Re: nowa KAWIARENKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.03, 22:55
              Ja spadam. Tyle wrazen na dzisiaj wystarczy. Zycze dobrej nocy i milych snow.
              • parkowy Re: nowa KAWIARENKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 27.10.03, 22:58
                Zostałem sam!!!????:)))
                • naata Re: nowa KAWIARENKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 28.10.03, 17:23
                  W Tarpnie,koło pętli była ale już nie ma. Siedzę, właśnie w jednej koło rynku,
                  w ciepłym ale płaszczu, ręce mam skostniałe i chyba juz więcej nie dam rady
                  pisać...:(
                  Pomarzyłam przed chwilą o gorącej kawie z expresu i chce mi się natychmiast do
                  domu...Jak, tak dalej pójdzie to, mój pobyt szybko się skróci, bo na laptopa
                  nie mam :-))A na poważnie,słabiutko, niestety!
                  • Gość: toja Re: nowa KAWIARENKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.03, 22:57
                    Przeciez mowilam, a od rynku do mnie kroczek i ciepla kawa sie znajdzie, choc
                    nie z ekspresu, i na pewno nie bedziesz siedziala w plaszczu.:-)))
                    • Gość: toja Re: nowa KAWIARENKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.03, 12:42
                      Przypominam !!!
                      • Gość: naata Re: nowa KAWIARENKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.10.03, 19:19
                        Dziękuję serdecznie Toju miła. Jutro na króciutko wpadnę ;))
    • joan76 Re: nowa KAWIARENKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 29.10.03, 21:11
      zainteresowanych pragnę powiadomić, że na razie jest zimno, ale niebawem
      załączą ogrzewanie
      jest miło i kameralnie, choć ciasno
      w sumie ok, nawet bardzo
      • Gość: toja Re: nowa KAWIARENKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.03, 12:29
        Dzieki za wiesci o odzew, jeszcze nie bylam, troche wiecej zajec przed sobota,
        ale po niedzieli wszystko wroci do normy. Pozdrawiam
        • Gość: naata Re: nowa KAWIARENKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.10.03, 19:56
          Dlatego tez nie zawracam głowy odwiedzinami i myślę podobnie, po niedzieli
          wróci wszystko do normy. Będę mogła spokojnie odwiedzic Toję ;-)
          A do spotkania pozdrówki serdeczne.
          Joan, może my obok siebie siedzimy??? Oprócz mnie nie ma tutaj starszych he he
          he
          • parkowy Re: nowa KAWIARENKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 30.10.03, 20:24
            Zaczynają się pożegnania wikendowe? Swoją drogą to ciekawe,Naata siedzi obok Joan...no no.:))Może już się poznały przed poznaniem?:)
            • Gość: toja Re: nowa KAWIARENKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.03, 22:22
              Naata, a czekalam dzisiaj na Ciebie, fotograf przygotowany i nawet miejsce
              wybral. Moze jednak masz racje na spokojnie po niedzieli. Pozdrawiam
              • chetor Re: nowa KAWIARENKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 31.10.03, 08:04
                Naata krąży, krąży, robi rozpoznanie. Powrót do przeszłości ?!
                • Gość: toja Re: nowa KAWIARENKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.03, 12:14
                  Mysle, ze tak tez czasem trzeba Pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka