Dodaj do ulubionych

Nieobecność.....

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.03, 19:50
...usprawiedliwiona. Nie wiem czy uda się wysłać tą wiadomość? Mam wirusa i
nie wiem co to jest? Konieczne czyszczenie komputera. Cały czas próbuję.
Jak tylko będzie OK. dam znać!
Pozdrawiam B4 i tych , którzy nas lubią. ;))))
Obserwuj wątek
    • Gość: toja Re: Nieobecność..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.03, 22:11
      Tez sobie mysle co sie dzieje? ale troche sie domyslalm, bo mnie tez niedlugo
      szlag trafi, ale to z innych powodow. Pozdrawiam i trzymaj sie.
      • Gość: naata Re: Nieobecność..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.03, 01:06
        Nie denerwuj się nie warto, życie jest piękne ;-))
        Jak będę w G-dzu poplotkujeny,ok.? :)
        Pozdrawiam i też się trzymaj.
        • Gość: parkowy Re: Nieobecność..... IP: 80.48.150.* 25.11.03, 06:50
          Sądziłem,że już się dawno uporałaś,czy to jakiś nowy?Na wirusy najlepsza setka i pod gorącą pierzynę.:))
          • naata Re: Nieobecność..... 25.11.03, 08:30
            Ciągle ten sam, nie da się go wykopać :) Dialery znikaja i po pewnym czasie się
            uaktywniają.:)
            • chetor Re: Nieobecność..... 25.11.03, 09:04
              Ponieważ nie zostały do końca usunięte.
              • Gość: naata Re: Nieobecność..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.03, 09:10
                Ale jak to zrobić, wczoraj w nocy był juz spokój a rano przy włączeniu znoooowu!
                • chetor Re: Nieobecność..... 25.11.03, 10:49
                  Do tego potrzeba człeka z pewną wiedzą w tym temacie. Sama chyba nie dasz rady.
                  • Gość: toja Re: Nieobecność..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.03, 12:49
                    My oczywiscie mamy wiedze, tylko nie na ten temat, prawda Naata? Moze jakas
                    naleweczka pomoze, przy okazji o tym pogadamy:-)))
                    • chetor Re: Nieobecność..... 25.11.03, 13:14
                      A jaaaaaaa? Mi też pomagają nalewki ;-)))
                      • Gość: naata Re: Nieobecność..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.03, 13:22
                        Toja, zapewne myslała o tym, by przy naleweczce trochę wiedzy od Ciebie
                        uzyskać.;-)))
                        • Gość: toja Re: Nieobecność..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.03, 13:34
                          Chetorku, zeby cos od Ciebie wyciagnac, pewnie bym caly zapas zuzyla hehe ale
                          na kieliszeczek tego czy owego pewnie bedzie okazja.
                          • chetor Re: Nieobecność..... 26.11.03, 10:02
                            Gość portalu: toja napisał(a):

> Chetorku, zeby cos od Ciebie wyciagnac, pewnie bym caly zapas zuzyla hehe ale
                            > na kieliszeczek tego czy owego pewnie bedzie okazja.

I tu masz rację :]]]] CAAAŁY ZAPAS ;)))))
                            • Gość: naata Re: Nieobecność..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.03, 12:06
                              Po to są zapasy :}}}}}
                              • toja50 Re: Nieobecność..... 26.11.03, 12:19
                                O nie, naleweczke sie pije po kieliszeczku, i delektuje i smakuje i wacha i
                                mlaska i wola jeszczeeeeeee, przynajmniej taka, jak robi moja polowa, miaaaaamm.
                                • parkowy Re: Nieobecność..... 27.11.03, 07:15
                                  Skoro mojemu imiennikowi tak smakuje,proszę i o mnie nie zapominać!:]]
                                • chetor Re: Nieobecność..... 27.11.03, 18:51
                                  Po kielonku, po kusztyczku ale
                                  ...
                                  ...
                                  ...
                                  ...
                                  ...
                                  ...
                                  ...
                                  ...
                                  ...
                                  ...
                                  ...
                                  ...
                                  ...
                                  DUŻY MOŻE WIĘĘĘĘCEEEEEJJJJJ !!!! ;-))))
                                  pzdr
                                  • naata Re: Nieobecność..... 27.11.03, 20:33
                                    Według wzrostu??? Ale starsi mają pierwszeństwo! ;-))))
                                    • parkowy Re: Nieobecność..... 27.11.03, 20:38
                                      jak w/g wzrostu to ja mogę naj więcej.:)
                                      • toja50 Re: Nieobecność..... 27.11.03, 23:01
                                        aA wedle wagi? No kto ? Ale widze, ze macie humor dzisiaj, fajnie bo niedlygo
                                        grudzien i wiosna. Pogoda piekna, tylko spacerowac, ale po co?
                                        • allexaandra Re: Nieobecność..... 27.11.03, 23:29
                                          W/g wagi to chyba ja??? Ałaaaaa!!! ;-))
                                          • naata Re: Nieobecność..... 27.11.03, 23:35
                                            O, widze jakieś zakompleksione stworzenie?;) Ciekawe, kto to się chce do
                                            nalewki podłączyć? ;-)))
                                            • parkowy Re: Nieobecność..... 28.11.03, 10:03
                                              No to produkuj tę naleweczkę Toju.:))
                                              • naata Re: Nieobecność..... 28.11.03, 13:39
                                                A jaką naleweczkę? Miałam :( ostatnio z orzchów włoskich. miammmm :)
                                                • toja50 Re: Nieobecność..... 28.11.03, 14:00
                                                  Parkosiu, ona juz dojrzewa i czeka na mile towarzystwo, bo tylko takie moja
                                                  druga polowa uznaje. Cala jesien zbiera, zalewa, miesza i tak wkolo, a potem
                                                  smakuje i mowi aaaaaachhh i, ze dobra, hehehe. Naatko z roznosci, ale nie
                                                  wydradze, bo nie bedzie o czym mowic a to cala ceremonia hahahaha
                                                  • naata Re: Nieobecność..... 28.11.03, 14:10
                                                    Mam zaplanowana naleweczkę z pestek cytryn(duuużo tych cytryn być musi), ponoć
                                                    ma nawet właściwości odmładzające ;-)) Ale nie ma jak 'odmłodzenie duchowe" w
                                                    wyborowym towarzystwie.;-)))) Ojej! Ale tu się słodko robi he he he
                                                  • toja50 Re: Nieobecność..... 28.11.03, 14:36
                                                    Byle nie przy " wyborowej " hehe
                                                  • naata Re: Nieobecność..... 28.11.03, 14:41
                                                    Dobra "wyborowa" z lodem i cytrynka i czyms jeszcze, nie jest zła ;-)))))
                                                    Gorzej z czystą, pitą, gdzies tam. he he he he he
                                                  • chetor Re: Nieobecność..... 28.11.03, 15:33
                                                    ToJu, jeśli Foto uważa nas za miłe towarzystwo, to powiedz mu ode mnie, że ma
                                                    na pewno rację :))) Jako 100% facet nie może się mylić ;))) My też go za
                                                    takiego uważamy.
                                                    Gdyby był obcym dla Ciebie moglibyśmy stanowić B5, a tak zostaje B4, no
                                                    ewentualnie +0,5 ;))
                                                    I jakem Chetor - powołuje się nowe ugrupowanie B4,5 :)))
                                                    pzdr

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka