Dodaj do ulubionych

Dyktando!!!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.03, 21:48
Szykujecie sie na jutrzejsze dyktando?. Ciekawa jestem jak nam pojdzie.
Pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • Gość: naata Re: Dyktando!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.03, 00:20
      Trzymam kciuki za "moich", tzn. za Was ;-))
      Starać się poprawnie pisać, to nie znaczy język polski znać!
      Z polonistami w szranki stawać??? To prawie śmieszne!
      A co najśmieszniejsze? Liczyć na wygraną! he he he
      Przecież mówiłam, że skromna jestem.....
      • Gość: toja Re: Dyktando!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.03, 12:28
        No i jak poszlo? myslicie, ze dobrze, jeszcze nie ma tekstu do wydrukowania.
        Jednak na ptakach to ja sie zupelnie nie znam i nie licze na dobry wynik, ale
        pobawic sie mozna. Pozdrawiam
        • Gość: naata Re: Dyktando!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.03, 19:01
          Toju... gdzie ja tam? :))
          • Gość: toja Re: Dyktando!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.03, 19:54
            Wstyd sie przyznac, ale ornitologiem nie jestem, wiec powiem a co tam 18
            byczkow, dosyc waznych hehe
            • Gość: naata Re: Dyktando!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.03, 20:08
              To i tak nieźle! :))Można pogratulować :)) Ja miałabym O wiele więcej hehe
              • chetor Re: Dyktando!!! 18.11.03, 09:12
                Te dyktanda to już sztuka dla sztuki oraz świetna zabawa. Miałe zawalony dzień,
                że nie udało mi się tego pisać. Czytałem potem w necie i powaliły mnie te
                ptaszyska ;-)
                • naata Re: Dyktando!!! 18.11.03, 10:27
                  A ja myślałam, że brałeś udział?
                  • parkowy Re: Dyktando!!! 18.11.03, 13:50
                    Nie pisałem,tylko słuchałem w radio.:)Nasze ptaszki pisze się w tak oryginalny sposób,więc należało się ich spodziewać.
                    • Gość: toja Re: Dyktando!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.03, 18:34
                      No i wytlumaczeni jak to panowie. Ale zalujcie, bo zabawa super, nawet nie
                      wiedzialam, ze takie ptaszki mamy.No nic, do nastepnego roku.
                      • chetor Re: Dyktando!!! 18.11.03, 21:43
                        Gdy to potem poczytałem to też się uśmiałem. Ale żeby wygrał ktoś z Bszczy? On
                        musiał być jakiś przyjezdny z okolicy ;-)
                        • Gość: toja Re: Dyktando!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.03, 21:49
                          Nie mozesz strawic, wiedzialam, do tego jako jedyny napisal bezblednie, a niech
                          cie, to jest wyczyn, a moze amator ptaszkow?
                          • chetor Re: Dyktando!!! 19.11.03, 08:27
                            Gość portalu: toja napisał(a):

> Nie mozesz strawic, wiedzialam, do tego jako jedyny napisal bezblednie, a
                            niech
                            >
                            > cie, to jest wyczyn, a moze amator ptaszkow?

Nie takich z Bszczy trawiłem, to i jego strawię, tym bardziej, że bezbłędny ;-
                            )))
                        • naata Re: Dyktando!!! 18.11.03, 22:13
                          chetor napisał:

> Gdy to potem poczytałem to też się uśmiałem. Ale żeby wygrał ktoś z Bszczy?
                          On
                          > musiał być jakiś przyjezdny z okolicy ;-)

Nie martw się Chetorku! Tu jestes królem gramatyki i nie tylko i ciesz się! A
                          co!? Tamten co wygrał nie ma szans - u nas! He he he he
                          A swoją droga, niezły taki egzamin!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka