Dodaj do ulubionych

Witam szanownych forumowiczów.

27.11.03, 23:16
Jestem tutaj nowa, mam nadzieję, ze sie poznamy?
Mam sentyment do Grudziadza.Pozdrowienia dla wszystkich, szczególnie "Ich
Czworo"!!! :D
Obserwuj wątek
    • toja50 Re: Witam szanownych forumowiczów. 27.11.03, 23:50
      Dzieki za pozdrowienia , milo Cie tu widziec, i oby na obiecankch sie nie
      skonczylo:-)))
      • allexaandra Re: Witam szanownych forumowiczów. 28.11.03, 00:01
        Dziękuje za przywitanie! myśłam,że sie nie doczekam, obiecuje że bedę zaglądać
        o ile to możliwe... :)))) mam ograniczony dostęp do komputerka!!! bo mam w domu
        takiego jednego nałoga! ;) pozdrawiam
        • qba26 Re: Witam szanownych forumowiczów. 28.11.03, 08:08
          Także Cię witam, ale nie wypowiadaj się zbyt dosłownie bo Cię wytną :-)
          • parkowy Re: Witam szanownych forumowiczów. 28.11.03, 10:15
            witam nową forumowiczkę.:) Qba zlituj się.
            • naata Re: Witam szanownych forumowiczów. 28.11.03, 13:31
              Młoda jeszcze, ale piwko chyba lubi.:)
              Ciekawe czy będzie nam tu "pyskować"? ;-)))
              Byle na temat i z kulturą! No nie Quba? ;-)))
            • qba26 Re: Witam szanownych forumowiczów. 28.11.03, 13:44
              no co tylko ostrzegam!!! :-)
              niech wie co jej wolno a co nie, bo jak nie to ... :-)
              • qba26 Re: Witam szanownych forumowiczów. 28.11.03, 13:47
                a o piciu i pisaniu o pijaństwie też niech zapomni bo...ciach, ciach :-)
                zresztą zacytuję tu również jedno z qltowych powiedzeń wodza na "c" - ROZMOWA
                KONTROLOWANA! :-)
                • toja50 Re: Witam szanownych forumowiczów. 28.11.03, 13:52
                  Jeszcze raz witam serdecznie i chce powiedziec, ze bardzo podoba mi sie nazwa
                  Ich czworo. A piwko na pewno wypijemy na wiklinach, prawda Kubusiu. Nawet nie
                  wiesz jak milo mi sie czyta dzisiaj Ciebie. Jestem pewna, ze sie przyzwyczaisz
                  i bedzie gut. Pozdrawiam.
                  • allexaandra Re: Witam szanownych forumowiczów. 29.11.03, 00:35
                    toja50 napisała:

> Jeszcze raz witam serdecznie i chce powiedziec, ze bardzo podoba mi sie nazwa
                    > Ich czworo. A piwko na pewno wypijemy na wiklinach, prawda Kubusiu. Nawet nie
                    > wiesz jak milo mi sie czyta dzisiaj Ciebie. Jestem pewna, ze sie
                    przyzwyczaisz
                    > i bedzie gut. Pozdrawiam.

Toju, dziękuje za tak miłe przywitanie. Mam nadzieje, że będe miała okazję być
                    na tych słynnych wiklinach, wiele bobrego o nich słyszałam! :)))))
                    pozdrawiam serdecznie
    • chetor Re: Witam szanownych forumowiczów. 28.11.03, 16:07
      Witam również serdecznie i mam nadzieję, że na dłużej albo zawsze :)))
      Skoro nazwałaś nas Ich Czworo czyli B4, tzn., że wczytałaś się w nasze forum.
      Nie przejmuj się docinkami Qbusi. Zastał jeden raz wycięty i poszło mu w
      pięty. Obrażał ludzi ze Świecia a to nie jest na tym forum rzeczą normalną.
      Pozdrawiam serdecznie i liczę na kilka wskazówek, np. skąd piszesz itp.
      Chetor
      • allexaandra Re: Witam szanownych forumowiczów. 28.11.03, 19:14
        Dzieńdoberek! jestem zaskoczona tak licznym odzewem! Ciesze się bardzo, ze tak
        miło mnie przyjeliście. Mieszkam na Śląsku choć pochodze z Pomorza, ma tylko 27
        latek :), więc na tematy polityczne pewnie niewiele mam do powiedzenia, ale
        chętnie Was czytam i się ucze co nie co! pozdrawiam wszystkich
        Alex
        • magikos Re: Witam szanownych forumowiczów. 28.11.03, 20:09
          Siemanderro Olka :]]]] witam Cię w imieniu Jednoosobowej Frakcji
          Rewolucyjnej "my młodzi" :P:P:P i nie Ich Czworo tylko Banda Czworga :]]]]]]
          nie zapominaj oni tu rządzą ,ale już niedługo " niech żyje JFR "mm" :]]]]]]]
          pozdrawiam ,może my znajdziemy wspólny temat skoro nie lubisz polityki ,nie ;)?
          • toja50 Re: Witam szanownych forumowiczów. 28.11.03, 20:15
            No prosze, nie ma to jak mlodzi? szybko sie dogadaja i nas wykop. Ale jeszcze
            nie tak predko magikosku ]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]bomy tez lubimy nie tylko
            polityke]]]]]]]]]]]]]
            • magikos Re: Witam szanownych forumowiczów. 28.11.03, 20:23
              a co takiego jeszcze lubicie ?:>:>:> " my młodzi my młodzi nam pifko nie
              zaszkodzi więc pijmy je litrami bo życie jest przed nami ,wy starzy wy starzy
              wam pifko nie do twarzy więc pijcie zsiadłe mleko bo do końca niedaleko ":>:>:>
              • toja50 Re: Witam szanownych forumowiczów. 28.11.03, 20:42
                No,no nie az tak blisko, kochany jeszcze troche chcemy pozyc, by Wam mlodym
                dolozyc. Piwko akurat dla nas nie najwazniejsze, wolimy poczytac ksiazke,
                obejrzec film czy do teatru wyjsc, lub spedzic czas w milym spokojnym
                towarzystwie, niekoniecznie w super glosnym Tarancie, czy Od zmierzchu, wolimy
                Kameleona a czasem Tornado, szczegolnie po ciekawym wystepie w muzeum, jak
                widzisz urozmaicony mamy czas mimo naszego wieku a i z Wami mlodymi chetnie
                rozmawiamy. Prosze podac temat a mysle, ze sie nie damy. Pozdrawiam]]]]]]]]]
                Tylko te Twoje zeby bardziej od moich sie podobaja.
                • parkowy Witam szanowną Allexsaandrę 28.11.03, 20:59
                  Twój nick,pochodzenie i wiek dużo mi mówią.:))) Naparawdę.:))Pozdrowienia dla Twojej przyjaciółki!:-]]]] Nic więcej nie napiszę.:)
                  no dobrze,napiszę jeszcze naprawdę cieszę się.
                  pzdr
                • magikos Re: Witam szanownych forumowiczów. 28.11.03, 21:02
                  och toju ,nie czuj sie urażona ,to tylko cytat pewnej kapeli z grudziądzkiego
                  podwórka- apropos Kameleon jest spoko ,też lubię ,jest bardzo
                  kameralny ,natomiast co do Tornado Jareczka ( ach och ) to się nie
                  wypowiadam ,bo wyjdę na jakiegoś faszystę :P pozdrówka :]]]]]]]]]]
                  • parkowy Re: Witam szanownych forumowiczów. 28.11.03, 21:05
                    Napisz jaśniej,gdzie to jest i co to jest.rozumiem,że jakieś puby?
                    pzdr
                    • allexaandra Re: Witam szanownych forumowiczów. 29.11.03, 00:14
                      No i prosze, ledwo się pokazałam a Wy tu jakieś "kłótnie" ;)))
                      ...starzy czy młodzi nam wszystkim o to samo chodzi.. przecież! ;)
                      pisze tego posta chyba czwarty raz i moze tym razem się uda! mam nadzieje że
                      jeszcze nie śpicie? :) wy młodzi i troszke starsi!;)) -czas na pifko bo to
                      przecież piąteczek - mój ulubiony, a jutro moja jeszcze bardziej ulubiona
                      SOBOTA!!
                      pozdrawiam
                      Do Parkowego: ja naprawde nic nie ukrywam! ale też się cieszę :DDD
                      • naata Re: Witam szanownych forumowiczów. 29.11.03, 00:53
                        Ładnie, Magikos! Piwko,nam starym (!) odmawiasz? :))))
                        Ja tam kwaśnego mleka nie piję i weź sobie pod uwagę, że my "starzy" jak sie
                        zdarzy... nie patrzym do kalendarzy! ha ha ha ha ha
                        • naata Re: Witam szanownych forumowiczów. 29.11.03, 13:18
                          No i umłodych też cicho????
                          • allexaandra Re: Witam szanownych forumowiczów. 29.11.03, 20:39
                            tak więc nastała Sobota a do tego Andrzejkowa! nie miałam dzisiaj czasu pisać a
                            teraz juz wychodzę na imprezkę, ;) i mam nadzieje ze sie na mnie nikt nie
                            pogniewał za tą "kłótnie" ??
                            pozdrawiam wszystkich gorąco! miłego wieczorka! :)))

• chetor Re: Witam szanownych forumowiczów. 29.11.03, 20:46
                              Życzę miłej imprezki :)
                              Pewnie, że nikt się nie gniewa :) Z pewną radością przeczytałem, że lubisz
                              Hubala :)))) Jak czasami wrócisz z obcych landów w pomorskie rejony to możemy
                              skoczyć nie na jednego ;)))
                              pzdr
                              • toja50 Re: Witam szanownych forumowiczów. 29.11.03, 23:03
                                To nie byla klotnia. My sie tylko przekomarzamy. Nie boj nic Alex.:-)))
                                • allexaandra Re: Witam szanownych forumowiczów. 30.11.03, 19:32
                                  Witam wszystkich po sobocie, jeszcze nie spałam, a tu niedziela za
                                  nami :) ..zaraz ide spać bo mi się oczy zamykają ;)
                                  Chetorku na pewno jak bedę niedaleko to oczywiście na Hubalka/ki :))
                                  Toju, podoba mi się "Alex" chyba sobie zmienie nicka! ;))
                                  pozdrowionka Alex :)
                                  • naata Re: Witam szanownych forumowiczów. 30.11.03, 20:08
                                    Pewnie już śpi. he he he
                                    • parkowy Re: Witam szanownych forumowiczów. 30.11.03, 20:22
                                      ja też wczoraj imprezowałem,jakiś wypluty się czuję.:(
                                      • naata Re: Witam szanownych forumowiczów. 30.11.03, 21:07
                                        A ja tam czuję się dobrze :)
                                  • chetor Re: Witam szanownych forumowiczów. 30.11.03, 21:49
                                    allexaandra napisała:

> Chetorku na pewno jak bedę niedaleko to oczywiście na Hubalka/ki :))

No nareszcie pierwsza piFkowa forumowiczka :DDDD
                                    Jeszcze dokooptujemy kiedyś Parkowego i będzie biesiada. Inni będą nas
                                    pilnować i w razie czego odstawią po właściwe adresy ;))))
                                    pzdr
                                    • naata Re: Witam szanownych forumowiczów. 30.11.03, 21:52
                                      No co, a ja???? Patrzcie już mnie nie chcą do piFka, a o tylu "kszynkach" było!
                                      he he he he
                                      • magikos Re: Witam szanownych forumowiczów. 30.11.03, 21:55
                                        Sami się pilnujcie ,znaleźli sobie pilnowaczy :p:]]]]]] ja tesh lubić
                                        pifko :]]]]]]
                                        • naata Re: Witam szanownych forumowiczów. 30.11.03, 22:53
                                          My wiedzieć, Ty lubieć też zgdywanka. ]]]]
                                        • chetor Re: Witam szanownych forumowiczów. 01.12.03, 09:37
                                          Magikos, twoja lubieć piFko, Alex lubieć piFko, Parkowy lubieć piFko, ja tyż
                                          lubieć piFko. No to powstanie chyba jakieś piFkowe podforum ;))))
                                          Naatuś - moja nie wiedzieć czy twoja lubieć. Twoja mówić tylko i mówić o tych
                                          kSZynkach ;))) A ToJa wiadomo, kawusia :)))
                                          pzdr
                                          • naata Re: Witam szanownych forumowiczów. 01.12.03, 09:46
                                            Moja, też, jak Chetorek, lubieć żartować, kSZynki były w łapkach ;-)))
                                            • qba26 Re: Witam szanownych forumowiczów. 01.12.03, 11:15
                                              no i zaczyna się jeszcze jeden nałogowy wątek zupełnie jak na świeckim forum
                                              cenzor ciąć !!!! bo niezgodne to jest z ustawą o wychowaniu w trzeźwości :-)
                                              w końcu nie wiadomo kto to będzie czytał, a dostęp do internetu mają nawet
                                              uczniowie w szkole :-)
                                              • allexaandra Re: Witam szanownych forumowiczów. 01.12.03, 13:05
                                                nie no Qba, ja tam myśle że jak kościół złego nie naprawi to pifko a nawet dwa,
                                                trzy.. dobrego nie zepsuje! wszystko jest dla ludzi tylko trzeba wiedzieć kiedy
                                                przestać! :) coś nam się przecież od tego ciężkiego życia należy..
                                                ;)
                                                • chetor Re: Witam szanownych forumowiczów. 01.12.03, 13:24
                                                  Popieram wpis szanownej koleżanki od początku do końca, byle umiar utrzymać, i
                                                  nie tylko w piciu, nieprawdaż? ;)))
                                                  • allexaandra Re: Witam szanownych forumowiczów. 01.12.03, 13:45
                                                    prawda! przecież nie ma w tym nic złego, gorsze rzeczy w necie i nie tylko
                                                    widać i słychać.. a nam pifkować nie wolno? nawet post przedświąteczny
                                                    zniesiono!! hihih ;))))
                                                  • chetor Re: Witam szanownych forumowiczów. 01.12.03, 13:53
                                                    allexaandra napisała:

> ...... nawet post przedświąteczny
                                                    > zniesiono!! hihih ;))))

A tego nie rozumiem, coś mnie ominęło?
                                                  • allexaandra Re: Witam szanownych forumowiczów. 01.12.03, 14:04
                                                    ..no trąbią w mediach że już można po Andrzejkach się bawić a w wigilję jeść do
                                                    woli nawet mięsko!!! jak kto woli ja tam wole rybkę!! ;) chyba teraz już
                                                    wiadomo o jakiego posta chodzi? ;)))
                                                  • qba26 Re: Witam szanownych forumowiczów. 01.12.03, 14:39
                                                    coraz bardziej zaczynam cię lubić :-)
                                                    Jesteś pierwszą która pisze bezbłędnie mój nick :-)
                                                    i bez głupich domysłów tak jak kłamiący wódz na c :-)
                                                  • chetor Re: Witam szanownych forumowiczów. 01.12.03, 14:53
                                                    allexaandra napisała:

> ..no trąbią w mediach że już można po Andrzejkach się bawić a w wigilję jeść
                                                    do
                                                    >
                                                    > woli nawet mięsko!!! jak kto woli ja tam wole rybkę!! ;) chyba teraz już
                                                    > wiadomo o jakiego posta chodzi? ;)))

No tak, faktycznie, dzięki. Ale się porobiło.
                                                    Lubię mięsko ale rybkę baaardziej :)))
                                                  • toja50 Re: Witam szanownych forumowiczów. 01.12.03, 16:15
                                                    A ja lubie bardziej to do rybki hehe/ suroweczke znaczy/ :-)
                                                  • allexaandra Re: Witam szanownych forumowiczów. 01.12.03, 18:44
                                                    :) sóuróweczki jak najbardziej a ja bym dodała jeszcze dobre winko, najlepiej
                                                    półwytrawne... mniam,mniam :)))
                                                  • chetor Re: Witam szanownych forumowiczów. 01.12.03, 18:47
                                                    Alex, nie masz wyjścia, musisz trafić z nami na kolejne wikliny :)))
                                                  • naata Re: Witam szanownych forumowiczów. 01.12.03, 21:05
                                                    To samo myślę, Alex, nie masz wyjścia! ;-)))
                                                  • parkowy Re: Witam szanownych forumowiczów. 01.12.03, 23:38
                                                    No kurczę,nie mogę,no nie mogę i już.:))
                                                  • naata Re: Witam szanownych forumowiczów. 02.12.03, 00:14
                                                    Co sie stało Parkosiu, czego nie mozesz, już? ;-)))
                                                  • chetor Re: Witam szanownych forumowiczów. 02.12.03, 07:11
                                                    naata napisała:

> Co sie stało Parkosiu, czego nie mozesz, już? ;-)))

Naata, Ty kobieta, a nie możesz zrozumieć faceta, i to Parkowego. Ja tam wiem
                                                    czego nie może ;))
                                                  • allexaandra Re: Witam szanownych forumowiczów. 02.12.03, 12:39
                                                    Chyba już się nie wykręce, to na kiedy się umawiamy?? ;)))))))
                                                  • chetor Re: Witam szanownych forumowiczów. 02.12.03, 12:57
                                                    Gdy tylko zawitasz na Pomorze :) Obserwuj wszystkie wątki, które mają w
                                                    tytule "wikliny". Słowo to jest kluczem, zaklęciem i dotyczy spotkań. Chyba, że
                                                    sam założysz taki wątek i skrzykniesz nas.
                                                    pzdr
                                                  • allexaandra Re: Witam szanownych forumowiczów. 02.12.03, 13:23
                                                    no zdążyłam zauważyć,
                                                    Chetorku, ale chyba nie podejrzewasz że jestem "sam" - ja jestem sama! ;)
                                                  • toja50 Re: Witam szanownych forumowiczów. 02.12.03, 14:28
                                                    To ja tez nie moge, no nie wytrzymam tak jak Parkowy, brzuch mnie boli DDDD
                                                    Nasz Chetor cos roztrzepany , malo skoncentrowany, czyta a nie widzi, ze Ona to
                                                    nie On ? hahahahahaDDDDDDDDDDDDDDD i nawet cos mniej zwraca uwage na bledy, nic
                                                    nam nie wytyka, czyzby ten kubus Go tak wkurzyl na maksa?
                                                  • parkowy Re: Witam szanownych forumowiczów. 02.12.03, 16:06
                                                    Toja mnie rozpracowała! Mamy ubaw z Chetora ,co dziewczyny?:)))
                                                  • naata Re: Witam szanownych forumowiczów. 02.12.03, 16:51
                                                    Aj! Zaraz ubaw ;)) Alex pewnie przeszwarcowała wiadomość, że w pojedynkę na
                                                    wikliny przybędzie,;-)) A co? A,że nasz Chetor miły facet to, nie dziwota, że
                                                    wianuszek koło niego.;DDD I bardzo dobrze, nie tylko polityką się żyje ;-)))
                                                  • toja50 Re: Witam szanownych forumowiczów. 02.12.03, 16:56
                                                    Za duzo danych przeszwarcowala/ choc nie wiem co to znaczy hehe/ o sobie i tyle
                                                    a Parkos bystry i podejrzliwy no nie?
                                                  • naata Re: Witam szanownych forumowiczów. 02.12.03, 17:03
                                                    Parkoś za dużą wiedze posiadł. W dodatku bawić się nie chciał.;-))))
                                                    A, jak już padło, to młoda nie śmiała zaciemniać.;))
                                                    Bystry ten Parkoś.:)
                                                  • parkowy Re: Witam szanownych forumowiczów. 02.12.03, 17:59
                                                    Tylko Naata jak zwykle...ściemnia.:))
                                                  • naata Re: Witam szanownych forumowiczów. 02.12.03, 18:30
                                                    Parkowy? Jakbym śmiała!? ..o co Ty mnie posądzasz?!Ja taka poważna kobita? ;-))
                                                  • chetor Re: Witam szanownych forumowiczów. 02.12.03, 20:55
                                                    Alexaandro - czyż ciężko domyślić się, że pisałem "sam" bo wypadło
                                                    gdziesik "a". Jakże bym śmiał posądzać Cię za jakiegoś "sama".
                                                    Rozbawienie pozostałych bywalców było dość intrygujące i zmusiło mnie do
                                                    przeszukania pewnych informacji w swoich zasobach mózgowych. O wyniku
                                                    poinformuję w najbliższej przyszłości gdy odszukam pewne informacje i powiąże
                                                    koniec z końcem ;)))
                                                    Pozdrawiam Alex i bywalców.
                                                    PS. Alex to "Chetorku" nauczyłaś się od Naaty? Kiedy ostatnio piłaś Hubala,
                                                    byłaś w G-dzu?
                                                  • allexaandra Re: Witam szanownych forumowiczów. 02.12.03, 21:45
                                                    ..mam nadzieje że "Chetorek " Ciebie Chetorze(??) nie obraził, tak po propstu
                                                    lepiej brzmi ;) Oczywiście, że Hubalka piłam ostatnio w Grudziądzu, u nas na
                                                    Śląsku jeszcze nie widziałam (szkoda), no a Naata jest moim głównym źródłem
                                                    informacji hehehehe
                                                  • chetor Re: Witam szanownych forumowiczów. 03.12.03, 07:52
                                                    No pewnie, że mnie nie obraził :) Tylko od razu zapachniało Naatką ;)
                                                    Pozdrawiam
                                                    pomorskie ślązaczki
                                                    lub
                                                    ślązaczki pomorskie.
                                                    PS. Alex, to Ty możesz już pić piwo???
                                                  • qba26 Re: Witam szanownych forumowiczów. 03.12.03, 08:13
                                                    powiem więcej bardzo miły :-) bo tak trzeba :-)
                                                  • qba26 Re: Witam szanownych forumowiczów. 03.12.03, 08:14
                                                    naata napisała:

> Aj! Zaraz ubaw ;)) Alex pewnie przeszwarcowała wiadomość, że w pojedynkę na
                                                    > wikliny przybędzie,;-)) A co? A,że nasz Chetor miły facet to, nie dziwota, że
                                                    > wianuszek koło niego.;DDD I bardzo dobrze, nie tylko polityką się żyje ;-)))

ten ww. tekst miał być odpowidzią na ten post :-)
                                                  • naata Re: Witam szanownych forumowiczów. 03.12.03, 08:51
                                                    Jeszcze sie dobrze, chyba, nie obudziłam, czy mi sie w oczach dwoi, nic nie
                                                    piłam! Jakieś zmiany personalne???? :-)
                                                  • toja50 Re: Witam szanownych forumowiczów. 03.12.03, 14:26
                                                    gba26 ! napisz skad jestes, czy tylko lubisz Grudziadz, czy masz tu swoje
                                                    korzenie, czym sie zajmujesz, tak leciutko, lubimy wiedziec z kim gadamy.
                                                    Pozdrawiam
                                                  • parkowy Re: Witam szanownych forumowiczów. 03.12.03, 20:02
                                                    Allex,czy psiapsiółka ma teraz wyłączność?:)))
                                                  • naata Re: Witam szanownych forumowiczów. 03.12.03, 22:28
                                                    Absolutnie,nie mam.))) Zaraz mnie przegoni:))
                                                  • qba26 Re: Witam szanownych forumowiczów. 04.12.03, 07:38
                                                    toja50 napisała:

> gba26 ! napisz skad jestes, czy tylko lubisz Grudziadz, czy masz tu swoje
                                                    > korzenie, czym sie zajmujesz, tak leciutko, lubimy wiedziec z kim gadamy.
                                                    > Pozdrawiam

oco? przecież stwierdziliście że niewiedza czyni szczęśliwym :-)
                                                  • toja50 Re: Witam szanownych forumowiczów. 04.12.03, 10:48
                                                    Witam. Napisalam wyraznie: lubimy wiedziec z kim gadamy.Tyle.Pozdrawiam.
                                                  • chetor Re: Witam szanownych forumowiczów. 04.12.03, 11:39
                                                    ToJu, Ty wiesz co piszesz i wiesz co czytasz, niektórzy nie.
                                                  • parkowy Re: Witam szanownych forumowiczów. 05.12.03, 00:01
                                                    ... tylko Allex brak..:(
                                                  • chetor Re: Witam szanownych forumowiczów. 05.12.03, 09:48
                                                    parkowy napisał:

> ... tylko Allex brak..:(

Niektórzy zostawili sobie najświeższe kąski ;))
                                                  • qba26 Re: Witam szanownych forumowiczów. 05.12.03, 08:13
                                                    chetor napisał:

> ToJu, Ty wiesz co piszesz i wiesz co czytasz, niektórzy nie.

wódz na c chyba nie wie co pisze i co czyta!? :-)
                                                    o taką szczerość to go nie podejrzewałem :-)
                                                  • toja50 Re: Witam szanownych forumowiczów. 05.12.03, 12:11
                                                    Do czepiania sa tramwaje, ale to bylo dawno. Dzisiaj nie widac juz takich
                                                    winogron w srodkach lokomocji, a moze to tylko u nas jest tak spokojnie?
                                                  • naata Re: Witam szanownych forumowiczów. 05.12.03, 13:17
                                                    Alex będzie na pewno, tylko czasu nie ma... :)))
                                                  • parkowy POMOCY !!!!!!!!!!!!!!!!! 05.12.03, 23:18
                                                    Naata wycięła Allex na amen!!!! Ludzie pomóżcie!!!:)))
                                                  • toja50 Re: POMOCY !!!!!!!!!!!!!!!!! 06.12.03, 22:09
                                                    Co Wy, nic nie wiem i nie wierze, musze czytac dalej to sie wyjasni hehe
                                                  • chetor Re: POMOCY !!!!!!!!!!!!!!!!! 07.12.03, 11:57
                                                    Jeśli Naata by wycięła Alex to przecież Ty, Parkowy, możesz Alex przwrócić do
                                                    stanu *odczytywalności* ;)
                                                  • toja50 Re: POMOCY !!!!!!!!!!!!!!!!! 07.12.03, 12:55
                                                    No co jest z tym wycinaniem? moze niektorzy maja racje?
                                                  • parkowy Re: POMOCY !!!!!!!!!!!!!!!!! 07.12.03, 12:58
                                                    Chetor jeno żartuje od rana.:) Słuchajcie,musimy wpłynąć jakoś na Naatę...:)
                                                  • toja50 Re: POMOCY !!!!!!!!!!!!!!!!! 07.12.03, 13:06
                                                    Co proponujesz? ja nie mam narzedzi.]]]]]]
                                                  • allexaandra Re: POMOCY !!!!!!!!!!!!!!!!! 10.12.03, 01:04
                                                    Ja nie moge , zapomniałam o tym wątku, a teraz mam niezły ubaw, bo nie
                                                    wiedziałam, że taka Się stałam oczekiwana! za co dzięki! jesstem oczywiście,
                                                    choć ciężko Nate oderwać ;))) ale wybaczam jej bo ja i tak wiecznie gdzieś
                                                    biegam, a ona ciągle się uczy! ;)))) pozdrawiam całe B4+?
                                                  • qba26 Re: POMOCY !!!!!!!!!!!!!!!!! 10.12.03, 08:07
                                                    jateż pozdrawiam :-)
                                                  • naata Re: POMOCY !!!!!!!!!!!!!!!!! 10.12.03, 09:04
                                                    Alex ma rację, komputer moja "miłość", ponad rok, już! Jak to zleciało, a ja
                                                    ciągle jeszcze bardzo mało wiem :)))) Całe życie człowiek się uczy...
                                                  • qba26 Re: POMOCY !!!!!!!!!!!!!!!!! 11.12.03, 07:43
                                                    a mówiłem że formatowanie to nie dobry pomysł :-)
                                                    jak się tylko formatuje i wycina to nie wie się jak leczyć :-)
                                                  • naata Re: POMOCY !!!!!!!!!!!!!!!!! 12.12.03, 11:55
                                                    Oczywiście, masz rację, tylko podaj jeszcze receptę na leczenie :)
                                                  • allexaandra Re: POMOCY !!!!!!!!!!!!!!!!! 14.12.03, 15:19
                                                    no niestety tym razem trza było formatować ! problem był u podstawy w biosie,
                                                    warto było teraz jest idealnie, ciekawe tylko jak długo ;)) pozdr.
                                                  • parkowy Re: POMOCY !!!!!!!!!!!!!!!!! 14.12.03, 20:48
                                                    allexaandra napisała:

> no niestety tym razem trza było formatować ! problem był u podstawy w biosie,
                                                    > warto było teraz jest idealnie, ciekawe tylko jak długo ;)) pozdr.
                                                    -----------------------------------------------------------------
                                                    Odpowiedź prosta,jak długo jak nie dopuścisz Naatę do kompa.:))
                                                  • naata Re: POMOCY !!!!!!!!!!!!!!!!! 14.12.03, 21:22
                                                    ;-)))
                                                  • el_kurczako Re: POMOCY !!!!!!!!!!!!!!!!! 14.12.03, 22:27
                                                    Qurde jak to bardzo wazny interes społeczny jest to mogę natę przyblokować.
                                                  • toja50 Re: POMOCY !!!!!!!!!!!!!!!!! 14.12.03, 22:31
                                                    Niech Was reka Boska broni, ani sie wazyc]]]]]]]]]]
                                                  • naata Re: POMOCY !!!!!!!!!!!!!!!!! 14.12.03, 23:36
                                                    No Kurczako!? ;-))) Ja wiem, że możesz to zrobić, ale tylko parę metrów nas
                                                    dzieli, nie zapominaj :))
                                                  • qba26 Re: POMOCY !!!!!!!!!!!!!!!!! 15.12.03, 07:52
                                                    a idą święta i może być potrawka z kurczaka :-)
                                                  • naata Re: POMOCY !!!!!!!!!!!!!!!!! 15.12.03, 08:46
                                                    El_Kurczako, to taki sympatyczny Pil(i)-niczek, a co sie nagada? To jego, ;DD
                                                  • toja50 Re: POMOCY !!!!!!!!!!!!!!!!! 15.12.03, 14:08
                                                    Widocznie woli na zywo:-)))
                                                  • naata Re: POMOCY !!!!!!!!!!!!!!!!! 15.12.03, 14:57
                                                    Nasz młody Kurczako pracowity bardzo, czasu nie mający...a na żywo, pewnie że
                                                    lepiej no nie? My też wolimy wikliny? Czy nie? :-))))
                                                  • martek13 Re: POMOCY !!!!!!!!!!!!!!!!! 15.12.03, 19:52
                                                    Czyżby Kurczako był gdzieś w pobliżu?:))
                                                    To chyba jest nas czworo z tej strony "barykady":))
                                                    W ten sposób powstały dwa "czworokąty", w których Nata jest neutralna:)))))

• naata Re: POMOCY !!!!!!!!!!!!!!!!! 15.12.03, 21:04
                                                    Ja tutaj też jestem tylko gościem, tak jak Ty, Martek:))))
                                                  • parkowy Re: POMOCY !!!!!!!!!!!!!!!!! 15.12.03, 23:09
                                                    Zauważyłyście,moje drogie,Allex dorobiła się sporej brody na swym wątku...:))))
                                                  • allexaandra Re: POMOCY !!!!!!!!!!!!!!!!! 15.12.03, 23:47
                                                    Witam wszystkich! troszke już późno,ale lepiej niż wcale! :) czuje się jakbym
                                                    miała urodziny, ale 100ne!? ;)))) pozdrawiam i piszcie dalej może jakiś rekord
                                                    ustanowimy? :)hihi
                                                  • parkowy Re: POMOCY !!!!!!!!!!!!!!!!! 15.12.03, 23:55
                                                    Ten wątek jest Allex!!! Naatko,zrób dobry uczynek i daj jej wpisać choć parę słów!!:)
                                                  • naata Re: POMOCY !!!!!!!!!!!!!!!!! 16.12.03, 09:05
                                                    Przecież dałam, ale Alex padła, staruszka moja, 100 latka :)))
                                                  • allexaandra Re: POMOCY !!!!!!!!!!!!!!!!! 10.01.04, 01:20
                                                    nie padłam nie padłam ale sie nie mogłam wyrobić a czas tak szybko ucieka :)
                                                    To było przed swiętami, ajuż po swiętach i nowym roku!
                                                    Chyba przyjmiecie jeszcze ode mnie: WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO W NOWYM ROKU!!!
                                                    Pozdrawiam Wszystkich cieplutko jak zawsze! :)))))
                                                    Alex :)
                                                  • toja50 Re: POMOCY !!!!!!!!!!!!!!!!! 10.01.04, 12:07
                                                    No, dzieki, pewmie, ze przyjmiemy, zyczenia zawsze mile widziane,przez caly
                                                    rok, zeby tylko sie ciut sprawdzily.Pozdrawiam
                                                  • magikos Re: POMOCY !!!!!!!!!!!!!!!!! 10.01.04, 12:13
                                                    Aleś mnie rozgrzała tymi życzeniami ALEX :>:>:>:>:>:>:> pozdrawiam równie
                                                    cieplucho :]]]]]]]]]]]
                                                  • allexaandra Re: POMOCY !!!!!!!!!!!!!!!!! 11.01.04, 14:25
                                                    Ciesze sie bardzo Magikosiu ze tak działam, na ogrzewaniu zaoszczędzisz
                                                    troszke! hihihi Więc bede cześciej zaglądać jak tylko sie da! :)
                                                  • parkowy Re: POMOCY !!!!!!!!!!!!!!!!! 11.01.04, 15:32
                                                    allexaandra napisała:

> Ciesze sie bardzo Magikosiu ze tak działam, na ogrzewaniu zaoszczędzisz
                                                    > troszke! hihihi Więc bede cześciej zaglądać jak tylko sie da! :)
                                                    ----------------------------------------
                                                    Miało być : "jak psiapsiółka pozwoli">:))))
                                                    Staraj się częściej,hej:)
                                                  • naata Re: POMOCY !!!!!!!!!!!!!!!!! 11.01.04, 15:36
                                                    No dobra zaraz spadam :>(((
                                                    ...ale jeszcze trochę :]]]
                                                  • allexaandra Re: POMOCY !!!!!!!!!!!!!!!!! 16.01.04, 20:51
                                                    witam znowu wszystkich bardzo serdecznie!!! jak wiadomo piątek i sobota to mój
                                                    dien i juz jestem gotowa do drogi :)))))))) karnawał, i trzeba korzystać z
                                                    zycia :)))) pozdrawiam milutko i wesoło :)))) zostawiam moja "psiapsiólke"
                                                    sama ale takie zycie :( to do usłyszenia!
                                                    Alex
                                                  • naata Re: POMOCY !!!!!!!!!!!!!!!!! 16.01.04, 21:35
                                                    Zawinęła się i pooooszszszłłłłłaaaaaa hehehe
                                                  • toja50 Re: POMOCY !!!!!!!!!!!!!!!!! 16.01.04, 22:12
                                                    No nareszcie, dzieki za pozdrowienia. I dobrze, ze poszla, co bedzie w domu
                                                    siedziec.:-)
                                                  • parkowy Re: POMOCY !!!!!!!!!!!!!!!!! 17.01.04, 01:13
                                                    He he he wesoło u nas.:)
                                                  • toja50 Re: POMOCY !!!!!!!!!!!!!!!!! 17.01.04, 15:35
                                                    Chyba jest karnawal, wprawdzie nie brazylijski ale zawsze, hehe Zycze milej
                                                    zabawy
    • hehe.he Re: Witam szanownych forumowiczów. 18.01.04, 02:21
      ja tez jestem ze Śląska i w Grudziądzu nigdy nie bylem, ale kiedys mialem
      dziewczyne z Grudziądza wiec mam sentyment do tego miasta i was pozdrawiam
      serdecznie
      • toja50 Re: Witam szanownych forumowiczów. 18.01.04, 13:29
        Witamy i pozdrawiamy. No i wielka szkoda, ze dziewczyna juz nie z Grudziadza,
        bylaby szansa na wikliny. Tak widze, ze te slaskie ludzie lubia Grudziadz hehe
        • naata Re: Witam szanownych forumowiczów. 18.01.04, 13:35
          HEhe.he...fajny masz nick! Czy to z racji pogody ducha i zamiłowania do żartów?
          Ja równiez jestem ze Śląska, ale jestem, przede wszystkim urodzona
          Grudziądzanką. Pozdrawiam :))
          • hehe.he Re: Witam szanownych forumowiczów. 18.01.04, 23:20
            hehe jest naczelnym zartownisiem forum kobieta (mimo iz jest 100% mezczyzną)
            grudziądz jak widzę przystanią Ślązaków został:)))
            To moze zloty łatwiej będzie mozna w Katowicach robić,hehehe

PZDR hehe:)
            • allexaandra Re: Żegnam się z Wami na czas jakiś..... 14.04.04, 00:14
              Wracam do mojego starego wątku po to by pożegnać się z Sympatycznymi
              Forumowiczami Grudziądza! Przede wszystkim z Toją, Parkowym, Chetorkiem i
              wiaaaadomo Naatą ;-)Wyjeżdżam kochani! Za chlebem niestety! Nie jadę na koniec
              świata a do kraju cywilizowanego i na pewno są tam jakieś kawiarenki ;-)))
              Jak tylko zadomowię się i czas pozwoli skrobnę z najmilszą chęcią do Was!
              Tęskno mi będzie za domem i przyjaciółmi ,ale co zrobić, jak nie da się
              inaczej? :(( Pozdrawiam Was Wszystkich serdecznie i całuski a jakże
              dołączam!!!:-)))

Alex
              • chetor Re: Żegnam się z Wami na czas jakiś..... 14.04.04, 09:07
                Ciężka to pewnie była decyzja?! Fakt, że to nie koniec świata ale jednak nie u
                nas. Może tam naumiesz się nowych rzeczy i wrócisz tutaj zrobić trochę
                porządków ;-)
                Życzę powodzenia w tym przedsięwzięciu, i nie zapominaj o nas, i przede
                wszystkim o bliskich.
                Niestety nie było nam dane napić się razem Hubala :((( Inni będą musieli
                nadrobić to za Ciebie.
                Pozdrawiam serdecznie, trzymaj się cało i zdrowo !!!
                Chetor
                • parkowy Re: Żegnam się z Wami na czas jakiś..... 14.04.04, 11:49
                  Trzymaj się ciepło Alex i nie zapominaj o naszym forum.:)
                  • toja50 Re: Żegnam się z Wami na czas jakiś..... 14.04.04, 22:07
                    Pozegnania sa zawsze malo przyjemne, ale rzeczywiscie jak nie na stale, to
                    jedz, jedz Alex, nabieraj zyciowego doswiadczenia, na starosc bedzie jak
                    znalazl. No i czasem wtrac slowko, jak juz dostaniesz pierwsze dziengi. My
                    bedziemy Naate zabawiac, zeby tak mocno nie tesknila. Zycze Ci wszystkiego
                    dobrego na nowych, nieznanych smieciach i niech Ci sie kula. Pozdrawiam z
                    usmiechem na droge.
                    • naata Re: Żegnam się z Wami na czas jakiś..... 15.04.04, 21:36
                      Za moim pośrednictwem Alex pozdrawia wszystkich serdecznie, dojechała cało i
                      zdrowo ;) Napisze jak tylko sie troche zadomowi, obiecała :)
                      • parkowy Re: Żegnam się z Wami na czas jakiś..... 15.04.04, 22:20
                        Dzięki!:)) Mam nadzieję,że znajdzie jakąś najbliższą kafejkę netową i sama cosik napisze.
                        • chetor Re: Żegnam się z Wami na czas jakiś..... 16.04.04, 11:23
                          Toże bolszoje spasiba ;-))
                          Popatrzcie, mamy już wpisy z innych kontynentów, były już z pewnej części
                          Europy, a teraz będą kolejne.
                          • toja50 Re: Żegnam się z Wami na czas jakiś..... 16.04.04, 13:06
                            Oj, Chetor i z innych kontynentow juz byly, a teraz beda z Europy jak mi
                            wiadomo hehe Pozdrawiamy i czekamy.
                            • chetor Re: Żegnam się z Wami na czas jakiś..... 16.04.04, 20:25
                              Olaboga !!! A co ja napisałem, czytaj wolniej ;-))
                              pzdr
                              • naata Re: Żegnam się z Wami na czas jakiś..... 16.04.04, 22:34
                                Alex juz po pierwszych wrażeniach! Jak narazie jest zachwycona, wszystkim,
                                miejscowoscią, warunkami mieszkaniowymi i wiadomo tym co najważniejsze.
                                Pozdrawia, a niebawem osobiście napisze ;)
                                • parkowy Re: Żegnam się z Wami na czas jakiś..... 18.04.04, 07:58
                                  Wszystko fajnie,tylko dlaczego sama nic nie naskrobała?:( Naata znów nie dopuszcza?:)
                                  • naata Re: Żegnam się z Wami na czas jakiś..... 18.04.04, 10:14
                                    ...i ja czekam na więcej wieści...Naprawdę dobrze jej tam musi byc, skoro nie
                                    tęskni do naszej rzeczywistosci? ale do mnie powinna :) Alex, szukaj tej
                                    kawiarenki! :)
                                    • chetor Alex pisz do Naaty bo ...... 18.04.04, 10:46
                                      osobiście sprawię ci ...... ;-))
                                      A tak dokładnie to gdzie ona przebywa?
                                      • toja50 Re: Alex pisz do Naaty bo ...... 18.04.04, 12:50
                                        Masz racje, Chetor, za szybko czytalam hehe i jak zwykle cos pokrecilam, ale
                                        zapamietalam tylko Europe hehehe. Alex trzymaj sie i napisz do Naaty, bo
                                        teskni. A, ze jest Ci tam okej wcale sie nie dziwie, zawsze to nowe wrazenia, a
                                        jak jeszcze sa mile. Pozdrawiam.
                                        • naata Re: Alex pisz do Naaty bo ...... 22.04.04, 14:13
                                          Podniosę ten wątek by Alex nie musiała szukac, jak kawiarenkę znajdzie, szuka
                                          na pewno, bo zdjęcia chce przesłać. ;-)
                                          Pozdrawienia od Alex.
                                          • parkowy Re: Alex pisz do Naaty bo ...... 22.04.04, 15:21
                                            Czekamy ,czekamy...:)
                                            • toja50 Re: Alex pisz do Naaty bo ...... 22.04.04, 16:27
                                              Przeciez sie doczekamy, ale moze od nowa ten sam tytul? niesmialo pytam hehe i
                                              Pozdrawaim

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka