surfside 24.05.07, 10:53 Jak Waszym zdaniem najlepiej tam się dostać? Samolotem z Delhi? Czy drohą lądową? Czy samolotem nie traci się widoków? Dzięki. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jasio211 Re: Ladakh - Leh 12.06.07, 11:22 Jest mozliwość samolotem ale ja i jestem bardzo zadowolony jechałem dwa dni z Srinagaru Fantastyczne widoki, przełcz po drodze ok 4500 metrów Odpowiedz Link
surfside Re: Ladakh - Leh 12.06.07, 12:03 Już postanowiłem - w jedną stronę samolot - powrót przełęczami w dół! Jest tam regularna komunikacja czy jakieś jeepy trzeba organizować? Odpowiedz Link
jasio211 Re: Ladakh - Leh 12.06.07, 19:27 jak ja byłem to linie regularne autobusowe. Ruch tam jest bardzo duzy Trzymaj sie Odpowiedz Link
garud Re: Ladakh - Leh 22.07.07, 12:51 Witam ! Ja sie wybieram w obie strony samolotem tzn. Dehli-Leh-Dehli ze wzgledu na czas.Planuje tylko prawie 3-tygodnie w Laddakh. Ale Ty robisz dobrze ze w jedna strone samolot a w druga jedziesz autobusem. Widoki i wrazenia napewno bedziesz mial niezapomniane. Bylem juz pare razy w tych stronach i znam to. Kiedy sie wybierasz do Leh? Ja jade we wrzesniu.Zycze udanej wyprawy. moj e-mail garud@gazeta.pl Jurek! Odpowiedz Link
surfside Re: Ladakh - Leh 24.07.07, 08:30 Cześć! Jadę w pierwszym tygodniu września. Boję sie tylko czy zdażę bo mam na wszystko 3 tygodnie tylko. Po drodze chciałbym jeszcze zwiedzić Shimla, Dharamsala i Manali - z Manali 2 dni przeprawy do Leh. Ciekawe ile to zajmie. Idealnei byloby jeszcze znaleźc czas na wyjazd z Delhi do Waranasi... Pozdrawiam. Odpowiedz Link