Gość: toja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.03, 21:48 Szykujecie sie na jutrzejsze dyktando?. Ciekawa jestem jak nam pojdzie. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: naata Re: Dyktando!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.03, 00:20 Trzymam kciuki za "moich", tzn. za Was ;-)) Starać się poprawnie pisać, to nie znaczy język polski znać! Z polonistami w szranki stawać??? To prawie śmieszne! A co najśmieszniejsze? Liczyć na wygraną! he he he Przecież mówiłam, że skromna jestem..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: toja Re: Dyktando!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.03, 12:28 No i jak poszlo? myslicie, ze dobrze, jeszcze nie ma tekstu do wydrukowania. Jednak na ptakach to ja sie zupelnie nie znam i nie licze na dobry wynik, ale pobawic sie mozna. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: naata Re: Dyktando!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.03, 19:01 Toju... gdzie ja tam? :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: toja Re: Dyktando!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.03, 19:54 Wstyd sie przyznac, ale ornitologiem nie jestem, wiec powiem a co tam 18 byczkow, dosyc waznych hehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: naata Re: Dyktando!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.03, 20:08 To i tak nieźle! :))Można pogratulować :)) Ja miałabym O wiele więcej hehe Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Dyktando!!! 18.11.03, 09:12 Te dyktanda to już sztuka dla sztuki oraz świetna zabawa. Miałe zawalony dzień, że nie udało mi się tego pisać. Czytałem potem w necie i powaliły mnie te ptaszyska ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
parkowy Re: Dyktando!!! 18.11.03, 13:50 Nie pisałem,tylko słuchałem w radio.:)Nasze ptaszki pisze się w tak oryginalny sposób,więc należało się ich spodziewać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: toja Re: Dyktando!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.03, 18:34 No i wytlumaczeni jak to panowie. Ale zalujcie, bo zabawa super, nawet nie wiedzialam, ze takie ptaszki mamy.No nic, do nastepnego roku. Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Dyktando!!! 18.11.03, 21:43 Gdy to potem poczytałem to też się uśmiałem. Ale żeby wygrał ktoś z Bszczy? On musiał być jakiś przyjezdny z okolicy ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: toja Re: Dyktando!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.03, 21:49 Nie mozesz strawic, wiedzialam, do tego jako jedyny napisal bezblednie, a niech cie, to jest wyczyn, a moze amator ptaszkow? Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Dyktando!!! 19.11.03, 08:27 Gość portalu: toja napisał(a): > Nie mozesz strawic, wiedzialam, do tego jako jedyny napisal bezblednie, a niech > > cie, to jest wyczyn, a moze amator ptaszkow? Nie takich z Bszczy trawiłem, to i jego strawię, tym bardziej, że bezbłędny ;- ))) Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Dyktando!!! 18.11.03, 22:13 chetor napisał: > Gdy to potem poczytałem to też się uśmiałem. Ale żeby wygrał ktoś z Bszczy? On > musiał być jakiś przyjezdny z okolicy ;-) Nie martw się Chetorku! Tu jestes królem gramatyki i nie tylko i ciesz się! A co!? Tamten co wygrał nie ma szans - u nas! He he he he A swoją droga, niezły taki egzamin! Odpowiedz Link Zgłoś