naata 20.11.03, 18:59 A jednak przewidywania sie sprawdzają!!! Oczywiście winne gorące lato i susza! A ile zarobią "biznesmeni"???? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
chetor Re: Chleb już droższy! 20.11.03, 21:56 Chleb nie jest tak potrzebny do życia jak xxxx ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: toja Re: Chleb już droższy! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.03, 22:40 Chleb nie jest zdrowy w USA maleje spozycie chleba, bo za duzo grubasow chodzihehe, jak to wszystko do wszystkiego mozna dorobic.Idzie moda na nie jedzenie chleba, pewnie sie dostosuje.:-) Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Chleb już droższy! 20.11.03, 23:12 Wytłumaczcie to, tym co go nie mają?..Matka (wdowa) wychowująca piecioro dzieci oswiadczyła, że często nie ma w domu chleba... Czasem mam wyrzuty sumienia, że mam psa i on ma pewnie lepiej, jak niektóre z dzieci! Cholera by to wzięła!Co mamy jeszcze zrobić by nie mieć wyrzutów sumienienia? Głodno spać chodzić? Chodzić po zapomogi? Za dobrze nam się dzieje, bo reszta ledwo dycha!? To może przestańmy płacic podatki! Sami weźmy się za rządzenie, pogońmy tą tłuszczę darmozjadów!? Nie dopuśćmy by za nasze ciężko zapracowane pieniądze wozili sobie dupy brykami na które ich nie stać! Zamiast kserokopiarek kupmy dzieciom komputery do szkół! Owsiak nie musi ratowac służby zdrowia. Niech organiuje koncerty, wycieczki dla młodziezy by zwiedzała i wiedziała! Co mamy jeszcze do stracenia? Ju z nic! Lem powiedział, że cieszy sie że Go za 20- 30 lat nie będzie, bo czeka nas katastrofa! Ale nie trzeba byc Lemem by to zauważyć. To juz się zaczęło dziać!!! Ja mam dosyć... Odpowiedz Link Zgłoś